|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Cytat:
no wiesz ja tam kilka fajnych rzeczy kupiłam te zestawy szampon +antyperspirant za 5 zł to normalnie by kosztowały z 20 ręczniki queen które normalnie są po 6 czy 7 za 3 zł... też żałuję tych mach 3 bo bym wykupiła wszystkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
U mnie w sklepie ekipa przygotowana (ul. Zwycięska), tj. zaraz przy wejściu kosz za 5 zł: chusteczki do okularów (masa), trochę Grześków mini (18+2 gratis), kilka kosmetyczek, paletki cieni, peeling Soraya i dość sporo Ladycode-mix.
Capnęłam mini kosmetyczkę miętową w ptaszki na kolorówkę i Grześki. Potem są jeszcze dwa regały po 10 i 15 zł. Tam niestety syf i to ostry: trochę szklanych desek, pater porcelanowych, piżamek i ubranek dziecięcych z Disneya,kapcie dziecięce, swetry męskie w serek, jakieś kamizelki wędkarskie dziadkowe ![]() ![]() Wina w dwóch miejscach. Za 10 zł w koszyku na kółkach sklepowym - 2 rodzaje. Jakoś mnie nie zachęciło. I na podwójnych regale, w większości za 12 zł i 15 zł. Udało mi się wyrwać likier czekoladowy Mastri Distillatori za 9,99 zł ![]() Wybór win za 15 zł spory więc jak zwykle zgłupiałam i nie wzięłam nic. Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2014-07-23 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie było dużo produktów z wyprzedazy.... Kupiłam szampon Elseve i pralinki po 3 zł... zastanawiałam się jeszcze nad olejkiem arganowym do włosów
#2675 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam właśnie z biedronki. Kupiłam: peeling Soraya, kurację Elseve czerwoną (maski i odżywki były w normalnej cenie
![]() ![]() Chciałam jeszcze jakiś tusz ale nie było i pozostałych rzeczy z listy też raczej nie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja też przed pracą byłam w jednej małej Biedronce i były tylko wina, więc wzięłam 2, żeby nie nosić.
#2677 |
Zadomowienie
|
Byłam w 3 Biedronkach i dowiedziałam się, że ta akcja dotyczy tylko biedronek wyprzedażowych. W jednej z nich dopiero przygotowywali miejsce na tę promocję, w drugiej natomiast kupiłam:
- suszone morele i figi - finisz do czyszczenia zmywarek - 2 peelingi Soraya - szampon Elseve Sun - Grześki (opakowanie20 szt) - za 5zł - tusz Bell "Czaiłam się" na tusz Maybelline + kredka, ale leżały sobie te zestawy w gablocie i nie były przecenione. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
Ten drugi zestaw gilette też jest dalej w starej cenie, bo pytałam pani w sklepie. A głównie na to polowałam, nawet dla samych wkładów.
Może ktoś jednak kupił za 5zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też szukałam płynu eden, ale za to widziałam za 12,70 lenor w dwupaku. także wrócę do tej biedronki po płyn.
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ręczniki dokładnie te: http://www.promoceny.pl/detail/biedronka-recznik-kuchenny-queen-194177/ a antyperspiranty w sprayu i szampony przeciwłupieżowe clear, mojemu facetowi starczy na 2-3 tygodnie anty w spreyu więc kilka opakowań rozdamy, a resztę będzie miał na pół roku ![]() Cytat:
najlepsze jest to że u mnie są te zestawy 2 lenory za 12.7, a kawałek dalej stoi 1 lenor ze stałej oferty za 15 ![]() Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-07-23 o 07:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz lece do Biedry, jestem w rozjazdach wiec nie znam dobrze tego sklepu, ale nikt tam na nic się nie rzuca raczej wiec mam nadzieje ze cos dostane
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Obskoczyłam 2 Biedry przed pracą.
W pierwszej (bylam jedną z pierwszych klientek) 2 koszyki nad którymi są wielkie plakaty "po 3 i 5 zł" a w koszykach 5 produktów na krzyż. Autentycznie. Był jeden (!) szampon Elseve sun (wzięłam go), jakaś sól do zmywarek, chusteczki czy jakieś reczniki i jeden komplet plastikowych kubków (takich nie do picia ale bardziej na szczoteczkę do zebów). W drugiej nie było w ogóle oznaczonego miejsca na przecenione produkty ale znalazłam wino po 5 zł (na półce cena regularna, dopiero na kasie weszło 5 zł), było trochę kolorówki Bell (ale nie sprawdzałam ceny bo mnie nie interesowała), kupiłam pare sztuk Grześków dla sprawdzenia ceny i są po 19.90. |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja kupiłam: - peeling morelowy Soraya za 3 zł - wino białe półwytrawne za 5 zł - zestaw Nivea szampon + odżywka za 5 zł - maseczkę Elseve za 5 zł - arganowy olejek 8 w 1 do włosów Eveline za 5 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
W biedrze na Krzywoustego kicha totalna,masła do ust Nivea,La Biotica,Strepsils Junor, po za tym jakaś drobnica ale brak szamponów i masek Loreala które stoją normalnie na półce w normalnej cenie.
