Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 20:23   #2671
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
jak ktoś ma takie od "zawsze" to normalnie, bez problemu wszystko robi, ot przyzwyczajenie, nawet się nie czuje że takie długie są.
Tylko niestety duża część ludzi ma takie głupie rozumowanie ze jak kobieta ma długie paznokcie, zawsze ładnie pomalowane to już nic w domu nie robi, tylko leży i pachnie
Ja mam naturalnie baardzo twarde paznokcie i noszę długie, bo w niczym mi nie przeszkadzają. Też u mnie zauważyłam odbarwienie płytki dosłownie na pomarańczowo, gdy miałam pomalowane przez dłuższy czas na bordowo Essie (lakier trzyma mi się co najmniej tydzień) bez bazy. Długo się męczyłam, żeby to zmyć, ale udało się. Trzeba tylko chcieć.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:24   #2672
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Mówimy o tych samych paznokciach? http://www.youtube.com/watch?v=WXoxO...mM88I1tTA9S-Jw Bo dla mnie one są przesadnie długie.
Długość Szusz jest spoko, ale te wyżej to już dla mnie o wiele za długie. Choćby nie wiem jak wypielęgnowane to za długie.
ile ludzi tyle gustów
jej moze odrobinę za długie i dość karykaturalnie wyglądają, ale jeśli ma je ładnie pomalowane to lepsze to niż krótkie z odpryskami na pół płytki
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:25   #2673
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszi Pokaż wiadomość
Nie zagalopowujesz się czasem?

Ten zmasowany atak na Szusz (o byle co!)
wcale nie jest taki śmieszny jak się niektórym wydaje...

przepraszam bardzo, ale byle co to by było gdyby ktoś tu pisał, że jest oburzony paznokciami pani na kasie w biedronce, która kasowała mu zakupy..
nikt szusz nie kazał robić filmika na temat paznokci, a jak już, nikt nie zmuszał by pokazywała swoją nie najpieknieszą płytkę, podsumowując, że ja nie obchodzi to jak wyglądają jej paznokcie bo przeciez je maluje agniesikk podała idealny przykład na to co zaprezentowała szusz. to dziewczę uważa się za kogoś kto może doradzać innym, wiec czegoś się od takiej osoby oczekuje
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:25   #2674
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a myślicie, że to mocne światło, jakie jutuberki dają sobie na twarz trochę zmniejsza ich cienie pod oczami? Bo jak je oglądam ,to się zastanawiam skąd one biorą takie korektory, które maskują im WSZYSTKO, albo myślę, że są szczęściarami, bo w ogóle nie widać u nich cieni. Nie wiem czy dołuję się bez powodu? [COLOR="Silver"]
To ja chyba jakas mega szczesciara jestem bo jak widze te laski bez makijazu jak pokazuja jak klada tapete to az nie wiem o co chodzi. Tak czerwone oczy i skora... I nie wiem, czy klada tapete bo tak maja czy maja tak bo klada tapete. Mam az wrazenie, ze sobie smaruja czerwonym cieniem te oczy przed filmikiem.

http://www.youtube.com/watch?v=l6Uf9_dC1N0 Phan wyglada jakby ja ktos pobil
http://www.youtube.com/watch?v=sOuxEZQYsTo Elle jakby plakala cala noc
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8 to biedactwo akurat walczy od lat z ciezkim tradzikiem, ale wokol oczu i tak czerwien

Ja nie wiem, to jest normalne? Czesto chodze bez makijazu, ale tak to ja nie wygladam.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:28   #2675
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ja mam naturalnie baardzo twarde paznokcie i noszę długie, bo w niczym mi nie przeszkadzają. Też u mnie zauważyłam odbarwienie płytki dosłownie na pomarańczowo, gdy miałam pomalowane przez dłuższy czas na bordowo Essie (lakier trzyma mi się co najmniej tydzień) bez bazy. Długo się męczyłam, żeby to zmyć, ale udało się. Trzeba tylko chcieć.
mi najbardziej i najobrzydliwiej barwi ciemna, matowa zieleń, piękny kolor ale paznokcie wyglądają jakbym nimi ogródek przekopała I miałam taki okres że nie mogłam niczym pozbyć się przebarwień ale jak olałam to i samo zeszło.
Stary 2013-01-15, 20:30   #2676
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a myślicie, że to mocne światło, jakie jutuberki dają sobie na twarz trochę zmniejsza ich cienie pod oczami? Bo jak je oglądam ,to się zastanawiam skąd one biorą takie korektory, które maskują im WSZYSTKO, albo myślę, że są szczęściarami, bo w ogóle nie widać u nich cieni. Nie wiem czy dołuję się bez powodu?
Powiem Ci, że myślałam, że to zasługa dobrego korektora...więc kupiłam te z szeroko polecanych,drogie jak cholera ...i się przejechałam. W dużej mierze ich wygląd to zasługa odpowiednio dobranego światła.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:34   #2677
agniesikk
Zakorzenienie

Wiecie co, chyba sama się sfilmuję i sprawdzę jak moje cienie wyglądają w kamerze... Może też ich wtedy nie widać Boże, jak ja zazdroszczę dziewczynom, które nie mają tego problemu. Cerę mam nawet ok, tylko te cienie.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:35   #2678
arrachne
Zadomowienie

Zarówno RLM jak i Szusz polecają w paznokciowych filmikach ten sam suplement diety. To rzeczywiście taki super specyfik, czy lokowanie produktu?
Kurczę, szkoda, że oglądając filmiki muszę się zastanawiać, czy coś jest polecane, bo jest dobre, czy nagrywającemu ktoś zapłacił

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:39   #2679
crippled
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
W sumie troche racja, tez latwiej ludzi wyciagnac spod gruzow. Ale widzialas kiedys blok po przejsciu powodzi, wybuchu gazu, pozarze? Nietkniety. Ewentualnie po wybuchu gazu raz widzialam jak sie mala dziurka zrobila na zewnatrz. Tornado by tego tez chyba nie ruszylo. Takze troche zalet beton tez ma. Tylko sie zastanawiam na ile taki drewniany domek by przezyl nasze warunki pogodowe, bo fajnie by bylo moc taki postawic. Jak slysze ile ludzie wydaja na domki murowane to mnie zgina, ze chyba nigdy tyle nie zarobie do konca zycia.
Trzy kilometry od mojego domu przeszło tornado i betonowe domy się rozleciały To jest taka siła, że nic tu nie pomoże

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Dom za milion postoi kilkadziesiat lub wiecej lat, a ile postoi dom z drewna?
Po za tym nie wiem jak to jest z przepisami p/pożarowymi i faktycznym bezpieczeństwem, przeciez w zimie grzac musisz.
Ja szczerze mówiąc nie wiem po co ludzie budują bunkry na 300 lat. Domy z gotowych elementów to super sprawa i bardzo chciałabym w przyszłości taki wybudować . Poza tym one są dużo tańsze i stają się coraz bardziej popularne

http://otodom.pl/ostatnie-miesiace-p...d14627024.html

Koniec OT

Nie subskrybuję szusz, zaglądam do niej tylko jak wrzucicie tu link, bo za każdym razem jak na nią patrzę mam wrażenie, że nakłada makijaż na brudną twarz.To chyba efekt kiepskiego podkładu
crippled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:40   #2680
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja się zgodzę, "tanie mięso jedzą psy" po prostu uważam, że nie zawsze cena bierze się z kosmosu. Choć rzeczywiście Golden Rose może się świetnie sprawdzać "wizualnie" to nie koniecznie dobrze wpływa np. na nasze płuca itp. itd.
Polecam kliknięcie w link, który podałam wyżej o szkodliwości lakierów. Przewija się tam Golden Rose .

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Zarówno RLM jak i Szusz polecają w paznokciowych filmikach ten sam suplement diety. To rzeczywiście taki super specyfik, czy lokowanie produktu?
Kurczę, szkoda, że oglądając filmiki muszę się zastanawiać, czy coś jest polecane, bo jest dobre, czy nagrywającemu ktoś zapłacił
Akurat te tabletki masowo łykały jutuberki jakiś czas temu więc to w pewnym sensie produkt "kultowy"

edit. pogrzebałam na yt i już dwa lata temu niessia, nissiax a nawet susz łykały te tabletki .

Edytowane przez Pigeons
Czas edycji: 2013-01-15 o 20:45
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:41   #2681
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
dużo było ostatnio reklam tego produktu na blogach kosmetycznych wiec pewnie to reklama tanie to to nie jest, dawno temu to jadłam i nic dobrego mi to nie dało
Stary 2013-01-15, 20:41   #2682
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie Golden Rose odpryskuje po jednym dniu Dlatego wole wydac 50zl na OPI, ktory trzyma sie tydzien, a przede wszystkim nie smrodzi mi tak w pokoju podczas malowania... Ja widze roznice miedzy tanimi a drogimi lakierami Za 2zl to w zyciu lakieru nie kupie... Raz mialam i po pol roku poszedl do kosza. Chociaz wiem, ze sa dziewczyny, ktorym tanie kosmetyki nie przeszkadzaja. Mam nawet taka osobniczke w domu, czyli siostre Wszystko po taniosci, podklady np. Soraya, pudry MySecret, zel do mycia twarzy antybakteryjny z alkoholem itp. itd. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze ma naprawde kiepska cere i w sumie za to nalezaloby sie wziac.. Za porzadne nawilzenie, wyleczenie tradziku, a nie zapychanie jej kolorowymi kosmetykami itp.

W ogóle ostatnio przekonalam sie, ze jednak lepiej wydac pare zl wiecej na lepsza kredke do oczu. Kupilam z Essence kredke w kolorze nude I zlazi mi po 3 godzinach Bylo od razu nie zalowac tych paru zl wiecej i kupic porzadniejsza, np. z MACa mają dobre opinie.
Ja nie uważam, że tańsze oznacza gorsze. Przykład? Biochemia urody,naturalis kosmetyki itd- kremy i sera za 35 zł a cera lepsza niż po kremach za 150 zł.
A ja wolę tańsze kosmetyki- mam podkład z map (profesjonalny) i niestety wyglądam w nim okropnie, nawet na większe wyjścia się nie nadaje.
za to cudowny bell pasuje mi idealnie- kryje co trzeba, jest lekki, nie tworzy maski, jest żółty, tani i wydajny. Czego chcieć więcej ?
Co do lakierów wolę tańsze- szkodami 50 zł na lakier, którym maluje paznokcie raz w tygodniu. Uwielbiam lakiery miss sporty, chociaż szybko gęstnieją oraz wibo. przejechałam się na essence, ale kocham ich toppery

Mam lakiery i za 2 zł i są świetnie dzięki seche vite. Jedyne co mnie w tym topie wkurza, to fakt, że zostawia u mnie na paznokciu przy skórkach takiego białego farfocla, który wygląda jak narośnieta skórka. Ale lakier błyszczy się super, trzyma się 3 dni (u mnie to wielki sukces) i megaszybko schnie.
Także wszystko jest kwestią dyskusyjną.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:41   #2683
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chyba jakas mega szczesciara jestem bo jak widze te laski bez makijazu jak pokazuja jak klada tapete to az nie wiem o co chodzi. Tak czerwone oczy i skora... I nie wiem, czy klada tapete bo tak maja czy maja tak bo klada tapete. Mam az wrazenie, ze sobie smaruja czerwonym cieniem te oczy przed filmikiem.

http://www.youtube.com/watch?v=l6Uf9_dC1N0 Phan wyglada jakby ja ktos pobil
http://www.youtube.com/watch?v=sOuxEZQYsTo Elle jakby plakala cala noc
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8 to biedactwo akurat walczy od lat z ciezkim tradzikiem, ale wokol oczu i tak czerwien

Ja nie wiem, to jest normalne? Czesto chodze bez makijazu, ale tak to ja nie wygladam.
Ja mam wrażenie że wiele kobiet bez makijazu wyglada lepiej niz dziewczyny z filmików. Moze to kwestia codziennego mocnego makijazu i demakijazu oczu i ciezkich podkładów.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:43   #2684
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Przyznam,że też należę do niewielkiego chyba grona osób, które męczy temat Szusz. Kilka stron o jednym. Niby taka beznadziejna, nie zna się, ale każdy filmik jest tu przegadany od a do z. Szusz jest jaka jest, ma swoje fochy, ale przecież wybór na YT jest wielki i skoro Waszym zdaniem nie jest kompetentna to wystarczy odsubskrybować/nie oglądać. Ile razy jeszcze będzie o brudnych pędzlach, rozmazanych cieniach i tłustych włosach...

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:43   #2685
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
też mam ten problem

ZMALOWANA - nadal robi dobre filmiki !!! Teraz bronzery
http://www.youtube.com/watch?v=rBJAeWEoSZQ

Edytowane przez MirellamKoko
Czas edycji: 2013-01-15 o 20:48
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:44   #2686
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja się zgodzę, "tanie mięso jedzą psy" po prostu uważam, że nie zawsze cena bierze się z kosmosu. Choć rzeczywiście Golden Rose może się świetnie sprawdzać "wizualnie" to nie koniecznie dobrze wpływa np. na nasze płuca itp. itd.
Cytat:
U mnie Golden Rose odpryskuje po jednym dniu Dlatego wole wydac 50zl na OPI, ktory trzyma sie tydzien, a przede wszystkim nie smrodzi mi tak w pokoju podczas malowania... Ja widze roznice miedzy tanimi a drogimi lakierami Za 2zl to w zyciu lakieru nie kupie... Raz mialam i po pol roku poszedl do kosza. Chociaz wiem, ze sa dziewczyny, ktorym tanie kosmetyki nie przeszkadzaja. Mam nawet taka osobniczke w domu, czyli siostre Wszystko po taniosci, podklady np. Soraya, pudry MySecret, zel do mycia twarzy antybakteryjny z alkoholem itp. itd. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze ma naprawde kiepska cere i w sumie za to nalezaloby sie wziac.. Za porzadne nawilzenie, wyleczenie tradziku, a nie zapychanie jej kolorowymi kosmetykami itp.

W ogóle ostatnio przekonalam sie, ze jednak lepiej wydac pare zl wiecej na lepsza kredke do oczu. Kupilam z Essence kredke w kolorze nude I zlazi mi po 3 godzinach Bylo od razu nie zalowac tych paru zl wiecej i kupic porzadniejsza, np. z MACa mają dobre opinie.
Jak sie cos takiego na paznokciowym napisze to od razu pala na stosie i jest bijatyka. A ogolnie lakiery do paznokci sa na tej samej bazie co lakiery przemyslowe do malowania statkow, a w tym zawodzie mozna pracowac zdaje sie do 3 lat. Albo trzeba miec mega dobra wentylacje, czego w salonach czesto nie maja, albo kupic drozszy lakier. Dlatego ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=aW_pgneNGno powinna sobie kazda fanka lakierow obejrzec. To sa substancje naprawde toksyczne i w ciazy nie powinno sie malowac paznokci w ogole jednak. Zwlaszcza czyms tanim.

Kiedys sie pokusilam na zwykly przezroczysty miss selene, te po 2 zl malutkie XD oj to byl odór butaprenu...

Cytat:
ile ludzi tyle gustów
jej moze odrobinę za długie i dość karykaturalnie wyglądają, ale jeśli ma je ładnie pomalowane to lepsze to niż krótkie z odpryskami na pół płytki
Niby tak ale trudno, zeby zelowe byly brzydkie, zawsze sa ladne bez wysilku, tylko nie kazdy ma ochote sobie zelowac co 2 tyg.
Stary 2013-01-15, 20:46   #2687
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
za to cudowny bell pasuje mi idealnie- kryje co trzeba, jest lekki, nie tworzy maski, jest żółty, tani i wydajny. Czego chcieć więcej ?
.
który?
Stary 2013-01-15, 20:49   #2688
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ja nie uważam, że tańsze oznacza gorsze. Przykład? Biochemia urody,naturalis kosmetyki itd- kremy i sera za 35 zł a cera lepsza niż po kremach za 150 zł.
A ja wolę tańsze kosmetyki- mam podkład z map (profesjonalny) i niestety wyglądam w nim okropnie, nawet na większe wyjścia się nie nadaje.
Co do lakierów wolę tańsze- szkodami 50 zł na lakier, którym maluje paznokcie raz w tygodniu. Uwielbiam lakiery miss sporty, chociaż szybko gęstnieją oraz wibo. przejechałam się na essence, ale kocham ich toppery

Mam lakiery i za 2 zł i są świetnie dzięki seche vite. Jedyne co mnie w tym topie wkurza, to fakt, że zostawia u mnie na paznokciu przy skórkach takiego białego farfocla, który wygląda jak narośnieta skórka. Ale lakier błyszczy się super, trzyma się 3 dni (u mnie to wielki sukces) i megaszybko schnie.
Także wszystko jest kwestią dyskusyjną.
Ja kosmetyków z Biochemii Urody też używam, miałam na myśli drogeryjne, w których na przedzie składu jest alkohol. Naprawdę uważam, że jak ktoś ma problematyczną cerę, to nie ma co oszczędzać, byle taniej itp.. U mnie podkłady typu Rimmel się nie sprawdzają totalnie. Ciemnieją na twarzy i złażą po dwóch godzinach. Zresztą ja nadal szukam podkładu idealnego. Obecnie używam Revlon Colorstay, ale mam wrażenie, że te jasne kolory wpadają w róż, a ja potrzebuję żółtego pigmentu.

candycotton, właśnie, to był lakier Miss Selene! xD
Stary 2013-01-15, 20:50   #2689
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak ale trudno, zeby zelowe byly brzydkie, zawsze sa ladne bez wysilku, tylko nie kazdy ma ochote sobie zelowac co 2 tyg.
ja myślę o naturalnych długich paznokciach

Edytowane przez Gofrzyca
Czas edycji: 2013-01-15 o 20:51
Stary 2013-01-15, 20:51   #2690
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Przyznam,że też należę do niewielkiego chyba grona osób, które męczy temat Szusz. Kilka stron o jednym. Niby taka beznadziejna, nie zna się, ale każdy filmik jest tu przegadany od a do z. Szusz jest jaka jest, ma swoje fochy, ale przecież wybór na YT jest wielki i skoro Waszym zdaniem nie jest kompetentna to wystarczy odsubskrybować/nie oglądać. Ile razy jeszcze będzie o brudnych pędzlach, rozmazanych cieniach i tłustych włosach...
mało kto ją subskrybuje z tego co widze po wypowiedziach ale wsytarczy że jedna osoba napomknie, rzuci linkiem i się obejrzy, a że pokazuje wiele rzeczy, których nie sposob nie skomentowac to wychodzi tak jak wychodzi zawsze sie trafi ktoś kto zacznie jej temat wiec takich dyskusji się nie uniknie.
Stary 2013-01-15, 20:52   #2691
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Ja używam jakiejś odżywki Sensique z niebieską nakrętką. Tak naprawdę to używam byle czego, ale jak nie nałożę żadnej bazy, to strasznie mi żółkną paznokcie nawet po mlecznych kolorach.

Dziewczyny, a myślicie, że to mocne światło, jakie jutuberki dają sobie na twarz trochę zmniejsza ich cienie pod oczami? Bo jak je oglądam ,to się zastanawiam skąd one biorą takie korektory, które maskują im WSZYSTKO, albo myślę, że są szczęściarami, bo w ogóle nie widać u nich cieni. Nie wiem czy dołuję się bez powodu?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

One nie są przesadnie długie, moim zdaniem wyglądają dość fajnie, chociaż mi by przeszkadzały w życiu codziennym.
One mają takie duże oświetlenie to nie korektory zobacz sobie filmiki/zdjęcia ze spotkań youtubowych gdzie pokazane jest jak one naprawdę wyglądają jak była zawsze zdziwiona bo bez oświetlenia bez ustawień który lepszy profil i tych cudów wyglądają jak każda z nas.

Cytat:

Kiedyś to był najlepszy suplement diety na paznokcie włosy i skórę koszt 60 zł za opakowanie ale dwa lata temu zmienili skład i jest do bani nie wart zakupu.
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:54   #2692
201604250941
Konto usunięte

Bobbi Brown i MAC maja zolte. Mam z Bobbi ale ogolnie ja mam skore nieodpowiednia do podkladow, luszczy sie za mocno i potem mam taki ee jak to mowia, flaky, platkowaty XDD Robie peelingi ale to za szybko sie dzieje zeby miec gladka skore.

Qloui - mi tam sie wydaje, ze wiekzosc z nas lepiej wyglada tylko nie mamy tyle ciuchow i tak ladnych pokoi.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2013-01-15 o 20:55
Stary 2013-01-15, 20:55   #2693
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
który?
Bell, Multi Mineral, Mat & Cover Make-Up
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...neralnych.html

jestem zimą dość blada, a w najjaśniejszym odcieniu wyglądam blado, ale zdrowo.
Idealnie dopasowany 150 buff do cery tłustej z revlonu robił ze mnie truposza kupiłam go w czerwcu i dopiero mi się kończy, także kolega jest b. wydajny [nie używam podkładu codziennie, max 4 dni w tyg], zakładając, że 9 miesięcy używania podzieli się na pół to 4-miesięczna wydajność to naprawdę niezła rzecz
Stary 2013-01-15, 20:58   #2694
Gofrzyca
Zakorzenienie

u wizaż szaleje, nie cytuje

mantas też się na niego czaję, bo szukam czegoś nowego bo obecny zaczyna się świecić po godzinie już.
Stary 2013-01-15, 20:59   #2695
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kosmetyków z Biochemii Urody też używam, miałam na myśli drogeryjne, w których na przedzie składu jest alkohol. Naprawdę uważam, że jak ktoś ma problematyczną cerę, to nie ma co oszczędzać, byle taniej itp.. U mnie podkłady typu Rimmel się nie sprawdzają totalnie. Ciemnieją na twarzy i złażą po dwóch godzinach. Zresztą ja nadal szukam podkładu idealnego. Obecnie używam Revlon Colorstay, ale mam wrażenie, że te jasne kolory wpadają w róż, a ja potrzebuję żółtego pigmentu.

candycotton, właśnie, to był lakier Miss Selene! xD
ja z rimmela mam tego paskuda : Rimmel, Stay Matte Foundation https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html i ogólnie nie jest aż taki zły, tyle, że muszę mu poświęcić 10 minut więcej żeby go dobrze rozsmarować, bo plamiska robi potężne. nigdy nie mam na to czasu więc leeeży

na lato kocham ten: Rimmel, Match Perfection, Cream Gel Foundation

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-do-cery.html

oczywiście z mniejszymi cyferkami, bo jest po prostu jaśniejszy. Fajny zapach, krycie lekkie, ale coś jednak jest, koloryt wyrównany. tylko cena średnia co do pojemności i słoiczek mnie wkurzał.
ale kupię ponownie na bank

aha, ja do zmatowienia cery używam skrobii kukurydzianej. Podbieram z kuchni
i sprawdza się super

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-01-15 o 21:00
Stary 2013-01-15, 21:04   #2696
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
One mają takie duże oświetlenie to nie korektory zobacz sobie filmiki/zdjęcia ze spotkań youtubowych gdzie pokazane jest jak one naprawdę wyglądają jak była zawsze zdziwiona bo bez oświetlenia bez ustawień który lepszy profil i tych cudów wyglądają jak każda z nas.

Kiedyś to był najlepszy suplement diety na paznokcie włosy i skórę koszt 60 zł za opakowanie ale dwa lata temu zmienili skład i jest do bani nie wart zakupu.
Faktycznie, obejrzałam ten vlog https://www.youtube.com/watch?v=TFPBRZbCUnI i wyzbyłam się kompleksów, bo mam takie same cienie pod oczami, także mi ulżyło :P
Stary 2013-01-15, 21:10   #2697
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
mało kto ją subskrybuje z tego co widze po wypowiedziach ale wsytarczy że jedna osoba napomknie, rzuci linkiem i się obejrzy, a że pokazuje wiele rzeczy, których nie sposob nie skomentowac to wychodzi tak jak wychodzi zawsze sie trafi ktoś kto zacznie jej temat wiec takich dyskusji się nie uniknie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:25   #2698
Sloneczko19_
Raczkowanie

idziecie jak burza

http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/
Sloneczko19_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:53   #2699
Enaffi
Wtajemniczenie

Oglądacie live'a z thepysiapatysia? radzi sobie dziewczyna
Enaffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:54   #2700
ladymln
Zadomowienie

Myślałam, że Szusz ma nie wiadomo jak te paznokcie żółte, widziałam gorsze, a poza tym one są przebarwione od ciągłego malowania na czerwono, nie są porośnięte brudem czy 'grzybem', więc nie rozumiem AŻ takiej reakcji.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości