|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
dziekuje dziewczynki
bylysmy dzis u pediatry bo w nocy strasznie jej charczy w nosku i dlawi sie "katarem" pani osluchala wsio ok przepisala spray do noska i wit c a no i dalej robic inhalacje jak robimy przynajmniej jestem spokojna ze ok ![]() pani dr byla w szoku ze M taka kontaktowa jak na 2 miesiace
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka jak Takaya dodaje zdjęcie w wiadomości tutaj.
Jak wstaje 5:50 ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dell tak ![]() Ewka Uf. Całe szczęście ze ok. Inhalator się przydał. Nagrywsj filmiki! Warto. |
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zostawiłam wiadomość w klubie
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() pisałyście o wózkach, a my już wcale nie używamy Ewka, córa śliczniutka Takaya, Wasz dom będzie niesamowity |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() co slychac? nam za chol3re nie chce katar przejsc!
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, sama byłam zaskoczona, że tak bezboleśnie i szybko to poszło
i jaka oszczędność nieraz warto nie ciśnieniować ![]() wybieracie się na "disco polo" do kin? premiera w ten piątek ![]() jak mi szybko minął ten weekend
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym ja postrzyknelo i nie ma jak nosic M ![]() Dell ost tydz w pracy?? Asiu co u Ciebie? Lepiej juz? Kuleczko sciskam ![]() Passion jak M? Takaya jak M? ![]() Swoja droga to qsloncu znowu dala dyla i Tai ![]()
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-02-23 o 12:03 |
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Helooo
U nas wciąz katar i mam wrażenie, że od soboty jest jeszcze większy ![]() Aaa no i w pt mąz stwierdził,że on poszuka takiego projektu by nie było tyle przerabiania (tzn istotnych zmian) znalazł taki: BARNABA Szkoda tylko,że nie ma realizacji i jakoś nikt go nie buduje Zlikwidujemy wykusz w kuchni i lukarny na dachu, kominek przesuniemy na środek tak jak jest komin. Ja strasznie ubolewam nad schowanymi schodami, ale TŻ koniecznie chce mieć dużą przestrzeń na dole właśnie taki duży kwadratowy salon z jadalnią i otwartą kuchnię. Aaa no i boję się jaki nam się zrobi wiatrołap bo musimy go pomniejszyć aby zrobić kotłownię naekogroszek bo ta jest za mała.
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia piekna pannica
Ile juz wazy? No i zdrowka! Qrcze teraz taki okres przeziebieniowy :/ U mnie... Lepiej. Jeszcze nie do konca jestem taka jaka powinnam byc ale lepiej. Moj P wzial jeszcze tydzien wolnego wiec jestem spokojniejsza ze jest z nami. Co do filmu to ponoc szalu nie ma Z tego co czytam i slysze ![]() DELL fajnie ze poszlo Wam tak szybciutko brawo! Do kina bym sie chetnie wybrala... Ale chyba nie na disco polo. Na horror jakis albo thriller Ale to heh niepredko Cycki w domu musialyby zostac A i ja bym z filmu nic nie wiedziala bo bym myslala co z Toskiem ![]() Takaya jejku ja to Cie podziwiam ze masz taka konkretna wizje domku. Ale Ty jestes dobra organizatorka wiec nie ma sie co dziwic ![]() Aa swoja droga mielismy w piatej gosci. Znajomi mojego Piotrka. Przyjechali po 15. Wiecie do ktorej siedzieli? Prawie do 22! Dziecko musialam kapac przy Nich! Po kapieli karmie i kladzie sie spac. Ale przeciez nie usnie w pokoju pelnym ludzi. Gdzie jeszcze sobie popijaja. Plakal mi ja sie denerwowalam. Tak sie splakalam przy tym... W pokoju obok. W koncu sie wkurzylam dalam dziecko P On sie Nim zajmowal a ja poszlam do pokoju obok przepraszajac gosci-ale nawet to nie dalo Im do myslenia ze pasuje sie zbierac! Tak biedak plakal... Strasznie sie wkurzylam jak mozna byc tak bezmyslnym i tyle siedziec przy tak malym dziecku! Coz... Chyba nie wiedzieli jak pasuje sie zachowac przy wizycie u malego dziecka. Nastawili sie na picie... |
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, współczuje 'gości' - niektórzy wcale nie myślą..
Takaya, świetny domek, w moim stylu tylko u nas koniecznie podwójny garaż musi być |
|
|
|
|
#2682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, odliczam dni ale tak na serio to już ledwo daję radę... coraz ciężej ..Cytat:
gości - współczuję... a oni dzieci nie mają? rozumu też nie? a czemu P nie zareagował...? |
||
|
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
DELL zazwyczaj ekranizacje ksiazek kiepsko wychodzą
Ale coz zrobic ![]() Oni z dziecmi maja tyle do czynienia co nic. Ale na chlopski rozum kurcze! No ja nie wiem jak to tak mozna nie pomyslec... P. nie umie tak zwrocic uwagi. Ja tez swoją droga :/ Dlatego wyzylam sie na Nim z deka. |
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
asiu wspolczuje!
do nas jak goscie przychodzili to sami chcieli isc wczesnie ale my mowilismy ze smialo moga zostac mala '' imprezowala'' z nami ![]() uwielbia spac jak jest glosno ![]() ja tylko wychodzilam nakarmic i przebrac ale dzis cudna pogoda!
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia nasz chyba jednak wyczuł rytuał zwiazany z kąpielą zapalona lampka i cisza i spokojem na noc i nie podobali Mu sie goscie. Poza tym spijal ze mnie nerwy... Ale jak usnal tak spal pozniej 4 godziny.
U nas juz po sloneczku Ale spacerek zaliczony.
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Takaya też fajny projekt, a nad garażem rozumiem że sypialnia bez balkonu ?? Joasia to Was wymęczyli znajomi. Mój jak ktoś przychodzi w odwiedziny i za długo siedzi to mówi że idzie się położyć ![]() Ewka zdrowiejcie szybko, mnie też trzyma, ale schodzi mi katar
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu echhh niestety ludzie tacy są. M co prawda duża dziewczyna, ale koło 20-21 idzie spać a kolezankabyła u mnie i siedziała. Madzia już po mycią ząbków itp i ciągnie mnie jeszcze raz do łazienki, woła że chce spać powtarzałam kilka razy kolezane a ta nic sztywno siedzi
No i niestety uroki karmienia piersią takie,że nie mozna się oddalać na dłużej niż 3godz Ale mimo to i tych wszystkich przygód z niejedzeniem i nie spaniem wciaż miło wspominam karmienie piersią. Chociaż przyznam bez bicia po paru miesiącach miałam dośc wstawania w nocy a tak TŻ tez może wstać i dac butlę ![]() Dell ja książki nie czytałam ale z tego co się oriętuje to chyba lepiej taki film obejżeć sobie we dwoje w domu niż iśc do kina Kuleczka tak bez balkonu Zobaczymy co będzie z wykuszem w salonie który robi za balkon do pokojów dzieciaków. Z garderoby na górze zrobimy pralnię ![]() Badzia no u nas też będąmusiały być 2 samochody bo to wieś więc wszędzie daleko, ale liczymy się z tym, że koszty budowy znacznie mniejsze(mamy mocno ograniczone fundusze). garaż zawsze sobie możemy postawić drugi wolnostojący z całą rupieciarnią
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Coz... Niektorzy nie wiedza jak sie zachowac. Ot co... Teraz wszystko podporzadkowane dziecku.
Takaya a ta kolezanka tez niedomyslna jak i nasi znajomi. Kuleczko ja tak powiedzialam. Ale nic nie dalo bo siedzieli jeszcze 2 godziny :/ Powiedzieli ze rozumieja ze to normalne ze jeszcze jestem slaba. |
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak slow
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia no to fakt-ręce i cycki opadają
Swoją drogą kiedy chrzcicie?
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, mój Małż to by chciał taki jeden garaż z rupieciarnią oddzielnie
ale coś czuje, że to ja wtedy będę musiała latać dalej do samochodu
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przelozylismy msze rodzicom na 8 rano Wiec trzeba bedzie isc 2 razy do kosciola ![]() Mnie pewnie to ominie bo sie nie wyrobie
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzę jak jakoś sie ogarnę, na razie nie mam was nawet kiedy poczytać dziś wstałam po 6 a wrócilam z pracy dopiero po 17 i jeszcze nie zrobiłam wszystkiego co miałam
|
|
|
|
|
#2694 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Cytat:
Bilet do nas do kina kosztuje całe 13zł, więc nawet jakby film sie okazał totalną farsą , to aż tak nie ściska człowieka jak wydana stówka w multikinie w trójmieście ![]() mnie cieszą takie wyjścia, obojetnie jakie by nie były ![]() Cytat:
Cytat:
jak się w tym odnajdujesz? jak Jasiek?
|
|||
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
asiu a Wy planujecie (juz) chrzciny?
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka, nie do końca jestem w temacie.. ale nie mogliście załatwić wszystkiego na jednej mszy?
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam kiecke na chrzciny sis mi przywiozla i jest dobra
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-02-24 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia oo fajnie,że pogodziliście dwie imprezy
My też chrzcimy 7 marca W sobotę na osobnej mszy. Będzie tylko nasza rodzinka. Proboszcz nie robił problemów. Ba! Nawet chciał nam dać na szybko ślub kościelny Powiedział,że wszystko załatwi jeśli tylko chcemy Poookaż kieckę ![]() DELL Takayi chodziło chyba o wiesz... O emocje związane z filmem Że w kinie nie ma jak no wiesz T'ai jeeej ale zabiegana jesteś. Podziwiam, że dajesz radę. Ale kto jak nie Ty
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od malekonści zaczyna ![]() Joasiunia, o tym to nie pomyślałam oo i 7 marca chrzciny, super! w domku robicie? |
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Zlikwidujemy wykusz w kuchni i lukarny na dachu, kominek przesuniemy na środek tak jak jest komin. Ja strasznie ubolewam nad schowanymi schodami, ale TŻ koniecznie chce mieć dużą przestrzeń na dole właśnie taki duży kwadratowy salon z jadalnią i otwartą kuchnię. Aaa no i boję się jaki nam się zrobi wiatrołap bo musimy go pomniejszyć aby zrobić kotłownię naekogroszek bo ta jest za mała.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

brak slow