|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Spod wody.....
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Cytat:
![]() Mogę odlać: Habanitę edt - stara wersja HP edt Dior Angel edp Najbardziej zależy mi na Elie Saab ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Chętnie wymienię:
- Valentino V Absolu - próbka firmowa ok. 1,5 ml - Fendi Celebration - ok. 1 ml - Chanel No.19 - ok. 2 ml - Nina Ricci L'Air du Temps - ok. 1,5 ml - Ghost The Fragrance - ok. 4 ml - Rosewood BR - ok. 10 ml http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ba...wood-2803.html - G. Ferre Gieffeffe - ok. 1 ml - CK Obsession - ok. 2 ml - Armani Mania (wersja sprzed reformulacji! tzw. "czarna") - ok. 2,5 ml - unikat - Nina Ricci Les Belles (żółte) - unikat - ok. 0,5 ml - Angel Schlesser Oriental Soul - ok. 0,5 ml - unikat - Bvlgari Black - ok. 0,5 ml - The Body Shop Brazil Nut - ok. 5 ml - Tesori d'Oriente Jasmin di Giava, czyli brat bliźniak Angela ![]() Niszowe: - Costiume National Scent - ok. 3,5 ml - PG Musc Maori - ok. 4 ml - Maremma Tiziana Terenzi - 5 ml - podobna do Black Orchid - Tokyo Milk French Kiss - ok. 1,5 ml - Eau d'Italie Bois d'Ombrie - próbka firmowa pełna - Smell Bent Tok'yo Mama - ok. 2 ml - Frederic Malle French Lover - ok. 0,7 ml - Teo Cabanel Barkhane - ok. 1, 5ml - eo01 biehl parfumkunstwerke - ciepła wanilia z odrobiną przypraw - ok. 1 ml - pc02 biehl parfumkunstwerke - puchata słoooodycz! miód, wanilia, migdały, cukier - ok. 1 ml - Montale Santal Wood - ok. 0,5 ml - Nu_Be Lithium - ok. 1 ml - Tauer Incense Rose - ok. 1,5 ml - Inubi Wind - ok. 3,5 ml - Ginestet Botrytis - ok. 3 ml - Etro Patchouly - ok. 4 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - LM Parfums Epine Mortelle - próbka firmowa, 2-3 razy użyta - LM Parfums Patchouly Boheme - próbka firmowa, 2-3 razy użyta - LM Parfums Chemise Blanche - próbka firmowa, 2-3 razy użyta - LM Parfums Sensual Orchid - próbka firmowa, 2-3 razy użyta + flakony w wątku + możliwość zrobienia próbek/odlewek z listy perfum zamieszczonej w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
lise-kotta
|
proszę to ode mnie zabrać:
![]() Demeter Laundromat Rihanna Rogue Givenchy Dahlia Divin EDP Lolita Lempicka Minuit Noir Jo Malone Pomegranate Noir Diptyque Eau Duelle V&R Flowerbomb EDT JPG Classique X TM Alien EDP Escentric 01 Mancera Kumkat Wood YSL Baby Doll Blvgari Omnia Indian Garnet Moschino Glamour Versace Crystal Noir Marc Jacobs Lola Boucheron EDP najchętniej hurtem ![]() szukam: Gucci Flora EDT, B. Balenciaga (obie wersje). można kusić. chętnie oddam więcej za mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Lise, to może Malone dla mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
lise-kotta
|
hej Elizo
![]() Parfumerie Generale Jardins de Kerylos i Etro Etra? |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
Liselotto
co ja mam Ci dać za Dahlię ![]()
#2677 |
lise-kotta
|
kocie
![]() a cóż masz na wydaniu? żałuję że rihannę z twojej rozbiórki mam na wylocie też ale mój narzeczony nie znosi tego zapachu ku mojej rozpaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To, co poznałam do tej pory niekoniecznie do mnie przemawia, więc nawet nie wiem, czy chcę testować. W dużym skrócie jestem zwolenniczką dawnych, dobrych zapachów. Mocnych, ciężkich. Cytat:
![]() Nic z Twoich odleweczek nie wygrzebię ![]() Angela i Habanitę mam, HP nie lubię. Kiepsko ze mną ostatnio, doła zapachowego mam ![]()
![]() |
#2679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z fragrantiki coś Pani sobie życzy ![]()
![]() |
#2680 | |
Spod wody.....
|
Cytat:
To oddaj wszystko "potrzebującym", a od razu poczujesz się lepiej ![]() Może następną razą ![]() ![]()
"Gdy długo patrzysz w otchłań, otchłań zaczyna patrzeć w Ciebie" Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2015-09-11 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
lise-kotta
|
hmmmm.... All About Eve i L'eau Couture widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
UAKTUALNIAM OFERTĘ ;-)
Odlewki: L'Artisan No 7 - ok. 9/10 ml Montale Oud Samarkand - ok. 6 ml ailleen Montale Vanilla Extasy ok. 3,5-4ml L'Erbolario Assenzio - ok. 9/10 ml Loewe I Loewe Me ok.8/10ml Paprocki Brzozowski Use Me Parfum ok. 3,5/5ml Montale Patchouli Leaves 4 ml Calypso Christiane Celle Ambre 5 ml Amouage Gold ok. 5/10 ml Juliette Has a Gun Midnight Oud ok. 6/10 ml blue_jasmine Omnia Profumo Platino ok. 4 ml Different Company Pure Eve ok. 4 ml Etat Libre d'Orange Dangerous Complicity ok. 4 ml Trzy_Ryby Chopard Oud Malaki ok. 3,5 ml Bois 1920 Vaniglia ok. 7 ml Scent Story 24 Gold ok. 8 ml Satellite Padparadscha ok 8 ml Parfum d'Empire Equistrius ok. 9 ml Armani Privee Pivoine ok. 9 ml ailleen Collina Toscana Signoria Fortress ok. 9 ml Molvizar Precious ok 3,5 ml Rosine Zest de Rose ok 4 ml Rosine La Rose de Rosine ok. 2,5 ml M. Micallef Vanille Aoud ok 7 ml L'Artisan Caligna ok. 3 ml Trzy_Ryby Atelier des Ors Lune Feline ok. 5 ml miniaturki Micallef z kalendarza adwentowego - obie 5ml z ubytkiem testowym: - M. Micallef - Hiver Próbki (ml jeszcze do potwierdzenia, bo ostatnio leciały samolotem): Vanessa Tugendhaft Or Blanc ok.2 ml Aqua di Profumo Puro Neroli ok.2 ml Trzy_Ryby Nobile 1942 Anonimo Veneziano ok. 1,8 ml Nobile 1942 Chypre ok. 1,8 ml Cale Fragranze d'Autore Allegro con Brio ok. 2 ml Cale Fragranze d'Autore Dolce Riso ok. 1,9 ml Frapin 1679 ok. 2 ml Ineke Evening Edged in Gold ok. 1,9 ml Ineke After My Own Heart ok. 1,8 ml Mancera Wild Rose Oud ok. 1,8 ml Trzy Ryby R. Piguet Oud ok. 2 ml LM Ambre Muscadin ok. 2 ml LM Patchouli Boheme ok. 2 ml blue_jasmine Il Profumo Nuda ok. 2 ml Delrae Emotionelle ok. 1,3 ml Teo Cabanel Hegoa ok. 1,8 ml Villoresi Tropicana ok. 1,5 ml Artisan Seville a l'Aube ok. 1 ml Ann Gerard Parfums Ciel d'Opale fabryczna, ok 1,2 ml Próbki w większości w samplach 2,5 ml pochodzących z Aus Liebe Zum Duft. I jeszcze trochę mainstreamowych próbek, wszystkie fabryczne, w większości nowe: Ailleen 1 ml Guerlain Insolence EDT (kod 9W02) - 3 x 1,5 ml Lancome La Vie Est Belle L'Eau de Parfum - 3 x 0,8 ml Si Lolita, EDP - Jil Sander Sun Men, 1,2 ml - Calvin Klien Eternity Aqua, 1,2 ml - Gres Goddess Greta Garbo, EDP, 1,5 ml - Ferragamo Tuscan Soul, EDT, 0,7/1,5 ml - Biotherm L'Eau, EDT, 1,5 ml - Christina Aguilera Woman, EDP, 1,7/2 ml - Cartier La Panthere, EDP, 1,5 ml - Valentino Valentina, EDP, 1,2/1,5 ml - Hilfiger Flower, EDP, 1,2/1,5 ml - Balmain Extatic, EDT, 1,8/2ml Na wymianę szukam najchętniej odlewek min. 3 ml: - Micallef Shanti - The Different Company Tokyo Bloom - Lutens Musk Koublai Khan, Douce Amere - Lubin Gin Fizz, Akkad - Phaedon Pluie de Soleil - JHAG Calamity J. - Esteban Modern Chypre - Villoresi Incensi, Ambra - Ineke Gilded Lily - Loewe - wiekszosc butikowych oraz wielu ciekawych drzewnych, ambrowych, paczulowych zapachów ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Mogłabym zrobić też odlewki z vintagowych flakonów Miss Dior, Poison (oba lata 80te), Diorella, Givenchy III. Ale oczywiście nic na siłę ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2015-11-01 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie mam już Wood Mystique, niestety. W wątku na targowisku na bieżąco aktualizuję wszystko do wymiany.
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2015-09-12 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
Oddam Royal Muska 10 ml za cos fajnego o podobnej objętości lub 2, 3 mniejsze odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Szukam rozpaczliwie próbki Chypre Rouge Lutensa - nawet pół ml mnie ucieszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
ciepłe kluchy
|
Oddam:
Valentino Rock in Rose Jaime La Nuit (F) Rock 'n Nose Couture AoD Tendre (F) (ledwo chlupocze, podejrzewam pustki) AoD Le Secret (F) (ledwo chlupocze, trudno mi powiedzieć, czy z pustości czy z pełności) Happy Spirit J. Del Pozo Halloween Kiss Sexy EDT Diesel Plus Plus Wish x2 (robiona i (F)) Si Lolita Prada EDP Tendre Baby Phat Fabulosity Armani Idole Lolita Lempicka x2 Tresor in Love Jasmin Noir (samo dno) Flora Gucci (F) Just Precious (F) Black XS EDT (F) Parasienne (F) Pleasure EL Karleidoscope Burberry The Beat (F) Burberry London (F) Body EDT (F) The One D&G (F) Molinard Nirmala Royal Muska Jovan Musk
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
Ok
![]()
#2689 |
lise-kotta
|
byłoby wspaniale!
![]() możesz dobierzesz jeszcze coś z moich próbek (z posta wyżej)? z tych zapachów mogę zrobić sampla jeśli czegoś szukasz: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7302/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma potrzeby dobierania
![]() To co, PW?
#2691 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
Zadig & Voltaire La Purete for Her (TOM I)
Blagam, nie wiecie może, gdzie stacjonarnie je dostaje na terenie trójmiasta? W internecie była tylko jedna oferta, ale od osoby prywatnej. sa na stronie sklepu, ale 90€... Sporo. Zaluje, ze nie kupilam ich, kiedy jeszcze byly w sephorze |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
![]() Mam na wymianę : Próbki : Madonna Truth or Dare R 1, 9 ml Gucci Guilty Intense F 0,4 ml około Karl Lagerfiel Karleidoscope F 1ml Lolita Lempicka Midnight R 1,5 ml Burberry The beat edp F ok 1,6 ml Michael Kors Sexy Amber R OK 1,6ml Marni Rose F ok 1,2 ml Lolita Lempicka R 2 ml Burberry Sport R 2ml Eternity Moment ( mogę zrobić odlewkę ) R robiona F fabryczna Edytowane przez hellokatie Czas edycji: 2015-09-12 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że szanse marne, ale spróbuję - szukam flakonu albo używki z niewielką ilością Santal Majuscule
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.pl/board/view...d=79648#p79648 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() Kochana, ale ja z Poisona nie mogę zrobić większej odlewki niż 5 ml. A przy wymiance 5 ml Habanity czy Fracasa to nie bardzo się chyba opłaca płacić koszty przesyłki... Chyba, że byś się jeszcze na coś zdecydowała ode mnie to bym chętnie zgarnęła oba pozostałe ![]() Ja też jestem retro-maniaczką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Perfume Lover
|
Komuś, coś ?
Al Rehab - Choco Musk - 0,6ml Azzaro - Chrome Sport EDT - 1,2ml Bottega Veneta Eau de Parfum 0 0,4ml BA Britney Spears - Fantasy the Nice Remix - 1ml Czech&Speake - Dark Rose - 0,4ml BA Dior - Fahrenheit - 1ml A Ego Facto - Fool for Love EDP - 0,8ml A Fendi - Asja - 0,8ml BA Givenchy - Pi - 2ml Hermes - Jour d'Hermes - 1ml Hermes - Voyage d'Hermes 2ml A Houbigant Paris - Fougere Royale EDP - 1,5ml Ineke - Evening Edged in Gold EDP - 0,8ml A Jimmy Choo - EDT 1ml Keiko Mecheri - Loukhoum - 0,5ml Mancera - Roses Vanille - 0,4ml Queen Latifah - Queen of Hearts - 0,8ml BA Terry de Gunberg - Reve Opulent - 0,7ml A gotowe odlewki: Agent Provocateur - L' Agent - 5ml Britney Spears - Fantasy the Naughty Remix -3ml Burberry - Touch edp - 8/10 ml Demeter - Linden - 8ml Gap - The Original - 3ml Kim Kardashian - Pure Honey - 2ml Mauboussin - EDP pur Femme 3ml Phaedon - Dzhari 5ml bez psika testowego Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów (ilość do uzgodnienia) Bijan - Nude Calvin Klein - Eternity Moment Cerutti - 1881 pour femme Chanel - Cristalle Eau Verte Cofinluxe - Cafe Comme des Garcos - Avignon Coty- Vanilla Fields Dana - Tabu Dior - Dolce Vita - rocznik 2011 Dior - Poison Demeter - Thunderstorm Escada - Born in Paradise Escada - Cherry in the Air Escada - Island Kiss Escada - Pink Graffiti Escada - Taj Sunset Escada - Turquoise Summer Essence - Like a girl's night out Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jeanne Arthes - Arome d'Secret Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Lolita Lempicka - Midnight Fragrance Lolita Lempicka Malizia - Bon Bons - Milk Shake Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Orla Kiely - Orla Kiely Rihanna - Reb'l fleur Roberto Cavalli - Acqua Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale Serge Lutens - Chergui Thierry Mugler - Angel Les parfums de cuir True Religion- True Religion Yves Rocher - Pur Desir de Lilas Yves Rocher - Quelques Notes d'Amour YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji
#2700 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.