![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 323
|
Dot.: Czarnow³ose;)
gdy mi zachcia³o siê pozbyæ czerni zrobi³am sobie k±piel rozja¶niaj±c± zesz³am z czerni do ciemno rudego koloru.Ale z takim pytaniami najlepiej zwróæ siê do dziewczyn z w±tku o dekoloryzacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
A ja mam takie pytanie a w³asciwie prosze o ma³± radê. Przez jaki¶ czas farbowa³am w³osy na rudy (naturlanie mam ¶redni br±z), ostanio stiwrdzilam, ¿e dosyæ rudego mimo, ¿e mam s³abo¶æ do tego koloru i na³ozy³am na bardzo sprany kolor taki z³ocisto bursztynowy ciemny blond (farba profesjonalna), tak¿e w efekcie w³osy mam na oko jasny rudy br±z, mimo ¿e wczesniej z rudego nie wiele zostalo to ten karmel/bursztyn (mial to byc z³ocisty kolor) pog³êbi³ rudo¶æ. Chcia³a bym mieæ ciemny nawet bardzo ciemny br±z ale nie chce katowac narazie zwykl± farba w³osów wiec postanowi³am kupiæ szmpon koloryzujacy. Kupi³am szmpon z Joanny Multi Soft color "aksamitna czerñ" z my¶l±, ¿e z rozja¶nionych w³osów siê troche wyp³ucze po jakim¶ czasie chociaz do ciemnego br±zu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2010-10-31 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci za odpowiedz ale szcerze mowiac juz nie moglam wytrzymac i zarysykowalam z tym szamponem koloryzujacym (nie mieszlalam kolorów), a w sumie nawet mi sie spodobalay te czarne wlosy wiec teraz juz zaczynam sie zastanawiac nad zostaniem przy takim kolorze na stale
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
Ja w czarnych
![]() ![]() ![]() ![]() i dodatkowe 2 zdjêcia z czerwieni± na ustach... i tu moje pytanie, czy wygladam smiesznie? czy pasuje jakos to w miare? bo nie mam odwagi wyj¶c tak na ulice w bialy dzieñ i nie wiem czy kiedykolwiek sie odwaze.... ale mysle, ¿e moze jaki¶ wieczorny wypad gdzies, impreza, czy nawet zwykle imieniny u cioci ![]() ![]() Edytowane przez Shangri-La Czas edycji: 2010-11-04 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 112
|
Ale jeste¶ ¶liczna
![]() ![]() ![]() Ja dzi¶ kupi³am t± nowo¶æ - piankê Schwarzkopf czarn± , zobaczymy ![]()
5.06.10-pozna³am Ciê ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierno¶æ do koñca i tak bêdzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2010-11-05 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam ¶licznie
![]() ![]() ![]() ![]() SunnyGirl Zdaj relacjê jak wysz³o i czy kolor trwa³y bo sama siê zastanwia³am nad ta farb± tym bardziej, ze widzia³am promocje za 19 z³. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Cze¶æ Czarnulki!
![]() ![]() Mam do was pytanie: Jestem brunetk± o w³osach w ciep³ej tonacji, przez rok farbowa³am w³osy na czarny z niebieskim refleksem (za³±cznik) Teraz mam ju¿ swoje naturalne w³osy i znowu chcia³abym zafarbowaæ na granatow± czerñ. Znacie mo¿e trwa³e farby, dobrych firm które da³y by mi mocniejszy efekt granatu na w³osach? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
agata456 Je¶li chodzi o rudo¶ci i czerñ to jak zawsze zdania u mnie podzielone w którym lepiej ale ja juz wiem, ¿e lepiej czuje sie w czerni
![]() Co do szamponu to ogolnie mysla³am, ¿e nie da rady pokryæ tak rozjasnionych w³osów i spierze siê po drugim mycium jak narazie w miare sie trzyma choæ przy dziennym swietle widac ze to poprostu ciemny br±z albo pasemka czarno-br±zowe. Je¶li ma s³uzyc jedynie do od¶wierzenia koloru to mysle ze jest fajny, chociaz zaraz po farbowaniu efekt nieco sztuczny ale po 2 myciu wygl±da juz fajnie. Aha i w³osy po nim s± bardzo b³yszczace i miekkie takze jestem raczej na tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
Wczoraj uzylam hebanowej czerni z castinga nr 200.Wreszcie znalazlam czarna farbke ktora nie zabrudzila recznika!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
agata456 dziêkujê za odpowiedz
![]() Dziewczyny, co stosujecie aby w³osy piêknie l¶ni³y? ![]() chodzi mi tutaj o jakie¶ spraye, mleczka itp. Ja u¿ywa³am spray'u nablyszczajacego z avonu ale po 15 minutach, gdy woda siê ulotni³a, w³osy by³y okropnie suche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
bambiii699 Ja uzywam maseczki do w³osów a w³asciwie dwie na zmiane, i to przy ka¿dym myciu bo mam tak strasznie suche w³osy i zniszczone od rozjasniania, ¿e to cud, ¿e potrafia l¶niæ no i jedwab do w³osów przed suszeniem
![]() a mam pytanie o kremy castinga... jedno opakowanie na jakie w³osy starcza? geste w³osy do ³opatek pokryje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 737
|
Cytat:
Zdecydowanie tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzê ¿e w³osy masz w piêknym stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
dziêki za mi³e s³owa
![]() ![]() Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2010-11-07 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
no wiêc a pro po pianki Schwarzkopf nr 200 - czerñ
![]() Kolor wychodzi bardzo ³adny, w³osy siê b³yszcz±, o dziwo przy zmywaniu farby (pianki) pierwszy raz woda bardzo szybko by³a czysta ![]() ![]() aha i aplikacja pianki jest du¿o wygodniejsza ni¿ farby
5.06.10-pozna³am Ciê ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierno¶æ do koñca i tak bêdzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
tak do ³opatek i jest bardzo du¿o tej pianki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 285
|
Witajcie Czarnulki
![]() Ja wprawdzie malujê w³oski ciemnym br±zem, ale ostatnio zobaczy³am dziewczynê o ¶licznych granatowych w³oskach i a¿ do niej podesz³am pochwaliæ kolor i zasiêgn±æ info czym malowa³a. Okaza³o siê ¿e granatow± czerni± z castinga. W³osy mia³a proste do pasa i to dawa³o niesamowity efekt ![]() Bojê siê trochê malowania bo szamponami bywa ró¿nie. Tym bardziej, ¿e swoje naturalki mam w odcieniu ¶redniego popielatego blondu i obawiam siê, ¿e odrost móg³by z³apaæ na ¿ywy niebieski kolor ![]() Bambiii699 wrzuæ proszê fotki jak bêdziesz po farbowaniu granatow± czerni± ![]() ![]()
![]() Gubiê kilogramy: ![]() ![]() Edytowane przez Jowitka061987 Czas edycji: 2010-11-08 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
21 farbujê w³osy
![]() ![]() ju¿ nie mogê siê doczekaæ, zastanawiam siê miêdzy castingiem g. czerñ a garnierem 100%. W³a¶nie czytam na KWC o najlepszym szamponie do w³osów farbowanych, bo nie chcê aby przy ka¿dym myciu kolor siê wyp³ukiwa³. jak ktos chce to mogê mu dopasowaæ kolor i fryzurê (zdjêcie musi byæ z zwi±zanymi w³osami, twarz na wprost) bo wygrzeba³am przy porz±dkach program wizaz 2 ![]() edit: doczyta³am na forach ¿e casting loreala szybko siê zmywa ![]() przeszuka³am internet i znalaz³am tylko 1 zdjêcie koloru o który mi chodzi ( mocny granatowy odblask) mam nadziejê ¿e ta Pani sie nie obrazi ![]() Edytowane przez bambiii699 Czas edycji: 2010-11-08 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Jowitka061987 - widzê, ¿e bierzesz skrzypovitê , dzia³a??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
Ja równie¿ znalaz³am
![]() dla mnie idealny kolorek ![]() ![]() edit: Sunny nie zauwa¿y³am wiêkszych efektów. Mo¿e poza tym, ¿e ciut szybciej w³oski rosn± (mo¿e zamiast 1 cm na miesi±c jakie¶ 1,3 cm) i trochê mniej wypadaj± (zdarza³o mi siê wyrywaæ w³osy gar¶ciami niestety ;() ale jest ju¿ ciut lepiej
![]() Gubiê kilogramy: ![]() ![]() Edytowane przez Jowitka061987 Czas edycji: 2010-11-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Bo mi w³a¶nie w³osy wypadaj±
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
SunnyGirl co do wpadaj±cych w³osków to wypróbuj pokrzywê ale li¶ciast± (jest mocniejsza od herbatki expresowej- w³osy s± mocniejsze, l¶ni±ce przynajmniej w moim przypadku, a i cera siê poprawia) polecam. Ja koñczê w³a¶nie paczuszkê ekspresowej ale nastêpnym razem zdobêdê li¶ciast±. Aha i WAX do ciemnych w³osów zacznij u¿ywaæ je¶li jeszcze go nie masz, super sprawa. Ja u¿ywa³am do blondów jakie¶ pó³ roku temu jak jeszcze rozja¶nia³am siê na platynê i mia³am bujne blond fale. Teraz po ciemnych farbach troszkê mi siê przerzedzi³y i muszê siê ratowaæ póki co pokrzyw± i skrzypem, ale dzi¶ ju¿ idê po WAX.
Agata456 dziêki za info ![]() Ja niestety ostatnio u¿y³am Londy color blend odcieñ mocca, na pocz±tku wysz³a piêkna czerñ (lub bardzo ciemny br±z) z przeb³yskiem czerwieni czy fioletu, ale teraz nie do¶æ, ¿e w³osy zaczê³y mi mocniej po niej wypadaæ i siê przesuszy³y to jeszcze szybko siê wyp³ukuje (niektóre pasma mam ciemno miedziane ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.