![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Ela dobrze, ze juz po wizycie i taka diagnoza!!!
Kochane,ale robicie smaka na nalesniki, ktorych nie moge! :-/ po porodzie sobie odbije! A ja po kapieli leze, bo aplikowalam tabletke i troche krwi zauwazylam, oby to bylo tylko otarcie od paznokcia lub tabletki ...bo juz nie mam sily na nic innego wlasnie... Do szarego koloru, turkus super, ale i wrzos, lawenda! Kurcze, gdybym miala dwa pokoje.... pomarzyc mozna!
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Indra no to piekna wage ma corcia
![]() Aleska u Ciebie tez piekna waga ![]() Lola piekna sofa ![]() Ela super, ze ten zylak to nic powaznego ![]() Kostka ja tez dalabym szary i turkus ![]() A ja od 1 spac nie moge...troche ciezki dzien za mna. Mialam telefon od mamy. Bylismy u babci, bo z nia jest b. zle...w zasadzie to pojechalam chyba sie z nia pozegnac. Ma 89 lat i juz od dluzszego czasu nie byla w dobrym stanie...eh...przenioslam sie do salonu i wlacze tv. Jeszcze mnie swedzi brzuch i plecy...na szczescie ta wysypka ktora pojawila sie na poczatku zanika, a swedza te miejsca, ktore pojawily sie pozniej. Dzis zaczynam 35 tc ![]()
#2673 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie z rana! Widze ze cos same nieszczesliwe wydarzenia/ pechowe zdarzenia sie nas trzymaja :-( kazdej cos wypada,jakies wieksze czy mniejsze klopoty czy zawirowania lodu...oj oj oj. Chyba zbyt wiele juz dla nas! Ja nie spalam gdzies do drugiej, tv wlaczony, ale wiadomo, ze o takiej porze, to tylko leci program, zeby ciszy nie bylo :-P Moja infekcja nie daje za wygrana :-( w czwartek planowo mam wizyte, ale chyba nie pobierze mi w tym przypadku GBS-u?
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki dziewczny za sugestie kolorow, turkus fajny pomysl i musze go zapamietac ale mama uszyla mi juz zaslonki biale z zielonym, mam zolto - czerwoną kape na lozko, czerwone poduchy na oparciu łóżka....i chyba musze juz isc w tym kierunku... ![]() albo zmieniac koncepcje calkowicie, ale to moze jednak na wiosne.. Ale sie dzisiaj wyspalam ![]() ![]() Dzisiaj jade wieczorem chyba na konsultacje anestezjologiczna przed zzo...dam znac co i jak |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Mam wyniki... mocz ok, a morfologia obnizone hemoglobina, hematokryt i erytrocyty... hematokryt 31,6 dziewczyny z niedokrwistoscią jakie macie tam cyferki?;>
Bralam witaminy, ale chyba nie bede brac, bo po co jak i tak nic nie daja... |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję udanych wizyt, i coraz dalszych tygodni ![]() U Was też taka 'piękna' pogoda? ![]() ![]() Pamiętacie historię jak okradli nam auto w garażu podziemnym? Dzisiaj obudził mnie tż telefonem z informacją, że auto PRZY SAMEJ KAMERZE tak rozwalili, że szok, przednia, boczna i tylna szyba rozbite w drobny mak. Proceder trwa w najlepsze. Było już bez mała z 40 zgłoszeń a policja dalej nie potrafi nic z tym zrobić...
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bralam witaminy na poczatku ciazy a teaz juz dawno nie biore (poza kwasami DHA) i spadaja mi wskazniki sukcesywnie (chociaz powoli) od poczatku ciazy.. dlatego teraz dostalam zelazo bo juz spadlam dosc nisko... Ale jest tu kilka dziewczyn ktore nie biora witamin i trzymaa sie w normach ciazowych, wiec to chyba jest kwestia organizmu a nie witamin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rybę mrożoną bym się bała dać, bo jak puści wodę to może popsuć efekt całej zapiekanki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Te kamery w ogóle działają? Ci wandale są kompletnie bezczelni, aż brak słów... ale widać, że pozwalają sobie na tak wiele, bo czują się bezkarni ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Współczuję sytuacji z babcią, ale ładny już wiek... ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() powodzenia na konsultacji ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() masakra z tymi samochodami i że jeszcze przy kamerach takie akcje się dzieją....przestępcy nie mają w ogóle oporów już....albo wiedzą, że policja sobie nie da z tym rady i robią co chcą :/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi jak nieco spadła i zaczęłam brać witaminy to postawiły mnie do pionu ![]() dzięki dziewczyny, też się cieszę, że z żylakiem jest ok, chyba ![]() marzy mi się, żeby już zniknął, no, ale wszystko w swoim czasie... i wielkie dzięki za wsparcie co do mojej sytuacji z TŻ, naprawdę to daje kopa ![]() nie odzywam się, tylko to co muszę, przy Jaśku trochę się przejął, bo dziś nawet łóżko była zaścielone jak wrociłam z przedszkola, baa nawet łóżka Jaśka, jestem pod wrażeniem, że wiedział, gdzie wrzucić pościel.... chociaż tyle, że trochę się poczuwa, ale nie mam zamiaru przez zaścielone łóżka rzucać mu się w ramiona... rozmowy nie było na razie, ja nie będę jej podejmować, bo chyba nie czuje się na siłach.... dziś już oczy pełne łez miałam, ale opanowałam, nie chcę tego tak rozgrywać, ale hormony robią swoje no nic, pożyjemy zobaczymy ale naprawdę dzięki Wam ![]() ![]() u nas dziś słońce ![]() ![]() muszę się dziś wybrać może na zakupy, te dresy jakieś kupić małemu, bo zdziera tak, że masakra... może kupię jakieś takie śliskie, ortalionowe czy jak to tam się nazywa... dziś bicie rekordu w myciu zębów ![]() tylko chyba nie do końca mu się to spodobało, bo marudził rano i mówił,że on to jutro umyje te zęby.... dziwne, bo w domu z uśmiechem leci do mycia... eh...
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
Moja mała już całkiem spora, ale trochę poniżej 50 centyla na ten tydzień, więc mam nadzieję, że do końca góra kilogram przybierze ![]() Ela, trzymaj się i nie ulegaj TZ, mężczyźni to też potrafią się przymilać jak chcą ![]()
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też dziś pięknie słoneczko świeci, aż dziwię się że kaloryfery takie gorące :/ chyba nadrabiają zeszły sezon ![]() Może Jasiu bał się, że będzie musiał myć zęby aż do obiadu ? ![]() Ja wczoraj byłam taka padnięta, jeszcze te ćwiczenia w SR....byliśmy pierwszy raz, niby 30 minut, trochę na karimatach, trochę na piłkach.....ale ledwo dałam radę...masakra ! Wieczorem byłam taka zmęczona, że usnęłam w łóżku z tabletem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Wiecie ze my nadal czekamy na plytki.....zamowione 3 tyg. temu, dzisiaj malz tam bedzie dzwonil
wogole wkurzylam sie bo akurat jak urodze to napewno najwiekszy syf bedzie w lazience bo brat sie zapowiedzial ze od przyszlego tygodnia ruszamy
#2687 |
Rozeznanie
|
Chcę się trochę pochwalić.
![]() ![]() A poza tym trzymać kciuki, bo dziś mam wizytę u Ginki. ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
Martha ja tez mam w czw wizyte. I mam miec gbs, a chce zeby tez zobaczyla czy jakiejs drobnej infekcji nie mam. Ja mysle, ze to nie koliduje. Pobiera wymaz, a po prostu roznymi metodami beda robic gbs i badania pod katem infekcji
![]()
#2689 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne wypociny ![]() no i kciuki za wizytę ! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z babcią i dziadkiem odpada ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to rozwarcie na opuszek palca miałam bodajże w 39 tc ![]() Cytat:
![]() ![]() Co to tż to w pełni popieram Twoją strategię ![]() Ja już z moim nie mogę wytrzymać... wstał oczywiście z 15 min po budziku, ja ledwo co oczy otworzyłam a on, żebym mu koszulę wyprasowała, powiedziałam, że nie wyprasuję, ( tyle razy powtarzam- wstań te 10 min wcześniej) poszedł się myć, ja w tym czasie ogarniałam Antośkę ( kupa, ubieranie, czesanie takie tam), wyszedł z pretensją, że mu tej koszuli nie wyprasowałam, zły jak nie wiem co. Na pyt czy nie mogłam mu wyprasować odp, czy on nie mógł lóżeczka złożyć i zrobić wielu innych rzeczy, o które proszę jak głupia od paru tygodni?! no to się wściekł i poszedł prasować koszulę a takie słowa pod nosem leciały w moim kierunku, że no...dziewczyny wstyd mi za niego ![]() ![]() A dodam, że w domu zawsze miał wszystko gotowe i podane pod nos... Mam ku***ski nastrój ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny- pytanie odnośnie przewijaka na łóżeczko, tam są te kołeczki do wkręcenia... ale gdzie ja to mam wkręcić? tzn. wiem, że mniej więcej w rogach przewijaka ale ja tam nie widzę wyznaczonych do tego miejsc ![]() acha a myślicie, że ciężko jest złożyć łóżeczko? bo zrobiłabym to sama... szkoda tylko, że mebli nie mogę sama przenieść |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ela, hemoglobina 10,6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Begie..ehhhh co za chlop...slow brakuje...ale dobrze mu powiedzialas...nie martw sie...szkoda maluszka w brzuszku
![]() My lozeczko razem skladalismy, latwiej jak jedna osoba przytrzyma i pomoze. A przewijak ja mam akurat bez tych nozek, bo na polkoprzewijak,ale wiem, ze nie do kazdego daja te nozki, wiec zwroc na to uwage
#2697 |
Zakorzenienie
|
Przez zdjęcia tych ciast zaraz będę musiała wciągnąć snickersa, którego mam na czarną godzinę
![]() Ja musiałam pomóc trochę mojemu Tż w złożeniu, czasem trzeba było coś przytrzymać i łatwiej we dwóch. Może poproś kogoś z rodziny/znajomych? Swoją drogą twój Tż powinien dostać solidnego bata za to zachowanie ![]() Edytowane przez Monian Czas edycji: 2014-09-30 o 08:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do łóżeczka, myślę że nie jest to ciężkie, aczkolwiek ja mężowi podtrzymywałam jedną stronę, bo jak skręcasz z jednej strony, to druga nieprzykręcona opada.... a nie możesz poprosić kogoś, np. brata męża a może teścia? niech wiedzą też jaki jest Tż...może głupio mu się zrobi.... Ja kiedyś, jak mój nie mógł się za coś zabrać w pokoiku dla małej i coś marudził, to powiedziałam któregoś dnia "jak dla ciebie to jest problemem poproszę tatę, on chętnie zrobi"....to biegiem na drugi dzień ruszył z robotą ![]() Tylko się nie stresuj Kochana ![]() Mój w sumie nigdy nie powiedział "uprasuj mi", ale ja też od początku nie paliłam się do tego....co prawda w koszulach do pracy nie musi chodzić, najczęściej jakiś gładki t-shirt, polówka, ale widzę że on sobie nie prasuje, jego sprawa ![]() ![]() Ale czasem sama wezmę i wyprasuję, zwłaszcza jak jednak musi koszulę założyć albo coś bardziej eleganckiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z przewijakiem nie pomogę bo mój miał nóżki przytwierdzone od razu. begie widzę, że będziesz mieć trójkę dzieci do wychowania bo trzeba nadrobić to czego teściowa nie zrobiła... Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2014-09-30 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
begie, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.