|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
Kochane a jak to jest u was bo nie w każdym kościele to zauważyłam gdy nastepuje podczas mszy czas przekazywania sobie znaku pokoju bedziecie podchodzic do swoich rodzicow i do tesciów by podac im reke czy tylko kiwniecie głową jak to bywa na każdej mszy ?
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytam ksiedza az o to. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie mam pojecia..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie ma kiwania glowa tylko rękę się podaje. do rodziców nie podejdzieny bo dziwne rozmieszczenie lawek mamy i nie będziemy takiej drogi pokknywac
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
hey
witam sie po weekendzie ![]() byłam na pierwszej spowiedzi przedślubnej... Ksiądz biedny nie wiedział co ze mną zrobić bo mieszkam z M. (proboszcz w parafii ślubu nie chciał tego do wiadomości przyjąć ;p) co do znaku pokoju pewnie będziemy chcieli podejść do rodziców M. i mojej Mamy ale nie wiem jeszcze jak to będzie na pewno... Dostałam wczoraj zaproszenie od mojej Świadkowej na panieński - w formie prezentacji w power poincie . W sobotę mam sie spodziewać niespodziewanego hehe
|
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie komentowal? Ja dzis odbieram obraczki. (mielismy przetapiac ale sie nie oplacalo to tylko poszly na grawer.polerowanie i moja na powiekszeni) Moze jutro wkleje zdjecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam dziś bukiety ![]() boję się o ten odbiór bo będzie to robił Tż z bratem xD nie mam czasu teraz zbyt wiele. załatwiam sprawy ślubne, weselne, studia i urząd pracy a jeszcz emusze do pracy pójśc w tym tygodbiu jeszcze nie wiem kiedy i przygotowac materiały do niej. .. masakra i nie wyspałam się |
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
nam zostala pogadanka z fotografem i zespolem
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- polowe wodki mamy reszte dokupimy. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
My jeszcze musimy zrobić rozpiska dla orkiestry bo stoimy w miejscu z tym. Spotkać się z kamerzysta i fotografem, spowiedź bo jakoś nam nie po drodze, wódki poobklejac, spotkać się z facetem od sali ustalić menu itp. Makijaż próbny i fryzura próbna i dokupic dla TZta muchę, pasek i bieliznę. I czekam na suknie <3
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
my we srode czwarek jedziemy do restauracji, i zamykamy liste gosci
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
19 dni
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten czas leci my w czwartek przed slubem widzimy sie z ksiedzem.
ja juz bym chciala suknie w calej okazalosci zobaczyc.. do niej jeszcze ponad tydzien Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze lista do zrobienia.: -kupić wino/piwo -załatwić zaświadczenie z USC i dostarczyć do księdza -przymiarka sukni (25.08) -zamówić winietki i menu -kupic buty Tz -spotkanie z zespołem. (jutro) -spotkanie z salą i ustalenie wszystkiego (ile osób, czy drink bar od nich -ale raczje od nich, ustalić menu i pewnie inne rzeczy wyniknął) - przezyć czas do ślubu i mojej przeprowadzki
|
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
my winietki mamy tylko musimu wydrukowac imie i nazwisko i przykleic
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- dopiero zaswiadczenie z usv zalatwiacie ? nie za pozno ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mamy jeszcze pełnej liczby gości ale wstepnie jest 138
wiec szansa na 150 jest---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- a co to chyba od ręki jest wydawane? |
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
no my musielismy miec ma 1 spotkaniu z ksiedzenlm naszym, alr moze nasz przewrazliwiony.
my czekalismy hmm kilka dni bo teraz to z urzedu do urzedu przez neta wysylaja ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- my mamy 64 gosci ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
My załatwiliśmy od ręki bo oboje pochodzimy z miasta w którym będzie ślub
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
aa no my sie urodzilismy gdzie indziej jakies migracje pani w urzedzie robila. ale plus taki ze dawno za to zaplacilismy hehe
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
no my nie. ja jestem z urzedu gdzie ślub a Tż ma akt urodzenia . i z tym idziemy
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
no kazdy inaczej..
mysmy musieli to miec... do ksiedza. w ogole zrezygnowalam z ksiegi gosci bo w sumie telegramy nam dadza i co maja niby tam pisac.. i nie wiem gdzie by,m ja postawila. musze kupic te tuby... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wręcz przez chwilę nie mogłam do siebie dojść że to już
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
mi zostało jeszcze tylko skrobnąć ostatecznego maila do restauracji z rozpiską co kiedy i do fotografa
no ale moje przyjęcie na 22 osoby + my i fotograf, bez DJa ani zespołu i w ogóle to malutkie piweczko w porównaniu z waszymi weselami
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie było
![]() Ale nie chce mi się w ogóle wchodzić na laptopa ![]() Wszystko powoli ogarniamy, jak TŻ jest obok to dni mijają bardzo szybko U nas zero stresu i jakbym mogła to bym jeszcze bardziej przyspieszyła czas
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popsulo sie nam niedawno kupione auto( i najgorsze ze podejrzewam ze ktos w tym pomogl) .. za tydzien mam urlop. W weekend przyjezdzaja goscie.. az zapomnialam ze jutro mam imieniny ![]() I jeszcze ta bielizne musze kupic..ale mam czas do poczatku wrzesnia to kupie na urlopie
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
jak mnie ludzie- goscie denerwują.!
najpierw mówia ze będa a teraz dzownią i jednak rezygnuja bo coś tambo coś tam..!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i nie. nie przy zapraszaniu tylko dzwonili i mówili. a teraz dzwonia i mówią ze nie będa. !!!!!!!!!!!!! a ciotka co miała nie byc mówi mi jej synowa ze ustaliła z nia będa a później ta ciotka ze jeszcze nie wie, że niby ma jechać ale nie wie.. w dupie z nimi wszystkimi. ![]() |
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
masakra..
mi jutro ma dac kolezanka znac czy beda , nosz mowisz im pol roku wczesniej ze slub i wesele i maja byc to teraz urlopy zalatwiaja masakra.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wszyscy wiedzieli 2 lata wczesniej. i też albo sanatarium jak owymówke albo po prostu że nie mają pieniędzy lub z kim dziecka zostawić ( dla przypomnienia mamy pokoje) no ale NIE nie przyjadą.
|
|
|
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

witam sie po weekendzie
hehe