|
|
#2671 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O ja też się nie mogę doczekać zimy i snieguuu ale nie dla mojego auta...Cytat:
Cytat:
![]() To teraz to już musisz powiedzieć Cytat:
![]() Ja dzisiaj takiego smaka miałam na cytrusy też i skusiłam się na grejpfruty.. dzizas, najgorszy, jaki w życiu jadłam. To pocieszyłam się krówkami
|
||||||
|
|
|
#2672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Doradzisz coś w sprawie chusty? Chciałabym kupić też albo chustę albo nosidło ergonomiczne (np Tula). Bardzo mnie przeraża to wiązanie chusty, uczyłaś się sama czy chodziłaś na jakieś warsztaty?
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mykam do łóżeczka z książką, dziewczyny, cały dzień boli mnie dziś kręgosłup
.Spokojnej nocki
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2675 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jego nazwisko jest takie ........smutne no ale tu nie ma to znaczenia, za to Niemcy by sie z moim niezle produkowali ![]() Cytat:
![]() taaa, fajnie z tym sniegiem, szkoda tylko ze do jutra stopnieje bo jest na plusie i bedzie chlapa a mi juz mala kaze sanki wyciagac i najlepiej jak ja na nich do przedszkola zaciagne
|
|
|
#2676 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie jakiś sprawdzony, który nie przekłamuje ![]() Cytat:
Ja też wiem od 12 tygodnia i jak mi się zmieni to się wkurzę Cytat:
Mam nadzieję, że jutro będziesz się lepiej czuła Jak mogłaś ![]() Ja też, ja też O kółeczkach w sankach Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W SR zwiedzaliśmy dziś porodówkę. Widziałam te łóżka do porodu. W pierwszej chwili mnie przeraziły, ale teraz sobie myślę, że nie są takie złe ![]() Idę spać. Dobranoc
|
|||||||
|
|
|
#2677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No może oprócz tej zwykłej rozpuszczalnej, bo to chemia, ale taka sypana antyoksydanty przecież ma Tylko magnezu trochę trzeba po kawie uzupełnić, bo wypłukuje. A jak ty się napiłaś zbożowej to w ogóle nie wiem skąd panika, że faszerujesz maluszka |
|
|
|
|
#2678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2679 | |||||
|
Moderator
|
Osobiscie srednio - ale mysle ze wie co robi, w sumie chyba by nie ryzykowal bez potrzeby...
Cytat:
Ale ponoc infekcje moga dziecku zaszkodzic... Tez sie zastanawiam nad rozmiarem tych majtek. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Ale ja i tak nie moge, bo po kawie chce sie palic
|
|||||
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale puściłam sobie "Muzykę Bobasa" i młody zaczął kopać
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
U mnie jak dodasz imię z bierzmowania to wyjdzie mega długo
Katarzyna Anna Aleksandra |
|
|
|
#2682 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A te jednorazowe był rozmiar M/L ![]() Cytat:
nie wiem o czym była zapowiedź bo mi się nie chciało słuchać Cytat:
![]() nie chcę rezygnować z Kościuszki, bo tam pracuje moja lekarka, ale coraz więcej złych opinii słyszę ![]() Cytat:
![]() Polecam NatiBaby tkaną ze splotem skośno-krzyżowym Cytat:
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w tej wielodzietnej rodzinie i tak najbardziej rozbraja ich status finansowy i to jak dają radę to ogarnąc, bo dzieci mogłabym mieć i więcej gdybym miała na to środki. Z drugiej strony zawsze mnie zastanawiało bo mieszkałam w Stanach w dość zamożnej dzielnicy dlaczego te nadzaine kobiety niczym z filmów rodzą po kilkoro dzieci w dzisiejszych czasach ale po kilku miesiącach je rozgryzłam: gdy mąż zarabia wielkie pieniądze i wybiera spośród trzech aut rano którym jechać do pracy, to tak samo może sobie wybrać inną kobietę i tylko tak te kobiety siedzące w domu których jedynym zajęciem jest chodzenie do country clubu mogą utrzymać tych chłopów przy sobie, a jak już nie to po alimenty na dzieci zapewniają im dalszą przyszłość. Smutne ale niestety prawdziwe bo na pewno nie wynika to z chęci posiadania wspaniałej wielkiej rodziny.
Co do rodziny z programu ja widze zakochaną kobietę której wogóle nie rozumiem, wlaściwie to jest prawie jak amiszka bo jedyne do czego sprowadza się jej życie w uproszczeniu to wychowywanie 20 dzieciaków i robienie wszystkiego przy nich i ojca który jest dla mnie jakimś tyranem pozwalając swojej żonie robić to sobie. Przecież to musi być nawet niebezpieczne, ten jej 19 poród już prawie ją przekręcił bo ciśnienie miała takie że wyciągali małą na szybko i przecież miała straszne problemy zdrowotne... |
|
|
|
#2684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2685 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Dlatego dla bezpieczenstwa nie pije Czasem tylko lyczka TZowi podkradne
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zadomowienie
|
oj nie mówcie tyle o tej kawie bo zaraz będe musiała sobie zrobić, a teraz już na prawdę za poźno...
Moja córeczka mnie rozwaliła... Dyskutujemy od jakiegoś czasu nad imieniem i ona wymysliła, że chce koniecznie braciszka Olka. Ja nie chcę Aleksandra bo mój brat ma tak na imię (mówimy na niego Alek, ale i tak nie chcę nadawać tego samego imienia dziecku). Ostatnio usiłowałam ją przekonać do imienia Mikołaj. Dzisiaj przed snem jej się nagle przypomniało i mówi: Wieś mamo, ja to siobie przemyślałam i jednak nie chcię, zieby mój braciszek miał na imię Bałwanek to komu kawki?
|
|
|
|
#2688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też mi sie wydaje, że to prawda jest z tym słuchaniem dźwięków przez dziecko. Marcel od urodzenia reagował na jedna piosenke Shakiry, której notorycznie słuchałam w ciązy. A kiedyś gdy pod blokiem grała głośno orkiestra, bo było jakies wesele, to tak zaczął koziołki wywijać, że brzuch mi cały tańczył -jako dowód mam film Cytat:
http://allegro.pl/natibaby-chusta-m-...673299902.html http://allegro.pl/bawelna-chusta-tka...629327237.html |
||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym nie chciała mieć brata Bałwanka ![]() Uciekam spać babeczki
|
|
|
|
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja poprzednio używałam tylko kółkowej, teraz dokupię wiązaną na dłuższe wypady, tylko jeszcze nie zdecydowałam czy na początek elastyka czy od razu tkaną. |
|
|
|
|
#2692 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
Poproszę o kciuki za moje jutrzejsze USG
Już się stresuje
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja trzymam kciukasy!!!
Dzisiaj ja byłam na USG- wszystko jest ok, mała waży 524g (22tydz), serducho bije 150, przegrody ok,obwód głowy i tułowia nie pamiętam;p , nie ma rozszczepu wargi, nie ma płaskostopia , stópki ma 4cm z pięcioma paluchami
|
|
|
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Raczkowanie
|
agunia4evr trzymam kciukasy, nie martw się będzie dobrze i czekamy na relacje
![]() Smarrita brawa za wizytę i za córcię ![]() idę spać |
|
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/chusta-niemowleca-...699723780.html wygląda na zakładaną na jedno ramię, miałam taką http://allegro.pl/chusta-carrycot-in...727503007.html nie pasowała mi, ramie bolało i trzeba sie było wspomagać ręka przy podtrzymywaniu dziecka ta mi się podoba http://allegro.pl/natibaby-chusta-m-...711536696.html idę spać chyba |
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Byłam właśnie zawieść tżta do pracy, bo potrzebowałam samochód. Mama powiedziała, że wie gdzie jest lumpeks z 5cioma pomieszczeniami To z nią dzisiaj jadę, później na zakupy spożywcze, zabiorę męża z pracy i do domu ![]() Ciekawe jak mi pójdzie i jakie ceny mają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
:ksiuki: Cytat:
|
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Dzisiaj i ja wcześnie wstałam, właśnie piję kawkę z mlekiem ![]() Dziewczyny znalazłam dość ciekawą stronę, może się komuś przyda: http://www.poprostupolozna.pl/index.html Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

w końcu mam położną. Tak sie bałam że nie znajdę takiej fajnej. A dziś byłam u jednej na rozmowie zapoznawczej i jest super. Ale się cieszę

a mi juz mala kaze sanki wyciagac i najlepiej jak ja na nich do przedszkola zaciagne 
Ja też wiem od 12 tygodnia i jak mi się zmieni to się wkurzę
Nie ma. 

Już się stresuje