|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47136877]Czytam, czytam i aż muszę dołączyć
![]() Witajcie ;][/QUOTE] No witaj, powiedz coś o sobie
|
#2672 |
|
Konto usunięte
|
Napisze trochę później, bo teraz jestem w pracy
|
|
|
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
jak to, Slave nie pamiętasz Ali z wątku analnego?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=760746 |
|
|
|
#2674 |
|
Ante Pante
|
Mam pewne pytanie, może głupie.
Jak wiemy, bezpieczeństwo jest najważniejsze. Ustala się granice i safe word. A co jeśli będę związana i zakneblowana? Będę facetowi znaki powiekami dawać?
|
#2675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój Pan nawet nie musi na mnie patrzeć, wie co ja czuję i czy jest ok. |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
a trzeba związywać każdy kawałek ciała? można ustalić gest dłonią, albo mieć w dłoni "pikacz" który trzeba włączyć w odpowiedniej sytuacji
|
|
|
|
#2677 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;47144014]jak to, Slave nie pamiętasz Ali z wątku analnego?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=760746[/QUOTE] nie pamietam mój Pan też widzi zawsze jak jest coś nie tak. dziś u nas chyba powyżej 30 stopni, seks z rana zaliczony, bo dawno nie było
|
|
#2678 |
|
Ante Pante
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;47156563]dlatego ważne jest zaufanie, oraz znajomość człowieka.
Mój Pan nawet nie musi na mnie patrzeć, wie co ja czuję i czy jest ok.[/QUOTE] Skoro tak ważne to zaufanie to po co to hasło bezpieczeństwa, czyż nie?
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Ante Pante
|
Źle mnie zrozumiałaś. Safe word jest bardzo ważne i nie wyobrażam sobie nie ustalania go. Zaufanie i poczucie bezpieczeństwa są konieczne i bez nich bdsm w moim odczuciu nie istnieje. Jednak przyznaję, że wolałabym nie polegać wyłącznie na panu, bo on nie zawsze może wiedzieć co się ze mną dzieje, tak jak powiedziałaś - człowiek nie jest maszyną, może popełnić błąd.
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
W takiej sytuacji standardowym wyjściem jest dowolny token w dłoni suki - cokolwiek, co można trzymać i się upuszcza/wyrzuca jako sygnal safe word. Owszem, w niektórych ustawieniach ciężko zauważyc upuszczenie tokena, ale jak masz wątpliwości czy pan zauważy, że będzie zwracał szczególną uwage na dłoń z tokenem - nie ma pełnego wiązania z kneblem.
No i większość knebli daje dużo śliny, jak suka leży unieruchomiona na plecach i zakneblowana za długo, to się robi niebezpiecznie
|
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tzw kliker. To taki przyrząd do tresury zwierząt. Mały, jak się kliknie to wydaje bardzo glosny i charakterystyczny dźwięk. Kosztuje ok 6/7 zl na allegro.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2684 |
|
Nieregularna
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Naczelna Nastolatka
|
ja tak na marginesie, kliker to zacny pomysł, dźwięk ma głośny i zawsze taki sam, nie można pomylić z czymś innym. Tyle, że trzeba mieć przynajmniej dwa palce wolne żeby użyć. Ale psy się szybko przy klikerze uczą
|
#2686 |
|
Konto usunięte
|
Witam, teraz moge cos wiecej napisac, bo nie siedze juz w pracy
jakis czas temu zapragnelam czrgos wiecej w seksie. Zaproponowalam mojemu chlopakowi jakies podduszanie, gryzienie i ogolnie traktowanie jak taka suke bardzo mi sie podoba takie zachowanie w lozku, odkad zaczelam czytac ten watek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2687 |
|
Naczelna Nastolatka
|
he he he, no to się teraz podłożyłaś...
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
A co masz na mysli?
|
|
|
#2689 |
|
Naczelna Nastolatka
|
myślę, że powinnaś przeczytać dokładnie wątek. Na kilku ostatnich stronach ten motyw znowu się pojawia.
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
To to jest jakis obowiazek przeczytania ostatnich stron watku, bo inaczej nie mozna dolaczyc?
|
|
|
#2691 |
|
Naczelna Nastolatka
|
nie ma obowiązku, próbuję cię tylko życzliwie ostrzec, nie chcesz to nie czytaj. Przecież cię nie zmuszam.
|
#2692 |
|
Konto usunięte
|
Nie znam wyrazenia '"podlozyc sie" i dlatego nie wiedzialam o co Ci chodzi
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że (zwłaszcza po greyu) wszyscy mamy alergię na ludzi, którzy są "och ach bdsm <3" po paru klapsach i gryzieniu. Odrobina ostrzejszego seksu to absolutnie nie jest jeszcze BDSM, dlatego dobrze jest napisać cokolwiek więcej.
To pojęcie jest tak szerokie, że ciężko opisać czym BDSM jest, ale parę klapsów, anal i dirty talk to na pewno nie jest. Warto przejrzeć strony, obejrzeć ostre zdjęcia, zapytać siebie czy podnieca ból, uleglość, przerażenie, dominacja, sprawianie bólu, igły, unieruchomienie, bezsilność, udawany gwałt, płacz, krew etc etc. Jestem dziwnie pewny, że wiele osób czytających to, po zapoznaniu się z tym, co robimy pomyśli "borze, co za po☠☠☠y, ja tylko lubię klapsy i trochę gryzienia, bez przesady!" I dobrze Jak ktoś przychodzi i mówi "lubię klapsy" to czego się spodziewa? Że znajdzie wspólny temat z kimś, kto chciałby porozmawiać o za☠☠☠istym, ostrym gwałcie analnym do krwi, odciśniętych śladach wszystkich palców na obu cyckach i dostawaniu w twarz tak, że aż odpływa? Sorry, nie ta bajka. Dlatego piszcie więcej o tym co robicie lub co chcecie robić
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Vallarr milion procent poparcia. Zresztą wiesz
![]() I na marginesie... KAŻDY kiedyś zaczynał, niektórzy, jak ja... całkiem niedawno... ale warto odpowiedzieć sobie na pytanie: czego ja chcę dla siebie? |
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Vallar polac mu!!!!
|
#2696 |
|
Przyczajenie
|
Również jestem nowa na tym forum, mam pewne doświadczenia z bólem i wiem ze chcę więcej. I nie mowie tu o zwykłym ciagnieciu za włosy czy klapsach.
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Konto usunięte
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47163899]Nie znam wyrazenia '"podlozyc sie" i dlatego nie wiedzialam o co Ci chodzi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] zapytam z szacunku, to Twoje dziecko w profilu? |
|
|
|
#2699 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie mam jeszcze dzieci
![]() Nikt nie powiedział, że będę o sobie mówić, że praktykuję BDSM, bo parę razy dostałam po d....e. Po prostu chcę Was czytać i jedynie podzieliłam się tym, co robiłam do tej pory i że mi się to podoba. Może za jakiś czas posuniemy się znacznie dalej, bo jak już prędzej wspomniałam, podoba mi się taki rodzaj seksu. |
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
To teraz ja sie czepne: bdsm to znacznie więcej niż "rodzaj seksu". Bdsm to przede wszystkim niewyobrażalne emocje. Klimat to coś co jest w nas, ukryte w tych najciemniejszych zakamarkach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.