Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-26, 08:54   #2671
Martika25300
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=Bettina43;39460677]Urlop już zaplanowany i w jakiejś części opłacony. W sumie to zaczęło się od tego urlopu. Mam ten kompleks od lat ( mam ich już 43), ale jakoś daję radę. Czasami przez pół roku nie przejmuję się w ogóle. Zawsze jest najgorzej przed latem, wyjście do ludzi w stroju kąpielowym to koszmar...ale wychodzę. Ten wyjazd jest ze znajomymi. Głupio mi przed nimi Albo zrobię operację wiosną albo wcale, chyba że mnie najdzie we wrześniu znowu.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Bettina43- nie martw się, pewnie większość z nas (PRZED) tak się czuje...i to właśnie ten okres wiosenno-letni częściej nas skłania do podjęcia decyzji. Zimą pod swetrami i płaszczami ja też zapominałam o swoich wypierdkach
Co do urlopu, sama się martwię, bo operację mam zaplanowaną na początek maja a TZ wymyślił wyjazd pod koniec czerwca. I też mam obawy czy to nie za wcześnie. Dopytam lekarza jak pójdę z wynikami na drugą konsultację, bo jeśli odradzi to będę coś kombinować

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Bettina,
przecież nie musisz urlopu spędzać bardzo aktywnie...
zrobisz piersi, spokojnie gdzieś na urlop pojedziesz, ale przez pierwsze 8 tygodni po operacji będziesz w staniku pooperacyjnym i nawet nad morzem dasz radę w T-shircie

a wiek to nie problem
I tak właśnie Horo nam pisz i pocieszaj
wiek to nie problem i tego się trzymajmy
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:00   #2672
majeczka1224
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Witam!!

balbinka
moje gratulacje!!! nie moge uwierzyc ze tak szybko po operacji odpisalas! pewnie domyslasz sie ze my tu z ciekawosci umieramy

malina986 powodzienia!!!!

Horo. Jak dawalam mojemu synkowi starte jabuszko to sie krzywil niesamowicie,najpierw zdadl pol lyzeczki, potem cala a teraz juz zje cale jabuszko.Zawsze sie krzywi jak mu daje cos nowego, ale z czasem sie przyzwyczaja. Jak wrocisz do pracy to pierwsze dni moga byc ciezkie, ale to tylko kwestia czasu!! Swoja droga sama nie wiem jak to bedzie jak ja bede musiala wracac do pracy, na macierzynskim czuje sie jak na urlopie!
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:16   #2673
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Witam!!

balbinka
moje gratulacje!!! nie moge uwierzyc ze tak szybko po operacji odpisalas! pewnie domyslasz sie ze my tu z ciekawosci umieramy

malina986 powodzienia!!!!

Horo. Jak dawalam mojemu synkowi starte jabuszko to sie krzywil niesamowicie,najpierw zdadl pol lyzeczki, potem cala a teraz juz zje cale jabuszko.Zawsze sie krzywi jak mu daje cos nowego, ale z czasem sie przyzwyczaja. Jak wrocisz do pracy to pierwsze dni moga byc ciezkie, ale to tylko kwestia czasu!! Swoja droga sama nie wiem jak to bedzie jak ja bede musiala wracac do pracy, na macierzynskim czuje sie jak na urlopie!
moja jabłuszka to zajada, już teraz nawetr z babanem
przed chwilką dalam jej danonka waniliowego - darła sie, bo chciala wiecej, ale na razie sprawdzam, czy nic jej nie bedzie...
ja już po macierzyńskim... teraz wykorzystuję jeszcze zaległy urlop wypoczynkowy Urlop bieżący pozostawiam sobie na wakacje

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:21   #2674
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
o bidulka no ja spałam przed op. na plecach ale i tak po op. wstawałam jak paralityk, jak już udało mi się zwlec to trochę czasu zajmowało poranne rozruszanie oooooo faktycznie jaki suuuper prezent na dzień mamy będziesz miała ale zobaczysz już ten tydzień będzie lepszy a po 2 tyg. jest znaczna poprawa i można kombinować na takim półboczku. tzn troszkę się przekręcasz, pod plecy poducha, ręka górna też na poduche żeby cycuniów nie gniotła a nogi zgięte w kolanach zupełnie na boku i po jakimś czasie zmiana...gimnastyki jest z tym trochę ale zawsze to jakieś urozmaicenie i odciążenie pleców.
Dziewczyny, a ja to się już przezywczaiłam do tego spania na placeach serio. Nawet mi wygodnie. Układam się też powoli tak na wpół na boku, tzn nie przekręcam się 90 pod kontem 90 stop tylko tak 45 stop, ale jest to możliwe tylko na kanapie, jak możesz się podeprzeć, no mam nadzieję, żę coś rozumiecie
Na boku jużteroretycznie mogę się położyć, ale robię to tylko na chwilę i nie pozwalam sobie zasnąć w tej pozycji, bo się boje. No i na kanapie śpię cały czas po op, czego sobie wcześniej też nie wyobrażałam.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:21   #2675
Bettina43
Przyczajenie

Cieszę się że was znalazłam

Dziewczyny, tak w praktyce (wiem, że każda ma inny organizm) da się wrócić do pracy po 2 tygodniach, czy to za wcześnie? Piszecie o bólu, o problemach ze spaniem, z myciem, czesaniem. Jak długo to trwa? Tydzień? Nie muszę nic dźwigać, mam nastoletnie dzieci, mąż gotuje i sprząta, jest naprawdę w porządku, kochany Problem w tym, że nie bardzo mogę wziąc ponad 2 tygodni zwolnienia, jestem z tych co rzadko chodzą na 3 dni, ale to jest w końcu operacja.

Edytowane przez Bettina43
Czas edycji: 2013-02-26 o 09:31
Bettina43 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:23   #2676
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!Piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj dopiero o 23 przewieźli mnie z sali pooperacyjnej.Czuję się różnie,raz lepiej raz gorzej,ból momentami jest masakryczny ale trzymam się dzielnie ;-)Operowana byłam 3 godziny ale to nic dziwnego bo trochę roboty ze mną mieli.Stanęło na implantach 440,dzisiaj zobaczę dzieło dr :-P Pozdrawiam Was cieplutko :-*

Witaj balbinko!!!
Fajnie,ze jestes już po-tylko czemu to trwało aż tyle czasu??
Jakieś problemy wystąpiły??
Pisz szybciutko,bo się zmartwiłam
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:29   #2677
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja to się już przezywczaiłam do tego spania na placeach serio. Nawet mi wygodnie. Układam się też powoli tak na wpół na boku, tzn nie przekręcam się 90 pod kontem 90 stop tylko tak 45 stop, ale jest to możliwe tylko na kanapie, jak możesz się podeprzeć, no mam nadzieję, żę coś rozumiecie
Na boku jużteroretycznie mogę się położyć, ale robię to tylko na chwilę i nie pozwalam sobie zasnąć w tej pozycji, bo się boje. No i na kanapie śpię cały czas po op, czego sobie wcześniej też nie wyobrażałam.
PRZEDPO a ile już czasu minęło od Twojej operacji?
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 09:30   #2678
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Bettina43;39460677]Urlop już zaplanowany i w jakiejś części opłacony. W sumie to zaczęło się od tego urlopu. Mam ten kompleks od lat ( mam ich już 43), ale jakoś daję radę. Czasami przez pół roku nie przejmuję się w ogóle. Zawsze jest najgorzej przed latem, wyjście do ludzi w stroju kąpielowym to koszmar...ale wychodzę. Ten wyjazd jest ze znajomymi. Głupio mi przed nimi Albo zrobię operację wiosną albo wcale, chyba że mnie najdzie we wrześniu znowu.

Bettinko,
a to czemu wcześniej-pprzed zakupem wakacji nie pomyślałaś o cycuszkach??
Teraz to Ci się nie dziwię,ze masz dylemat-ja jestem w identycznej sytuacji,bo też wyjeżdżam ze znajomymi do ciepłych krajów,ale w weekend majowy i tak samo przeżywam fakt,ze bez cycuchów jadę...tym bardziej,ze mialam miec operację w styczniu,ale wyszły inne jeszcze komplikacje i musiałam z niej zrezygnowac. Odczuwam skutki tej decyzji do dzisiaj,ale wiem ze i tak je zrobię-najwyzej po tym lecie-będzie na następne;-))
Gdybys jechala bez znajomych to moznaby wakacje przesunąc na inny termin (na pewno masz ubezpieczneie od kosztów rezygnacji-jak się domyślam),ale oni pewnie bedą dochodzic dlaczego rezygnujesz i sie potem moze wyjsc głupio
Zainwestuj w dobry stanik,dobre bikini-ja tak zrobiłam przed rokiem i na fotka fajne cycki mi powychodziły
A wiekiem się nie przejmuj-kobiety po 50tce nawet się kroją
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:31   #2679
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a dziewczyny po jakim czasie już swobodnie wstawałyście z łóżka po op??
Stary 2013-02-26, 09:36   #2680
KTOS151
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkie wizażanki) Od kilku dni przeglądam kolejne części wątku dotyczącego powiększania piersi. O takim zabiegu marzę od zawsze ale ciągle sytuacja finansowa nie pozwalała na jakieś bliższe planowanie. Teraz pomału się zmienia... Mój rozmiar to 70B (małe), nie mogę się obyć bez push-up'ów, bo bez nich jestem po prostu płaska, pomimo urodzenia 2 dzieci. Chciałabym prosić bardziej zorientowane szczęściary już po o podanie przybliżonego kosztu zabiegu - najlepiej we Wrocławiu. Z góry dziękuję
KTOS151 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:36   #2681
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
a dziewczyny po jakim czasie już swobodnie wstawałyście z łóżka po op??
Ja tak całkiem swobodnie bez bólu i dziwnych akrobacji po około 10 dniach.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 09:42   #2682
Bettina43
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Bettinko,
a to czemu wcześniej-pprzed zakupem wakacji nie pomyślałaś o cycuszkach??
Teraz to Ci się nie dziwię,ze masz dylemat-ja jestem w identycznej sytuacji,bo też wyjeżdżam ze znajomymi do ciepłych krajów,ale w weekend majowy i tak samo przeżywam fakt,ze bez cycuchów jadę...tym bardziej,ze mialam miec operację w styczniu,ale wyszły inne jeszcze komplikacje i musiałam z niej zrezygnowac. Odczuwam skutki tej decyzji do dzisiaj,ale wiem ze i tak je zrobię-najwyzej po tym lecie-będzie na następne;-))
Gdybys jechala bez znajomych to moznaby wakacje przesunąc na inny termin (na pewno masz ubezpieczneie od kosztów rezygnacji-jak się domyślam),ale oni pewnie bedą dochodzic dlaczego rezygnujesz i sie potem moze wyjsc głupio
Zainwestuj w dobry stanik,dobre bikini-ja tak zrobiłam przed rokiem i na fotka fajne cycki mi powychodziły
A wiekiem się nie przejmuj-kobiety po 50tce nawet się kroją

Nie myślałam o tym, nawet ich namawiałam na wyjazd z nami (jedziemy my z 2 dzieci i oni też z 2 - dzieci nastoletnie, będzie fajniej też dla nich) Rezerwowaliśmy w styczniu. Dopiero potem przeraziłam się...Żyję z tym już tyle lat. Mam pełno wkładek, wiecie same o co chodzi, ukrywanie...Na zdjęciach wychodzi w miarę
Stary 2013-02-26, 09:48   #2683
Amorcio
Wtajemniczenie

Horo ja bym danonkow takiemu maleństwu nie dawala. Moja ma poltorej roku i nie wie co to a starsza je rzadko
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 09:58   #2684
margo50100
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane Cycolinki, staram się Was czytać na bieżąco, ale nie mam nastroju na rozmowę więc tylko podczytuję żeby sobie za dużych tyłów nie narobić...
Miłego dnia!
Stary 2013-02-26, 10:02   #2685
gawisz
Raczkowanie

Belseno - tak, taki kolor łóżka mamy, ale sa jeszcze inne odcienie i opcje. To już mój drugi zakup u tego producenta (polska produkcja) i jestem bardzo zadowolona więc polecam (można dokupić szuflady, szafeczki nocne..).

