|
|
#2671 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 570
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak znajdziesz wolniejsz chwil, prosz wrzu zdj璚ia do naszego w徠ku zdj璚iowego bo jestem b. ciekawa Keratynowe prostowanie wlosow - nasze ZDJ犴IA (bez dyskusji i komentarzy)
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 171
|
Czy farbowa kto w這sy henn khadi po encanto? Je郵i tak, to po jakim czasie i jakie efekty?
|
|
|
|
#2673 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 543
|
seol aip czy co takiego. od niego kupilam nowa wersje
|
|
|
|
#2675 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 17
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 967
|
|
|
|
|
#2677 |
|
koci 鈍iat
Wiadomo軼i: 14 157
|
ja bidzis czy jako tak - jest od samego pocz徠ku i zawsze wszystko ok
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 197
|
A bral ktos od seol_aip? Bo ma 50 ml za 37 z a ja bym musia豉 wzi望 z 3 takie zestawy 瞠by mie 150ml bo mam dluugie w這sy
|
|
#2679 | |
|
koci 鈍iat
Wiadomo軼i: 14 157
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 197
|
slepa ja
![]() to jeszcze jedno pytanie - mam dlugie wlosy wiec wiadomo potrzebuje duzo keratyny.mysle ze z 150 to minimum. Ale czy w takim razie szamponu i odzywki potrzebuje tyle samo? Jak normalnie myje wlosy to szamponu zuzywam malo, a odzywki tak z 40ml, wiec az 150 bym chyba nie potrzebowala? Mam na mysli ze bym kupila np 150ml keratyny + 50ml szamponu + 50 ml odzywki
|
|
#2681 | |
|
Miuoshowa
|
Cytat:
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 631
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 440
|
Czekoladka, wklei豉 zdj璚ia tu po zrobieniu encanto, a wtedy chyba wszystkie w這sy wygl康aj super
czy Twoje w這sy prezentowa造 si tak samo po nast瘼nych myciach?
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze ja robilam stara wersja encanto ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ale po nastepnych myciach wlosy nadal ladnie wygladaly i byly gladkie.
|
|
#2685 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
Witam! Kto kupowa ostatnio produkty od u篡tkownika bidzis? Na encanto pracuj ju jaki czas i zawsze keratyna jak i od篡wka po by造 lekko r騜owe, do嗆 lej帷e. Tym razem m鎩 sprzedawca nie mia produkt闚 na stanie i za spraw wiza簑 kupi豉m na allegro u polecanego u篡tkownika, jednak keratyna jak i od篡wka by造 bia貫, g瘰te jak od篡wka do w這s闚. Dzowni豉m do tego pana i powiedzia mi 瞠 to zmiana sk豉du produktu na taki bez formaldehydu. Czy to prawda, czy sprzedano mi podr鏏k? wiecie co o tym dziewczyny?
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 440
|
Dziewczyny, kupi豉m 80ml ale jak widz ten s這iczek to bardzo ma這 mi si wydaje tej keratyny
jakie 3/4 s這iczka jak na mocz mo瞠cie rozwia moje obawy, 瞠 to rzeczywi軼ie jest 80 ml?
|
|
#2687 | ||
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 50 575
|
Cytat:
pisa豉m o tym kilka post闚 wcze郾iej ![]() Cytat:
Z moich obserwacji (2tyg od encanto z nowym sk豉dem): - w這sy b造szcz帷e i od篡wione - niestety ko鎍闚ki ju si wywijaj nawet po suszeniu tak jak i za pierwszym razem i te po 2tyg.. widocznie na mnie nie dzia豉 wielce prostuj帷o a raczej od篡wiaj帷o (nast瘼nym razem b璠 suszy chyba na szczotk podczas zabiegu)
|
||
|
|
|
#2688 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 459
|
Cytat:
Jutro wrzuc moje przed i po ![]() U mnie keratyna po Cocochoco wyp逝ka豉 si do嗆 szybko, ale my郵, 瞠 dlatego, i u篡wa豉m wszystkich kosmetyk闚 (z silikonami, sol itp.). Macie jakie pewne i bezpieczne produkty, kt鏎ych u篡wacie po prostowaniu? B璠 wdzi璚zna za porady, bo pod koniec czerwca chc zn闚 zrobi cocochoco, tyle 瞠 tym razem porz康nie si do tego przygotuj
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 15 487
|
W Kativ jest tylko 100 ml tej keratyny sk康 wzi望 wi璚ej przecie to mi wystarczy tylko na p馧 w這s闚 :P
|
#2690 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
keratynowe prostowanie - Wroc豉w
Hej! Zastanawiam si nad rozpocz璚iem zabawy z keratynowym prostowaniem. Wiem, 瞠 we Wroc豉wiu jest wiele dziewczyn, kt鏎e si tym zajmuj i maj o wiele wi瘯sz wpraw ode mnie. Dlatego chcia豉bym orientacyjnie zapyta: gdyby軼ie mia造 mo磧iwo嗆 zap豉ci za taki zabieg o wiele mniej, powiedzmy dla w這s闚 do ramion (na pocz徠ek nie chce si bra za 'ci篹kie przypadki'
), kt鏎e w salonie wychodz oko這 300-400 z, a u innych dziewczyn oko這 150-200 z, u mnie by豉by to kwota 100-120 z, by造by軼ie zainteresowane? Szukam potencjalnych klientek, kt鏎e pomog造by mi zbudowa jakiekolwiek 'portfolio' na pocz徠ek
|
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 47
|
Witam
![]() Mam pytanie do dziewczyn, kt鏎e robi造 encanto wi璚ej ni raz. Ot騜 robi豉m jaki miesi帷 temu, ale mam w這sy wycieniowane i ta pierwsza warstwa ju mi si puszy i wykr璚a i to niezbyt wygl康a. Ale mam jeszcze troch samej od篡wki i tak si zastanawiam czy mo瞠 do這篡 po prostu tylko t od篡wk czy dokupi keratyn i tylko na t pierwsz warstw zrobi? (Mam nadziej, 瞠 rozumiecie o co chodzi ) Aa i czy za drugim i kolejnym razem efekty trzymaj si d逝瞠j czy kr鏂ej czy nie ma to znaczenia?
|
|
|
|
#2692 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 641
|
Mam pytanie do dziewczyn ktore robi造 inoar i maja por闚nanie w stosunku do encanto, cocochoco czy true keratin. Chcia豉bym wiedzie w jakim stopniu prostuje i jak mocny przyliz robi
Wys豉ne z iPhone za pomoc Tapatalk |
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzie lub dwa robi Kative ! wreszcie :P
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywi軼ie, wstawi tam w drugi profil
Kativ b璠 robi pierwszy raz, jestem ciekawa efekt闚.
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 004
|
Witam,
mog si ju wypowiedzie w kwestii Kativy kt鏎 zgodnie z zapowiedzi na這篡豉m na w這sy. Czeka豉m a minie kilka my 瞠by zobaczy jak si b璠 zachowywa. Zestaw kupi豉m na all u u篡tkownika fryz30 bo kupowa豉m farb i to zam闚i豉m przy okazji. Zakupy u niego polecam- produkty zapakowane i szybka wysy趾a. W zestawie by這 100 ml od篡wki do g堯wnego zabiegu. Ba豉m si czy mi starczy ale nawet mi zosta這 troch. Ca這嗆 zaj窸a mi prawie 3 godziny. Jakie 40 minut suszy豉m w這sy. Ten etap oczywi軼ie najgorszy. W這sy bardzo nie mi貫 w dotyku. Tylko kilka razy polecia mi dymek. 安ie穎 po zabiegu w這sy oczywi軼ie mega proste, wysz造 wszystkie nier闚no軼i (sama obcina豉m w這sy), ko鎍闚ki do obci璚ia - my郵 瞠 cz窷ciowo przez sam zabieg. Prostowa豉m prostownic ustawion na 210 stopni- je郵i kiedy powt鏎z to na pewno z mniejsz temperatur. W這sy rano po spaniu tylko delikatnie si odgniot造 co jak na mnie jest mega post瘼em. Po podci璚iu suchych ko鎍闚ek i wyr闚naniu w這s闚 efekt jest bardzo fajny. Nie mam mega przylizu chocia oczywi軼ie straci造 na obj皻o軼i. Wysuszone same nie wygl康aj najlepiej ale wysuszone suszark z minimalnym uzyciem szczotki ju jest super. Zdj璚ia s z tygodnia po zabiegu po jaki 3 myciach- nie u篡wam specjalnych kosmetyk闚 bez soli. W這sy wymaga造 okie透nania ale kupi豉m super nowy olejek i po tym olejku i od篡wce w這sy s fajne. Nie wiem czy si zdecyduj na powt鏎zenie jakimkolwiek preparatem bo w這sy 幢e reaguj na warkocze i jakiekolwiek pr鏏y zwi您ania - robi mi si jaki taki puch i dziwne odgniotki. Po篡jemy zobaczymy. Wrzucam zdj璚ia-po lewej s w這sy przed zabiegiem ale wysuszone na okr庵貫j szczotce wi璚 s prawie proste (naturalnie s falowane). Zdj璚ie przodem przed wizyt u fryzjera wi璚 ko鎍e jeszcze s suche (nie uda這 mi si zrobi p騧niej sensownej fotki). Zdj璚ie drugie ty ju po 軼i璚iu (wysz造 jako nier闚no ale s 軼i皻e na prosto z ty逝 :P ) Dodam jeszcze 瞠 kolor mi zja郾ia oko這 jednego tonu ale r闚no bez plam z czego si akurat cieszy豉m. |
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 32
|
Witam,
to moje efekty po cocochoco. Na swoje w這sy zu篡豉m 125 ml i by這 na styk Zdj璚ia 1-3 to zdj璚ia jak wygl康aj moje w這sy przed keratyn, zdj璚ie 4 to zaraz po sko鎍zeniu, a pozosta貫 zrobione po umyciu. |
|
|
|
#2699 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 27
|
Cytat:
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
Czy kt鏎a z Was mog豉by mi doradzi? Robi豉m wczoraj keratyn kosmetykami Alfaparf. Stwierdzi豉m, 瞠 w這sy po niej b璠 piel璕nowa kosmetykami tej samej marki (a nie jak do tej pory Babydream itp). Zam闚i豉m szampon i od篡wk w sklepie internetowym. Ale sk豉d nie powala
Producent zapewnia brak soli, a jest jej du穎, poza tym s chyba silikony... Wysy豉m INCI, szamponu, cz窷ciowo rozszyfrowane. Porad嬈ie mi, czy ten szampon w og鏊e nadaje si do stosowania po keratynie?? Alfapart Lisse Design Keratin Therapy- szampon niezawieraj帷y siarczan闚 soli i paraben闚. Delikatnie myje w這sy i wspomaga utrzymanie w czasie efekt闚 kosmetycznych u zyskanych podczas zabiegu w salonie. Formu豉 wzbogacona keratyn i olejkiem z babassu sprawia, s mi瘯kie, 豉two rozczesywane i pe軟e blasku. INCI: Aqua(water)- woda disodium laureth sulfosuccinate- S鏊 disodowa, Hydrotrop - substancja dodawana do kosmetyku w celu poprawy klarowno軼i. sodium cocoyl isethionate- Kokoiloizetionian sodowy, surfaktant cocamidopropyl hydroxysultaine- antystatyk cocamidopropylamine oxide- antystatyk sodium lauroyl sarcosinate- acylosarkozynian SLS? SLES? parfum (fragrance)- zapach cocamidopropyl betaine- subs myj帷a coco-glucoside- emulgator glyceryl oleate- emulgator coconut acid acrylates copolymer- polimer amodimethicone- silicon ??? glycol distearate- emolient glycereth-26- ????????????????????? polyquaternium-10- IV-rz璠owa s鏊 amoniowa, zmniejsza elektryzowanie si w這s闚, poprawia rozczesywalno嗆 S粌 phenoxyethanol- konserwant, bakteriostatyk z grupy alkoholi laureth-4- alcohol laurylowy, amulgator polyquaternium-22- polimer ale co robi? sodium isethionate- kolejny detergent? cetyl palmitate- emollient modyfikator reologii polyquaternium-7- kationowy polimer, co robi? lactic acid-kwas mlekowy disodium edta- znowu s鏊, konserwant? citic acid- kwas cytrynowy sekwestrant beheneth-10- ???? orbignya oleifera seed oil- olej z nasion palm coumarin- kumaryna SZKODLIWA? propylene glycol- humektant glyceryl stearate- emolient hydrogenated castor oil- uwodorniony olej rycynowy hydroxypropyltrimonium hydrolyzed collagen- ??????????? benzyl alcohol- alcohol, koserwant sodium benzoate- s鏊, konserwant cetrimonium chloride- u豉twia sp逝kiwanie trideceth-10- ????????? hydrolyzed keratin- keratyna co p騧no w sk豉dzie linalool- Nienasycony alkohol alifatyczny z grupy terpen闚 trametes versicolor extract- gatunek grzyba? ? ? methylisothiazolinone- konserwant leuconostoc/radish root ferment filtrate- ??? tocopherol- witamina E ps. zapach wysoko w sk豉dzie, a keratyna 鄉iesznie nisko...
Nothing To Lose Everything To Win! Edytowane przez sufocate Czas edycji: 2015-05-27 o 21:18 |
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

Mam tylko sugesti, nie wiem czy wszyscy si ze mn zgodz. Wklejanie fotek bezpo鈔ednio po zabiegu bez do陰czenia fotek po umyciu nie ma zbytnio sensu. Po prostownicy w這sy zazwyczaj s proste i g豉dkie, ca豉 prawda wychodzi po myciu (lub kilku).

jak znajdziesz wolniejsz chwil, prosz wrzu zdj璚ia do naszego w徠ku zdj璚iowego bo jestem b. ciekawa 

-> 60 kg

jakie 3/4 s這iczka jak na mocz
tak jak i za pierwszym razem i te po 2tyg.. widocznie na mnie nie dzia豉 wielce prostuj帷o a raczej od篡wiaj帷o (nast瘼nym razem b璠 suszy chyba na szczotk podczas zabiegu)
tp