Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 19:07   #2671
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez aira Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.

Niestety mojej fasolki już nie ma. Pojechałam wczoraj przed północą do szpitala, nadal plamiłam, bóle się nasilały, zrobili mi USG okazało się ze serduszko fasolki już nie bije. Dzisiaj mnie wyczyścili, zostanę tu do ustąpienia krwawienia.
Miałam swoja małą radość, którą kosztuje teraz morze łez.

Trzymam teraz za Was kciuki
O rany, współczuje Ci bardzo

Obys jak najszybciej wyszła ze szpitala, bycie tam na pewno nie pomaga na psychikę. Trzymaj sie jakoś...
Stary 2013-06-12, 19:14   #2672
em ma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
hej,
U mnie marnie i nie chodzi tu już nawet o samopoczucie a o pracę
Pracuje w jednej z sieciówek (tel. kom) Od momentu, gdy dowiedziałam się o ciąży mój mąż zawsze gdy rozpoczynam pracę pomaga wynieść mi taki ciężki stander z reklamą sieci. Oczywiście przełożeni wychwycili to na kamerkach zaczęli się domyślać. Co najgorsze nikt nie rozmawiał ze mną, tylko nacisk na moją kierowniczkę tekstem: "albo się dowiesz co jej jest albo obie wylecicie" Po kilku dniach takiego szantażowania (bo ja tego inaczej nazwać nie umiem) koleżanka powiedziała, że jestem w bardzo wczesnej ciąży ( jeszcze nie mam karty ciąży) ale pracuje i robię wszystko co do moich zadań należy. I się zaczęło... krytyka za każde słowo, teksty to robicie źle, tamto jest źle... chociaż do tej pory wszystko było super. A do tego dziś rano dostała maila od przełożonych z planami (każda z nas musi podpisać określoną liczbę umów w ciągu miesiąca) i ja mam plany większe niż kierowniczka, mimo że obie pracujemy po 40 godz. tyg. więc tyle samo...
Od dwóch dni w pracy panuje taki stres, że moje mdłości przy tym to nic nie rozumiem jak tak można...
Chciałam być względem nich uczciwa i pracować co najmniej do wrześ/paźdz, ale to co się dzieje naprawdę zmusza mnie do wzięcia L4 szczególnie, że padają słowa o zwolnieniu i to mnie doprowadza do szału... Powinnam być spokojna i cieszyć się pierwszą ciążą ale sytuacja nie pozwala.

co zrobiłybyście na moim miejscu? jak się zachować? jak z nimi rozmawiać o ile w ogóle będzie można z nimi rozmawiać... bo póki co jest wszystko na nie!!!
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Skoro tak Cię traktują, podchodzi to pod mobbing i na twoim miejscu poszłam bym od razu na L4, albo złożyła skargę do sądu pracy.

U mnie w pracy jak dowiedzieli się że jestem w ciąży to wprost dostałam pismo że umowę mi przedłużają tylko do końca macierzyńskiego (z tekstem jacy to nie wspaniali nie są że taką umowę dostałam, bo przecież teraz można wydłużyć macierzyński do roku- ha, jakby to od nich zależało...) A wcześniej miałam umowę na czas nieokreślony...
To nic, od razu na moje miejsce przyjęli faceta (w ciążę nie zajdzie) i wprost mi dali do zrozumienia że nie ma dla mnie miejsca i żebym szła od razu na L4 .
Spodziewałam się tego bo wcześniej pracowały na moim stanowisku 2 dziewczyny, które też w ciąży poszły na l4 i nie miały powrotu do pracy.
Koleżanka 5 razy poroniła,tak jej żałowali, w końcu zaszła w ciążę i urodziła, to też po powrocie z macierzyńskiego powiedzieli że nie mają dla niej pracy - likwidacja stanowiska pracy i dali jej wypowiedzenie
Widzę, że z tą pracą wszędzie tak samo
Mnie zwolnili po 2 latach po ślubie tak zapobiegawczo, bo na pewno zajdę w ciążę Fakt..zaczęliśmy co nieco o tym myśleć, ale nie sądziłam, że usłyszę to wprost jako powód do zwolnienia. Oczywiście oficjalnie zlikwidowali stanowisko...na prawdę nazwali je inaczej i zatrudnili studenta, obowiązki te same.. Potem nie udało mi się już nigdzie zaczepić na umowę o pracę i zostałam na zleceniach i dziełach...a to umowy śmieciowe Ogólnie szlak mnie trafia, że mimo że już tyle pracowałam (zaczęłam jeszcze na studiach) to nawet teraz nie mogę liczyć na macierzyński
Stary 2013-06-12, 19:42   #2673
OlusiaS
Wtajemniczenie

Aira kurcze,przykro mi strasznie .wiem niestety,co czujesz....trzymaj sie ciepło
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:06   #2674
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Widzę, że z tą pracą wszędzie tak samo
Mnie zwolnili po 2 latach po ślubie tak zapobiegawczo, bo na pewno zajdę w ciążę Fakt..zaczęliśmy co nieco o tym myśleć, ale nie sądziłam, że usłyszę to wprost jako powód do zwolnienia. Oczywiście oficjalnie zlikwidowali stanowisko...na prawdę nazwali je inaczej i zatrudnili studenta, obowiązki te same.. Potem nie udało mi się już nigdzie zaczepić na umowę o pracę i zostałam na zleceniach i dziełach...a to umowy śmieciowe Ogólnie szlak mnie trafia, że mimo że już tyle pracowałam (zaczęłam jeszcze na studiach) to nawet teraz nie mogę liczyć na macierzyński
W tamtym roku ślub nas brały dwie. Obie zbierałyśmy za wszystko. A na chwilę przed ślubnymi urlopami szefowa męczyła nas pytaniami o ciążę - czy chcemy, planujemy i kiedy, bo ona MUSI wiedzieć.
Ja w ciaze zaszłam niecały tydzien po zwolnieniu jak na złość. I też niestety żadne profity typu macierzyński mnie nie dotyczą. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że jakbym pracowała to stres nie pozwoliłby mi zaciążyć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-12, 20:23   #2675
cherubinka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Aira, tak mi przykro...
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:29   #2676
em ma
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
W tamtym roku ślub nas brały dwie. Obie zbierałyśmy za wszystko. A na chwilę przed ślubnymi urlopami szefowa męczyła nas pytaniami o ciążę - czy chcemy, planujemy i kiedy, bo ona MUSI wiedzieć.
Ja w ciaze zaszłam niecały tydzien po zwolnieniu jak na złość. I też niestety żadne profity typu macierzyński mnie nie dotyczą. Ale z drugiej strony mam wrażenie, że jakbym pracowała to stres nie pozwoliłby mi zaciążyć.

W sumie też racja...ten stres jest silny.
Ja też ciągle słyszałam mnóstwo pytań o dziecko i ciążę wkurzało mnie to strasznie. Nie lubię mieszać życia prywatnego z pracą i drażnią mnie niesamowicie takie tematy.
Stary 2013-06-12, 20:31   #2677
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22
Konto usunięte

Cześć dziewczyny!

Kilka dni mnie nie było i już kilka stron do przeczytania!! Czytam Wasze problemy z pracą i nie mogę uwierzyć w to jak ludzie potrafią być podli To po prostu straszne. Ja byłam wczoraj u lekarza, spytał się czy wystawić L4 na tydzień lub dwa na odpoczynek (mam okropne mdłości), ale nie wzięłam. Ja mam to szczęście że 1) bardzo lubię swoją pracę 2) szefostwo jest super i kibicuje wszystkim mamom. Naprawdę, jak czytam Wasze posty, to powinnam jeszcze bardziej szanować pracodawcę bo chyba mam niesamowite szczęście.

Cytat:
Napisane przez aira Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.

Niestety mojej fasolki już nie ma. Pojechałam wczoraj przed północą do szpitala, nadal plamiłam, bóle się nasilały, zrobili mi USG okazało się ze serduszko fasolki już nie bije. Dzisiaj mnie wyczyścili, zostanę tu do ustąpienia krwawienia.
Miałam swoja małą radość, którą kosztuje teraz morze łez.

Trzymam teraz za Was kciuki
Tak bardzo mi przykro. Rozumiem Cię doskonale, przechodziłam przez to samo kilka miesięcy temu. Trzymaj się

BTW, dziewczyny, czy Wy też macie takie mdłości? Od kilku dni dosłownie non-stop czuję się tak jakbym miała wszystko zwrócić. Najgorzej jest rano, kiedy dosłownie okupuję łazienkę. Jak tylko zjem śniadanie, czuję się lepiej.

A i właśnie, byłam wczoraj u lekarza, dostałam zestaw badań do wykonania, nadal mam brać duphaston, no i mam wstępnie wyznaczony termin porodu - 26 stycznia.
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:31   #2678
PawMaj13
Rozeznanie

Miałam cichą nadzieję, ze takie wieści ominą nasz wątek jakimś cudem... Aira - trzymaj się, strasznie mi przykro.

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:38   #2679
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
W sumie też racja...ten stres jest silny.
Ja też ciągle słyszałam mnóstwo pytań o dziecko i ciążę wkurzało mnie to strasznie. Nie lubię mieszać życia prywatnego z pracą i drażnią mnie niesamowicie takie tematy.
Chyba nikt nie lubi mieszać. W ogóle pracodawcy powinni mieć zakaz zadawania takich pytań, bo tak na prawdę nic im do tego.
W ogóle u mnie była taka sytuacja, że jako najmłodsza miałam przejąć obowiązki kierownicze- bo mi się nie śpieszy. A jak na jaw wyszły moje plany małżeńskie to od razu popadłam w niełaskę :p

Co do mdłości - zdarzają się, najczęściej wieczorem. Mdłości niemal codzień, a wymiotowałam zaledwie dwa razy. Męczące to jak cholera. Jak się zaczynają, to nawet o jedzeniu myśleć nie mogę, bo się wszystko nasila :p

Stary 2013-06-12, 20:45   #2680
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

aira, niesamowicie przykra wiadomość... trzymaj się.... Nawet niewiem co Ci napisać.
Stary 2013-06-12, 20:46   #2681
perfuzja
Zakorzenienie

Ja chyba powinnam ozłocić mojego szefa.
Nie wyobrażam sobie, żeby kiedykolwiek zapytał o planowanie dzieci. Natomiast jest tak bardzo w porządku, że niektóre dziewczyny mówią mu z wyprzedzeniem, że będą planować ciąże za pół roku na przykład.
Stary 2013-06-12, 20:54   #2682
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja chyba powinnam ozłocić mojego szefa.
Nie wyobrażam sobie, żeby kiedykolwiek zapytał o planowanie dzieci. Natomiast jest tak bardzo w porządku, że niektóre dziewczyny mówią mu z wyprzedzeniem, że będą planować ciąże za pół roku na przykład.
Oj to zazdroszczę jak jest taki pracodawca, to i pracownica nie bedzie na l4 uciekać, a i faktycznie poinformuje o planach żeby dac czas na organizację.
Ale prawda jest taka, że teraz większość pracodawców nie szanuje ani kobiet ciężarnych ani młodych matek - wydaje im się, że z takich nie ma żadnego pożytku.
A już najgorsze jak dyrekcja jest kobieta-matka. Ja tak właśnie miałam- chociaż matka była najzwyczajniej wredna. A po moim poronieniu powiedziala, że to nic, przecież jestem młoda to nie powinno mi być różnicy - nie teraz to później.

Stary 2013-06-12, 20:55   #2683
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Hej! Tydzień temu zobaczyłam 2 kreseczki i nie wierzyłam,że to bobo się zbliża do nas
Wczoraj lekarz mnie oświecił,że wygląda na to,że teoretycznie 7 lutego będziemy już trio
Czyli mamy 5 tydzień i 5 tydzień A najlepsze,że żadnych objawów praktycznie nie mam. Oprócz minimalnych żyłek na piersiach i w podbrzuszu oraz niedobrze mi w nocy. A po za tym raz kiedyś zakuje mnie w brzuchu
A jak wasze objawy się ukazują?

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:56   #2684
carolyna86
Zakorzenienie

aira proszę przyjmij moje i nie poddawaj się

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:12   #2685
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Hej! Tydzień temu zobaczyłam 2 kreseczki i nie wierzyłam,że to bobo się zbliża do nas
Wczoraj lekarz mnie oświecił,że wygląda na to,że teoretycznie 7 lutego będziemy już trio
Czyli mamy 5 tydzień i 5 tydzień A najlepsze,że żadnych objawów praktycznie nie mam. Oprócz minimalnych żyłek na piersiach i w podbrzuszu oraz niedobrze mi w nocy. A po za tym raz kiedyś zakuje mnie w brzuchu
Witaj
Spokojnie, na tym etapie najpowszechniejszym objawem jest brak objawów
Mnie tylko bolały piersi i momentami podbrzusze. Potem trochę się rozkręcilo, ale też bez przesady.
Stary 2013-06-12, 21:24   #2686
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Mnie właśnie piersi też bolą i to bardzo. Brzuch tylko pobolewa. Ale byłam pewna,że test się nie pomylił,jak dźwigałam ciężkie rzeczy i brzuch tak zaczął mnie boleć,że myślałam,że oszaleję.
I jak pewnego ranka obudziłam się też z potwornymi bólami. Do tej pory w to nie wierzę,bo nie planowałam dziecka i jakoś do mnie dotrzeć to nie może,mimo,że zaczynam się cieszyć

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2013-06-12, 21:36   #2687
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

witaj
ja na tym etapie miałam tylko bolesne piersi i wzdęcia oraz lekką zgazę, czasem ciągnął mnie brzuch tak jak na @

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
. Do tej pory w to nie wierzę,bo nie planowałam dziecka i jakoś do mnie dotrzeć to nie może,mimo,że zaczynam się cieszyć

spoko- do mnie też to jeszcze do końca nie dotarło

przyznam się Wam, że czasem nachodzi mnie chwila paniki- jak to będzie ? czy damy radę? to już na całe życie itp- też macie takie naloty czy to tylko hormony?
Stary 2013-06-12, 21:40   #2688
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
przyznam się Wam, że czasem nachodzi mnie chwila paniki- jak to będzie ? czy damy radę? to już na całe życie itp- też macie takie naloty czy to tylko hormony?
Pewnie, że mam
Ale zakładam, że za te 6 miesięcy to już będę tylko marzyła o tym, żeby alien ze mnie wyszedł
Stary 2013-06-12, 21:42   #2689
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ja takie bujawki nastrojów mam,że masakra Zanim się dowiedzieliśmy to aż krzyczałam na swojego Tż i się tak wściekł,że zagroził mi,że mnie zostawi bo go denerwowałam przez kilka dni a on biedny nie wiedział czemu ja się czepiam,ba! Nawet nie podejrzewał,że ktoś mógł się u mnie zalęgnąć
Co mi kto nie powiedział ja wyłam Aż w końcu zdecydowaliśmy,że to nie jest normalne i może to hormony ciążowe i trzeba zrobić test.
Ja myślałam,że będzie jedna kreska,bo okres ma prawo się spóźniać. Tż poszedł do apteki po test,potem ja zrobiłam on odczytał wynik i mówi"2 są" a ja jak się śmiałam tak poszłam w ryk 2 godziny płakałam i się martwiłam jak to będzie. Ale teraz pozostaje się cieszyć,bo płakać chyba nie powodu

Stary 2013-06-12, 21:49   #2690
limonka84
limonka84

Aira - bardzo Ci współczuję, ja poroniłam na początku tego roku. Trzymaj się Kochana!

Jeśli chodzi o pracę to ja mam niestety umowę na zastępstwo, za osobę która jest obecnie na macierzyńskim, więc będąc w ciąży nie jestem w żaden sposób chroniona.

Byłam dziś u ginekologa
Dostałam zdjęcie, widziałam jak bije serduszko! Maleństwo ma 5 mm. To 6. tydzień.
Serduszko uderza 80 razy/min. Ginekolog przestraszyła mnie, że to za wolno, ale czytałam o tym w necie i wszystko wskazuje na to że to normalne na tym etapie ciąży.
Nie kazano mi nic łykać z wyjątkiem kwasu foliowego.
limonka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:00   #2691
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Podobno nawet serduszko bije 60 razy na minutę na tym etapie i to nie jest nic nienormalnego
Moja plamka też ma podobno 5 mm a jestem w 5 t.c. Za tydzień usłyszę serduszko w końcu Aż się nie mogę doczekać
Macie też takie obawy,że mimo,że to początek ciąży to,że z dzieckiem może być nie tak albo okres ciąży może nie przebiegać do końca idealnie?
Ja się tak boję,że aż czytam wszystkie etykiety na produktach,przestałam pić jakąkolwiek kawę,mocną herbatę czy coś.Chyba się nakręcam i boję się,że mam paranoję,ale to moja pierwsza ciąża i stąd pełno zmartwień

Stary 2013-06-12, 22:07   #2692
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że mam
Ale zakładam, że za te 6 miesięcy to już będę tylko marzyła o tym, żeby alien ze mnie wyszedł

ha ha ha dokładnie
Stary 2013-06-12, 22:10   #2693
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usia198 Pokaż wiadomość
Jak nie mam złych doświadczeń sama jeżdżę tym samochodem od kilku lat bez żadnych stłuczek czy innych problemów na drodze ( prawo jazdy mam od 15 lat). Ale cóż każdy ma swoje doświadczenia
tak sobie po prostu troszkę żartuję mam nadzieję, że cię nie uraziłam

Cytat:
Podobno nawet serduszko bije 60 razy na minutę na tym etapie i to nie jest nic nienormalnego
Moja plamka też ma podobno 5 mm a jestem w 5 t.c. Za tydzień usłyszę serduszko w końcu Aż się nie mogę doczekać
Macie też takie obawy,że mimo,że to początek ciąży to,że z dzieckiem może być nie tak albo okres ciąży może nie przebiegać do końca idealnie?
Ja się tak boję,że aż czytam wszystkie etykiety na produktach,przestałam pić jakąkolwiek kawę,mocną herbatę czy coś.Chyba się nakręcam i boję się,że mam paranoję,ale to moja pierwsza ciąża i stąd pełno zmartwień
szkoda życia na stres, porób badania na toxo bo w razie braku odporności lista produktów do spożycia troszkę się skraca, ale to znów nie takie straszne i ciesz się dzidziusiem

dziewczyny Justii podawała tu chyba kiedyś przepis na napój z imbirem na mdłości - przetestowałam i działa cuda bo rwało mnie ostatnio non stop i męczyło...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:11   #2694
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

obawy to są zawsze bo nigdy nie wiadomo co się może wydarzyć. Nie ma co tylko popadać w paranoję bo tym sposobem dojdziemy do wniosku, że oddychać nie wolno bo zanieczyszczenie środowiska jest . Tylko spokój nas może uratować

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
t
dziewczyny Justii podawała tu chyba kiedyś przepis na napój z imbirem na mdłości - przetestowałam i działa cuda bo rwało mnie ostatnio non stop i męczyło...
ha!! a nie mówiłam to antybełtny eliksir!!!
Stary 2013-06-12, 22:12   #2695
Metamfetaminax
Zakorzenienie

No też prawda Chyba muszę jeszcze wiele przejść
Ja to dziwną zależność zauważyłam. Kiedyś byłam nerwus,tak łatwo było mnie wyprowadzić z równowagi a teraz mam trochę nerwowych sytuacji,ale praktycznie wcale się nie denerwuję Ohh ta ciąża ma dobre strony

Stary 2013-06-12, 22:14   #2696
Malgos_12
Zakorzenienie

Aira - bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa ...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:17   #2697
Messsuah
Raczkowanie

Czesc dziewczyny

ostatnio malo sie oddzywam ale zabiegana jestem, dzisiaj rano bylam na badaniach a po poludniu odebralam wyniki, wszystko ok wyniki super - morfologia, mocz itd. toxo nie mialam az sie zdziwilam bo ja kociara no i owocki na dzialce to jem z ziemi nawet jutro sie wiecej bede oddzywac bo dzisiaj uciekam juz pod kolderke

Edytowane przez Messsuah
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:19
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 22:19   #2698
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku ciąży tylko sprawdzałam non stop czy mnie bolą cały czas piersi i czy na pewno nie krwawie.

Teraz przed usg genetycznym zaczynam trochę świrować, że coś będzie nie tak.
Stary 2013-06-12, 22:22   #2699
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

ostatnio malo sie oddzywam ale zabiegana jestem, dzisiaj rano bylam na badaniach a po poludniu odebralam wyniki, wszystko ok wyniki super - morfologia, macz itd. toxo nie mialam az sie zdziwilam bo ja kociara no i owocki na dzialce to jem z ziemi nawet jutro sie wiecej bede oddzywac bo dzisiaj uciekam juz pod kolderke
za wyniki

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Teraz przed usg genetycznym zaczynam trochę świrować, że coś będzie nie tak.
ja się zapisałam na genetyczne na 22/07 i też się trochę denerwuje mimo wszystko.... co zrobię jak sie okaże, że coś jest nie tak
ludzie ile to stresów jeszcze dodatkowo
Stary 2013-06-12, 22:22   #2700
isia4891
Zadomowienie

Kurcze , ja również bardzo ci współczuję i życzę wiary w to że będzie dobrze.

Po burzy zawsze wychodzi słońce ...
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości