Tżtówki 2014 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-03, 18:27   #2671
lusia032
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Pierścionek nie powiem było by fajnie, ale ja jakoś nie mam na to parcia. Bardziej chciałabym zamieszkać razem, bo wtedy mielibyśmy siebie więcej a nie tylko w week. Jak coś wspomnę że mamy tylko week to TŻ zawsze powtarza, że trzeba to zmienić ale ja ucinam temat
Chociaż coraz częściej myślę, że trzeba będzie zacząć rozmawiać. Najpierw muszę się upewnić czy siostra dalej w domu zostaje, bo od tego wszystko zależy.

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 19:57   #2672
Fortuna1
Zakorzenienie

No to ciekawe która z osób z tego wątku pierwsza się zaręczy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-03, 20:56   #2673
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość

to na pewno nie ja :P mimo, że spotykamy sie juz spory kawałek to jakoś nie widze tego, że TŻ wyskakuje z pierścionkiem jest bardzo zdystansowany i nie lubi mówić o przyszłości i raz powiedział, że oswiadczyć to on sie może za 4-5lat

Mój album włosowy <3
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-03, 21:15   #2674
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
wróciłam... i powiem Wam, że nie było źle. fajna atmosfera, wszyscy na Ty... i wgl. Pracuje nas tam pięcioro i na szczęście mam pokój z inną dziewczyną, dziś bardziej musiałam wszystko sobie skonfigurować, ale mam już sporo zadań.

w sumie fajnie by już nosić jakis ladny pierścioneczek zaręczynowy na paluszku
to fajnie

Cytat:

ojj ciekawe ciekawe...

ja dzis z Tata bylam szukac garnituru i widzialam Pana Mlodego przyszlego jak mierzyl garnitur...ale ciacho bylo z niego az mi sie usmiech na twarzy pojawil jak widzialam wzrok Panny Młodej widzac go. az mi sie smutno zrobilo....kiedy ze Mna tak bedzie...
Stary 2014-09-04, 07:29   #2675
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

Może Arya albo Karola będą pierwsze ... a może Raita
A możemy być całkiem zaskoczone

Wanilka5 na pewno się doczekasz. Ile ja musiałam czekać na mojego TŻta

Stary 2014-09-04, 08:32   #2676
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Mój coś ostatnio mówił o zareczynach, ale ja po poprzednich związkach jestem dość ostrożna mimo że obecny TZ wydaje się być tym właściwym karola to gdzie twój teraz jest? Mój aktualnie w Paryżu <3

mojw poczdamie bylam z nim tam kiedys sliczne miasteczko

Cytat:
wróciłam... i powiem Wam, że nie było źle. fajna atmosfera, wszyscy na Ty... i wgl. Pracuje nas tam pięcioro i na szczęście mam pokój z inną dziewczyną, dziś bardziej musiałam wszystko sobie skonfigurować, ale mam już sporo zadań.

w sumie fajnie by już nosić jakis ladny pierścioneczek zaręczynowy na paluszku
no to super ze atmosfera fajna

noo a pierscionek to tez fajna sprawa
Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Pierścionek nie powiem było by fajnie, ale ja jakoś nie mam na to parcia. Bardziej chciałabym zamieszkać razem, bo wtedy mielibyśmy siebie więcej a nie tylko w week. Jak coś wspomnę że mamy tylko week to TŻ zawsze powtarza, że trzeba to zmienić ale ja ucinam temat
Chociaż coraz częściej myślę, że trzeba będzie zacząć rozmawiać. Najpierw muszę się upewnić czy siostra dalej w domu zostaje, bo od tego wszystko zależy.
u nas tż ciagle też zaczyna temat zareczyn
Cytat:

no zobaczymy na razie wszystkie krotko jestesmy

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Może Arya albo Karola będą pierwsze ... a może Raita
A możemy być całkiem zaskoczone

Wanilka5 na pewno się doczekasz. Ile ja musiałam czekać na mojego TŻta
moj tz ostatnio z moja mam siedział bo oni razem na fajke na taras wychodza i mowi ze dobrze ze mu jeszcze nie męcze o pierscionek a ja na to to daj zanim zaczne cie meczyc i bedziesz mial problemz glowy i sie tak tylko podejrzanie usmiechnął ;D

a w pracy ja mam problem z ubezpieczeniem bo jestem na zlecenie i dodali mi ubezpieczenie ale przez to mniej zarabiam, no i mowie tż ze najlepiej by bylo jakby mnie mąz ubezpieczył ale ze takowego nie posidam to musze oplacac te skladki i zarabiac marne grosze;D a dzisiaj jzu dzwoni i kombinuje kiedy mi te umowe dadza czy do grudnia czy jak bo ona ma pomysł itd. i slysząłam ze chcial cos zaproponowac ale tak jakos mu to nie przechodziło
Stary 2014-09-04, 09:07   #2677
Arya90
Zakorzenienie

hej dziewczyny

ja póki co nie mam parcia na zaręczyny i ślub. Chciałabym kiedyś żeby do tego doszło, cieszę się, że Tż porusza ten temat i będę się cieszyć z zaręczyn, ale to nie jest tak, że to jest dla mnie główny wątek w życiu. Najbardziej się cieszę, że już mieszkamy razem, nawet jak się mało widzimy, bo jednak zawsze choć chwilkę

a wczoraj wróciłam o 24.30 do domu z pracy, wchodzę, Tż śpi, patrzę na łóżko, a tam na poduszce położone dla mnie czekoladki moje ulubione

dzisiaj ostatnia popołudniówka, potem na wolne i zaczynam zmiany na rano. Będziemy mieli więcej czasu dla siebie

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-04, 09:47   #2678
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja póki co nie mam parcia na zaręczyny i ślub. Chciałabym kiedyś żeby do tego doszło, cieszę się, że Tż porusza ten temat i będę się cieszyć z zaręczyn, ale to nie jest tak, że to jest dla mnie główny wątek w życiu. Najbardziej się cieszę, że już mieszkamy razem, nawet jak się mało widzimy, bo jednak zawsze choć chwilkę

a wczoraj wróciłam o 24.30 do domu z pracy, wchodzę, Tż śpi, patrzę na łóżko, a tam na poduszce położone dla mnie czekoladki moje ulubione

dzisiaj ostatnia popołudniówka, potem na wolne i zaczynam zmiany na rano. Będziemy mieli więcej czasu dla siebie
Słodko z tymi czekoladkami
Mieszkając razem można sobie na takie gesty pozwolić, a jak się widuje tylko week to nie bardzo. Muszę kiedyś mojemu coś upchnąć w torbie ale to łatwe nie będzie, bo nie bardzo mam kiedy.

Stary 2014-09-04, 10:08   #2679
Arya90
Zakorzenienie

mój Tż ma teraz imieniny we wrześniu i już wymyśliłam prezent. Tż pokazywał mi kiedyś koszulki jego idola motocyklowego. Można je dostać tylko na necie i są drogie (150 zł plus przesyłka). Mówił, że jakby taką miał to by w niej wyścigi oglądał i że to by była jego ulubiona koszulka. No to taką dostanie teraz mam ułatwiony dostęp do sprawdzenia rozmiaru koszulek, bo cała sterta leży w szafie

6cs
Stary 2014-09-04, 10:15   #2680
raita
Zakorzenienie

Lusia, nawet tak nie mów. Żadnych zaręczyn nie chcę i na pewno takowych nie będzie Więc ja się od razu mogę z tej listy wykreślić, hah

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 10:32   #2681
Arya90
Zakorzenienie

tu się już lista tworzy widzę :P
raita nigdy nie mów nigdy :P

Tż wczoraj odkurzył i umył podłogi, a ja dziś umyłam kuchnię i łazienkę. I z głowy.

6cs
Stary 2014-09-04, 10:48   #2682
raita
Zakorzenienie

Hah. Kandydatki się zgłaszają
Oj tam :P Z nim to nie będę zaręczona na 99'9%. Także narazie nie startuję w wyborach hah

Podział obowiązków i z głowy połowa rzeczy

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 11:58   #2683
Nessa87
Wtajemniczenie

My czasami rozmawiamy o wspólnej przyszłości, myśle że zareczyny jakby miały być to mniej wiecej po roku znajomosci, potem zaraz razem zamieszkać z tym że my mamy już swoje lata dlatego nie bedziemy czekać 3-4 lata na mieszkanie czy zareczyny

pierścionek zaręczynowy mam tak czy siak wybrany

Raita - a jak tam sytuacja z Tż? Lepiej?