Ja pytałam mojego lekarza o wakacje - jedziemy lipiec/sierpień a op mam w połowie marca więc ok 4 miesiące czasu i powiedział, że spokojnie będę już mogła wszystko robić (ale z umiarem -chodziło o opalanie czy aktywność fizyczną - rower tak, ale trasy spokojne wybierać). Zwolenienie L4 dostanę na 2 tygodnie i powiedział, że zwykle tyle wystarczy by wrócić do pracy, o ile nie jest ona fizyczna.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:05   #2686
Bettina43
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Ja pytałam mojego lekarza o wakacje - jedziemy lipiec/sierpień a op mam w połowie marca więc ok 4 miesiące czasu i powiedział, że spokojnie będę już mogła wszystko robić (ale z umiarem -chodziło o opalanie czy aktywność fizyczną - rower tak, ale trasy spokojne wybierać). Zwolenienie L4 dostanę na 2 tygodnie i powiedział, że zwykle tyle wystarczy by wrócić do pracy, o ile nie jest ona fizyczna.

Czyli nastawiam się na koniec sierpnia. Albo wcale.
Stary 2013-02-26, 10:06   #2687
buziol04
Raczkowanie

Witam wszystkie z rana , nadrabiam zaleglosci

Justi jak to sybko zleciało , już jutro bedzie wielki dzien trzymaj sie dzielnie

A ja mam pytanie dziewczyny czy po 5 tygodniach od operacji moge sobie pozwolic na założenie takiego biustonosza na cała noc http://allegro.pl/biustonosz-z-silik...054415518.html lub
http://allegro.pl/biustonosz-bez-ple...989199365.html

Bo ide na wesele i głupia kupiłam sobie sukienke bez pleców.
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:07   #2688
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Horo ja bym danonkow takiemu maleństwu nie dawala. Moja ma poltorej roku i nie wie co to a starsza je rzadko
Moja w kwietniu konczy 2 latka i tez sporadycznie jej daje danonki, chociaz przy starszych dzieciach trudno przed nia uchowac.
Stary 2013-02-26, 10:08   #2689
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta, odpisał mi moj dr a mianowicie napisał tak : Dzieň dobry.
Dziekuje zdjecja.Sutki sa porzodku.Tylko blizny sa za szyroke.Žeby nie bylio tak za szyroke,jest potrzebny mniejszy zabieg w lokalnym znieczuleniu na 70 min pracy.

I nie wiem co robić ;(
Chociaz nie poprawiaj tych blin, po cholere Ci to ? skad masz pewnosc ze za drugim razem bedzie to lepiej wygladalo?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez KTOS151 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie wizażanki) Od kilku dni przeglądam kolejne części wątku dotyczącego powiększania piersi. O takim zabiegu marzę od zawsze ale ciągle sytuacja finansowa nie pozwalała na jakieś bliższe planowanie. Teraz pomału się zmienia... Mój rozmiar to 70B (małe), nie mogę się obyć bez push-up'ów, bo bez nich jestem po prostu płaska, pomimo urodzenia 2 dzieci. Chciałabym prosić bardziej zorientowane szczęściary już po o podanie przybliżonego kosztu zabiegu - najlepiej we Wrocławiu. Z góry dziękuję
Witamy serdecznie
Wiem ze we Wroclawiu jest dr ktory operacje robi w granicach 10-12 tyiecy w zaleznosci jakie implanty. Moim zdaniem cena jest bardzo ciekawa

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 10:11   #2690
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bettina43 Pokaż wiadomość
Czyli nastawiam się na koniec sierpnia. Albo wcale.
To jestesmy 3i chyba wszystkie z trojmiasta
Stary 2013-02-26, 10:11   #2691
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie z rana , nadrabiam zaleglosci

Justi jak to sybko zleciało , już jutro bedzie wielki dzien trzymaj sie dzielnie

A ja mam pytanie dziewczyny czy po 5 tygodniach od operacji moge sobie pozwolic na założenie takiego biustonosza na cała noc http://allegro.pl/biustonosz-z-silik...054415518.html lub
http://allegro.pl/biustonosz-bez-ple...989199365.html

Bo ide na wesele i głupia kupiłam sobie sukienke bez pleców.
On ma chyba fiszbiny , wiec ja bym nie ryzykowala. To troche chyba za wczesnie.
Stary 2013-02-26, 10:14   #2692
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Moja w kwietniu konczy 2 latka i tez sporadycznie jej daje danonki, chociaz przy starszych dzieciach trudno przed nia uchowac.
Ja uwazam, ze tak przetworzonej zywnosci absolutnie nie wolno dawac malym dzieciom i mowic je i nic jej nie jest. To wychodzi po latach i wtedy czasu sie nie cofnie. Teraz na szybko znalazlam to w necie wiec wklejam

...masz informacje "oficjalna" jak to nazwalas na opakowaniu.A danonki sa dla dzieci powyzej 3 roku zycia ze wzgledu na bardzo duza zawartosc wapnia i wit d3 w tychze jogurtach/serkach, nerki niemowlecia/malego dziecka nie sa w stanie sobie poradzic z tak przewapniowanym deserem.Wiadomo,raz na jakis czas nie zaszkodzi jak dziecko zje ale uwazalabym ze zbyt czestym podawaniem danonkow malym dzieciom.
Moja tesciowa przyjmuje przynajmniej jedno dziecko w miesiacu na oddzial nefrologiczny na ktorym pracuje z poteznymi zwapnieniami w nerkach,wlasnie po tych super danonkach....
Stary 2013-02-26, 10:17   #2693
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
spróbowalam i poobserwuję...
niby można je dawać od 10 miesiaca (mala zaczęła 7-y), ale muszę cos pokombinować, bo jestem uziemiona przez te piersi
nie mam pomysłów na to, co jej podać skoro zjada tylko pierś i owoce/deserki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 10:24   #2694
Bettina43
Przyczajenie

Cytat:
To jestesmy 3i chyba wszystkie z trojmiasta

Amorcio, a ty masz już termin? Jesteś po konsultacji?
Stary 2013-02-26, 10:25   #2695
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyy ja mam pytanie kiedy Wasze blizny zrobily si jasne? mi zaraz stuknie 8 miesiecy a moje blizny dalej czerwone...a teraz to moze nawet fioletowesama nie wiem jak je okreslic

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:27   #2696
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
spróbowalam i poobserwuję...
niby można je dawać od 10 miesiaca (mala zaczęła 7-y), ale muszę cos pokombinować, bo jestem uziemiona przez te piersi
nie mam pomysłów na to, co jej podać skoro zjada tylko pierś i owoce/deserki
Polubila juz slodkie i teraz nie akceptuje innych smakow. Kiedys pisalam Ci zebys jej nie dawala takich rzeczy dopóki nie zacznie jesc obiadkow bo ja mialam ten problem przy starszej i dlugo trwalo zanim zaczela jesc obiady. Przy drugiej zrobilam inaczej, Moze to kwestia dziecka albo metody. wszystkim smakuja slodycze a warzywka, obiadki juz nie Musisz probowac, moze samo miesko, ugotowany ziemniaczek z maselkiem. Nie wiem co Ci poradzic jeszcze, Ty madra babka jestes, doswiadczen z dziecmi masz wiecej niz ja

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Bettina43 Pokaż wiadomość
Amorcio, a ty masz już termin? Jesteś po konsultacji?
Bylam na jednej konsultacji i wybieram sie na druga do innego lekarza. Wtedy bede decydowac ktory z nich ztuninguje moje cycuszki
Stary 2013-02-26, 10:30   #2697
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Polubila juz slodkie i teraz nie akceptuje innych smakow. Kiedys pisalam Ci zebys jej nie dawala takich rzeczy dopóki nie zacznie jesc obiadkow bo ja mialam ten problem przy starszej i dlugo trwalo zanim zaczela jesc obiady. Przy drugiej zrobilam inaczej, Moze to kwestia dziecka albo metody. wszystkim smakuja slodycze a warzywka, obiadki juz nie Musisz probowac, moze samo miesko, ugotowany ziemniaczek z maselkiem. Nie wiem co Ci poradzic jeszcze, Ty madra babka jestes, doswiadczen z dziecmi masz wiecej niz ja

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Bylam na jednej konsultacji i wybieram sie na druga do innego lekarza. Wtedy bede decydowac ktory z nich ztuninguje moje cycuszki
tylko moje były szybko na jedzonku normalnym i dokarmiałam je od poczatku, ata nauczona tylko na cycusiu, wiec już mam problem.
Kochana, a wtedy jak mi pisałaś o obiadkach, to zaczęłam jej dawać... zmarnowalam juz chyba z 50 sloiczków i lipa, bo przyznaję, ze codziennie próbuję. Ziemniaczki z maslem i marchewkę też próbowałam ... i nic
A ze teraz tak pora roku, a nie inna, to wolalam kupować słoiczki, bo warzywa nie wiadomo na czym pędzone jak marchew jest jak moje przedramię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-26, 10:32   #2698
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!Piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj dopiero o 23 przewieźli mnie z sali pooperacyjnej.Czuję się różnie,raz lepiej raz gorzej,ból momentami jest masakryczny ale trzymam się dzielnie ;-)Operowana byłam 3 godziny ale to nic dziwnego bo trochę roboty ze mną mieli.Stanęło na implantach 440,dzisiaj zobaczę dzieło dr :-P Pozdrawiam Was cieplutko :-*
Trzymaj się dzielnie Balbinko! zobaczysz ze ból będzie mijał, a Ciebie będzie zżerać ciekawość jaki masz biust ja tak miałam...byłam strasznie ciekawa moich nowych nabytków!!!!!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-26, 10:38   #2699
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko moje były szybko na jedzonku normalnym i dokarmiałam je od poczatku, ata nauczona tylko na cycusiu, wiec już mam problem.
Kochana, a wtedy jak mi pisałaś o obiadkach, to zaczęłam jej dawać... zmarnowalam juz chyba z 50 sloiczków i lipa, bo przyznaję, ze codziennie próbuję. Ziemniaczki z maslem i marchewkę też próbowałam ... i nic
A ze teraz tak pora roku, a nie inna, to wolalam kupować słoiczki, bo warzywa nie wiadomo na czym pędzone jak marchew jest jak moje przedramię
Kupuj mrozone warzywa maja wiecej witamin niz te przechowywane tyle miesiecy. Znam ten bol bo to samo mialam ze starsza i mysle, ze to wina zbyt szybkiego dokarmiania, wprowadzania posilkow stalych. Niestety tylko metoda zachecania pozostaje i czekania, wyobrazam sobie Twoj stres ale moze jak Ciebie nie bedzie to sie chwyci. A wode pije? z czego butelka, niekapek?
Stary 2013-02-26, 10:41   #2700
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Kupuj mrozone warzywa maja wiecej witamin niz te przechowywane tyle miesiecy. Znam ten bol bo to samo mialam ze starsza i mysle, ze to wina zbyt szybkiego dokarmiania, wprowadzania posilkow stalych. Niestety tylko metoda zachecania pozostaje i czekania, wyobrazam sobie Twoj stres ale moze jak Ciebie nie bedzie to sie chwyci. A wode pije? z czego butelka, niekapek?
a mi pediatra powiedziała, ze za późno chciałam podawać butelkę i dlatego teraz nie je mleka... że gdyby od początku dostawała chociaż na 1 karnmienie, to przywykłaby do smoka i byloby ok, a tak lipa

a wodę pije, ale tylko łyżeczką... więc podanie jej 30 ml zajmuje masę czasu ...

ona nic nie pije,nie je z butelki... istnieje tylko lyżeczka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości