|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
pysia1987 ale fajne prezenty zwłaszcza czytnik
KateNoir kradnę pomysł z chusteczką - ten napis jest boski, ale będzie płacz ![]() ysia każdy pretekst żeby kupić kieckę jest dobry ![]() ale pomysł z afterparty super Ines3037200 czytałam na wdechu aaaaa gorzej niż w m jak miłość tal przerywać w połowie ![]() Cytat:
wygląda ciekawie, ale w życiu bym się nie skusiła
|
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
Linaewen co do nazwiska, to przede wszystkim nie byłam jakoś mocno napalona na dwuczłonowe (może na początku ale szybko mi przeszło) ale też nie mam nic przeciwko, aby TŻ uważał to za ważną sprawę, czy noszę jego nazwisko czy nie
Ines niecierpliwie czekam na resztę relacji! swiat_katarzyny fajna taka czarna szarfa, jak się ładnie do sukienki i do ogólnego klimatu wesela dopasuje to może być super wiadomo, odważne bo u nas jeszcze jak coś jest inne to ludzie nie wiedzą, co z tym zrobić i co o tym myśleć ale mi się podoba Mam wielkie postanowienie na jutro - znaleźć i umówić kosmetyczkę na ślub. Jak jutro tego nie załatwię to wymierzę sobie jakąś srogą karę! A tak poza tym w pracy u mnie wielkie oburzenie bo jak ja śmiałam znaleźć sobie inną pracę i oczywiście: gdzie ci będzie lepiej?
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonil do mnie jubiler!
Jutro odbieram obraczki, zestresowalam sie jakos ![]() Mnie sie czarne dodatki podobaja bardzo bardzo mocno Czern i biel to moje ulubione zestawienie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2674 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
co do rozdzielania ekipy to sobie tego nie wyobrażam bo wiem kogo zapraszam i wiem kto z kim trzyma a kto koło kogo nie chce siedzieć więc był to po prostu błąd tamtej pary ja nigdy bym sie nie zdecydowała na wesele bez winietek bo wiem jak takie wesela wyglądają- najbliżsi siedzą gdzieś w kącie a daleka ciotka blisko.Cytat:
Nie mogę się doczekać dalszego ciągu
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja mam jeszcze dużo czasu. Może moja zdazy mi się odwidzić i wtedy zaszaleje ![]() ale jestem jak najbardziej za czernia w formie dodatków |
||
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepieknie!!! Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
KateNoir super pomysł z chustką
ysia pomysł na afterparty rewelacyjny... na pewno będziecie się dobrze bawić! ines normalnie ciarki przechodzą jak się czyta co piszesz... a co będzie jak napiszesz reszte... ![]() swiat_katarzyny Moim zdaniem czarny super się prezentuje... Jak Ci to odpowiada to nie patrz na innych ![]() misia super na pewno obrączki wyszły tak jak powinny My też czekamy na nasze... i codziennie się zastanawiam czy wyszły tak jak sobie je wyobrażam :P
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o grawitacje - mi szwagier zachwalał. ja sobie dziś włącze Niemożliwe - wstyd sie przyznac ale jeszcze nie oglądałam, a ponoć warte obejrzenia
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, któras tu pisała chyba o atramencie z Sephory?Własnie go zamówiłam dwa dni temu bo mam kod na -20% i czekam na dostawe. Jak przyjdzie od razu zdam wam relacje czy warto ![]() ostatnio mam faze na szminki: Tu YSL, tu Sephora, a jeszcze mnie kusi szminka z Make-up forever ![]() sie rozbestwiłam. Zamiast oszczędzac na slub to cały czas cos kupuje
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
swiat_katarzyny jak chcesz to mogę Ci pomóc
starsze koleżanki z wątku wiedzą, że i ja rozważałam takie połączenie a suknie mamy podobne mam nawet zdjęcia w swojej z czarną szarfą. Powiem ta, trzeba mieć idealną figurę bo czarny kolor "przecina" sylwetkę na pół w poprzek więc optycznie poszerza i skraca podsumowując na kimś podoba mi się to szalenie ale u siebie bym się nie zdecydowała bo raz że nie mam figury a dwa to już po samym przymierzaniu się do tego pomysłu teściowa podniosła lament, że jak to czarna szarfa, jak na pogrzeb itd wiem, że niby opinie innych trzeba mieć w
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swiat_katarzyny mi wersja z czarną szarfą się podoba. A jeśli na Twojej z przodu jest tyle kryształków że kolor będzie tylko z tyłu widać, to będzie "lżej" wyglądać. A że będą gadać? Co nie zrobisz i tak ktoś będzie zawsze gadał
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Stylizacja z czernią - mi się podoba, ale na kimś
![]() Cashmere, gdzie zamawiacie tort
|
|
|
|
#2683 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świat_katarzyny moim zdaniem połączenie odważne, ale przepiękne. Połączenie delikatności sukni z czarnymi dodatkami podoba mi się również w tej stylizacji, która już tu często występowała: Ja jestem totalnie za takim połączeniem i trochę żałuję, że sama nie wybrałam podobnego
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-03-04 o 18:23 |
|||
|
|
|
#2684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heeej
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() aaaahh super ![]() Cytat:
Cytat:
dziś 59 dni ![]() ![]() ![]()
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta stylizacja z czarną szarfą super, ale ja jednak bym się nie odważyła
![]() Co do Oscarowych filmów to my z TŻ obejrzeliśmy wszystkie oprócz "Nebraski". "Grawitacja" nas rozczarowała, "Wilk z Wallstreet" też - niby super zagrany, film z rozmachem itp, ale brakowało tego "czegoś". "Witaj w klubie" b. dobry film, choć też oczekiwałam czegoś ciut innego, ale oscary dla Matthiew i Jareda jak najbardziej zasłużone. Rozczarował mnie za to baaardzo "American Hustle", niestety Największym pominiętym na Oscarach dla mnie jest "Kapitan Philips", na którym płakałam, i który ogólnie trzymał w napięciu, a Tom Hanks był świetny, jak zawsze. "Grawitacja" i te jej wszystkie Oscary to wg mnie wielka pomyłka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Swiat_Katarzyny moim zdaniem czarna szarfa pasuje do Twojej sukienki
Ysia super pomysl z after party tak jak Say wspominala popatrz na asos'ie oni tam cuda sukienkowe maja :ehem;Ines alezes w momencie skonczyla czekam na wiecej ![]() Bylismy dzis w urzedzie termin z godzina zaklepany ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dostałam przed chwilą na maila, to się podzielę - sklep ezebra.pl ma od 3-8 marca promocję -przy zakupie kosmetyków powyżej 50 zł przesyłka jest gratis. Widzę, że można kupić np. Colorstaya za 30 zł, czy tusz Milion Lashes za 25 zł. Są nawet pomadki L'oreala za 10 zł, więc jak któraś chce to zerknijcie sobie
I żeby nie było - to nie jest post sponsorowany, ja na prawdę dostałam takiego maila, zaskoczyły mnie niskie ceny to się dzielę z innymi
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się taka dekoracja. http://www.google.pl/imgres?biw=1366...art=39&ndsp=21 Wiecie może skąd wziąć takie malutkie małe kwiatuszki? |
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy tort w cenie talerzyka. Ale zanim o tym wiedziałam myślałam o Kryszeniu.
Zamawiała któraś z Was może buty na stylowebuty.pl ??
|
#2690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Od poniedziałku będę bezrobotna. |
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kwiatuszki z tego co mnie Pani "doszkoliła" to orchidea dość często spotykana w doniczkach bo na kwiotkach to ja się kompletnie nie znam
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-04 o 19:04 |
|
|
|
|
#2693 |
|
Rozeznanie
|
Enzunio a ty nie jesteś na stażu?? Mogą cię w tej sytuacji zwolnić? I na boga dlaczego?
|
#2694 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziekuje slicznie za wszystkie opinie - nie spodziewalam sie takiego zachwytu nad tą propozycja z waszzej strony
nie cytowałam wszytskich wypowiedzi by nie nabijac długości posta, ale wszystkie przeczuytałam dwa razy by mi nic nie umknęło niżej napisze jaka podjęłam decyzję![]() Cytat:
gadalam z mamą, jest za, ale wiem, ze 70% gości dostanie szału ![]() Cytat:
będę mieć dwie szarfy tą z kryształkami z beżem i gładką czarną, bez zdobień - po oczepinach zdejmę tę ozdobioną szarfę, zaloże gładką czarną i tą moją opaskę z promod wreszcie znalazłam sposob na jej wykozrsytanie, bo taka szarfa, masywne kolczyki i ta opaska to już za dużo szczescia na raz, a z gładką czarną bedzie sie super prezentować![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i teściowa.... ona już prawie zawalu dostała jak uslyszala, że welonu nie będe miala na sali... boje sie pomyśleć, co powie jak zobaczy mnie z czernią...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-03-04 o 19:28 |
||||
|
|
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to storczyki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zadomowienie
|
enzunio - co sie dzieje?
|
#2697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby najlepiej były sztuczne i równie pięknie się prezentowały ![]() ps. Sorki za pewnie głupie pytanie ale storczyk i orchidea to ten sam kwiat czy jest jakaś różnica - bo ja osobiście różnicy nie widzę ![]() enzunio - współczuje
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-04 o 19:30 |
|
|
|
|
#2698 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Niemożliwe" faktycznie dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy dobrze widze ale to chyba kwiaty storczyka Można kupic same główki, do tego kryształki, przymocować drucikiem do przyssawek i voila! ![]() http://shop.elektra-light.com.pl/sto...ne-kolory.html http://allegro.pl/krysztalki-z-dziur...983243360.html http://allegro.pl/przyssawki-przyssa...978831353.html Kurczę może sama taką zrobię? ![]() Czemu? To przez L4? Cytat:
![]() Ewentualnie pokombinować na sesję
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-03-04 o 19:34 |
||||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Enzunio co się dzieje w pracy?
|
#2700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki za "namiary"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

ja nigdy bym sie nie zdecydowała na wesele bez winietek bo wiem jak takie wesela wyglądają- najbliżsi siedzą gdzieś w kącie a daleka ciotka blisko.

W tym tygodniu prawdopodobnie ma się rozstrzygnąć jedna ważna sprawa u niego w firmie więc każda pomoc się liczy 
dziewczyny, któras tu pisała chyba o atramencie z Sephory?

boje sie pomyśleć, co powie jak zobaczy mnie z czernią...
żeby najlepiej były sztuczne i równie pięknie się prezentowały