O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 10:42   #2671
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Cześć kobietki witam się tylko, bo zaraz lecę do pracy, nie cierpię pracować w weekendy życzę pozytywnego nastawienia i miłego popołudnia, buziaki.
Pracujesz w galerii handlowej?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:51   #2672
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Pracujesz w galerii handlowej?
Niestety tak.
Stary 2013-09-21, 11:40   #2673
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Niestety tak.
to ma też swoje zalety! Kiedyś tak pracowałam i miałam wolne kiedy inni byli w pracy - mogłam iść do zoo, załatwić sprawy w urzędzie (teraz na te rzeczy muszę brać urlop) albo jechać do powsina czy innego parku bez tłumów. No i nie masz takich korków w weekendy
Chociaż pamiętam ile było roboty w soboty i niedziele, ale i to ma plus - szybko mija dzień pracy.
Głowa do góry

My zbliżamy się do jaskini smoka bedzie ze muszę jeść mięso, że tż ma za krótkie włosy a dlaczego ja nie dzwonię do 'mamusi' i 'babci'? A, i że musimy oddać koty
Oby szybko minęło, jutro relaxxxxx

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:03   #2674
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety tak.
WspółczujePracowa łam tak 1,5 roku.
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
to ma też swoje zalety! Kiedyś tak pracowałam i miałam wolne kiedy inni byli w pracy - mogłam iść do zoo, załatwić sprawy w urzędzie (teraz na te rzeczy muszę brać urlop) albo jechać do powsina czy innego parku bez tłumów. No i nie masz takich korków w weekendy
Chociaż pamiętam ile było roboty w soboty i niedziele, ale i to ma plus - szybko mija dzień pracy.
Głowa do góry
Mnie to właśnie wkurzało że mam wolne jak inni są w pracy,ani się z nikim spotkać ani nic.A jak inni mieli wolne i się spotykali to ja musiałam iść na całe dnie do pracy

Stary 2013-09-21, 13:05   #2675
agabiwro
Wtajemniczenie

a ja przeszłam samą siebie. Kupiłam ponad 100 ubranek 0-12 miesięcy za 90 pln. Przesyłka 50pln, ale mieszkają koło mojej pracy to może uda mi się odebrać osobiście.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 13:12   #2676
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc weekendowo

TŻ poszedl na top geara a ja dzis caly dzien sama.Impreza co prawda zaczyna mu sie chyba kolo 17 ale zanim wejdzie na stadion t pewno troche minie,koniec gdzies kolo polnocy wiec samotny dzien mnie czeka

Bylam rano w aptece kupilam wode morska,wapno mam wit c,tantum verde oby pomogloW nocy bylo bardzo ciezko,nos mam zatkany a jak smarkam to leci krew nie katar.

Wzielam tez sobie laticort w plynie (hydrokortyzon) bo ta moja skora z tylu przy wlosach jest jak ogien.Nic mi nie pomaga i nie mialam juz wyjscia oczywiscie mam obawy zeby nie zaszkodzilo dziecku ale nie zrobie nic musze sobie jakos pomoc.A dwa tyg staralam sie to zlagodzic jakos kosmetycznie nie pomoglo wiec musze wziac najslabszy steryd

A moze ktoras z was w czasie ciazy stosowala cos zew na skore z hydrokortyzonem albo walczyla z AZS w ciazy?

Mysia ja na powieki smaruje SVR Topialyse bardzo mi pomoglo,dzieki temu odstawilam cortineff i laticort a

Kluska to zycze ci cierpliwosci w dzisiejszym dniu.

Ewcia jak tz wroci koniecznie go pros o nowego kompa nie wolno nas tak opuszczac!

Coffee wspolczuej ci w takim razie weekendow w pracy,sama staram sie unikac zakupow w weekend bo wtedy ludzie wariuja po prostu po tych centrach.

Iza z tego co pamietam to ty leczysz sie na astme? a bierzesz cos zew. na skore?albo jakis antyhistaminowy lek doustny(allertec,zyrtec,c laritine)?

Ide zlec bo mnie ten katar wykancza

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
a ja przeszłam samą siebie. Kupiłam ponad 100 ubranek 0-12 miesięcy za 90 pln. Przesyłka 50pln, ale mieszkają koło mojej pracy to może uda mi się odebrać osobiście.

Gdzie ty to znalazlas? fajowa oferta

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 13:42   #2677
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Czesc weekendowo

TŻ poszedl na top geara a ja dzis caly dzien sama.Impreza co prawda zaczyna mu sie chyba kolo 17 ale zanim wejdzie na stadion t pewno troche minie,koniec gdzies kolo polnocy wiec samotny dzien mnie czeka

Bylam rano w aptece kupilam wode morska,wapno mam wit c,tantum verde oby pomogloW nocy bylo bardzo ciezko,nos mam zatkany a jak smarkam to leci krew nie katar.

Wzielam tez sobie laticort w plynie (hydrokortyzon) bo ta moja skora z tylu przy wlosach jest jak ogien.Nic mi nie pomaga i nie mialam juz wyjscia oczywiscie mam obawy zeby nie zaszkodzilo dziecku ale nie zrobie nic musze sobie jakos pomoc.A dwa tyg staralam sie to zlagodzic jakos kosmetycznie nie pomoglo wiec musze wziac najslabszy steryd

A moze ktoras z was w czasie ciazy stosowala cos zew na skore z hydrokortyzonem albo walczyla z AZS w ciazy?

Mysia ja na powieki smaruje SVR Topialyse bardzo mi pomoglo,dzieki temu odstawilam cortineff i laticort a

Ewcia jak tz wroci koniecznie go pros o nowego kompa nie wolno nas tak opuszczac!

Coffee wspolczuej ci w takim razie weekendow w pracy,sama staram sie unikac zakupow w weekend bo wtedy ludzie wariuja po prostu po tych centrach.

Iza z tego co pamietam to ty leczysz sie na astme? a bierzesz cos zew. na skore?albo jakis antyhistaminowy lek doustny(allertec,zyrtec,c laritine)?

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Bidulko, herbata z miodem i malinami jeszcze. Szkoda że sudafedu nie można brać

na allegro w zestawach ubrań. To był fuks, kobieta mało zdjęć wystawiła, i pewnie nikt nie chciał ryzykować. Niech mi się chociaż połowa spodoba to i tak się będzie opłacało. Są oferty z cudownymi ubrankami, już wiadomo też cena inna bo w zestawie jest np.: dres nike. Myślę, że będę zadowolona. Teraz to już będę brakuJące konkrety kupować.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 15:14   #2678
arletka1313
Zakorzenienie

aga swietnie, tyle ubranek-super!!!tez patrzyłam na te oferty z all.tanio mozna wiele ciuszków kupic. jak bede znała plec tez sobie zamowie.

gianna nie jesteś sama, mnie chyba znowu rozbiera, jestem osłabiona, głowa mnie boli, katar mam:-(
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 16:11   #2679
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Wow pokaż jak przyjda
Cytat:
Czesc weekendowo

Biedna kuruj się

Tak ,lecze się na astme.Co do antyhistaminowych mój gin i alergolog są zgodni nie wolno w ciąży

Stary 2013-09-21, 17:43   #2680
Gianna M
Zakorzenienie

Aga koniecznie pokaz jak przyjada chociaz czesc No nie mowie juz ze nie widzialysmy jeszcze twojego brzuszka

Iza dzieki za info,ja teraz wapno pije moze troszke pomoze

Arletko oby cie nie rozebralo tak jak mnie.Szczerze to na katar bardzej mi parowka pomaga niz ta woda morska.No nic zobaczmy.

Zastanawiam sie nad taka nieplanowana wizyta u gina we wtorek zeby skonsultowac ta masc z hydrokortyzonem na szyje bo juz mam stresa zeby nic sie nie stalo.Wiecie jaka jestem sierotka tyle razy juz bylam na wizycie i do dzis nie wzielam nr telefonu do drA myslice ze moze nie zechce dac?

Stary 2013-09-21, 18:27   #2681
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Aga koniecznie pokaz jak przyjada chociaz czesc No nie mowie juz ze nie widzialysmy jeszcze twojego brzuszka

Iza dzieki za info,ja teraz wapno pije moze troszke pomoze

Arletko oby cie nie rozebralo tak jak mnie.Szczerze to na katar bardzej mi parowka pomaga niz ta woda morska.No nic zobaczmy.

Zastanawiam sie nad taka nieplanowana wizyta u gina we wtorek zeby skonsultowac ta masc z hydrokortyzonem na szyje bo juz mam stresa zeby nic sie nie stalo.Wiecie jaka jestem sierotka tyle razy juz bylam na wizycie i do dzis nie wzielam nr telefonu do drA myslice ze moze nie zechce dac?
mój brzuch to raczej więcej tłuszczu niż ciąży.

ale już jestem w**rwiona, tż wziął córkę na weekend i idzie pier***ca dostać. Wydziera się, lata po domu, wali piętami do tego jest niegrzeczna. Ten się z nią kłóci. No masakra jakaś, powiedziałam że ma się już dziś ode mnie odwalić, bo padam na pysk z tego wszystkiego, od każdego krzyknięcia jego córeczki cała podskakuje i czuje że zwyczajnie jestem podenerwowana. Jaśmina siedzi cicho, pewnie też ma dość. Obraził się na mnie, zaraz pojadę do mamy na noc albo jemu przywale.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 18:41   #2682
Gianna M
Zakorzenienie

Ta mala jest taka niegrzeczna czy zwyczajnie rozpuszczona? wspolczuje ci ja lubie dzieci ale jednak tez na dluzsza mete takie zachowanie jest meczace inaczej bedzie ze swoim a inaczej jednak jak sie ma pod opieke czyjes dziecko(wiesz co ma na mysli)

Stary 2013-09-21, 19:31   #2683
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Laseczki ale dzisiaj była piękna pogoda,szaleliśmy z Kostellem na spacerze-założyłam mu spacerówkę i siedzi dumny jakby miał ze 2latka

Agabiwro ale zaszalałaś z tymi ciuszkami-super oferta Ci się trafiła a co do "małej czarownicy" to bardzo Ci współczuję,weź zaciągnij ją w cichy kącik i nastarasz że jak będzie niegrzeczna to w nocy z szafy wyjdzie Boogeyman i się z nią rozprawi( wiem to mało wychowawcze)

Arletko,Gianno jak byłam w ciąży przeziębiona to oprócz domowych sposobów gin pozwolił mi smarować się Viciem Vaporoub i pomogło-zdrówka kochane Ciężaróweczki

Kluseczko jak było u wiedźmyu mnie też jest zimno w domku i ze względu na Kostusia palimy już w centralnym więc Młody może przed kąpielą baraszkować po łóżku na golaśnika

Moje dziecko dzisiaj znowu jadło żur-ale "mniam mniał" przy tym-melodia dla moich uszuw ogóle cały dzień był rozkoszny,wczoraj coś marudził-od21szej do23ej "rozmawiał" z Kubusiem na ścianie więc żeby w końcu zasnął wzięłam go do siebie a że było chłodno to już zostawiłam go w łóżkurano śmiał się i piszczał jak mnie zobaczyłkocham Pierdla-codziennie mu to mówię,wiem że on to wie ale mimo wszystko powtarzam mu to bardzo często.Jak Wam wieczorek mija?
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 19:44   #2684
agabiwro
Wtajemniczenie

no musiałam lokal opuścić, bo byłam gotowa zabić. Pospacerowałam, tż zesrany smsował. No nawet na dworze człowiek nie miał spokoju. Trol jest zwyczajnie rozpuszczony, tż się z nią kumpluje. Zostałam inaczej wychowana i takie zachowania w stosunku do ojca kompletnie mi nie leżą. Powiedziałam mu dziś, że to jego sprawa bo to on zbierze owoce takiego wychowania, ale to też mój dom i mnie takie zachowania nie pasują i nigdy tego nie zaakceptuje. No jak ona będzie mi tak trepa darła jak się Jaśmina wykluje, to chyba będzie miała swoje miejsce na balkonie...

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Ta mala jest taka niegrzeczna czy zwyczajnie rozpuszczona? wspolczuje ci ja lubie dzieci ale jednak tez na dluzsza mete takie zachowanie jest meczace inaczej bedzie ze swoim a inaczej jednak jak sie ma pod opieke czyjes dziecko(wiesz co ma na mysli)
ja byłam zupełnie inaczej wychowana, i moje też nie chce żeby było takim rozdarciuchem.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki ale dzisiaj była piękna pogoda,szaleliśmy z Kostellem na spacerze-założyłam mu spacerówkę i siedzi dumny jakby miał ze 2latka

Agabiwro ale zaszalałaś z tymi ciuszkami-super oferta Ci się trafiła a co do "małej czarownicy" to bardzo Ci współczuję,weź zaciągnij ją w cichy kącik i nastarasz że jak będzie niegrzeczna to w nocy z szafy wyjdzie Boogeyman i się z nią rozprawi( wiem to mało wychowawcze)

Arletko,Gianno jak byłam w ciąży przeziębiona to oprócz domowych sposobów gin pozwolił mi smarować się Viciem Vaporoub i pomogło-zdrówka kochane Ciężaróweczki

Kluseczko jak było u wiedźmyu mnie też jest zimno w domku i ze względu na Kostusia palimy już w centralnym więc Młody może przed kąpielą baraszkować po łóżku na golaśnika

Moje dziecko dzisiaj znowu jadło żur-ale "mniam mniał" przy tym-melodia dla moich uszuw ogóle cały dzień był rozkoszny,wczoraj coś marudził-od21szej do23ej "rozmawiał" z Kubusiem na ścianie więc żeby w końcu zasnął wzięłam go do siebie a że było chłodno to już zostawiłam go w łóżkurano śmiał się i piszczał jak mnie zobaczyłkocham Pierdla-codziennie mu to mówię,wiem że on to wie ale mimo wszystko powtarzam mu to bardzo często.Jak Wam wieczorek mija?
Rudzia, ja to najchętniej wsadziłabym ją do tej szafy z Boogeyman'em.

Kostello jest niesamowity. Żur tak mu podpasował. Miksowałaś, czy samą wodę podpijał?

Stary 2013-09-21, 20:02   #2685
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Jak cię to ma męczyć to idz.
Cytat:
mój brzuch to raczej więcej tłuszczu niż ciąży.

ale już jestem w**rwiona, tż wziął córkę na weekend i idzie pier***ca dostać. Wydziera się, lata po domu, wali piętami do tego jest niegrzeczna. Ten się z nią kłóci. No masakra jakaś, powiedziałam że ma się już dziś ode mnie odwalić, bo padam na pysk z tego wszystkiego, od każdego krzyknięcia jego córeczki cała podskakuje i czuje że zwyczajnie jestem podenerwowana. Jaśmina siedzi cicho, pewnie też ma dość. Obraził się na mnie, zaraz pojadę do mamy na noc albo jemu przywale.
Spokojnie,wdech-wydech

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 20:32   #2686
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Agabiwro ziemniaczki mu widelcem na miazgę zgniotłam i zalałam żurem,oczywiście żur przez siteczko przelałam wcinał jak by jadł nie wiem jak wykwintne danie a czy ta Młoda Dama nie wie że to nie jej dom i że tak drzeć się nie wolno? daleko masz do mamy?
Run bitch!Ruuun!
Stary 2013-09-21, 20:41   #2687
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Agabiwro ziemniaczki mu widelcem na miazgę zgniotłam i zalałam żurem,oczywiście żur przez siteczko przelałam wcinał jak by jadł nie wiem jak wykwintne danie a czy ta Młoda Dama nie wie że to nie jej dom i że tak drzeć się nie wolno? daleko masz do mamy?
jak jej ojciec pozwala, to co mieć do dziecka pretensje. Jej matka też hałaśliwa jak cholera. Do mamuni kilka minut samochodem - moja oaza spokoju

Stary 2013-09-21, 20:41   #2688
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Agabi, też nie umiem znieść dzieci wychowanych po nowoczesnemu. Mój bratanek jest cudny i go kocham, ale jak mu się coś nie spodoba i odpysknie to powinien zwyczajnie po dupsku dostać rodzice tak jak piszesz za takie rozpuszczenie w swoim czasie bekną.

Gianna, idź skonsultuj będziesz spokojniejsza

Ewciu, fajnie, że piszesz zazdroszczę ciepełka, ja nie mam wpływu na to kiedy tu zaczną grzać Kostello rozkoszniak

Wiedźmę zniosłam. Opanowywała swe szatańskie zapędy, chociaż oczywiście na obiad zabrakło dania wege (no jak to, teraz też mięska nje zjesz? Ale musisz!) Mimo, że wytłumaczyłam, że nie muszę bo mam piękne wyniki to na kolację były kanapki tylko z wędliną jeszcze się krzywiła, że zdjęłam mięso i zjadłam z samym pomidorem.

Ale co najgorsze to chyba dali tżtowi cudny pomysł....myślałam, że on wcześniej tak luźno wspomniał a dziś już 2 razy o tym mówił, żeby...w nowym mieszkaniu zamieszkał z nami jego brat bo będzie nam 500zł dopłacał, jemu taniej a nam lżej. pewnie, że nie będzie łatwo na początku, ale ja nie umiem sobie tego wyobrazić za przeproszeniem nawet sobie swobodnie nie popierdzę i będę się wstydziła np chodzić bez stanika

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-21, 21:34   #2689
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:

Ale co najgorsze to chyba dali tżtowi cudny pomysł....myślałam, że on wcześniej tak luźno wspomniał a dziś już 2 razy o tym mówił, żeby...w nowym mieszkaniu zamieszkał z nami jego brat bo będzie nam 500zł dopłacał, jemu taniej a nam lżej. pewnie, że nie będzie łatwo na początku, ale ja nie umiem sobie tego wyobrazić za przeproszeniem nawet sobie swobodnie nie popierdzę i będę się wstydziła np chodzić bez stanika

Nie wiedziałam że jesteś wege Kochana powiem Ci tak-nie zgadzaj się w życiu na mieszkanie ze szwagrem.Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu,najpierw pomieszka miesiąc,TŻ będzie non stop z nim przebywał a Ty zaraz rodzisz,potrzebujesz ciszy,spokoju i pomocy TŻta.Później się okaże że Hania rośnie,czas leci a on nadal z Wami.To ma być Wasz dom-Twój,TŻta i Hanusi.500zł? bez tej kasy będziesz miała ciszę,spokój i swobodę we WŁASNYM domu.Zastanów się nad tym.Sama pisałaś że mąż ma ciężki charakter czasami,więc pomyśł co będzie jak się pokłócicie?pójdzie do brata i zawiążą wspólny front przeciwko Tobie-nie daj się Kluseczko,myśl przede wszystkim o HaniAle ja podła jestem co?
Run bitch!Ruuun!

Edytowane przez RudaEwcia25
Czas edycji: 2013-09-21 o 21:36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 22:02   #2690
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Nie wiedziałam że jesteś wege Kochana powiem Ci tak-nie zgadzaj się w życiu na mieszkanie ze szwagrem.Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu,najpierw pomieszka miesiąc,TŻ będzie non stop z nim przebywał a Ty zaraz rodzisz,potrzebujesz ciszy,spokoju i pomocy TŻta.Później się okaże że Hania rośnie,czas leci a on nadal z Wami.To ma być Wasz dom-Twój,TŻta i Hanusi.500zł? bez tej kasy będziesz miała ciszę,spokój i swobodę we WŁASNYM domu.Zastanów się nad tym.Sama pisałaś że mąż ma ciężki charakter czasami,więc pomyśł co będzie jak się pokłócicie?pójdzie do brata i zawiążą wspólny front przeciwko Tobie-nie daj się Kluseczko,myśl przede wszystkim o HaniAle ja podła jestem co?
Nie jesteś podła
Sytuacja jest złożona, to jest tak...
Szwagier jest 'po mojej stronie', on ma inny zupełnie charakter niż tż, bardzo się lubią i szanują i nawzajem stawiają do pionu. O pakt przeciwko mnie się nie boję, raczej przy kłótni tż by się tak właśnie czuł. Szwagier jest studentem stomatologii, ostatni rok teraz. Dorabia w klinice i ma b. Dużo i nauki i pracy więc nie będzie mi tżta na złą drogę sprowadzał.
Jak będzie u nas z kasą po przeprowadzce cho^era wie. U mnie minus 400zł pożyczki pracowniczej, kredyt i czynsz za nowe mieszkanie, drugie mieszkanie pilnie do wynajęcia i sprzedania (zagadka jak wynająć żeby móc z klientami przychodzić?). Na moje oko rzeczywiście może być ciężko do momentu jak uda się sprzedać to moje mieszkanie..
ALE: ja nigdy nie mieszkałam w akademiku czy gdzieś, gdzie dzieli się mieszkanie z kimś kto nie jest partnerem/najbliższą rodziną. Nie umiem dzielić z kimś lodówki, kibla czy obowiązków. No i teraz marzyłam o świętym spokoju, o cieszeniu się ciążą już po przeprowadzce i sobą z tż w ostatnich miesiącach we dwoje.

Wiem, że rozsądne byłoby, żeby zamieszkał z nami ale nie umiem sobie odmówić komfortu samotności

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

I wiecie co? Zawsze k*rwa coś

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2013-09-21 o 22:04
Stary 2013-09-22, 08:18   #2691
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Właśnie Was nadrobiłam, bo wczoraj nie dałam rady wejść... Już nie mogę wytrzymać z tym bólem żołądka, jest tak silny, że wczoraj zastanawiałam się nad pogotowiem Całą noc się męczyłam... Wiem, że teraz mi i tak nie pomogą, antybiotyków brać nie mogę, gastro też nie mogą zrobić, tylko ja z tym bólem do porodu nie wytrzymam... Jest coraz gorzej, wczoraj myślałam, że umrę z bólu

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
lila nie wiem jakie lubisz pierożki. robiłam z kapsutąi grzybami i z serem na słodko. najgorzej nie lubie tego syfu przy robieniu pierogów, ale ogarnięte.
Ja uwielbiam na słodko

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Wczoraj razem byslimy na spacerze i wracalismy szybko do domu jak zaczelo mnie gardlo bolec a ubieram sie bardzo cieplo na cubelke, a dzis zly ze to moja wina
Te chłopy naprawdę czasem nie mają serca Przecież wiadomo, że nikt ie chce specjalnie chorować, tym bardziej w ciąży..

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Byliśmy też dziś w teatrze, "bożyszcze kobiet" z Gąsowskim, Śleszyńską i Dereszowską. Polecam
Teraz dotarliśmy do domu, dopijam bezalkoholowe bro i dobranoc bo mi łeb spada. A jutro do teściów i wiedźmy -babci tżta
Teatr - super, nie byłam chyba z rok
Czyli Twój Tż ma babkę - wiedźmę? Ale na pewno nie taką podłą jak mój Normalnie na stosie bym ją spaliła (razem z Teściową kochaną)

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Super, ja już bym chciała znać płeć i zacząć szał zakupów
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 08:21   #2692
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
A

Absolutnie nie zgadzaj się na mieszkanie ze szwagrem.Święty spokój jest bezcenny.
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Właśnie Was nadrobiłam, bo wczoraj nie dałam rady wejść... Już nie mogę wytrzymać z tym bólem żołądka, jest tak silny, że wczoraj zastanawiałam się nad pogotowiem Całą noc się męczyłam... Wiem, że teraz mi i tak nie pomogą, antybiotyków brać nie mogę, gastro też nie mogą zrobić, tylko ja z tym bólem do porodu nie wytrzymam... Jest coraz gorzej, wczoraj myślałam, że umrę z bólu [COLOR="Silver"]
Biedna

Stary 2013-09-22, 08:23   #2693
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zgódź się na to, lepiej przyciskać pasa niż z kimś się użerać, wiem co mówię
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 08:59   #2694
arletka1313
Zakorzenienie

hej, kolejna noc niespokojna:-(
lila współczuje bólu brzucha,a czemu cię boli?

kluska ja na twoim miejscu bym sie nie zgodziła, a z tym płaceniem też moze być różnie... lepiej żyć skromniej a we trójeczke,spokojnie. z czasem sie odkujecie.

ewcia u nas paskudna pogoda niestety,choć jak sie przebudzilam po 6 to slonko swiecilo,ale juz nie swieci.

aga współczuje ci takiego rozdarciuch,ale ja bym nie wytrzymała i powiedziała jaj donosnym głosem jak ma sie zachowywac.

ale mnie tesciowie wczoraj wrobili,nie miałam siły wiec lezalam pod kocem przy tv, miałam robić szarlotke ale tż mówi zebym dala spokój i poleżała bo całkiem mnie rozbierze. no wiec lezałam. dzwoni do mnie tesc pyta co robie,mowie ze leze, a on do mnie to zejdz na dół coś ci pokaze, no, ok, zeszłam, przychodzą z reklamówka grzybków,łądne były, w sam raz na marynowanie, i mówi do mnie, to masz,zebys sie nie nudziła, to zró, odbierz troche na sos,reszte na marynowanie. myslałam ze mnie szlag trafi!!!robiłam te grzyby razem z myciem i obgotowaniem prawie do 21,a dziś musze zrobić sos i powsadzac je w słoiki. a jeszcze jak przbierałam to przyniósł wiaderko małe grzybów i geba mu sie cieszyła jakby skarb znalazł.
o 9 tez gdzies pojechali, mam nadzieje ze nie na grzyby bo oszaleje.
po południu jadziemy do chrzesniaka i Julci.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-09-22, 10:19   #2695
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Agabi, też nie umiem znieść dzieci wychowanych po nowoczesnemu. Mój bratanek jest cudny i go kocham, ale jak mu się coś nie spodoba i odpysknie to powinien zwyczajnie po dupsku dostać rodzice tak jak piszesz za takie rozpuszczenie w swoim czasie bekną.

Wiedźmę zniosłam. Opanowywała swe szatańskie zapędy, chociaż oczywiście na obiad zabrakło dania wege (no jak to, teraz też mięska nje zjesz? Ale musisz!) Mimo, że wytłumaczyłam, że nie muszę bo mam piękne wyniki to na kolację były kanapki tylko z wędliną jeszcze się krzywiła, że zdjęłam mięso i zjadłam z samym pomidorem.

o jak dobrze, że jednak nie jestem zołzą, tylko dobrze wychowaną panienką

Kluseczko, fajnie że brat tż jest spoko i ma poukładane w glowie, ale chyba nie po to kupiliście mieszkanie żeby robić z niego akademik? ma to być Wasze gniazdko...nawet jak brat, to i tak obcy kręcący się po domu...

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej, kolejna noc niespokojna:-(
lila współczuje bólu brzucha,a czemu cię boli?

kluska ja na twoim miejscu bym sie nie zgodziła, a z tym płaceniem też moze być różnie... lepiej żyć skromniej a we trójeczke,spokojnie. z czasem sie odkujecie.

ewcia u nas paskudna pogoda niestety,choć jak sie przebudzilam po 6 to slonko swiecilo,ale juz nie swieci.

aga współczuje ci takiego rozdarciuch,ale ja bym nie wytrzymała i powiedziała jaj donosnym głosem jak ma sie zachowywac.

ale mnie tesciowie wczoraj wrobili,nie miałam siły wiec lezalam pod kocem przy tv, miałam robić szarlotke ale tż mówi zebym dala spokój i poleżała bo całkiem mnie rozbierze. no wiec lezałam. dzwoni do mnie tesc pyta co robie,mowie ze leze, a on do mnie to zejdz na dół coś ci pokaze, no, ok, zeszłam, przychodzą z reklamówka grzybków,łądne były, w sam raz na marynowanie, i mówi do mnie, to masz,zebys sie nie nudziła, to zró, odbierz troche na sos,reszte na marynowanie. myslałam ze mnie szlag trafi!!!robiłam te grzyby razem z myciem i obgotowaniem prawie do 21,a dziś musze zrobić sos i powsadzac je w słoiki. a jeszcze jak przbierałam to przyniósł wiaderko małe grzybów i geba mu sie cieszyła jakby skarb znalazł.
o 9 tez gdzies pojechali, mam nadzieje ze nie na grzyby bo oszaleje.
po południu jadziemy do chrzesniaka i Julci.
Arletko, jesteś moim ideałem gospodyni. Jak piszesz o jedzeniu, to od razu ślinka mi leci...

no i widzisz, nie ma człowiek spokoju. Ja mam rozdarciucha a Ty grzybki. Tyle, że z Twojego będzie coś dobrego, a u mnie krzyż

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Właśnie Was nadrobiłam, bo wczoraj nie dałam rady wejść... Już nie mogę wytrzymać z tym bólem żołądka, jest tak silny, że wczoraj zastanawiałam się nad pogotowiem Całą noc się męczyłam... Wiem, że teraz mi i tak nie pomogą, antybiotyków brać nie mogę, gastro też nie mogą zrobić, tylko ja z tym bólem do porodu nie wytrzymam... Jest coraz gorzej, wczoraj myślałam, że umrę z bólu

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Super, ja już bym chciała znać płeć i zacząć szał zakupów
No co jest z Twoim żołądkiem???

jeszcze chwila i będziesz znała płeć lokatora i będzie szał zakupów.

Wczoraj Jaśmina do końca siedziała ciuchotko, rano też nic. Już mi się na ryki zbierało, że koniec... na szczęście jednak się poruszyła. Z tego co czytałam to na początku ruchy nie są regularnie wyczuwalne i nie ma się czym martwić? Mamuśki?

Stary 2013-09-22, 10:29   #2696
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
o jak dobrze, że jednak nie jestem zołzą, tylko dobrze wychowaną panienką

Kluseczko, fajnie że brat tż jest spoko i ma poukładane w glowie, ale chyba nie po to kupiliście mieszkanie żeby robić z niego akademik? ma to być Wasze gniazdko...nawet jak brat, to i tak obcy kręcący się po domu...

Arletko, jesteś moim ideałem gospodyni. Jak piszesz o jedzeniu, to od razu ślinka mi leci...

no i widzisz, nie ma człowiek spokoju. Ja mam rozdarciucha a Ty grzybki. Tyle, że z Twojego będzie coś dobrego, a u mnie krzyż

No co jest z Twoim żołądkiem???

jeszcze chwila i będziesz znała płeć lokatora i będzie szał zakupów.

Wczoraj Jaśmina do końca siedziała ciuchotko, rano też nic. Już mi się na ryki zbierało, że koniec... na szczęście jednak się poruszyła. Z tego co czytałam to na początku ruchy nie są regularnie wyczuwalne i nie ma się czym martwić? Mamuśki?
wiesz ja sie dopiero ucze gotowac, mama mnie nie nauczył albo nie chciałam ise uczyć jak cośpytałam zawsze było "na oko",teraz tyle co wiem to wiem reszte podpatrze na przepisy w necie i coś tam wychodzi.
no mówiłam ze na grzybach byli,poszłam tylko zobaczyłam i wróciłam na góre, niech teraz sami zrobią. ja sie musze ogarnać, pomału obiad robić,jakos twarz i włosy doprowadzić do ładu.

nie cuzłam jeszcze ruchów ale z tego co mi wiadomo to na poczatku dzidziuś sie mało rusza więc spokojnie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

a dziewczyny zaczynam dzis 15 tydzień,czyli to sie zaczyna II trymestr? i 4 miesiac?
Hania 6.09.2016

Stary 2013-09-22, 10:31   #2697
_Kluska_
Zakorzenienie

Cześć

Lila, co masz z brzuchem? A osłonki naturalne próbowałaś? Len mielony do picia, paskudztwo ale można dosłodzić. Parę dnimi przestaje boleć, skurcze brzucha znikają
Mi pomagał jak sobie rozwaliłam żołądek energizerami czy zupkami chińskimi

Arletko, jesteś niesamowita, prawdziwa gospodyni do teścia musisz bardziej asertywnie, ale rozumiem, że ciężko bo tym samym dokładasz roboty teściowej którą lubisz..

Agabi, kiedy mały krzykacz wyjeżdża? Dziś?
Ruchy na początku nie są regularne, jak się dużo działo to i chyba nawet 3-4 dni nie czułam..

Dziękuję Laski, myślałam, że ja niedobra jestem. Zbeczałam się wczoraj przez "znów coś", tż przyszedł i mu powiedziałam, że sobie tego nie wyobrażam. Chyba zrozumiał, boję się tylko czy na pewno i czy to nie pomysł 'mamusi' która będzie na niego wsiadała i wmawiała że nie poradzimy sobie bez dodatkowej kasy. Jej pewnie zależy bo teść bez pracy a młodemu muszą się dokładać do życia. Oby temat okazał się zamknięty

Miłego dnia

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 10:33   #2698
arletka1313
Zakorzenienie

jeju dziewczyny komp mi pada, w razie czego wiecie czemu mnie moze nie być. wogóle pulpitu nie mam, jasna cholera, co sie z nim znowu dzieje!!!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-09-22, 10:33   #2699
_Kluska_
Zakorzenienie

Izuniu, co u Ciebie? Mało Cię tu chyba ostatnio?

Agabi, a pisałam już, że imię Jaśmina jest super?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-09-22, 11:23   #2700
agabiwro
Wtajemniczenie

Dziewczyny zabujałam się w tym wózku. Nie kupię, bo mam używanego xlandera, ale podniecać się można

http://baby-centrum.pl/tako-baby-heaven-aluminium

Kluska, mnie zawsze Hania bardzo pasowała. Musiałam iść na kompromis i została Jaśmina.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości