|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
no co zrobicmamnadzieje ze nie odmowia, bo to fajna częśc rodziny niby mieszkamy bliskoale widujemy sie na pogrzebach i weselach eh Cytat:
|
|
#2672 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Active mój też chce iść w tym samym garniturze. Nowego na pewno nie kupi (już przy ślubnym miał opory), stary jest 100% wełny i dość gruby (kupował w grudniu i to taki zimowy garnitur o gęstym splocie). Może ewentualnie pójdzie ciut luźniej (u nas to dopuszczalne)
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do garnituru to ja myślę że większość gości tego nie zauważy ze pan młody ma to samo:P bo garnitury takie podobne są w końcu:P na 1 dzień jeszcze nie mamy ale musimy teraz kupić na 2 dzień a dokładnie na wesele na które idziemy w czerwcu więc myślałam żeby to był ten sam garnitur ten na 2 dzień i na to wesele w czerwcu a potem kupimy ten na 1 dzień
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
iliy, wizaż skarbnicą
podobne buty przymierzałam w deichmannie, były takie wygodne, ale niestabilny obcas i nie było pasującego rozmiaru :/ Zwykle noszę 37/38, a tu 36 były za duże. TŻ jak je zobaczył, to powiedział żebym sobie takie kupiłapysia, pizza to wspaniały pomysł! Zrób własną Taką wypasionąalucior, TŻowi też się najbardziej te akurat podobają Ładne buty!
|
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Oficjalnie wino, od znajomych dostaniemy whisky (TŻ fan, ja w sumie też lubię)
TŻ ma dobry gust
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
activelifestyle z wygodą to się okaże póki co są oki
![]() cude kurcze ja tyle schodziłam tych sklepów z butami i znalazłam dopiero na allegro - miałam fuksa ![]() zły jeż my zamiast kwiatów prosimy o winka
|
#2678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przygotowujesz wcześniej, potem tylko hop do pierkarnika i wszyscy wcinają aż uszy się trzęsą ![]() Inne sposoby na ciasto francuskie: http://www.onelittlesmile.pl/2011/07...ncuskiego.html http://www.onelittlesmile.pl/2011/07...-odsonach.html http://www.onelittlesmile.pl/2012/08...ncuskiego.html A zaproszeń w końcu nie dałam, bo tak, jak pisałam, był jeden "nadprogramowy" kolega, którego b. lubię, ale jednak na wesele nie proszę |
||
|
|
|
#2679 | |||
|
Zadomowienie
|
Któraś z Was pytała gdzie kupuje rzęsy ARDELL - niestety tylko w internecie...
Cytat:
![]() Cytat:
moje na etsy kosztowały 90 zł plus przesyłka a na ebay kupiłam za 43 zł z przesylką ![]() a wiem, że są takie same bo nawet zdjecia takie same były na aukcji i sąsiadka je zamówiła na etsy, proównowałysmy - to samo ![]() ale ciesze się, ze już ją masz! tyle sie naczekałaś Cytat:
![]() pysia - ja zawsze to robię bo jest szybko i jednogarnkowo a wszyscy pieją z zachwytu ![]() udka z kurczaka przyprawiam tradycyjnie - na brązowo i pieke - 40 minut przed koncem dorzucam ziemniaczki surowe pokrojone na talarki w przyprawach (zioła prowansalskie, sól) i mieszam co 15 minut. One sie tak fajnie w tym tłuszczyku opiekają - sa tak pyszne ze szok dużo ich zrób i do tego sałatka z fetą - sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula, papryka, feta i wybrany sos
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-05-08 o 22:11 |
|||
|
|
|
#2680 |
|
BAN stały
|
Ysia wyglądałaś rewelacyjnie!!
![]() Przeleciałam was na szybko , pojutrze mój panieński, nawet połowy dziewczyn nie będzie, ale nie przejmuję się tym
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ledwno widzę na oczy. Jutro mam nadzieje na chwilę oddechu i wytchnienia to poczytam i napiszę jak ja.
Na spowiedź dziś nie dotarliśmy, doba za krótka niestety. Dziękuje za miłe słowa na temat bukietu jesteście kochane.Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bukeit bardzo ładny i nie martw się - margaretki są baardzo trwałe
|
|
|
#2684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy je zamawiałam to przeszukałam eBay w ich poszukiwaniu, ale jak widać, niezbyt dokładnie Zdjęcia z etsy różnią się od tych z ebaya i na ebayu akurat w przypadku moich kolczyków te kolczyki wyglądają nieco gorzej, może przypadek, a może są po prostu gorzej wykonane... no trudno, jakoś przeżyję Dziewczyny, jaka może być maksymalna różnica między butami ślubnymi, a tymi na przebranie? jakieś 3-4cm to już za dużo, czy jeszcze ujdzie? |
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale widzę, że nie tylko my mamy takie podejście. Już myślałam, że jesteśmy jakimiś odmieńcami ![]() zakrecona_kropka - myślę, że jak byśmy mieli teraz inne wesele to TŻ też by kupił coś innego, a potem na wesele także coś innego Dobrze pomyśleliście Cytat:
kradnij ![]() enzunio - jak wypoczniesz to zrelacjonuj koniecznie Będzie cudnie ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Pobrudzenie to już mi obojętne, ale bardziej chodzi mi o mój własny komfort i np. uniknięcie potargania sukni... bo buty i tak mam zamiar przebrać najwcześniej po północy i wtedy już bym chciała na totalną wygodę, a ciężko znaleźć coś odpowiedniego dla mojej wysokości wyjściowej...
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratki
![]() W ogóle to mam taki... dylemat? Byłam ostatnio w esotiq i upatrzyłam sobie biustonosz na ślub, bardotkę. mam dekolt prosty. i byłam dziś w salonie sie podpytac czy moze byc bardotka, a pani do mnie że nie, żebym wzięła normalny chiński tani, bo bardotka źle sie układa na cycach , i sama nie wiem czy kupować kicz chiński za 10 zł czy dobrą bardotke, czy dobry drogi ale niebardotke ![]() Lg_ago kurcze ale lipa z tymi butami! a takie ładne ![]() cornflower_girl to fotograf sie profesjonalizmem nie popisał.. jakby chcieli to mogliby mu dobrze koło dupy zrobić Atomoowka kurde nastraszyłaś mnie z eustomami, mam nadzieje ze u mnie beda ![]() Anesthesia jesli chodzi o czcionke to jak dla mnie obie ładnie wyglądają, więc bym się tym zbytnio nie przejmowała, ale widziałam że pisałaś że dasz ale i tak nie wypaliło to chyba po problemie ![]() ja mam buty ślubne 6 cm a na przebranie baleriny 3 cm, więc w sumie 3 cm roznicy i mam nadzieje ze będzie ok ![]() iliy ale ładne
|
|
#2688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi sie wydaje, że to od biustu zależy bo mój najlepiej wygląda właśnie w bardotce.... zmierz i zobacz najlepiej ![]() Ja zawsze namawiam na dobry biustonosz, to inwestycja w biust no i dłużej posłuży niż taki za 10 zł ![]() An istnieje ryzyko, że Ty sama będziesz sobie po sukni deptać, nie mówiąc już o innych ludziach, a to może niestety wiązać się z potarganiem sukni Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-05-08 o 23:19 |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysli ze mam w upie jej uwagi. no i serio nie wiem co zrobić, zawsze myslalam ze do sukni bardotka najlepsza
|
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() My dzisiaj byliśmy w kancelarii, ksiądz rozpisał nam zapowiedzi, dostaliśmy karteczki do spowiedzi na których nic w sumie nie pisze ciekawego. Jeszcze wycieczka do USC, zapłacić za ślub i protokół ślubny. Byliśmy też dzisiaj zaprosić moją kuzynkę na ślub i zonk, kupili sobie wczasy w Egipcie na ten czas. Trochę mi przykro bo wiedziała że latem wychodzę za mąż i w sumie nie myślałam że akurat ona odpadnie.Ale i tak nie jest źle, na 210 proszonych osób na razie mamy pewnych około 180-185. Jutro jedziemy do chrzestnej Tż i jego jakiegoś wujka ![]() Pochwalę się że we środę 14 maja mam wybielanie zębów lampą, będzie trwało 1,5 godzinki dam znać jaki efekt
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Anesthesia, czekooczekolada dziękuję kochane
enzunio to udanego wieczorku i czekam na relacje ![]() Co do butów na przebranie to ja nie planuję żadnych - obym wytrzymała w jednych ![]() czekooczekolada może Pani w salonie dobrze radzi skoro nie może być bardotka to może jeszcze poszukać nie bardotkę ale coś ani drogiego ani taniego coś "pomiędzy" żeby czuć się komfortowo ciężka sprawa
|
#2692 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabyś podać adres sklepu w Warszawie gdzie można kupić buty o których pisałaś? producentem butów jest Szydłowski, można je dostać w sklepach z butami skórzanymi. Na tej stronie: http://jszydlowski.com.pl/siec_sprzedazy można znaleźć ich firmowe sklepy. Buty są bardzo wygodne, mam kilka par od tego producenta. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lg_ago zamówiliśmy obrączki stanęło na klasycznych - półokrągłe z delikatną soczewką, chociaż zdobiona bardziej mi się u niego podobała. Powiedział, że taka obrączka nie znudzi się.Moja ma 3 mm, rozmiar 8,5 a Tż 5 mm(nie wiem czy nie lepsza byłaby 4 mm ale uparł się na taką Grawer gratis. W rozliczeniu daliśmy własne złoto - do dopłaty za robociznę będzie ok. 130 złotych Dziewczyny wrzuciłam do klubu zdjęcia próbnego makijażu. |
||||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z 16.08 Zmiana kodu![]() 99 D D Ś !
![]()
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-05-09 o 00:07 |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
cześć u nas
3 miesiące do ślubu spadam do pracy
|
|
|
|
#2695 |
|
BAN stały
|
Gratuluję 99 i 3 miesięcy dś!!!!
![]() Dziś mój Tż wyjeżdża na swój kawalerski, mają 3-dniowy ![]() A ja się stresuję, bo nie wiem co moje dziewczyny przygotowały na jutro, a leje jak z cebra u nas, no pogoda pod psem ![]() Muszę oddać do skrócenia spódnicę na Poltra (zostały równo 3 tygodnie) i suknię na poprawiny a nie mam kiedy iść do krawcowej |
|
|
|
#2696 | |
|
Rozeznanie
|
Super!!
![]() Cytat:
Ysia ale ładne zdjęcia, rewelacyjny uśmiech, widać, że promieniejesz! A twój mąż taki poważny
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
już tylko dwie cyferki zostały :P
|
#2698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() anka1897 super, że załatwiliście obrączki! lecę do klubu na mejk ap ![]() Cytat:
|
|
#2699 |
|
BAN stały
|
Imprezka dzień przed weselem, tłucze się butelki, pije, je, pije, pije, pije...
A młodzi sprzątają i częstują wódką ![]() A wymyśliłam sobie trampki, długą miętową spódnicę, biały sweterek rozpinany, jeszcze nad bluzką myslę ![]() Z chęcią!! Już pakuję walizkę, bo nienawidzę deszczu a kocham południe!! Ale jestem obrażona, bo w takim razie wy zabraliście nasze wczorajsze piękne słońce
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-05-09 o 08:33 |
|
|
|
#2700 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepis brzmi bardzo smakowicie! Zapisuję i wypróbuję w weekend! Cytat:
![]() Cytat:
Czeko ja bym kupiła jakiś porządniejszy, niekoniecznie bardokę skoro nie jest konieczna ![]() Gratki za zmianę kodu! ![]() Cytat:
TŻ dobrze wybrał ![]() Umówiłam się na drugą próbną fryzurę - 21. 06. wypróbuję na weselu u znajomych. Tym razem będą lekko podpięte loki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

no co zrobic

i potrzebuje Waszej pomocy
Ci znajomi nie sa jacyś aę, więc kawioru serwowac nie bede
macie jakis pomysł? Help

15.09.2014 

Możemy zrobić ją w piątek wieczorem, więc odpowiada jak najbardziej
) Na ławkach podoba mi się coś jak w załączniku, ale nie wiem, która opcja jest ładniejsza 

Grawer gratis. W rozliczeniu daliśmy własne złoto - do dopłaty za robociznę będzie ok. 130 złotych
Zmiana kodu