![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Żyrafko, mocno
![]() Agus, mam nadzieję, że przeziębienie szybko Ci odpuści! Tran ![]() ![]() WyrafinowanySmak, jak Ty sie wreszcie nie zepniesz i nie przymierzysz porządnie do piąteczki z przodu, to ja juz nie ręczę za siebie ![]() Kruszi, może zrobią wam jeszcze jeden termin? Jest jeszcze warunek, ale to kosztowna sprawa, więc ![]() Laski, gdzie jest Lordi? ![]() Turkus, a kiedy te randki? ![]() ![]() Darialex, a gdzie warzywki w menu ![]() ![]() Bottega, te buty sa okropne ![]() ![]() Silvia, nie pytam jak obrona, bo NA PEWNO zabłysłaś i wszystko było mega, więc już Ci gratuluje ![]() ![]() Martuszka, Twój biedny Tż omotany kablami, a Ty po sklepach latasz ![]() ![]() Dodaję Cie do mojej czarnej listy osób, przez które ciagle mysle o zakupach ![]() Sukienka spoko, choc troche ryzykowna, bo uwydatnia niedoskonałości figury ![]() ![]() Baleronowa, gratuluję robotki! ![]() A dziennikowi juz sie tak nie przyglądaj ![]() ![]() Tak piszecie o Promod, a ja tam byłam całe wieki temu i juz nawet nie pamietam jakie mają rzeczy ![]() WyrafinowanySmak, nie widziałam tego filmu, ale pewnie sie wybiorę, bo kiedys słuchałam paktofoniki+mąz chce iść. Tyle, że nie znoszę polskich filmów, ale może sie skusze tym razem ![]() Suzzi, dobrze, że chcesz zmienic gin. Jak ta jest taka "zaangażowana"w sprawy zdrowotne pacjentek, to lepiej rozejrzyj się za innym lekarzem ![]() ![]() ![]() Soldus, nie moge wyjść z podziwu dla twoich włosów ![]() ![]() Turkus, niestety, większośc "przedruków programowych" to u nas niewypał ![]() ![]() ![]() ![]() Este, dzięki ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Wtajemniczenie
|
Suzzi no właśnie myślę podobnie. Według mojej filozofii życia, oceniamy ludzi automatycznie (ktoś kto mówi - ale ja cię nie oceniam - kłamie). Jedna osoba tego nie napisze (w sensie swojej oceny), druga dokopie leżącemu, ale każda oceni. Sama nie wiem jak bym wolała żeby wyglądał ten wątek. Nic nie pisać o sobie, tylko o jedzeniu? Tylko że wsparcia potrzeba przy odchudzaniu w różnych aspektach życia.
Puchatku ale tej co Ci się podoba to nie widziałam w sklepie. Chyba że gdzieś przeoczyłam.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-09-25 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Miło jest wiedzieć co u Was,czy wszystko ok.. Czy zdałyście egzaminy,czy jesteście zdrowe.. Chcę żeby nikt nikogo nie obrażał,nie wyzywał żeby było tak miło jak kiedyś..Żeby być obiektywnym i dup nie lizać.. Mnie to nerwuje normalnie.. Ja np uwielbiam puchatka i jej szczerość w każdej sprawie.. Ona zawsze wie co powiedzieć.. Nie kłóćmy się,bo nie po to ten wątek powstał.
#2674 |
Zadomowienie
|
Jest inaczej i dobrze to dziewczyny zauważyły.Tutaj piszę się teraz o swoich sprawach,żali się,kłóci a o diecie praktycznie nic zero jadłospisów zero wszystkiego,nawet tabelki nie robi się tak jak przed tem.Pamiętam jak dołączyłam do wątku to atmosfera jaka tam panowała była po prostu przyciągająca z daleka!Ja nie mam nic przeciwko temu aby rozmawiać o innych sprawach niż dieta nie!!sama nie raz lubiłam ploty,ale trzeba trochę myśłeć co się pisze.I trzeba zacząć mieć swoje zdanie,a nie przytakiwać bo jest na wątku jakiś Guru.Zresztą ja już wypowiadać się nie będę.mam tylko nadzieję,że te forum będzie kiedyś takie jak było.
#2675 |
Zadomowienie
|
Puchatku Słońce wezmę się za nią,muszę znaleźć nefrologa i wziąć swoje zdrowie w swoje ręce.. No,bo samo raczej się nie naprawi
![]()
#2676 |
Konto usunięte
|
agus dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Lecę pod prysznic zaraz wracam,proszę mi się nie rozchodzić...
![]()
#2678 |
Konto usunięte
|
kurde i tu znów zgodzę się z suzzi, puchatek zawsze świetnie się wypowiada, nie wiem ale ona piszę z taka lekkością aż chce się normalnie czytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Rozeznanie
|
Laski wróciłam spod prysznica jaaa czerwona jak burak ale jak po wypróżnieniu weszłam na wagę i ujrzałam 95 to się załamałam, co ja wyrabiam?? Zaprzepaścić tyle miesięcy walki? O nie koniec z tym obżarstwem i zajadaniem niepowodzeń życiowych.
Mam pytanko, czy można jakoś przeholować z tym masażem? Czy zbyt częste masowanie może wyjść nam na złe? I czy można również masować okrężnymi ruchami biust? Wiadomo, że trochę lżej go potraktujemy niż brzuch i uda ale chciałabym aby i on był jędrny.... proszę odpiszcie. Póki co zmykam spać bo skoro moje dziecko zasnęło tak szybko więc w nocy czekają mnie pogawędki ![]() ![]() PS. Tata się pyta kto się maścią smarował że tak wali w domu a ja na to chodzi Ci o cynamon, grejfrut, peeling czy serum do ciała? hehehe tak to ja tak wale hehehe
#2680 |
Konto usunięte
|
więc wkładam moje jadło!!
edit I płatki just fit 30g,mleko 0,5% szklanka, 60g błonnika, łyżka rodzynek II 2 chrupkie Pano, fruvita 0% 200g III 4xchleb Just fit - 50g polędwicy drob IV 2 chrupkie Pano, fruvita 200g V 150g kęska drobiowego, buraczki ćwikłowe 4 łyżki, sałatka z feta około 150g około 1216 kcal Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-09-25 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zadomowienie
|
Superka Widzisz jakie my zgodne bestie
![]() A to i ja dam jadło,za które należy mi się lincz ![]() 1. kubek herbaty miętowej nie słodzonej i pączek ze śmietaną ![]() 2. winogrona,hmm ile.. tego nie wiem taka kiść nie za duża ![]() 3.zupa pomidorowa była 1 łyżka wazowa więc to chyba 200 ml plus kluseczki 4. śliwki suszone,ok 6 sztuk 5. mieszanka sałat z lidla,cycek usmażony z przyprawą gyros i polane wsistko sosem czosnkowym-sama robiłam ![]() ![]()
#2682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Jejku jadło wrzucać
![]() ![]() I. Sałatka z kurczakiem II. 2 parówki light + kromka chleba III. 2 gałki lodów IV. Rosół z marchewką i pojedyncza pierś z kuraka, no do tego łyżka makaronu. Wiem że nie mam co się tłumaczyć.... Superkas u Ciebie też nie różowo ![]() ![]() Este ja zawsze myślałam że balsamy pachną ![]()
#2684 |
Raczkowanie
|
este tak, masz rację, tylko ja już nie wiem co mam robić.. ze swoją psychą w sensie
agus jadłam te batoniki wasy są pycha ![]() puchatku ten makaron to na oko, bo nie mam wagi kuchennej. Ale dalej nie mogę się spiąć.. więc ten makaron to wiesz, najmniejszy grzeszek ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
Martuszka widocznie nie wszyscy tak sądzą
![]()
![]() |
#2686 |
Zadomowienie
|
Jestem taka zła, smutna i w ogóle wszystko w jednym. Szukam mieszkania z koleżanką i nie dajemy już rady...
![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Rozeznanie
|
Darialex wiesz ja myślałam, że się podniosłam ale jak ujrzałam 95 załamałam się i to przed samym snem. Ajjj.....
Martuszka no niby ogólnie pachną ale nie wszystkie, ja używam serum anty cellulitowe więc to może i pachnie ale + olejek cynamonowy + grejpfrutowy to wyszła mieszanka zabójczo śmierdząca ![]()
#2688 |
Zadomowienie
|
Medziuś 1tyś za 1 osobę?Ich nie posrało? U mnie tyle kosztuje wynajęcie 2-3 pokojowego mieszkania,często umeblowanego w wysokim standardzie
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- A może znajdę Ci coś u siebie ![]()
#2689 |
Wtajemniczenie
|
Este rano będzie mniej
![]() No faktycznie taka mieszanka to już może średnio pachnieć ![]() Medzia a udało Ci się z tym Krakowem? Czy we Wrocku szukasz? Niestety stan większości mieszkań do wynajęcia jest okropny. Suzzi no niestety ceny wynajmu są zawrotne. Jak zaczynałam studia to z dziewczynami wynajęłyśmy 2 pokojowe mieszkanie za 1200zł (ok 60m2). Jak kończyłam studia to już wynajmowałam kawalerkę za 1500zł. A z tego co wiem, to to jeszcze poszło w górę. Mowię oczywiście o Wrocławiu.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-09-25 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Konto usunięte
|
Darialex- Dobre i 13 min. Ja to w tym miesiącu w ogóle dałam ciała z ćwiczeniami
![]() Suzzi- ![]() Długa- Dziękuję ![]() ![]() Darialex- Moje nie są jakieś szczególnie grube. Raczej przeciętne. Boję się, że ich ilość znacznie się zmniejszy jeśli nie przestaną wypadać ![]() Turkusie- Za tabelkę ![]() ![]() Medzia- Moja waga mi tak nie mówi z rana..... szkoda ![]() Wyrafinowany- Syzyf? ja to jestem Syzyf ![]() ![]() Długa- Goń Nas, Goń!!!! Ja będę uciekać, a Ty będziesz mnie gonić, aż obie będziemy szczupłe ![]() Este- Wyjdź z ciągu jedzenia! Już! Poprawiać mi się proszę !!! Jeśli będę już wiedzieć jak rozłożą mi się zadania w Gdn na najbliższe dni to dam Ci nać, bo musimy chyba odbyć motywacyjne spotkanie ![]() Martusia- Jak już pisałam raczej średnie. Nie są super grube, ale nie są też super cienkie. Raczej taka polska norma ![]() Martuszka- Dziękuję ![]() Puchatku- Moja i Medzi wina! Przyznaję się ;D Latałaś po sh? Jak rezultaty? Nie poddaję się w diecie, bo obecnie ona pozwala mi poczuć, że mam kontrolę nas własnym życiem mając kontrolę nad własnym ciałem ![]() Swetro-gorset to zdobycz z sh ![]() Obsługa maszyny jako sprzętu trudna nie jest. Z samym robieniem rzeczy bywa różnie. Na początek warto zacząć od rzeczy prostych (zwężenie spódnicy, zwężenie nogawek spodni). Potem najlepiej stworzyć coś swojego. Ja zaczynałam na początku od spódnic na grubej gumie (teraz takie modne są przy wszystkich maxi spódnicach). Potem takie z zamkiem (nauczenie się wszywania zamków takich 'krytych' trochę mi zajęło, ale dałam radę). Skracam spódnice, sukienki, spodnie- wszystko. Czasem coś naszyję, np. kieszenie na marynarce sobie robię sama, jakieś wzorki itp. Na początku trzeba mieć dużo cierpliwości i chęci, ale warto. Początkowo wszystko co robisz trwa wieeeeeeeczność, a potem chwilę ![]() Medzia- Dobrze Gdasz!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Agus- Dzięki ![]() Suzzi- Koniecznie musisz dziewczynkę urodzić. Nie dość, że przydałaby się odmiana w domu :P to będzie powód żeby się spotkać ![]() ![]() Agus- tez możesz wpaść. Este- niedługo będziesz mnie miała 'pod nosem' ![]() Superkas- Z tego co pamiętam to jakieś 120kcal na paczkę przypada. Puchatku- Po 'raz enty' dziękuję za miłe słowa odnośnie włosów ![]() ![]() Superkas- Tez uważam, że Puchatek piszę w ten sposób, że aż czytać się chce ![]() Medzia- Ja doskonale Cię rozumiem. Człowiek nie wymaga 'wersalu' tylko normalności, a czuje się jakby odwiedził, zmuszony przez mamę, starą zdziwaczałą ciocię. Trzymam kciuki za poszukiwania. Sama niedawno przechodziłam to samo. Jedzeniowo dziś kulawo ;/ Na śniadanie wszamałam płatki owsiane z siemię lnianym i łuskanym słonecznikiem. Potem wpadło mi coś, ale nawet nie pamiętam ![]() Potem desperados, a potem Książęce jasne ![]() Na obiedzie zjadłam z koleżanką na pół sałatkę z orzeszkami (dużo sałaty, bardzo smaczna) i makaron z grillowanym łososiem i serowym sosem. Makaron był zwykły, jasny, więc generalnie kataklizm. Do tego na koniec poleciał drink z sokiem arbuzowym, ale przynajmniej miałam dużo owoców. Śmiałam się, że mam opcję z deserem. Jak ma być o jedzeniu to jest o jedzeniu ![]() Swoją drogą to ja od akcji z Bottegą ograniczam pisanie o moim życiu prywatnym (tym bardzo osobistym). Piszę ogólnikowo, ale wystarcza mi taka forma wygdania. Teraz zmykam spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Puchatku, dziękuję, przyda się
![]() Suzzi, to zwykła szczotka do włosów, tylko taka plastikowa z kulkami na końcach, nie wiem czy wystarczająco obrazowo mówię ![]() Z masażami trzeba uważać, zwłaszcza jak się ma słabe naczynka. Ja przy szczotce miałam na początku siniaki, a przy bańkach dosłownie burgundowe ![]()
#2692 |
Zadomowienie
|
Martuszka, po części się udało, ale odpuściłam, bo doszłam do wniosku, że to jednak nie jest kierunek dla mnie i tym sposobem - nic nie zmieniam na razie. Zostaję we Wrocławiu
![]() ![]() suzzi, tak, bajońskie sumy ![]() ![]() Soldus, ten drink arbuzowy będzie śnił mi się po nocach ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Konto usunięte
|
hehe teraz każda wstawia i pisze że jadłospis kuleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||||
Rozeznanie
|
na wstepie sorki za egoizm, ze tylko bede odpisywac na to co mnie tyczy i nie opisze na zale, chwalenie sie, nie wespre itp. Zalatana jestem przez ta prace i jak wracam to w domu musze robic takze mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie. Od jutra wiecej czasu bede miala, bo zaczynam od 10, poniewaz po 16 nic sie nie dzieje i jakos potem nie mam natchnienia do chodzenia jak widze, ze kazdy wraca ze szkoly, uczelni czy pracy i robi sie ciemniej. A takze bede miala wiecej czasu po pracy.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobilam juz dzis sobie sniadanie na jutro i jedzenie do pracy ale co zrobilam podam wam jutro, bo dzis juz mam dosc. Nie spotkalam kolegi co wczoraj wiec troche sie dluzyl czas po przerwie. Nogi mnie bola dzis, a mialam wygodne buty i mnie nie obtarly wcale. Jutro ubieram adidasy w panterke, czarne leginsy, zwykly t-shirt rozowy z jakims kwiatkami i rozowa bluze nike z kapturem i napisem JUST DO IT. Dzisiaj przed praca zaszlam do solarium zarezerwowac sobie tube po pracy i to byl dobry plan, bo mnie to swietnie zrelaksowalo, a po solarium pojechalam do P., bo wziela ja od wczoraj grypa zoladkowa i chcialam jej zrobic przyjemnosc odwiedzinami, a takze dac jej ksiazki poniewaz jej TZ D. nie mogl dzis mnie odwiedzic. Do domu dojechal dopiero przed 8 choc u niej bylam doslownie 10-15min i od razu dala mi moj pojemnik prozniowy. W domu od razu z psem na spacer, ogarac torebke, ciuchy na jutro, wlaczyc tel do pradu, w miedzy czasie garki, robienie sniadania i obiadu do pracy, a takze porzadki w lodowce i zlozenie ciuchow z prania. Pozniej jeszcze mama przyszla to jej kanapki i od razu psu. Odpisywalam wam dzis na raty tak biegajac miedzy jednym pomieszczenie, a drugim i laptopem. A teraz w koncu pije herbatke. Przynajmniej jestem dumna z siebie, ze tak ladnie sie wieczorem zorganizowalam na jutro.
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Hej! Na poczatku wiadomosc od Lordi! Prosila abym WAS pozdrowila! U niej wszystko ok! Trzyma sie dzielnie na diecie!
Ja dzis mialam katastrofe jedzeniowa bo musialam byc na czczo na badaniach a trwalo to dlugo. Peka mi glowa. Z infekcji chyba sie wyleczylam ale czuje jak mi wszystko siedzi jeszcze w zatokach. Czy macie jakies rady dla kogos kto ma przewlekly stan zapalny zatok? Bo ja juz nie wiem co z tym robic... |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Żeby nie było tak kolorowo...
![]() superkas I płatki just fit 120g,mleko 0,5% szklanka, 60g błonnika, łyżka rodzynek (płatków może być trochę mniej - tak w granicach 50-60g, 100g płatków to ponad 350kcal. Do tego mleko, rodzynki - na śniadanie 500kcal to trochę za dużo. Granica 300 jest ok. Brawo za węglowodany! To najlepsza pora na ich spożycie ![]() II 2 chrupkie Pano, fruvita 0% 200g (wszystko ok, dorzuć następnym razem jakiegoś owoca, może jabłko?) III 4xchleb Just fit - 50g polędwicy drob (hmmm troszkę ubogo. Tutaj powinny się pojawić warzywa zamiast tego chleba i zdecydowanie coś bardziej sycącego... pierś z kurczaka? jakaś rybka?) IV 2 chrupkie Pano, fruvita 200g (wszystko ok) V 150g kęska drobiowego, buraczki ćwikłowe 4 łyżki, sałatka z feta około 150g (obiad? jest ok jeśli mięso gotowane, a sałatka bez sosów) uwagi: - plus za węgle spożyte rano - zmniejsz kaloryczność śniadania; staraj się jeść połowę tej porcji płatków, którą zjadłaś dzisiaj, a jeśli czujesz, że będziesz głodna - dołóż owoc - zdecydowanie baty za brak warzyw! - chleb z polędwicą można tak wzbogacić, że będzie to prawdziwy wartościowy posiłek - wystarczy dołożyć dużo warzywek - białko na kolację jest jak najbardziej wskazane suzzi 1. kubek herbaty miętowej nie słodzonej i pączek ze śmietaną (pączek? o nieeee.. całe szczęście, że zjedzony rano. Nie powinien odbić się na wadze, ale w dupsko Ci pójdzie! ![]() 2. winogrona,hmm ile.. tego nie wiem taka kiść nie za duża (jest ok, pamiętaj jednak, że winogrono mają mnóstwo glukozy i fruktozy, nawet więcej niż banan... także na drugie śniadanie najpóźniej) 3. zupa pomidorowa była 1 łyżka wazowa więc to chyba 200 ml plus kluseczki (jakie znowu kluseczki? ![]() 4. śliwki suszone,ok 6 sztuk (jest ok! mimo że węgle to śliwki przeboleję) 5. mieszanka sałat z lidla,cycek usmażony z przyprawą gyros i polane wsistko sosem czosnkowym-sama robiłam tego było nie dużo,na takim małym talerzyku zjadłam,a teraz proszę o baty za pączka i zwykły makaron (jest białko - jest impreza, tutaj w porządku) uwagi: - brak warzyw! - nie tolerujemy kluseczek, pączków i innych takich zapychaczy, które wędrują w tyłek, biodra itd. Martuszka I. Sałatka z kurczakiem (chcę następnym razem widzieć węgle, bo w przeciwnym wypadku zjesz je później, a wtedy ciężko je spalić... sałatkę przeniosłabym na drugie danie lub zwiększając jej objętość i ilość warzyw - na obiad) II. 2 parówki light + kromka chleba (parówki, mówisz? co to za wersja light? no i mam nadzieję, że ciemne pieczywo?) III. 2 gałki lodów (ekhm.. a może by tak chociaż wersja z sorbetem?) IV. Rosół z marchewką i pojedyncza pierś z kuraka, no do tego łyżka makaronu. (tłuściutki rosołek? biały makaronik? ![]() uwagi: - brak warzyw - brak odpowiednich proporcji W/B/T co widać na oko - lodom i makaronowi mówimy NIE - brak mi tutaj jakiegoś jogurtu, owoca, rodzynek/słonecznika/orzechów/suszonych owoców
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Konto usunięte
|
medzia słonko ale popełniłam gafe
![]() ![]() co do moich posiłków II i IV to to już u mnie zwyczaj taki posiłek , no i niestety posiłek nr III - w pracy niestety musi być na razie taki : / Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-09-25 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
superkas, a to wybaczone płatki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Laski, mam swoje 2 ulubione produkty z biedronki, które są przepyszne! Pierwszy to jogurt z musem truskawkowym (jest jeszcze w wariancie z limetka+jabłko oraz brzoskwinia). Rewelacja! Któraś z Was jest fanką tego jogurtu może? ![]() A drugi produkt to ciasteczka owsiane. Mniam! ![]() Ale sobie smaka narobiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
WyrafinowanySmak popatrz co znalazłam
![]() chętna iść ze mną? ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
Czarna, eee słucham? Jakie do cholery bajki?!!
Czy Ty przeczytałaś pozostałe posty? K. was wrobił w to. Powiedział mi DOPIERO, jak zapowiedziałam mu, że nie będę dziewczynom już nic o sobie pisać i odejdę z wątku, bo to co się stało jest świństwem. POWIEDZIAŁ, że to któraś z was, a możliwości były tylko takie. Na początku twierdził, że osoba się podpisała, ale on nie chce nikogo wrabiać, później, że zostało to wysłane z fikcyjnego konta i podpisane jakoś (ale nie nickiem). Wiesz jak się pcozułam? Jakby zdradziła mnie przyjaciółka. Miałam nie uwierzyć komuś, z kim byłam 3 lata, komuś, kto wcześniej nigdy mnie nie okłamał (a jak próbował to do tej pory ZAWSZE wyłapałam i się przyznał od razu)? Co byś wybrała: mąż czy osoby,które znasz tylko z forum? (poza soldus, ale ją wcześniej mało znałam) Wiedziałabyś, że KTOŚ to zrobił (bo K. zapewniał, że nie wszedł na wizaż). Kompletnie nie rozumiałam motywów rzekomej sprawy, baaa, sam K. podpowiedział mi, że to może przez zazdrość! To było ch*jowe! wiem o tym! i przeprosiłam za to,że z takiego powodu zrobiła się niemiła atmosfera na wątku, a przez co przestałyśmy sobie ufać. SKĄD miałam wiedzieć, że to K. oszukuje? Masz pretensje, że na wątku nie jest tak,jak na początku - a co SAMA zrobiłaś żeby tak było? Hm? Wstawiasz tabelkę? Melduejsz wagę i jadłospisy? Dajesz motywację? Nie, a jak tak, to żadko. Teraz odeszłaś. Nie ma takiej możliwości, żeby III częśc wątku była taka jak I. Wiesz dlaczego? Bo zżyłyśmy się ze sobą, mamy o czym rozmawiać poza dietą,wiemy o wielu prywatnych sprawach innych, a poza tym SCHUDŁYŚMY. Nie wyglądamy już tak,j ak kiedyś = prawda jest taka, że nie mamy takiego parcia na odchudzanie! Nie wiem ile jestem na plusie, ale bez względu na to zleciałam ponad 20kg (odliczając tę nadwyzkę). 20 kg!!! Nawet jeśli miałabym powiedzieć, że minął rok, to co z tego? To nie wścigi. A czasami z różnych powodów trzeba na trochę przestać się odchudzać. Ja miałam przerwę przez zdrowie. Od tamtej pory cholernie cięzko mi wrócić na tor, jakim podążałam jeszcze np. w lutym. Spróbowałam "życia" poza dietą i takie podejście jest jeszcze cięższe niż zaczynanie od nowa. I wiesz co? Tak, to wątek o odchudzaniu,ale ja wolę przeczytać, że (przykładowo) Baleronik zjadła dziś za dużo kcal,ale świetnie bawiła się z facetem, niż że siedziała w domu i trzymała dietę. Nie samą dietą cżłowiek żyje!! este, to, czy bym zaczekała nic by nie zmieniło - K. przyznał się dopiero jak powiedziałam o wpisie na wątku... Jak dla mnie sprawa zamknięta. Przeprosiłam, wyjaśniłam, NIE KŁAMAŁAM (a jak któraś dalej nie wierzy, proszę bardzo - niech wyśle PW do K. na fb). Jest mi na niego wstyd, ale z biegiem czasu rozumiem jego motywy. To było i nie wróci. Czas przeszły. Jak mówiłam - dla mnie sprawa zamknięta.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-09-26 o 02:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.