|
|
#2671 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Też ściskam przemocno. i albo ogarniam chatę albo mnie nie ma na chacie i jakoś tak rzadziej do netu zaglądałam. Ale poprawię się. Wesela nie planuję. Mam nadzieję, że chociaż dobrze Ci na tej obczyźnie, hmmm? Daleko jesteś? O rany rany, nabrałam się na to, że będzie w Manchesterze, a tu jednak u Pepa wylądował.
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Carrola
Ja chciałam iść na Barcę, ale stwierdziłam że na jakiś trzeci skład to mi szkoda pieniędzy, poza tym zanim się obudziłam to już same najdroższe bilety zostały
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zadomowienie
|
Quentinhill to Ty?
|
|
#2675 |
|
BAN stały
|
http://www.pudelek.tv/video/Lewandow...zakupach-2793/
Wow, widzicie to ? Dwa ciacha w jednym miejscu, tylko Anka tam niepotrzebna Fajnie na nich wszystkich popatrzeć, tacy beztroscy, szczęśliwi...możliwości kupowania czego się chce bez patrzenia na cenę też zazdroszczę A no i wojtek w tym fryzie wygląda uroczo, tak niewinnie![]() http://www.pudelek.pl/artykul/57029/...za_szczesnemu/ Marina niby dała kosza Szczęsnemu i jest onieśmielona jego podrywem. Dziwne, onieśmielone laski nie pozują bez ciuchów, a jedynie w bluzce chłopaka, poczochrane, na rozwalonym łóżku;P ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/57048/..._ja_dla_innej/ Patrzcie na fotkę na samym dole, jaki szczęsny młody hahaha. Jako dzieciak wyglądał słodko, ale chyba nie bosko:P |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
A ten mecz Barcy bedzie gdzieś transmitowany w ogóle?
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie, w TVP chyba
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie, będzie na TVP1
![]() Widziałyście fotki ze ślubu Xaviego? http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...a_zone___.htmlAle ta Cześkowa Daniella sobie kieckę(?) sprawiła
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-07-15 o 17:52 |
|
|
|
|
#2679 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Thiago Silva postanowił zrobić sobie przerwę w wakacyjnym wypoczynku i na początku tego tygodnia udać się do Paryża by osobiście porozmawiać z nowym trenerem, Laurentem Blankiem, i zakomunikować mu swój zamiar odejścia z PSG i zaakceptowania oferty FC Barcelony.
No ciekawe ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Villa w nowym stroju |
|
|
|
|
#2681 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja w Holandii sobie siedzę, i na razie nie narzekam, podoba mi się moja okolica Cytat:
co to jest? ale państwo młodzi wyglądali bardzo ładnie ![]() Cytat:
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chyba teraz się tu trochę zmieni
+mi byli obojętni do tej pory, a z Davidem to zawsze jakiś sentyment będę mieć. No i mojego ciacha Falcao już tam nie ma, to na minus Więc oglądanie Monaco dojdzie (przez Abidala również). Dżizas, jakie zmiany
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2684 |
|
Wtajemniczenie
|
Thiago Silva: Wypełnię swój kontrakt. Środkowy obrońca PSG wyklucza możliwość dołączenia do Barçy.
Uwielbiam te piłkarskie ploty |
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki żeby w pracy było lepiej Ja też mam w robocie ostatnio młyn, a jeszcze niedługo zostanę sama na 3 tygodnie (zastępstwo za koleżankę na urlopie), więc już się boję czy dam radę ![]() Cytat:
Pudelki nigdy się nie kończą ![]() Oglądam sobie zdjęcia z treningu Realu. Zizou, awwwww
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Prezydent PSG dla Radio Montecarlo: „Thiago nie odejdzie do Barçy, ale my przyglądamy się piłkarzom FC Barcelony”.
Jak się odgryzł |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą Cavani w P$G już jest, a teraz Ibra ma pójść do Realu, a następnie Benzema do Milanu Wszystko źle w tej układance się rysuje.
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Cavaniego Real się czaił, ale jak widać go nie kupili. I pewnie stanie na tym, że jednak nowego napastnika nie ściągniemy
|
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do napastnika to gdzieś ostatnio czytałem news że Real ma złożyć ofertę Higuain+10mln funtów za Suareza.
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to po raz kolejny jego agent potwierdza: http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=46562 (ale ma fryz na tym zdjęciu, już pomijając głupią minę
|
|
|
#2691 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja za Ciebie trzymam, żebyś ogarnęła co jest do ogarnięcia ![]() Cytat:
mojego nawet jakby ubrali w różowy neon, albo rozebrali to bym za nim murem stała aha ![]() Cytat:
![]() Tak sobie tu siedzę i myślę z nudów o naszych planach na imprezy i spotkania kiedyś tam szkoda, że nic z tego nie wyszło
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
A bierzcie tego Suareza. Ale żadnych Higuainów, solidna gotóweczka (minimum 50 baniek
) i wszyscy zadowoleni! ![]() To świetny gracz, ale w główce to on po kolei niestety nie ma. Geniusz, ale ja wolałam o wiele bardziej bezkonfliktowego Torresa - przykładnego idola wszystkich matek i ich pociech. |
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To Cię fantazja poniosła sądząc ze Real da 50 mln za Suareza
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
A dlaczego niby nie? Skoro był skłonny wyłożyć ogromne pieniądze za gościa, który zaliczył jeden dobry sezon, to czemu niby ma skąpić na napastnika z absolutnego topu, który bez wątpienia znajduje się w 5 najlepszych na swojej pozycji? Taka jest jego realna wartość - skoro Cavani poszedł za 55 baniek, to czemu Suarez ma być tańszy? Przecież w niczym mu nie ustępuje (poza PR, ale Real już ma bad boyów w składzie, więc jeden gryzoń różnicy w tej materii nie zrobi. Jak nie bedzie zadawalającej oferty, Urus zostanie na Anfield - ma długoterminowy kontrakt i jego zasranym obowiązkiem jest go wypełnić. Klub nic nie musi.
Choć ja bym go za jego jezor i luki w myśleniu już dawno wywaliła na zbity pysk. . Za 50 baniek na listę transferową i by się nauczył rozumu. w jakiejś zimnej Rosji czy u innych szejków.
|
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1) jak sama nadmienilas, Urus ma nie pokoleji w głowie co skutecznie obniża jego wartość rynkowa 2) Wymienilas argument ze jego ,,zasranym obowiązkiem jest wypełnić kontrakt" racja, tylko zauważ że z niewolnika nie ma pracownika i zatrzymywanie go na Anfield w taki sposób, wyjdzie LFC na złe 3) o Luisa nie bije się żaden klub poza Arsenalem i Realem co stawia w komfortowej sytuacji klub z Madrytu, bo jest wola i piłkarza i klubu na transfer więc Liverpool ma 2 wyjścia -zostawić Suareza który będzie kaprysił i gryzł skutecznie obniżając swoją wartość - wziąć z pocalowanuem ręki 30-35mln (bo tyle jest maksymalnie warty) i zainwestować te pieniądze mądrze, a nie popełnić błędu jak po sprzedaniu Torresa i kupnie Carola. I ostatnia sprawa. Twierdzisz ze Cavani wcale nie jest lepszy od Suareza? Nie zgodzę się z Tobą. Według mnie Cavani jest lepsza wersja Rooneya który biega i charuje od swojej bramki do bramki rywali, przez 90 min i strzelając 29 bramek w Serie A która zawsze słynęła z dobrych obrońców więc to nie lada wyczyn. Pewnie zaraz przytoczysz argument ze Suarez tez tak gra, zgoda ale Cavani miał równe ostatnie 3. sezony, a Luis miewa wahania formy i jeden mecz zagra rewelacyjny, a w drugim zagra niesamowity piach.
na świecie, nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są Ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani Edytowane przez ponury1939 Czas edycji: 2013-07-18 o 17:18 |
|
|
|
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wszystko stracone, może nam się uda coś zorganizować Cytat:
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Póki klub z Madrytu, nie sprowadzi sobie klasowego napastnika (którym mimo wszystko jest Suarez), to plotki będą do ostatniego dnia okienka transferowego.Według mnie bardzo realna opcja to sprowadzenie na SB obieżyświata Ibrahimovicia.
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czytalam dziś, że Ancelotti zaprzeczył że chciałby Ibrę sprowadzić a nawet co więcej - jest za tym żeby Higuain jednak został. Ja tak jak pisałam - czuję, że Real nie kupi żadnego napastnika teraz. Może liczą, że z nowym trenerem Benz i Pipita się odrodzą. W sumie nie miałabym nic przeciwko No i jeszcze jest szansa, że z Moraty będzie pożytek
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
ponury1939, zauważ że Cavani a Suarez to całkowicie inni napastnicy, o innej charakterystyce i o innych walorach. Cavani zazwyczaj gra jako ten najbardziej wysunięty napastnik i jest bezwzględnym egzekutorem. Świetnie się ustawia, jest cholernie inteligentny, współpracuje z resztą formacji ofensywnej, jednakże nie jest to taka typowa 9, bo jest o wiele bardziej elastyczny. A Suarez może grać na KAŻDEJ pozycji w formacji atakującej: na szpicy, z boku ataku, podwieszony za napastnikiem czy wolny elektron - tak jak najbardziej lubi. To jest piłkarski geniusz: gra i efektywnie i bardzo efektownie - dlatego z miejsca może kupić sobie Hiszpanów, bo oni przychodzą na stadion by zobaczyć spektakl (co tłumaczy zwolnienie Capello, który osiągał dobre wyniki kosztem widowiskowego footballu). Takiej łatwości zdobywania bramek z niemożliwych sytuacji nie zaobserwowałam u żadnego innego napastnika: zerowy kąt to żadna przeszkoda dla Urugwajczyka!
I pozwolę się nie zgodzić, że Suarez gra nierówno. To jest tylko człowiek, nie zawsze ma dzień konia. Ale nie można mu zarzucić że kiedykolwiek przeszedł obok meczu - on po prostu chce wygrywać i jest w stanie posunąć się do wszystkiego by ten cel osiągnąć. Poza tym miał imponujące statystyki już w Ajaxie, w Liverpoolu co sezon był najlepszym strzelcem, a koronę snajpera ligi przegrał tylko i wyłącznie przez swoją durnotę. Nie można też zapominać o dobrym wrażeniu, jakie pozostawiał podczas turniejów drużyn narodowych (i nie, nie mam tu na myśli nieszczęsnej ręki z Ghaną). To wszytko jest warte chyba więcej niż śmieszne 35 mln. Za tyle to na tym śmiesznym rynku transferowym można kupić byle bubka, który zabłysnął w jednym sezonie a nie napastnika w kwiecie wieku z głośnym nazwiskiem. I nie zapominajmy o mentalności Latynosów: oni doskonale rozumieją całe podglebie tej niby afery z Evrą i etymologii "negrito", którego użycie jest na południu na porządku dziennym. Więc jedyny cień jaki może paść na wizerunek Luisa to bawienie się w wampira. Ciekawe czy Real będzie trwał przy swoim, bo tylko jego upatruję jak na razie jako poważnego kandydata do pozyskanie Urusa. Brendan w życiu nie wzmocni ligowego rywala, jakim jest Arsenal, który to notabene nie zapewni Suarezowi niczego innego jak faza grupowa LM (a szkoda, bo czuję sympatię do tego klubu i jego metod szkoleniowych). Przecież Wenger od lat zadowala się wejściem do Big4 a nie poważną walką o trofea. Żadne kurtuazyjne gadki Urusa tego nie zmienią. A tak btw. : Właściciel PSG szejk Al Khelaifi utrzymuje twarde stanowisko w sprawie transferu Thiago Silvy, powiedział on dzisiaj - Jeżeli Barca uruchomi klauzule odejścia Thiago Silvy, ja uruchomię tą w kontrakcie Leo Messiego.
Edytowane przez chica_de_ayer Czas edycji: 2013-07-19 o 08:14 |
|
|
|
|
#2700 |
|
Zadomowienie
|
I nie będzie meczu w Gdańsku, w sumie to nie wiem co o tym myśleć
![]() http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...odwolany/g23tz Trzymam kciuki oczywiście za Tito
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Też ściskam przemocno.
i albo ogarniam chatę albo mnie nie ma na chacie
i jakoś tak rzadziej do netu zaglądałam. Ale poprawię się.
Wesela nie planuję.
Daleko jesteś?

co to jest? 

Więc oglądanie Monaco dojdzie (przez Abidala również). Dżizas, jakie zmiany
Ja też mam w robocie ostatnio młyn, a jeszcze niedługo zostanę sama na 3 tygodnie (zastępstwo za koleżankę na urlopie), więc już się boję czy dam radę