Towary za 3 i 5 zł tylko w koszyku przy wejściu,to co na sklepie w normalnej cenie - taką informację dostałam. Druga biedronka na pl.Grunwaldzkim -informacja od kierownika: wszystko wywiezione na Baciarellego - nic nie ma z tej oferty ![]() Totalna żenada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Byłam i dla mnie tragedia. W "mojej" biedronce oddzielne kosze są na te produkty. Szału nie ma. Trochę win, bakalie, olejek i szampon z eveline, krem do rzęs z l'biotica, peeling z soraya, płyny do kąpieli, błyszczyki, słomki, świeczki urodzinowe i patyczki z płatkami kosmetycznymi. Szaleństwo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt". ![]() ![]() I picture you in the sun wondering what went wrong... ![]() Edytowane przez Suqub Czas edycji: 2014-07-23 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
Ja dorwałam jedynie migdały za 3 zł i orzechy laskowe 5 zł. Na kasie tak wchodzą, a na półce stara cenówka.
Ola gotuje: Spaghetti z rukolą, orzechami i skórką cytrynową: http://littlestripedmug.blogspot.com...-i-skorka.html Sałatka z pieczonych buraków: http://littlestripedmug.blogspot.com...h-burakow.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zadomowienie
|
Byłam w 3 Biedronkach w Szczecinie
Derdowskiego - duzo produktów ( peelingi soraya, mleczka, toniki under20, kremy BB, troche kolorówki ladycode, bakalie, kosmetyki nivea, szampony i odzywki elseve i MUMSY!) al. Piastów - malutko rzeczy, żadnych alkoholi al. Wojska Polskiego - pojechałam po cremme puff bo ostatnio widziałam ich bardzo dużo w gablotce a teraz nic nie było, czyli potwierdza sie teoria, że tylko w wyprzedazowych biedrach sa te artykuły Kupiłam pół kilo mumsów, peeling soraya, lakier nivea, róż i korektor ladycode, zestaw szampon+odzywka nivea, dwa wina różowe ( w tym jedno zbiłam po drodze - mój koszyk rowerowy nie wytrzymał ciężaru i winko wyleciało dołem ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Byłam. Promocje nieoznaczone u mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wyglądają te zestawy Eden za 3zł?
#2692 |
Raczkowanie
|
a w mojej biedronce nic nie ma ale mogłam tego się spodziewać bo i wcześniej nie było tej 3 za 3. mam w mieście 2 biedronki i byłam w tej większej. ale może nie jest wyprzedażowa. Niedawno widziałam mydło glicerynowe a dzisiaj tylko puste miejsce po nim to może przewieźli do innej biedronki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Rozeznanie
|
Bylam u mnie, dorwalam maski argan po 5zl, szampony elseve, widzialam jeszcze olejki arganowe, tabletki.strepsils. ogólnie malo artykułów, wszystko w jednym koszu w rogu sklepu tak ze jak ktos nie wie to na pewno nie znajdzie, ladnie poukładane i widac ze bylam tam pierwsza przed 9 ; p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze łupy z dwóch biedronek
![]() - szampon Elseve 400ml 5zł - krem baza matujaco-nawilzajacy Celia 5,59zł - krem nawilzajacy do stop Scholl 5zł - zawieszka bref 3,49zł - dezodorant do stop Scholl 5zł - olejek arganowy Eveline 5zł - odżywka arganowa Eveline 5zl - korektor Eveline 8w1 5zl - krem BB przeciwzmarszkowy hyaluron 4D do cery jasnej Eveline 5zl - krem BB nawilzajacy 4D do cery jasnej Eveline 5zl - oliwa z oliwek niefiltrowana 5zl - wino rózowe D Wine 5zl - fluid Bell 3zl - korektor Bell 5zł - orzechy laskowe 5zł - morele suszone 3zł Ogólnie sporo rzeczy było, serum, balsamy eveline, peelingi soraya, tusze 2000 calorii, kosmetyki celii, maybelline i cała masa innych, a wina to wózkami wywozili ![]() Edytowane przez igratok Czas edycji: 2014-07-23 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Ja poszłam jeszcze raz. Były wina, i majonez winiary i tyle!
#2696 |
Rozeznanie
|
Spodziewalam się ze u mnie kosmetykow raczej nie będzie bo chyba 3 tygodnie temu pozwozili wszystko do jednej biedronki 10 km ode mnie i miala byc wielka wyprzedaz ale niestety nie mialam jak pojechac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2697 |
Raczkowanie
|
Ja upolowałam
2 x top damski za 6,99 2x organizer na biżuterie z lusterkiem po 2.00 2x balsam do ust nivea po 3.00 Nivea zestaw szampon+ odżywka po 5.00 4x maty bambusowe po 1.00 było też sporo pasków kieliszków tuszy win ale za to widziałam jak pracownice miały sporo fajnych rzeczy koce przescieradła popołudniu zajdę jeszcze do innych biedronek
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Ja się specjalnie przejechałam do wyprzedażowej (Kraków, ul. Powstańców) i w oznaczonym koszu były tylko majonez (wszystkie z datą 31.08.), migdały w płatkach, orzechy włoskie, orzechy laskowe i to wszystko. Przy alkoholach tylko 2 wina po 5 zł i miód pitny... Także bardzo ubogo.
A może jak tak chwalimy się zdobyczami to zamiast "u mnie", "w mojej biedronce" piszmy konkretnie gdzie? Inne osoby będą miały łatwiej coś znaleźć, a nie będą musiały jeździć po wszystkich sklepach... |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
czy to pewne, że akcja tylko w wyprzedażowych biedronkach? bo nie wiem czy jest sens iść do takiej obok pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Raczkowanie
|
6x tabletki do pralki 1,49zl
3x odswiezacz air wick 5zl 12x wino 5zl Balsam neutrogena 5zl Korektor do brwi 5zl Olejek arganowy 5zl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.