Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 19:27   #2671
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
znam to
Mam ciut wieksza wade
straszne to jest, nawet do kibelka w nocy zakładam okulary bo nie chcę gdzieś rypnąć a najbardziej się denerwuję bo ja zasypiam zawsze z włączonym tv i czasem mnie coś zaciekawi to nie wystarczy, że oczy otworzę tylko muszę te okulary wkładać, czasem w nich zasnę i taka zabawa

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:28   #2672
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Nie chciał z babcia sie rozstac i zostac z dziecmi, ale jakos dał sie przekonac
Widać, że macie wszyscy super kontakt - i to pomimo odległości

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
pampers newbaby kosmetyki z HIPP, jeszcze w aptece muszę kupić emolium, wodę morską, sobie tantum rosa
Trafiłaś na jakąś promo pampersów?
A w ogóle wszystkie mamy polecają do szpitala płyn do higieny intymnej Biały Jeleń - tak mi się teraz przypomniało, jak o Tantum napisałaś.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Dzis jednak musialam kupic sobie bikini... mialam co prawda 3 ale piersi mi tak makabrycznie poszly, ze w miseczkach hulal wiatr .... I niestety staniki tez musze wymienic
Oddam! Dopłacę nawet!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:33   #2673
metkaa
Zakorzenienie

blonde a w dzien juz nie sypia?

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

aaby nam polozna na sr polecała biały jelen i tantum, miałam oba

co do piersi to ja na swoje teraz nie narzekam, gorzej bedzie po porodzie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:34   #2674
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
straszne to jest, nawet do kibelka w nocy zakładam okulary bo nie chcę gdzieś rypnąć a najbardziej się denerwuję bo ja zasypiam zawsze z włączonym tv i czasem mnie coś zaciekawi to nie wystarczy, że oczy otworzę tylko muszę te okulary wkładać, czasem w nich zasnę i taka zabawa
hehe...ja tez jak leze przed tv, to zdarzy mi sie przysnac w nich...ale mam jedne takie gorsze, juz krzywe i to je zakładam do lezenia
no i pierwsze co po obudzeniu to siegam po okulary

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Staramy sie nadrabiac czestym skypem..., chociaz to zupelnie co innego

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
nie, przestał jakos w okolicach zeszłej jesieni
Stary 2013-07-24, 19:35   #2675
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby;4194055[FONT=Arial Narrow
]Trafiłaś na jakąś promo pampersów?
A w ogóle wszystkie mamy polecają do szpitala płyn do higieny intymnej Biały Jeleń - tak mi się teraz przypomniało, jak o Tantum napisałaś. [/FONT][
nie, kupiłam w rosku za 21,99 mam tylko tą kartę rosnę a białego jelenia też mam-dokładnie tego:
http://allegro.pl/bialy-jelen-zel-do...398736118.html

Stary 2013-07-24, 19:40   #2676
malamaluczka87
Zadomowienie

coś mi się w klawiaturze przełączyło i ciężko mi się pisze, bo co chwile kursor mi sam ucieka wrr...

Aaby - wiadomo, to ty masz być zadowolona z wózka, a fakt, że składają się też dziadkowie na pewno pomaga;-)

Co do białego jelenia- to ja o nim normalnie mam złe mniemanie, bo kiedyś mnie podrażnił i uczulil. A co dopiero po takim wyzwaniu, jakim jest poród...

Kasia - wiesz, że te newbaby mają rozmiar 1 i 2. Sama to ostatnio rozkminiałam;-)
Ja z kosmetyków mam Oilatum do kąpieli, Alantan Plus na pupę, Tormentiol na ewentualne odparzenia, Linomag A + E jako normalny krem ochronny na buzię bądź całe ciałko. Chusteczki nawilżane mam 2 paczki z Bambino i woreczki Paklanki na wyrzucanie pampersów - ale dziewczyny używają tańsze, badź wogóle. I chyba tyle z kosmetyków. Jeszcze zapomniałam o zakupie soli fizjologicznej - ja tam wolę wodę morską.

Wyszorowałam łazienkę po remoncie - pokonałam ją, a nie ona mnie;D ale też odpadłam;-)

A jutro lekarz;D jestem ciekawa co mi powie - może że np. rodzę do dwóch tygodni;D bardzo byłabym rada;D

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Jutro startujemy z 36 tc ;P że zaczyna być coraz bezpieczniej?;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:43   #2677
kaska87
Zakorzenienie

Mała ja właśnie nie wiem co do buzialka kupić
a pampki mam 1

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 19:46   #2678
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie też się w oba zaopatrzę

A czemu gorzej po porodzie? Tzn. w jakim sensie? Że się powiększą, czy że oklapną?

Cytat:
Staramy sie nadrabiac czestym skypem..., chociaz to zupelnie co innego
Wierzę

Cytat:
nie, kupiłam w rosku za 21,99 mam tylko tą kartę rosnę a białego jelenia też mam-dokładnie tego:
http://allegro.pl/bialy-jelen-zel-do...398736118.html
Też mam kartę - ale to raptem 3%

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Aaby - wiadomo, to ty masz być zadowolona z wózka, a fakt, że składają się też dziadkowie na pewno pomaga;-)

Ja z kosmetyków mam Oilatum do kąpieli, Alantan Plus na pupę, Tormentiol na ewentualne odparzenia, Linomag A + E jako normalny krem ochronny na buzię bądź całe ciałko. Chusteczki nawilżane mam 2 paczki z Bambino i woreczki Paklanki na wyrzucanie pampersów - ale dziewczyny używają tańsze, badź wogóle. I chyba tyle z kosmetyków. Jeszcze zapomniałam o zakupie soli fizjologicznej - ja tam wolę wodę morską.
Oj pomaga, inaczej ciężko byłoby nam cokolwiek kupić

Utwierdzam się w przekonaniu, że jestem zielona w tym temacie!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-24, 20:02   #2679
malamaluczka87
Zadomowienie

Kochana, ja pół roku stopniowo się wyposażałam. Dużo czytałam, dużo dziewczyn pytałam. Polecam wątek mamusiowy w k. dużo tam konkretów. Lista wyprawkowa Madzi wsadzona na stronę startową też pomaga. A to czy wybierzesz taki krem czy inny to jakby nie ma aż takiego znaczenia. Ja np. jak zamawiałam na allegro jedne rzeczy to sprawdzałam co jeszcze ma dany sprzedawca, żeby robić to za jedną przesyłką. Jak coś u niego znalazłam to pytalam tutaj, bądź czytałam na necie komentarze. niekończąca się odpowiedź. Ale zobaczysz, zaczniesz się sprężać jak ja- jak się wystraszysz, że zaraz rodzisz,a nie masz połowy;P ;D

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

wogóle to powiem wam, że moja znajoma co urodziła trzy miesiace temu oszalała:
1) dała mi siatę około 100 gazet i parę książek dzieciowych, które pochłaniam teraz nałogowo
2) kupiła mi już matę edukacyjną do mojego Adasia. Szaleństwo;D

A moja kuzynka idzie z nią w konkury ( ja jestem chrzestną do jej synka):
1) była wściekła, że ktoś ją ubiegł z matą;P
2) na siłę chciała mi kupować kołyskę i jej to z głowy wybijałam, że droga i absolutnie niepotrzebna
3) jak się poddała z dwoma pierwszymi to teraz mi na siłę chce kupić karuzelę z Fishera do łóżeczka, choć moje ma baldachim

Bądź tu człowieku mądry...;P

Stary 2013-07-24, 20:02   #2680
kaska87
Zakorzenienie

Mała hehe nie jest tak źle bo już mam prawie wszystko też zamawiałam zbiorczo od jednego sprzedawcy

Stary 2013-07-24, 20:35   #2681
malamaluczka87
Zadomowienie

Bikula- a ty się nagadałaś na spotkaniu i teraz nic się nie chcesz odzywać;D

Stary 2013-07-24, 20:41   #2682
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bikula- a ty się nagadałaś na spotkaniu i teraz nic się nie chcesz odzywać;D
No własnie podczytuję Was, ale jakoś mi to nieudolnie idzie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:42   #2683
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Blonde lewe oko -3,25 prawe -2,75 bez okularów/soczewek nie da rady
Ej no, bez przesady
Ja zdjelam okulary jak miala na oba oczka -2,75, po poltora roku mam juz -2,25 I -2,00
okularow uzywam tylko do komputera, jazdy samochodem (co jest niezwykle rzadko), telewizji/kina (ostatnio tez nieczesto) I przy spotkaniach z nowymi ludzmi (zeby czuc sie pewniei nic nie przeoczyc
Ale tak to glownie kwestia przyzwyczajenia

Cytat:

Trafiłaś na jakąś promo pampersów?
A w ogóle wszystkie mamy polecają do szpitala płyn do higieny intymnej Biały Jeleń - tak mi się teraz przypomniało, jak o Tantum napisałaś.

Oddam! Dopłacę nawet!
Znajdz mi chirurga ktory zrealizuje zabieg, bo chetnie od ciebie bym troche przejela

Cytat:

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Heh... w ciazy I podczas karmienia to mialam piersi super... a potem nniestety sie skonczylo, no I spadek wagi wcale nie pomogl... ale cos za cos
Teraz pracuje nad sylwetka, to przy szczuplejszym brzuchu male piersi tak zle nie wypadaja
Stary 2013-07-24, 20:57   #2684
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mała ja właśnie nie wiem co do buzialka kupić
ja mialam cos z nivea,

mala mysle ze woreczki na pampersy to zbedny wydatek,
trzymam kciuki za wizyte,

Cytat:
A czemu gorzej po porodzie? Tzn. w jakim sensie? Że się powiększą, czy że oklapną?
no własnie niestety oklapna,
Stary 2013-07-24, 21:06   #2685
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
A jutro lekarz;D jestem ciekawa co mi powie - może że np. rodzę do dwóch tygodni;D bardzo byłabym rada;D

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Jutro startujemy z 36 tc ;P że zaczyna być coraz bezpieczniej?;-)
powodzenia

, niech posiedzi maly jak najdluzej

Cytat:
Ej no, bez przesady
Ja zdjelam okulary jak miala na oba oczka -2,75, po poltora roku mam juz -2,25 I -2,00
okularow uzywam tylko do komputera, jazdy samochodem (co jest niezwykle rzadko), telewizji/kina (ostatnio tez nieczesto) I przy spotkaniach z nowymi ludzmi (zeby czuc sie pewniei nic nie przeoczyc
Ale tak to glownie kwestia przyzwyczajenia

a czemu zdjełas okulary przy takiej wadzie?zamieniłas na soczewki czy w ogole nie nosilas, bo nie bardzo rozumiem jak mogła Ci sie wada przy zdjeciu zmniejszyc

Ja sobie nie wyobrazam chwili bez okularów
nie lubie chodzic na basen z tego powodu...

Cytat:

mala mysle ze woreczki na pampersy to zbedny wydatek,

ja miałam od poczatku, ale u mnie one grosze kosztuja

no niestety
Stary 2013-07-24, 21:08   #2686
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam od poczatku, ale u mnie one grosze kosztuja

no niestety
mi sie wydaja zbedne ale to moze zalezy od tego jak sie mieszka, tzn u mnie zazwyczaj pielucha z grubszą sprawa wynoszona była od razu albo wystawialam w zwykłej foliówce na balkon
Stary 2013-07-24, 21:19   #2687
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja pół roku stopniowo się wyposażałam. Dużo czytałam, dużo dziewczyn pytałam. Polecam wątek mamusiowy w k. dużo tam konkretów. Lista wyprawkowa Madzi wsadzona na stronę startową też pomaga. A to czy wybierzesz taki krem czy inny to jakby nie ma aż takiego znaczenia. Ja np. jak zamawiałam na allegro jedne rzeczy to sprawdzałam co jeszcze ma dany sprzedawca, żeby robić to za jedną przesyłką. Jak coś u niego znalazłam to pytalam tutaj, bądź czytałam na necie komentarze. niekończąca się odpowiedź. Ale zobaczysz, zaczniesz się sprężać jak ja- jak się wystraszysz, że zaraz rodzisz,a nie masz połowy;P ;D

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

wogóle to powiem wam, że moja znajoma co urodziła trzy miesiace temu oszalała:
1) dała mi siatę około 100 gazet i parę książek dzieciowych, które pochłaniam teraz nałogowo
2) kupiła mi już matę edukacyjną do mojego Adasia. Szaleństwo;D

A moja kuzynka idzie z nią w konkury ( ja jestem chrzestną do jej synka):
1) była wściekła, że ktoś ją ubiegł z matą;P
2) na siłę chciała mi kupować kołyskę i jej to z głowy wybijałam, że droga i absolutnie niepotrzebna
3) jak się poddała z dwoma pierwszymi to teraz mi na siłę chce kupić karuzelę z Fishera do łóżeczka, choć moje ma baldachim

Bądź tu człowieku mądry...;P
Listę wyprawkową mam, nawet sobie kiedyś poświęciłam kilka godzin na allegro, powybierałam konkretne rzeczy, poporównywałam u różnych sprzedawców i pozapisywałam linki
Tylko w tej kwestii tych maści i kosmetyków to jestem zielona - nawet nie wiem, czy czymś się smaruje po kąpieli, jeśli tak to czym itp...

Ooo, to widzę u Ciebie jak u mnie - z tą różnicą, że ja mam jeszcze czas na zakupy i prezenty
Moja przyjaciółka już dawno pytała, co jest na Ninowej liście, czego nikt sobie jeszcze nie zarezerwował. Jak mówiłam nic nic nic, to pytała, czy upatrzyliśmy sobie torbę do wózka. Jak to jej wybiłam z głowy i rzuciłam gdzieś w rozmowie coś o kocyku, to teraz nie daje spokoju i mam koniecznie podać wzór! Bo ona i tak kupi, a woli, żeby mi się podobał

Cytat:
Znajdz mi chirurga ktory zrealizuje zabieg, bo chetnie od ciebie bym troche przejela
Postawiłabym takiemu chirurgowi pomnik!

Cytat:
Kurna, u mnie ma co oklapnąć

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-24, 21:23   #2688
metkaa
Zakorzenienie

Bika a jak Emilka?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Kurna, u mnie ma co oklapnąć
ale wcale tak byc nie musi
Stary 2013-07-24, 21:38   #2689
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika a jak Emilka?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Dzięki że pytasz zapraszam do "mamuś"
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:39   #2690
asiuk
Zakorzenienie

Aaby, tak, do Ciebie - bo studniówka zawsze mi się kojarzyła z ostatnią prostą: niby jeszcze nie widać finału, ale on nastąpi znacznie szybciej, niż się wydaje

Dziękuję za gratulacje i brawa dla męża Jest moim najlepszym przyjacielem, ale akurat takich problemów totalnie nie potrafi zrozumieć - na szczęście jest zupełnie inny ode mnie

Odnośnie rocznicy - świętujemy zawsze obydwie, z tym że rocznica ślubu wypada w połowie października, więc pogoda już może nie dopisać
Zresztą każdy powód do świętowania jest dobry

Dziewczyny, ale dziś miałam masakrę. Pisałam Wam, że mam trochę za grube endometrium, przez co miesiączki mam dość obfite, zwłaszcza drugiego dnia. Dziś w połowie pracy przeciekłam Byłam wcześniej w toalecie, żeby się odświeżyć, nie minęła nawet godzina - jak wstałam ponownie do kibelka, to już było za późno. Gacie całe ubabrane

Musiałam się zwolnić z roboty, TŻ po mnie przyjechał (też się zwolnił), zresztą dość słabo się czułam.
Skończyły mi się leki przeciwkrwotoczne, które miałam od gina. W założeniu miały być tylko na kilka miesiączek, ale chyba muszę go znowu poprosić

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:41   #2691
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie wydaja zbedne ale to moze zalezy od tego jak sie mieszka, tzn u mnie zazwyczaj pielucha z grubszą sprawa wynoszona była od razu albo wystawialam w zwykłej foliówce na balkon
moze tak, moze nieU mnie to naprawde rzecz bardzo tania wiec nie myslałam czy zbedna
grubsze sprawy to ja tez od razu wyrzucałam, w woreczku
A mokre pieluszki do woreczka i do kosza na smieci w kuchni. Przynajmniej zadne nieprzyjemne zapachy sie nie unosiły
Stary 2013-07-25, 06:02   #2692
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu zdjełas okulary przy takiej wadzie?zamieniłas na soczewki czy w ogole nie nosilas, bo nie bardzo rozumiem jak mogła Ci sie wada przy zdjeciu zmniejszyc

Ja sobie nie wyobrazam chwili bez okularów
nie lubie chodzic na basen z tego powodu...
poprostu przestalam nosic okulary, bo mnie wku...ly ... soczewek nie moge, mam nadwrazliwe oczy
a zmniejszyla mi sie po jakims czasie nienoszenia i cwiczen
teraz tez w sumie planuje sobie zamowic okulary ze slabszymi szklami, o ok 0,5 dpt niz teraz, zeby dalej wzrok cwiczyc - tyle by wystarczylo, zebym jeszcze dosc wyraznie widziala z monitora

Asiuk wspolczuje

Dzien dobry

jestem w pracy
i jestem dosc mile zaskoczona, w skrzynce "tylko" 30 maili, z czego czesc to wiadomosci wewnetrzne...
ale gdybym mogla to bym najchetniej legla w wyrku, bo jeszcze mam momenty, ze mnie troche zamroczy albo potelepie ... najwyzej od czasu do czasu bede sie klasc na podloge i nogi w gore

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2013-07-25 o 06:05
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 06:05   #2693
kaska87
Zakorzenienie

hej

małż przyjechał i mnie o 6:00 obudził i tym sposobem zjadłam już pączka i moje dziecko szaleje normalnie jem ok 9-10 więc pewie mu pasuje taka zmiana

a te paklanki też kupiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-25, 07:12   #2694
Nikita...
Zakorzenienie

Hej, zostawilam wam wiadomość w k.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 07:13   #2695
gucia6
Zakorzenienie

powiem wam, ze sie ciesze, ze bede tu pracowac jeszcze tylko 5 miesiecy... tzn praktycznie to jeszcze 6, ale ten ostatni to juz bede sie opieprzac ...
ale dzis to nachetniej bym kogos za jaja powiesila... no ale spokojnie, ja probowalam wyjasnic wszystko wczesniej, zrobilam co w mojej mocy, wiele spraw wyjasnilo sie dopiero w zeszlym tygodniu, w tym termin dostarczenia produktu... uwaga: na wczoraj ... nawet nie bede probawala sie denerwowac
byle do Gwazdki
Stary 2013-07-25, 07:19   #2696
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie, ze nie moge...
Raz, ze teraz kazdy grosz sie liczy, dwa ostatnio jedno oko znow sie mi poprawilo o 0,25 dpt... kto wie, moze do 50tki mi wada calkiem zaniknie
Powodzenia

Cytat:
ja teraz moge juz zaczynac oszczedzac na oczka
trzymam kciuki za szybkie oszczędzanie!!

Witajcie,
Już czwartek, a ja jestem w czarnej d...,
miłego dnia!
A ja oddaje się pracy!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 07:27   #2697
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
H na pewno opadną, grawitacji nie powstrzymasz

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Aaby, tak, do Ciebie - bo studniówka zawsze mi się kojarzyła z ostatnią prostą: niby jeszcze nie widać finału, ale on nastąpi znacznie szybciej, niż się wydaje

Dziewczyny, ale dziś miałam masakrę. Pisałam Wam, że mam trochę za grube endometrium, przez co miesiączki mam dość obfite, zwłaszcza drugiego dnia. Dziś w połowie pracy przeciekłam Byłam wcześniej w toalecie, żeby się odświeżyć, nie minęła nawet godzina - jak wstałam ponownie do kibelka, to już było za późno. Gacie całe ubabrane

Musiałam się zwolnić z roboty, TŻ po mnie przyjechał (też się zwolnił), zresztą dość słabo się czułam.
Skończyły mi się leki przeciwkrwotoczne, które miałam od gina. W założeniu miały być tylko na kilka miesiączek, ale chyba muszę go znowu poprosić
No coś w tym jest - choć mnie się ten termin taaaki odległy wydaje

O kurcze, sytuacji zdecydowanie współczuję! Dobrze, że mogłaś się zwolnić
Ja taką wpadkę zaliczyłam w zeszłym roku - nie wiem, jaki cudem, ale tampon mi przeciekł po pół godz. W dodatku miałam jasno-różowe spodnie Na szczęście plama była niewielka, więc zdjęłam spodnie, sprałam plamę pod zimną wodą i wysuszyłam pod suszarką do rąk Udało się wytrzymać do końca dnia, ale oczywiście stresowałam się okrutnie, czy za chwilę sytuacja się nie powtórzy

Cytat:
jestem w pracy
i jestem dosc mile zaskoczona, w skrzynce "tylko" 30 maili, z czego czesc to wiadomosci wewnetrzne...
ale gdybym mogla to bym najchetniej legla w wyrku, bo jeszcze mam momenty, ze mnie troche zamroczy albo potelepie ... najwyzej od czasu do czasu bede sie klasc na podloge i nogi w gore

Cytat:
a te paklanki też kupiłam
Ja chyba też na początek kupię paczkę czy dwie, później może pomyślę o tańszych zamiennikach. Raczej nie będziemy z każdą pieluchą biegać 3 piętra - zwłaszcza zimą

Bry!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-25, 07:31   #2698
kaska87
Zakorzenienie

ja jak coś to mogę pakować jak kocią kupkę do zwykłej torby jednorazowej i wywalać na schody przed dom a małż do śmietnika wyniesie

Stary 2013-07-25, 07:34   #2699
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
powiem wam, ze sie ciesze, ze bede tu pracowac jeszcze tylko 5 miesiecy... tzn praktycznie to jeszcze 6, ale ten ostatni to juz bede sie opieprzac ...
ale dzis to nachetniej bym kogos za jaja powiesila... no ale spokojnie, ja probowalam wyjasnic wszystko wczesniej, zrobilam co w mojej mocy, wiele spraw wyjasnilo sie dopiero w zeszlym tygodniu, w tym termin dostarczenia produktu... uwaga: na wczoraj ... nawet nie bede probawala sie denerwowac
byle do Gwazdki
Ja ostatnio mam okrutnie ciężkie dni, jeszcze zastępuję zaopatrzeniowca, więc nie dość, że swojej pracy mam sporo, to jeszcze tej laski jest mnóstwo Wczoraj miałam jeszcze tak stresujące ostatnie 2h, że mnie brzuch rozbolał
I też już nawet próbuję łapać zen i powtarzam sobie jak mantrę "Jeszcze 2 tygodnie". Walką i kłótnią nic nie zdziałam, niestety, niektórzy nie rozumieją najprostszych przekazów Także Kochana byle do Gwiazdki!

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
ja jak coś to mogę pakować jak kocią kupkę do zwykłej torby jednorazowej i wywalać na schody przed dom a małż do śmietnika wyniesie
My na kocie kupki mamy LitterLockera - sprawdza się rewelacyjnie i gdybym tylko miała miejsce na taki pojemnik na pieluchy, to kupiłabym bez wahania! Tylko te worki drogie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-07-25, 07:37   #2700
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
My na kocie kupki mamy LitterLockera - sprawdza się rewelacyjnie i gdybym tylko miała miejsce na taki pojemnik na pieluchy, to kupiłabym bez wahania! Tylko te worki drogie
o zaraz zobaczę co to
a są śmietniki specjalne na pieluchy idę na all zobaczyć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości