|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Pracujesz w galerii handlowej?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
![]() ![]() Chociaż pamiętam ile było roboty w soboty i niedziele, ale i to ma plus - szybko mija dzień pracy. Głowa do góry ![]() My zbliżamy się do jaskini smoka ![]() ![]() Oby szybko minęło, jutro relaxxxxx ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Współczuje
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Wtajemniczenie
|
a ja przeszłam samą siebie. Kupiłam ponad 100 ubranek 0-12 miesięcy za 90 pln. Przesyłka 50pln, ale mieszkają koło mojej pracy to może uda mi się odebrać osobiście.
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Czesc weekendowo
![]() TŻ poszedl na top geara a ja dzis caly dzien sama.Impreza co prawda zaczyna mu sie chyba kolo 17 ale zanim wejdzie na stadion t pewno troche minie,koniec gdzies kolo polnocy wiec samotny dzien mnie czeka ![]() Bylam rano w aptece kupilam wode morska,wapno mam wit c,tantum verde oby pomoglo ![]() ![]() Wzielam tez sobie laticort w plynie (hydrokortyzon) bo ta moja skora z tylu przy wlosach jest jak ogien.Nic mi nie pomaga i nie mialam juz wyjscia oczywiscie mam obawy zeby nie zaszkodzilo dziecku ale nie zrobie nic musze sobie jakos pomoc.A dwa tyg staralam sie to zlagodzic jakos kosmetycznie nie pomoglo wiec musze wziac najslabszy steryd ![]() A moze ktoras z was w czasie ciazy stosowala cos zew na skore z hydrokortyzonem albo walczyla z AZS w ciazy? Mysia ja na powieki smaruje SVR Topialyse bardzo mi pomoglo,dzieki temu odstawilam cortineff i laticort a Kluska to zycze ci cierpliwosci w dzisiejszym dniu. Ewcia jak tz wroci koniecznie go pros o nowego kompa nie wolno nas tak opuszczac! Coffee wspolczuej ci w takim razie weekendow w pracy,sama staram sie unikac zakupow w weekend bo wtedy ludzie wariuja po prostu po tych centrach. Iza z tego co pamietam to ty leczysz sie na astme? a bierzesz cos zew. na skore?albo jakis antyhistaminowy lek doustny(allertec,zyrtec,c laritine)? Ide zlec bo mnie ten katar wykancza ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Gdzie ty to znalazlas? fajowa oferta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na allegro w zestawach ubrań. To był fuks, kobieta mało zdjęć wystawiła, i pewnie nikt nie chciał ryzykować. Niech mi się chociaż połowa spodoba to i tak się będzie opłacało. Są oferty z cudownymi ubrankami, już wiadomo też cena inna bo w zestawie jest np.: dres nike. Myślę, że będę zadowolona. Teraz to już będę brakuJące konkrety kupować.
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
aga swietnie, tyle ubranek-super!!!tez patrzyłam na te oferty z all.tanio mozna wiele ciuszków kupic. jak bede znała plec tez sobie zamowie.
gianna nie jesteś sama, mnie chyba znowu rozbiera, jestem osłabiona, głowa mnie boli, katar mam:-(
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak ,lecze się na astme.Co do antyhistaminowych mój gin i alergolog są zgodni nie wolno w ciąży ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Aga koniecznie pokaz jak przyjada chociaz czesc
![]() ![]() Iza dzieki za info,ja teraz wapno pije moze troszke pomoze ![]() Arletko oby cie nie rozebralo tak jak mnie.Szczerze to na katar bardzej mi parowka pomaga niz ta woda morska.No nic zobaczmy. Zastanawiam sie nad taka nieplanowana wizyta u gina we wtorek zeby skonsultowac ta masc z hydrokortyzonem na szyje bo juz mam stresa zeby nic sie nie stalo. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale już jestem w**rwiona, tż wziął córkę na weekend i idzie pier***ca dostać. Wydziera się, lata po domu, wali piętami do tego jest niegrzeczna. Ten się z nią kłóci. No masakra jakaś, powiedziałam że ma się już dziś ode mnie odwalić, bo padam na pysk z tego wszystkiego, od każdego krzyknięcia jego córeczki cała podskakuje i czuje że zwyczajnie jestem podenerwowana. Jaśmina siedzi cicho, pewnie też ma dość. Obraził się na mnie, zaraz pojadę do mamy na noc albo jemu przywale.
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ta mala jest taka niegrzeczna czy zwyczajnie rozpuszczona? wspolczuje ci ja lubie dzieci ale jednak tez na dluzsza mete takie zachowanie jest meczace inaczej bedzie ze swoim a inaczej jednak jak sie ma pod opieke czyjes dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() ![]() Agabiwro ale zaszalałaś z tymi ciuszkami-super oferta Ci się trafiła ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko,Gianno jak byłam w ciąży przeziębiona to oprócz domowych sposobów gin pozwolił mi smarować się Viciem Vaporoub i pomogło-zdrówka kochane Ciężaróweczki ![]() Kluseczko jak było u wiedźmy ![]() ![]() Moje dziecko dzisiaj znowu jadło żur-ale "mniam mniał" przy tym-melodia dla moich uszu ![]() ![]() ![]()
#2684 | ||
Wtajemniczenie
|
no musiałam lokal opuścić, bo byłam gotowa zabić. Pospacerowałam, tż zesrany smsował. No nawet na dworze człowiek nie miał spokoju. Trol jest zwyczajnie rozpuszczony, tż się z nią kumpluje. Zostałam inaczej wychowana i takie zachowania w stosunku do ojca kompletnie mi nie leżą. Powiedziałam mu dziś, że to jego sprawa bo to on zbierze owoce takiego wychowania, ale to też mój dom i mnie takie zachowania nie pasują i nigdy tego nie zaakceptuje. No jak ona będzie mi tak trepa darła jak się Jaśmina wykluje, to chyba będzie miała swoje miejsce na balkonie...
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Kostello jest niesamowity. Żur tak mu podpasował. Miksowałaś, czy samą wodę podpijał?
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Agabiwro ziemniaczki mu widelcem na miazgę zgniotłam i zalałam żurem,oczywiście żur przez siteczko przelałam
![]() ![]()
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Agabi, też nie umiem znieść dzieci wychowanych po nowoczesnemu. Mój bratanek jest cudny i go kocham, ale jak mu się coś nie spodoba i odpysknie to
![]() ![]() Gianna, idź skonsultuj będziesz spokojniejsza ![]() Ewciu, fajnie, że piszesz ![]() ![]() ![]() Wiedźmę zniosłam. Opanowywała swe szatańskie zapędy, chociaż oczywiście na obiad zabrakło dania wege (no jak to, teraz też mięska nje zjesz? Ale musisz!) Mimo, że wytłumaczyłam, że nie muszę bo mam piękne wyniki to na kolację były kanapki tylko z wędliną ![]() Ale co najgorsze to chyba dali tżtowi cudny pomysł....myślałam, że on wcześniej tak luźno wspomniał a dziś już 2 razy o tym mówił, żeby...w nowym mieszkaniu zamieszkał z nami jego brat ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() > ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! ![]() Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2013-09-21 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() Sytuacja jest złożona, to jest tak... Szwagier jest 'po mojej stronie', on ma inny zupełnie charakter niż tż, bardzo się lubią i szanują i nawzajem stawiają do pionu. O pakt przeciwko mnie się nie boję, raczej przy kłótni tż by się tak właśnie czuł. Szwagier jest studentem stomatologii, ostatni rok teraz. Dorabia w klinice i ma b. Dużo i nauki i pracy więc nie będzie mi tżta na złą drogę sprowadzał. Jak będzie u nas z kasą po przeprowadzce cho^era wie. U mnie minus 400zł pożyczki pracowniczej, kredyt i czynsz za nowe mieszkanie, drugie mieszkanie pilnie do wynajęcia i sprzedania (zagadka jak wynająć żeby móc z klientami przychodzić?). Na moje oko rzeczywiście może być ciężko do momentu jak uda się sprzedać to moje mieszkanie.. ALE: ja nigdy nie mieszkałam w akademiku czy gdzieś, gdzie dzieli się mieszkanie z kimś kto nie jest partnerem/najbliższą rodziną. Nie umiem dzielić z kimś lodówki, kibla czy obowiązków. No i teraz marzyłam o świętym spokoju, o cieszeniu się ciążą już po przeprowadzce i sobą z tż w ostatnich miesiącach we dwoje. Wiem, że rozsądne byłoby, żeby zamieszkał z nami ale nie umiem sobie odmówić komfortu samotności ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- I wiecie co? Zawsze k*rwa coś ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-09-21 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Właśnie Was nadrobiłam, bo wczoraj nie dałam rady wejść... Już nie mogę wytrzymać z tym bólem żołądka, jest tak silny, że wczoraj zastanawiałam się nad pogotowiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() Czyli Twój Tż ma babkę - wiedźmę? Ale na pewno nie taką podłą jak mój ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2692 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
hej, kolejna noc niespokojna:-(
lila współczuje bólu brzucha,a czemu cię boli? kluska ja na twoim miejscu bym sie nie zgodziła, a z tym płaceniem też moze być różnie... lepiej żyć skromniej a we trójeczke,spokojnie. z czasem sie odkujecie. ewcia u nas paskudna pogoda niestety,choć jak sie przebudzilam po 6 to slonko swiecilo,ale juz nie swieci. aga współczuje ci takiego rozdarciuch,ale ja bym nie wytrzymała i powiedziała jaj donosnym głosem jak ma sie zachowywac. ale mnie tesciowie wczoraj wrobili,nie miałam siły wiec lezalam pod kocem przy tv, miałam robić szarlotke ale tż mówi zebym dala spokój i poleżała bo całkiem mnie rozbierze. no wiec lezałam. dzwoni do mnie tesc pyta co robie,mowie ze leze, a on do mnie to zejdz na dół coś ci pokaze, no, ok, zeszłam, przychodzą z reklamówka grzybków,łądne były, w sam raz na marynowanie, i mówi do mnie, to masz,zebys sie nie nudziła, to zró, odbierz troche na sos,reszte na marynowanie. myslałam ze mnie szlag trafi!!!robiłam te grzyby razem z myciem i obgotowaniem prawie do 21,a dziś musze zrobić sos i powsadzac je w słoiki. a jeszcze jak przbierałam to przyniósł wiaderko małe grzybów i geba mu sie cieszyła jakby skarb znalazł. o 9 tez gdzies pojechali, mam nadzieje ze nie na grzyby bo oszaleje. po południu jadziemy do chrzesniaka i Julci.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kluseczko, fajnie że brat tż jest spoko i ma poukładane w glowie, ale chyba nie po to kupiliście mieszkanie żeby robić z niego akademik? ma to być Wasze gniazdko...nawet jak brat, to i tak obcy kręcący się po domu... Cytat:
no i widzisz, nie ma człowiek spokoju. Ja mam rozdarciucha a Ty grzybki. Tyle, że z Twojego będzie coś dobrego, a u mnie krzyż ![]() Cytat:
jeszcze chwila i będziesz znała płeć lokatora i będzie szał zakupów. Wczoraj Jaśmina do końca siedziała ciuchotko, rano też nic. Już mi się na ryki zbierało, że koniec... na szczęście jednak się poruszyła. Z tego co czytałam to na początku ruchy nie są regularnie wyczuwalne i nie ma się czym martwić? Mamuśki?
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mówiłam ze na grzybach byli,poszłam tylko zobaczyłam i wróciłam na góre, niech teraz sami zrobią. ja sie musze ogarnać, pomału obiad robić,jakos twarz i włosy doprowadzić do ładu. nie cuzłam jeszcze ruchów ale z tego co mi wiadomo to na poczatku dzidziuś sie mało rusza więc spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- a dziewczyny zaczynam dzis 15 tydzień,czyli to sie zaczyna II trymestr? i 4 miesiac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Lila, co masz z brzuchem? A osłonki naturalne próbowałaś? Len mielony do picia, paskudztwo ale można dosłodzić. Parę dnimi przestaje boleć, skurcze brzucha znikają Mi pomagał jak sobie rozwaliłam żołądek energizerami czy zupkami chińskimi ![]() Arletko, jesteś niesamowita, prawdziwa gospodyni ![]() Agabi, kiedy mały krzykacz wyjeżdża? Dziś? Ruchy na początku nie są regularne, jak się dużo działo to i chyba nawet 3-4 dni nie czułam.. Dziękuję Laski, myślałam, że ja niedobra jestem. Zbeczałam się wczoraj przez "znów coś", tż przyszedł i mu powiedziałam, że sobie tego nie wyobrażam. Chyba zrozumiał, boję się tylko czy na pewno i czy to nie pomysł 'mamusi' która będzie na niego wsiadała i wmawiała że nie poradzimy sobie bez dodatkowej kasy. Jej pewnie zależy bo teść bez pracy a młodemu muszą się dokładać do życia. Oby temat okazał się zamknięty ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny komp mi pada, w razie czego wiecie czemu mnie moze nie być. wogóle pulpitu nie mam, jasna cholera, co sie z nim znowu dzieje!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Izuniu, co u Ciebie? Mało Cię tu chyba ostatnio?
![]() Agabi, a pisałam już, że imię Jaśmina jest super? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zabujałam się w tym wózku. Nie kupię, bo mam używanego xlandera, ale podniecać się można
![]() http://baby-centrum.pl/tako-baby-heaven-aluminium Kluska, mnie zawsze Hania bardzo pasowała. Musiałam iść na kompromis i została Jaśmina.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.