|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Jak w ogóle Ci się pracuje w takim innym trybie? Brawo dla męża! Powiem nieskromnie, że mój ostatnio też w pracy 'bryluje' ![]() A ja jestem durna! Przerobiłam sobie w pracy kwestionariusze do mgr...dumna i blada. I jutro mąż miał mi je wydrukować w pracy, żebym w sobotę na seminarium oddała promotorce...i co? Zapomniałam sobie ich wysłać, a jutro mam urlop...Musiałam to robić raz jeszcze ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2013-11-21 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Cześć, ale zwariowany dzień. Zleciał, a nic nie zrobiłam oprócz prasowania
![]() Powiem Wam, że kolacja wczoraj to nie był koniec. Koleżanka zadzwoniła, że muszę koniecznie do niej szybko na chwilkę przyjść (było to umówione z Tż), jak wróciłam w domu ciemno, tylko blask świec i... prywatny masażysta, rozstawiony stół, olejki... Tz zostawił mnie z Panem, poszedł z Małym na górę a ja miałam masaż. Potem była jeszcze kąpiel. Jak myślę o wczorajszym dniu to się zastanawiam czy ja przypadkiem w jakimś filmie nie grałam ![]() Jutro czeka mnie spotkanie z koleżankami, na którym pokażę kosmetyki, opowiem o nich itp Po cichu liczę, że - przynajmniej w przyszłości - będzie z tego jakaś klientka. Bo na razie tylko z kasy się wysiudałam.
#2673 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myślę podobnie jak Hania. Gdy zaczynam się denerwować, myślę, że i tak szybko rośnie i powinnam się cieszyć, że potrzebuje jeszcze mamy ![]() Wczoraj w nocy okazało się, że wirus grypy żołądkowej czy czegoś podobnego przeniósł się z synka na mnie. Normalnie umierałam. Rano nie miałam siły wstać z dzieckiem, żeby mu dać jeść. Na szczęście szybko z pomocą przybyła moja siostra. Dziś czuję się już dobrze. Coś jednak krąży w powietrzu, bo co chwilę słyszę, że ktoś ma podobną wirusa. Dziś późnym wieczorem wraca TŻ ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Twin, mój T. też wraca ![]() Czuję się kiepsko i kiepsko funkcjonuję. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny minus to póki co kiepskie obroty. Zanim się rozniesie po mieście że RT jest w nowej lokalizacji minie pewnie z 1,5 roku ![]() Ja mam nadzieję że moda na mego męża potrwa dłuższy czas ![]() To sobie zrobiłaś pod górkę. Cytat:
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do albumu w moim profilu zdjęcia dzieciaków
![]()
#2677 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, Patrycja śliczna
![]()
#2678 |
Wtajemniczenie
|
Haniu zrobiłam pierwszy zakup w medicine. Szarą bluzkę, ale nie mogę jej znaleźć na stronie. nie dość, że promocje -25% w ten weekend, to jeszcze dostałam kupony rabatowe na następne zakupy. lubię to
![]() Taka praca w Twoim przypadku to super ![]() Ale jestem ospała dzisiaj. Ta pogoda mnie wykończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
cześć
Kurcze, w ogóle nie odpoczęłam w weekend, byłam w piątek w drugiej firmie, potem miałam jakieś spotkania do nocy, w sobotę nadrobiłam zaległości w odwiedzinach rodziny, wczoraj znowu pół dnia w drodze a po powrocie czekanie aż się nagrzeje (bo coś tż na wyjazd źle piec ustawił i jednak wygasło, więc po powrocie zastaliśmy 16 stopni), czas mi za szybko ucieka. Miałam zrobić w weekend imprezę parapetówkowo-urodzinową, ale czuję, że się nie wyrobię, no i że tak naprawdę mam ochotę na lenistwo, bo ja koło 22 już jestem nieprzytomna, więc gdzie imprezowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Oni zawsze mają jakąś promocję ![]() A ja mam powera- zimno i słońce- tak kocham najbardziej!
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas zimno i bez słońca. wczoraj padał śnieg! zima idzie jak nic. jakie macie doświadczenie z bershką? kupiłam u nich we wrześniu kurtkę i już oderwał się wieszak i popruło koło niego. zastanawiam się czy to jednorazowy incydent, i chcę nową kurtkę czy jednak kasę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam od nich tylko spodnie- świetniej jakości. Ale jak szukałam teraz kurtek to stwierdziłam że te z Bershki są fatalnej jakości- gołym okiem widać.
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miskowa czesc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]()
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
ale wszystkie rozgadane od rana.
Mamy dodatkowego mieszkańca w domu i nie jest to mysz, ale coś większego, podejrzewamy, że to kuna - tak przynajmniej wynika z opowieści innych albo z internetu. Trwają poszukiwania, którędy wchodzi pod dachówki, żeby to wejście uniemożliwić |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Faktycznie, od rozmów głośno jak w ulu ![]() Misiek, mieliśmy kiedyś kunę o wdzięcznym imieniu Kunagunda, mieszkała na strychu. Sama sobie poszła. |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
cześć.
Miśku a szkody jakieś wyrządziła? Sąd wiesz że włazi Wam do domu?
#2694 |
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj masakrycznie pokłóciłam z T.
![]() Takich obelg chyba jeszcze nigdy nie słyszał, jechałam z łaciną równo. I zła jestem, bo wczoraj po przyjściu do domu wkroczyłam od razu do kuchni, z przerwą na króciutką zabawę z młodą, wykąpanie jej i położenie spać. Nie miałam dla niej czasu kompletnie. Jeszcze jak T. bawił się z nią, to tym bardziej ich unikałam, żeby z nim nie przebywać w jednym pomieszczeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty się tak wydzierasz przy córce? Ja miałam czas że nie patrzyłam i jak się nakręciłam to były wrzaski przy Mani....jakoś z 2 miesiące temu przesadziłam- Młoda zaczęła płakać- mąż w końcu mnie złapał za ramiona, ścisnął i prosto w oczy wycedził, że nie pozwoli by Mania w takich warunkach się wychowywała, więc jak się nie uspokoję i akcję raz jeszcze powtórzę będzie na serio rozwód. Takie miał oczy wtedy że się przestraszyłam. I kurcze zadziałało- nie ma afer. ![]() czyli póki co tylko przeszkadza w spaniu. Masz rację, lepiej zadziałać i uniknąć ewentualnych szkód.
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Moi rodzice meli w domu kunę. Na poddaszu, w jednym pokoju mają jakby podwójne ścinany (taki schowek) i kuna tam urzędowała. Załatwiała się tam więc w pokoju był okropny smród. Trwało to dobrych parę tygodni, po tym jak rodzice wyczyścili te schowki, zanim smród wywietrzał.
![]() |
#2698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw było pitu pitu, od słowa do słowa i stanęło na tym, że "nie chcę mieć z nim nic wspólnego". Unikaliśmy się, aż młoda poszła do pokoju, gdzie siedział T. i tam się przewróciła. Nie widziałam upadku, ale widziałam, że TŻ już do niej podbiegł, więc dołączyłam do nich dopiero za chwilę. T. syknął do mnie "super, że biegniesz do niej", co mnie kompletnie wyprowadziło z równowagi. Nawrzeszczałam na niego i sobie poszłam, Ewa zaczęła płakać jeszcze głośniej i krzyczała "mama jest zła na mnie!" T. jej powiedział, że jestem zła na niego, a nie na nią. Generalnie kiepsko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Miśku domyślam się, że może coś przeskrobać.
Ja nie wiem, jak się jej pozbyć, od nas sama poszła w piguły. Najlepiej zobaczyć, gdzie włazi i pozatykać wszystkie dziury. |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem furiat- i też miałam czas przez ostatnie pół roku że aferę życia robiłam o niewymyte gary. Po tej akcji ostatniej dotarło do mnie w końcu że: A) krzywdzę dziecko- ona bierze wszystko do siebie, nie rozumie czemu mama krzyczy- i zawsze czuje się winna tej sytuacji, B) serio mogę stracić faceta którego kocham- o cholerne niewymyte gary. Wyluzowałam. I nagle mąż zaczął te gary myć. Nie masz poczucia po takich akcjach że możesz wszystko co masz stracić? nie mobilizuje do zmian ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.