|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosny wyczekujemy, na spacery z mężami chodzić chcemy. Żonki 2012 cz.IV
to ja życzę komuś żeby się przyśniło że jestem w ciąży choć no mi to sięsny na odwrót spełniają bo ostatnio śnilo mi się ze siostra jest w ciaży a wiem że na 100 % nie jest
![]() idę spelniać małżeńskie obowiązki paaaaaaaaaaaaa
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A usg masz w moje 25 urodziny - dla mnie wyjątkowy dzień Natti - chyba nie dołączę, bo nie mam z czym... |
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak na "sucho" bez planu ciężko ćwiczyć na dłuższą metę. Możesz też podpatrzyć w postach co ćwiczymy, bo każda melduje swój wykonany trening.Dołączysz jeśli będziesz chciała jak nie teraz to może w przyszłości
|
|
#2674 |
|
Konto usunięte
|
matko tyle stron oszalałay baby !!!!
ja po pracy umyta i ogarnieta przeleciałam Was ![]() Justyna ciesze sie że już nie musisz tyle leżeć ! Nena chodzisz normalnie do pracy czy co zamierzasz ? Ja zmęczona .. |
|
|
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale też nie mam odwagi sie odezwać ale samo czytanie mnie motywuje do ćwiczeń ![]() Robisz drugi raz Rippeda?
|
|
|
#2676 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() póki co mam zwolnienie. W poniedziałek idę i powiem że się słabo czuję, mam to nieszczęście że właśnie od poniedziałku mam nową szefową i zobaczymy jak zareaguje. Wolałabym nie brać zwolnień a zabierać pracę do domu i pokazywać się raz na jakiś czas. Nie wdając się w szczegóły, to mam trochę inną sytuację niż normalny pracownik, ale wszystko zależy od nastawienia szefa
|
|||||
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy rozciąganiu nogi trzęsły mi się jak galarety. Jednak obciążenie robi swoje
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Właśnie jem śniadanko, bo trzeba iśc do pracy.. dobrze, że dzisiaj piątek.. ale pocieszam się, że zostały mi tylko ok 2 miesiące pracy:P Cytat:
Teraz liczę na Lady, czuję , że Ona będzie następna
|
|
|
|
|
#2679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wczoraj miałam dzień lenia. Chciałam zrobić obiad, pieczonego łososia plus do tego szpinak z gorgonzolą, ale w Lidku nie było łosia Więc na szybko chwyciłam placki tortillowe i pieczarki. Wracam do domu, a się okazało, że szanowny małżonek zjadł obiad w pracy No to sama dla siebie zrobiłam (starty ser na placek plus podsmażona cebulka + pieczarki, na wierch też ser, przykryć drugim plackiem i na średnim ogniu na patelnię z obu stron - pycha ). Niezbyt lekkostrawne, ale mam ostatnio smaka na takie rzeczy, chyba się po świętach rozbestwiłam ![]() Potem mieliśmy iść razem na basen, ale wysłałam małża samego a ja w tym czasie wyprałam mu koszule, pomalowałam paznokcie i poczytałam książkę ![]() A co się dzieje z naszą kindzią??? ![]() Cytat:
Zazdraszczam!!! No i pięknie, że wszystko w porządku i że się dobrze czujesz Cytat:
Z jednej strony super by było już zaciążyć, ale z drugiej nie mogłabym w pełni skorzystać z al inclusive na naszym czerwcowym wyjeździe na Kretę No i nie wiem jak by na mnie w pracy spojrzeli jak bym im tuż po podpisaniu umowy powiedziała, że jestem w ciąży. Ale cieszyć zamierzam się tak czy inaczej ![]() A co do małej frekwencji, no cóż - u mnie wystarczy, że mam szefa za plecami, za szklaną szybą, i już nie mogę robić nic poza pracą Ale ostatnio często wyjeżdża A w domu mam powolny komputer, więc mało wygodnie mi się pisze... Poza tym przygotowania do ślubu są o wiele bardziej emocjonujące niż zwykłe, codzienne życie ze swoimi obowiązkami i problemami, stąd może mała motywacja do pisania. No i faktycznie, ta zima nie nastraja pozytywnie do niczego ![]() Ale możemy zrobić tak, że weźmiemy listę PM-ek z ostatniego wątku ślubnego i do nieudzielających się wyślemy privy z prośbą o powrót tutaj Co Ty na to?
|
||
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko dziękujemy za miłą relację ![]() mały od kuzynki (w 3 klasie jest SP) pochwalił się mi, że to on wybierał imię dla braciszka i że ma fajnego braciszka; kuzynka mi mówiła, że on tylko łazi za nią i maleństwem i ma sto pięćdziesiąt pytań Powiem jakie to imię wybrał 3-cio klasista i dlaczego Tomasz, zdrobnienie Tomek Dlaczego? bo lubi Toma i Jerrego ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- za 2 tygodnie i dwa dni PAPIEROWA ROCZNICA dobrze, że w tym roku się nie pobieramy, tyle śniegu Co do zim w kwietniu, to mama mi opowiadała, że ostania była tuż przed moim urodzeniem w 1987 święta były w kwietniu i ona jeszcze w Lany Poniedziałek chodziła w kożuchu, a za niedługo urodziłam się ja i jak wychodziła ze szpitala to w letniej sukience, w tym roku 1987 nie było wiosny, od razu było lato. Wcześniej podobno taka historia była w 1964 |
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po badaniach. Dostałam wczoraj skierowanie i skorzystałam, że tata jechał na badanie krwi i się z nim zabrałam. Zobaczymy jak wyniki. Ale spać mi się chce niesamowicie. Nie mogłam zasnąć wieczorem, a rano pobódka. Pogoda nadal szału nie robi...u mnie szaro buro biało.
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też myślałam wczoraj o Kindzi.....ale liczę, że brak wieści to dobre wieści ![]() Podobają mi się Twoje inspiracje kulinarne och jak ja wreszcie się wyzwolę spod jarzma studiów to obiecuję sobie poprawić się w kuchni!Co do wyników testu, to już o tym pisałyśmy, będzie, co ma być, bardzo dużo dziewczyn jest teraz taka rozdarta..... tak przy okazji przypomniał mi sie ten obrazek ![]() ![]() Co do uaktywnienia wątku, to faktycznie życie codzienne dostarcza tematów na rózne watki tematyczne, niby przed ślubem też gadałyśmy nie tylko o ślubie, ale jednak temat główny zawsze był, a teraz trochę się rozmywa, ale mnie to na przykład pasuje, bo razem sobie gotujemy, czekamy na wyniki testów, chodzimy w ciąży, chorujemy, wkurzamy na mężów, narzekamy i cieszymy heh, ja też marnotrawna wizażanka jestem i staram się być na bieżąco i nie ukrywam, ze jest mi łatwiej, kiedy nie piszemy aż tyle, bo ja w pracy w ogóle korzystać z wizażu nie mam szans, po prostu nie ma na to czasu....Cytat:
na pewno będzie dobrze ![]() u mnie też dramatyczna pogoda, ciągle....i jeszcze martwica mózgu mnie atakuje - dosłownie, bo własnie o niej sobie powtarzam :P
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Chciała tylko powiedzieć, że Czartoryska miała piękną suknię na ślubie w prima aprilis i wyglądała- bosko
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
martwica mózgu występuje z powodu niedokrwienia, zawał -->martwica rozpływna, czyli rozmiękanie i rozpływanie martwych tkanek ;]
Gosza, a gdzie ją można zobaczyć ;>
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a też ciągle chodzę senna, ta pogoda mnie dobija No to czekamy na wyniki ![]() Cytat:
![]() No włąśnie, rozdarta - to jest dobre słowo ![]() Obrazek boski i prawdziwy - dawno się tak nie uśmiałam A mi małżonek przesłał coś takiego jak w załączniku, tez miałam bekę To za to, że nie poszłam z nim na basen ![]() Mi też takie gadanie o "niczym" pasuje - zawsze jest się komu zwierzyć z problemów i radości |
||
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam nadzieję na dowiedzenie się czegoś więcej niż to co już wiem tajemnica dowiesz się po egzaminie
|
|
|
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, gdzie ją można zobaczyć? ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucisz jako załącznik?
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ech....pies mi sie porzygał....nie wiem czemu, taką żółcią tylko, bo nic nie jadł i siedzi teraz i pilnuje tego syfu głupek....ale on często tak ma, chyba mu się moje nerwy udzielają...
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
uf padaaam. 30min jazdy na orbitreku i jestem padnięta
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

ale 10 kwietnia idę na usg 3 trymestru czyli to dokładniejsze to może jakieś dostanę bo ostatnie, które mam to z 20tc.

Więc na szybko chwyciłam placki tortillowe i pieczarki. Wracam do domu, a się okazało, że szanowny małżonek zjadł obiad w pracy
). Niezbyt lekkostrawne, ale mam ostatnio smaka na takie rzeczy, chyba się po świętach rozbestwiłam 
a ja w tym czasie wyprałam mu koszule, pomalowałam paznokcie i poczytałam książkę 

A mi małżonek przesłał coś takiego jak w załączniku, tez miałam bekę