|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej moze odrobinę za długie i dość karykaturalnie wyglądają, ale jeśli ma je ładnie pomalowane to lepsze to niż krótkie z odpryskami na pół płytki
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam bardzo, ale byle co to by było gdyby ktoś tu pisał, że jest oburzony paznokciami pani na kasie w biedronce, która kasowała mu zakupy.. ![]() nikt szusz nie kazał robić filmika na temat paznokci, a jak już, nikt nie zmuszał by pokazywała swoją nie najpieknieszą płytkę, podsumowując, że ja nie obchodzi to jak wyglądają jej paznokcie bo przeciez je maluje agniesikk podała idealny przykład na to co zaprezentowała szusz. to dziewczę uważa się za kogoś kto może doradzać innym, wiec czegoś się od takiej osoby oczekuje
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=l6Uf9_dC1N0 Phan wyglada jakby ja ktos pobil http://www.youtube.com/watch?v=sOuxEZQYsTo Elle jakby plakala cala noc http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8 to biedactwo akurat walczy od lat z ciezkim tradzikiem, ale wokol oczu i tak czerwien Ja nie wiem, to jest normalne? Czesto chodze bez makijazu, ale tak to ja nie wygladam. |
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chyba sama się sfilmuję i sprawdzę jak moje cienie wyglądają w kamerze... Może też ich wtedy nie widać
Boże, jak ja zazdroszczę dziewczynom, które nie mają tego problemu. Cerę mam nawet ok, tylko te cienie.
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Zarówno RLM jak i Szusz polecają w paznokciowych filmikach ten sam suplement diety. To rzeczywiście taki super specyfik, czy lokowanie produktu?
![]() Kurczę, szkoda, że oglądając filmiki muszę się zastanawiać, czy coś jest polecane, bo jest dobre, czy nagrywającemu ktoś zapłacił
|
#2679 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest taka siła, że nic tu nie pomoże ![]() Cytat:
http://otodom.pl/ostatnie-miesiace-p...d14627024.html Koniec OT ![]() *** Nie subskrybuję szusz, zaglądam do niej tylko jak wrzucicie tu link, bo za każdym razem jak na nią patrzę mam wrażenie, że nakłada makijaż na brudną twarz.To chyba efekt kiepskiego podkładu
|
||
|
|
|
#2680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() edit. pogrzebałam na yt i już dwa lata temu niessia, nissiax a nawet susz łykały te tabletki . Edytowane przez Pigeons Czas edycji: 2013-01-15 o 20:45 |
||
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tanie to to nie jest, dawno temu to jadłam i nic dobrego mi to nie dało |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wolę tańsze kosmetyki- mam podkład z map (profesjonalny) i niestety wyglądam w nim okropnie, nawet na większe wyjścia się nie nadaje. za to cudowny bell pasuje mi idealnie- kryje co trzeba, jest lekki, nie tworzy maski, jest żółty, tani i wydajny. Czego chcieć więcej ? Co do lakierów wolę tańsze- szkodami 50 zł na lakier, którym maluje paznokcie raz w tygodniu. Uwielbiam lakiery miss sporty, chociaż szybko gęstnieją oraz wibo. przejechałam się na essence, ale kocham ich toppery ![]() Mam lakiery i za 2 zł i są świetnie dzięki seche vite. Jedyne co mnie w tym topie wkurza, to fakt, że zostawia u mnie na paznokciu przy skórkach takiego białego farfocla, który wygląda jak narośnieta skórka. Ale lakier błyszczy się super, trzyma się 3 dni (u mnie to wielki sukces) i megaszybko schnie. Także wszystko jest kwestią dyskusyjną. |
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam,że też należę do niewielkiego chyba grona osób, które męczy temat Szusz. Kilka stron o jednym. Niby taka beznadziejna, nie zna się, ale każdy filmik jest tu przegadany od a do z. Szusz jest jaka jest, ma swoje fochy, ale przecież wybór na YT jest wielki i skoro Waszym zdaniem nie jest kompetentna to wystarczy odsubskrybować/nie oglądać. Ile razy jeszcze będzie o brudnych pędzlach, rozmazanych cieniach i tłustych włosach...
|
#2685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ZMALOWANA - nadal robi dobre filmiki !!! Teraz bronzery http://www.youtube.com/watch?v=rBJAeWEoSZQ Edytowane przez MirellamKoko Czas edycji: 2013-01-15 o 20:48 |
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Kiedys sie pokusilam na zwykly przezroczysty miss selene, te po 2 zl malutkie XD oj to byl odór butaprenu... Niby tak ale trudno, zeby zelowe byly brzydkie, zawsze sa ladne bez wysilku, tylko nie kazdy ma ochote sobie zelowac co 2 tyg. |
||
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
candycotton, właśnie, to był lakier Miss Selene! xD |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2013-01-15 o 20:51 |
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wsytarczy że jedna osoba napomknie, rzuci linkiem i się obejrzy, a że pokazuje wiele rzeczy, których nie sposob nie skomentowac to wychodzi tak jak wychodzi zawsze sie trafi ktoś kto zacznie jej temat wiec takich dyskusji się nie uniknie.
|
|
|
|
|
#2691 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś to był najlepszy suplement diety na paznokcie włosy i skórę koszt 60 zł za opakowanie ale dwa lata temu zmienili skład i jest do bani nie wart zakupu. |
||
|
|
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
Bobbi Brown i MAC maja zolte. Mam z Bobbi ale ogolnie ja mam skore nieodpowiednia do podkladow, luszczy sie za mocno i potem mam taki ee jak to mowia, flaky, platkowaty XDD Robie peelingi ale to za szybko sie dzieje zeby miec gladka skore.
Qloui - mi tam sie wydaje, ze wiekzosc z nas lepiej wyglada tylko nie mamy tyle ciuchow i tak ladnych pokoi. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:55 |
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Bell, Multi Mineral, Mat & Cover Make-Up
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...neralnych.html jestem zimą dość blada, a w najjaśniejszym odcieniu wyglądam blado, ale zdrowo. Idealnie dopasowany 150 buff do cery tłustej z revlonu robił ze mnie truposza kupiłam go w czerwcu i dopiero mi się kończy, także kolega jest b. wydajny [nie używam podkładu codziennie, max 4 dni w tyg], zakładając, że 9 miesięcy używania podzieli się na pół to 4-miesięczna wydajność to naprawdę niezła rzecz
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
u wizaż szaleje, nie cytuje
mantas też się na niego czaję, bo szukam czegoś nowego bo obecny zaczyna się świecić po godzinie już.
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na lato kocham ten: Rimmel, Match Perfection, Cream Gel Foundation https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-do-cery.html oczywiście z mniejszymi cyferkami, bo jest po prostu jaśniejszy. Fajny zapach, krycie lekkie, ale coś jednak jest, koloryt wyrównany. tylko cena średnia co do pojemności i słoiczek mnie wkurzał. ale kupię ponownie na bank ![]() aha, ja do zmatowienia cery używam skrobii kukurydzianej. Podbieram z kuchni ![]() i sprawdza się super
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-01-15 o 21:00 |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
idziecie jak burza
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądacie live'a z thepysiapatysia? radzi sobie dziewczyna
|
|
|
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że Szusz ma nie wiadomo jak te paznokcie żółte, widziałam gorsze, a poza tym one są przebarwione od ciągłego malowania na czerwono, nie są porośnięte brudem czy 'grzybem', więc nie rozumiem AŻ takiej reakcji.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

[COLOR="Silver"]

To jest taka siła, że nic tu nie pomoże 

Bylo od razu nie zalowac tych paru zl wiecej i kupic porzadniejsza, np. z MACa mają dobre opinie.