Wanilka5 - ile masz lat? Spokojnie, ja mam 27 i dopiero dwumiesieczny związek
Nessa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 12:24   #2684
Arya90
Zakorzenienie

ja myślę, że wiek nie gra roli, jeśli się wie, że to ten jedyny
my zamieszkaliśmy razem po 7 mies bycia razem w poniedziałek będziemy mieli 8 miesięcy

robię chińszczyznę na obiad nasmażyłam też kotletów, żeby Tż miał kiedy ja będę w pracy nakupiliśmy tego za dużo jak na dwie osoby :P nie mamy jeszcze wyczucia i będzie tydzień kotletowy

6cs
Stary 2014-09-04, 12:49   #2685
Fortuna1
Zakorzenienie

Mój TZ w sumie pomieszkuje u mnie od drugiego miesiąca znajomości, jak rodzice mnie pytają czy mieszkamy ze sobą to ja mówię, że nie, a on, że tak
Bardzo mi się w nim podoba ze jest pomocny, no może nie pomoże mi w gotowaniu, ale sam od siebie kilka razy już posprzatal całe mieszkanie, byłam w pozytywnym szoku

Karola kiedy twój wraca? Mój własnie jedzie do Dublina, ale może szef będzie mu już powoli szukał czegoś na Polskę...

Stary 2014-09-04, 13:04   #2686
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
teraz mam ułatwiony dostęp do sprawdzenia rozmiaru koszulek, bo cała sterta leży w szafie
Fajny pomysł z tą koszulką. Ja zawsze też obserwuję i słucham TŻ i później kupuję mu prezenty. Niektórzy powiedzą, że to nie jest pomysłowe, ale wolę kupić coś co mu się przyda niż coś co będzie leżeć. A od siebie też zawsze jakąś drobnostkę wymyślę.
Najbliżej teraz dzień chłopaka. I myślę co by tu drobnego sprezentować. Pewno jakieś fajne bokserki/szorty i nie wiem jak się to nazywa fachowo, ale chodzi o takie blokady na półki żeby książki się nie zsuwały. Mojemu się w ogóle gra Jenga podoba ta drewniana więc pewno też kiedyś dostanie

A co do rozmiarów ubrań to już dawno metki przepatrzyłam, i nawet wiem w jakim sklepie kupuje bluzki i koszulki i ma tam sprawdzone rozmiary

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Lusia, nawet tak nie mów. Żadnych zaręczyn nie chcę i na pewno takowych nie będzie Więc ja się od razu mogę z tej listy wykreślić, hah
Powiedziała co wiedziała

Nessa87 ja to mam dopiero swoje lata. TŻ poznałam dopiero jak mi trójeczka z przodu się pojawiła

Arya90 wyczucia co do ilości kupowanego towaru to trzeba się nauczyć niestety. Początki trudne bywają ale podobno najlepszy obiad dla każdego faceta to schabowy z ziemniakami

Stary 2014-09-04, 13:09   #2687
Nessa87
Wtajemniczenie

Ja mojemu na dzień chłopaka kupuje golarke bo czesto spotykamy się u niego w pracy w ciągu dnia i żeby mógł się ogolić jak do niego przyjde ostatnio aż mi krew wkoło ust leciała bo strasznie mnie te odrostające włosy drażnią :/
Nessa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 13:34   #2688
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
Ja mojemu na dzień chłopaka kupuje golarke bo czesto spotykamy się u niego w pracy w ciągu dnia i żeby mógł się ogolić jak do niego przyjde ostatnio aż mi krew wkoło ust leciała bo strasznie mnie te odrostające włosy drażnią :/
Mój golarkę ma ale coś wspominał, że już ma swoje lata i nie wyrabia. Ja tam u mojego TŻ lubię zarościk mały. A najbardziej jak mnie po wewnętrznej stronie ud smyra taka bródką
O takiej golarce to może na gwiazdkę pomyślę.

Stary 2014-09-04, 17:43   #2689
mia00
Zakorzenienie

hej hej
padam....

a wiecie, że i ja w robocie się dzisiaj zastanawiałam co mogę kupić tżtowi na dzień chłopaka...

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 17:46   #2690
maleoreggaerockers
Zadomowienie

A moj Tż jeszcze 16.09 ma 23urodziny a ja nie mam pojecia co mu kupic :/

Mój album włosowy <3
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-04, 21:11   #2691
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej
padam....

a wiecie, że i ja w robocie się dzisiaj zastanawiałam co mogę kupić tżtowi na dzień chłopaka...
Padasz ale z tego co pisałaś to jest fajnie

Ach Ci mężczyźni same problemy

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Pogadałam chwilkę z TŻ i żałuję, że dopiero jutro po pracy przyjedzie do mnie. Chyba się położę.

Mama dzisiaj rower kupiła. Ładny w kolorze miętowym liczę, że będę się mogła czasami przejechać. Chociaż nie chce mi się samej.

Ciekawe co u naszej dzolin? Dawno się nie odzywała. Nie dobra dziewczynka

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-04 o 21:13
Stary 2014-09-05, 06:40   #2692
Arya90
Zakorzenienie

Ja połączę imieniny z dniem chłopaka, bo imieniny ma 3 dni wcześniej . Upiekę mu jeszcze coś co lubi i myślę, że będzie szczęśliwy

lusia miętowy rower

nareszcie mam dziś wolne. Tż jeszcze w pracy dziś, ale wróci na 14 i ruszamy w poszukiwaniu miksera

6cs
Stary 2014-09-05, 07:07   #2693
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TZ w sumie pomieszkuje u mnie od drugiego miesiąca znajomości, jak rodzice mnie pytają czy mieszkamy ze sobą to ja mówię, że nie, a on, że tak
Bardzo mi się w nim podoba ze jest pomocny, no może nie pomoże mi w gotowaniu, ale sam od siebie kilka razy już posprzatal całe mieszkanie, byłam w pozytywnym szoku

Karola kiedy twój wraca? Mój własnie jedzie do Dublina, ale może szef będzie mu już powoli szukał czegoś na Polskę...

wczoraj wrocil i od razu z trasy wpadł do mnie na kawe taki brudny i nieogolony fajnie wygladał dzisiaj juz przyjezdza do mnie i caly weekend razem a w niedziele sie zacznie...PRZEPROWADZKA

Dzien doberek tak w ogole

a i na dzien chlopca mu kupie cos slodkiego, bez zbednych prezencików zreszta we wrzesniu kryzys pieniezny ;D bo pozniej gwiazdka nie bedemiala co mu kupic a on ma 6.01 od razu urodziny wiec bede musiala wymyslac podwójnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-05, 08:50   #2694
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

A ja mam od rana urwanie głowy ale już żyję myślą, że dziś zobaczę się z TŻ

Cytat:
Ja połączę imieniny z dniem chłopaka, bo imieniny ma 3 dni wcześniej . Upiekę mu jeszcze coś co lubi i myślę, że będzie szczęśliwy

lusia miętowy rower

nareszcie mam dziś wolne. Tż jeszcze w pracy dziś, ale wróci na 14 i ruszamy w poszukiwaniu miksera
TŻ był bardzo szczęśliwy jak upiekłam mu tort na urodziny. On wszystkim w domu powiedział, że będzie tort, chociaż chyba nie liczyli, że naprawdę to zrobię. Jak przyjechałam z pakunkiem to nie mogli wyjść z podziwu, że chciało mi się specjalnie piec, bo to trudne i pracochłonne. Zarobiłam wielki +

Tak Arya miętowy

Ja lubię wspólne zakupy. Na razie takie raczej ubraniowe czy spożywcze robiliśmy ale teraz mamy w planach kołdrę, poduszki i pościel do tego, bo maja lekko skąpa jest na nas dwóch, zwłaszcza przy wzroście TŻta

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
wczoraj wrocil i od razu z trasy wpadł do mnie na kawe taki brudny i nieogolony fajnie wygladał dzisiaj juz przyjezdza do mnie i caly weekend razem a w niedziele sie zacznie...PRZEPROWADZKA

Dzien doberek tak w ogole

a i na dzien chlopca mu kupie cos slodkiego, bez zbednych prezencików zreszta we wrzesniu kryzys pieniezny ;D bo pozniej gwiazdka nie bedemiala co mu kupic a on ma 6.01 od razu urodziny wiec bede musiala wymyslac podwójnie
Będzie dobrze z tą przeprowadzką. Najważniejsze, że będziecie mieszkać razem.

Mój ma urodziny 2 tyg. po imieninach. Za to TŻ ze mną ma gorzej, bo ja mam urodziny 4 dni po mikołajkach a imieniny w wigilię

Stary 2014-09-05, 09:01   #2695
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
My czasami rozmawiamy o wspólnej przyszłości, myśle że zareczyny jakby miały być to mniej wiecej po roku znajomosci, potem zaraz razem zamieszkać z tym że my mamy już swoje lata dlatego nie bedziemy czekać 3-4 lata na mieszkanie czy zareczyny

pierścionek zaręczynowy mam tak czy siak wybrany

Raita - a jak tam sytuacja z Tż? Lepiej?

Wanilka5 - ile masz lat? Spokojnie, ja mam 27 i dopiero dwumiesieczny związek
ja 25lat i 3 miesiace
Stary 2014-09-05, 09:30   #2696
Arya90
Zakorzenienie

ha ha no to faktycznie lusia będzie musiał się nastarać
ja mam ur w lutym, a imieniny w lipcu. a Tż ma ur w marcu, a imieniny we wrześniu.

Jeszcze w pon moja mama ma urodziny i myślę co za prezent jej kupić. Myślałam o jakimś masażu np.gorącymi kamieniami, miałaby relaks, ale nie wiem ile takie coś kosztuje

Dzisiaj i jutro mamy "wizytację" rodziców jednych i drugich

6cs
Stary 2014-09-05, 10:15   #2697
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
ha ha no to faktycznie lusia będzie musiał się nastarać
ja mam ur w lutym, a imieniny w lipcu. a Tż ma ur w marcu, a imieniny we wrześniu.

Jeszcze w pon moja mama ma urodziny i myślę co za prezent jej kupić. Myślałam o jakimś masażu np.gorącymi kamieniami, miałaby relaks, ale nie wiem ile takie coś kosztuje

Dzisiaj i jutro mamy "wizytację" rodziców jednych i drugich
Musisz się popytać ile. Pewno zależy ile, czy jakiś pakiet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-05, 13:09   #2698
Fortuna1
Zakorzenienie

Mój urodziny w lutym, ale pomysł z tortem bardzo fajny
Fajne są tez czekoladki chocobox, cena nie najniższa, ale można sobie stworzyć takie jakie nam się podobają idealne na prezent.

Stary 2014-09-05, 13:36   #2699
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Mój urodziny w lutym, ale pomysł z tortem bardzo fajny
Fajne są tez czekoladki chocobox, cena nie najniższa, ale można sobie stworzyć takie jakie nam się podobają idealne na prezent.

myślałam o tym, ale już ma czekoladowy motocykl więc nie ma sensu Na urodziny mu piekłam ulubione ciastka teraz na pewno też coś słodkiego dostanie, ale koniecznie z czekoladą jako główny składnik bo ją uwielbia. Ciastka też miały białą czekoladę, teraz szukam inspiracji na ciasto z czekoladą. Myślałam o brownie, ale jeszcze nie robiłam tego i trochę się boję...

6cs
Stary 2014-09-05, 19:15   #2700
mia00
Zakorzenienie

cześć mój ur ma pod koniec stycznia... ale tu akurat wiem co mu kupie... gorzej z tym dniem chłopaka z chłopami to same problemosy...

wgl to kupiłam sobie w biedrze tą podstawkę pod laptopa i całkiem spoko na łóziu leżeć

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości