Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXII - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-03, 19:19   #2671
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
dziękuję w takim razie zakupię !

a co znalazłas ? pochwal się

nie obraż się , ale wcale się nie dziwię ze was zatrzymał. Wkońcu nie zapłaciliście, a skąd on mógł wiedfzieć że zapomnieliście. Po to tam jest aby pilnować takich rzeczy (mój by mógl jeszcze przypilnowac aby ludzie nie wyżerali rzeczy z zamkniętych opakowań ) ale zachowanie waszego ochr się chwali !
a tak z drugiej str to strasznie mnie wkurzaja rodzice którzy dają jedzenie ze sklepowych półek przed zakupem ! wprowadza sie złe nawyki od małego. Do sklepu trzeba dziecko najpierw nakarmic a zjeść może jka mama czy tata zapłaci , nie wcześniej ! sama jestem matka i uważam ze takich rzeczy tzreba uczyć od początku ! bo pózniej super nianai musi interweniować . Moja sis ma małego szkraba i on jest nauczony że póki mama nie zapłaci to zjeśc nie moze ! sama wklada do koszyka co tam chce ale zjeśc dopiero po zapłacie , czyli mozna ? mozna !
Zgadzam się
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 19:27   #2672
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Dziękuję

Spróbowałam bigosu, rzeczywiście dobry jak na kupny i kiełbasy nie żałowali, całą wywaliłam bo nie lubię i z domowego też wybieram i pieprzu dosypałam.
Też wybieram ;p

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Ja tez się zgadzam ;D

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 19:31   #2673
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

dzieki za otwarcie oczu że szczoteczka do twarzy jest w pózniejszej promocji

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 19:33   #2674
GrumpyCat
Wredny kotecek

Jemy właśnie top chipsy chutney (o smaku tych małych pomidorków) achhh boskie ^^ Smakują jak laysy które jakiś czas temu byłu w biedronce też o smaku pomidorków koktajlowych. Przepyszne polecamy
Stary 2015-01-03, 19:55   #2675
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, która B, we Wrocławiu ma największy wybór przecenionych rzeczy? Chodzę do tej na Grunwaldzie (tam nic nie ma, a jak coś jest to zaraz studenci rozgrabią ) albo na jedności narodowej (niby duża, ale też często nie ma rzeczy, o których piszecie)...

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/

Edytowane przez Naaataaaleczkaaa
Czas edycji: 2015-01-03 o 19:56
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 20:17   #2676
Silumin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
dziękuję w takim razie zakupię !

a co znalazłas ? pochwal się

nie obraż się , ale wcale się nie dziwię ze was zatrzymał. Wkońcu nie zapłaciliście, a skąd on mógł wiedfzieć że zapomnieliście. Po to tam jest aby pilnować takich rzeczy (mój by mógl jeszcze przypilnowac aby ludzie nie wyżerali rzeczy z zamkniętych opakowań ) ale zachowanie waszego ochr się chwali !
a tak z drugiej str to strasznie mnie wkurzaja rodzice którzy dają jedzenie ze sklepowych półek przed zakupem ! wprowadza sie złe nawyki od małego. Do sklepu trzeba dziecko najpierw nakarmic a zjeść może jka mama czy tata zapłaci , nie wcześniej ! sama jestem matka i uważam ze takich rzeczy tzreba uczyć od początku ! bo pózniej super nianai musi interweniować . Moja sis ma małego szkraba i on jest nauczony że póki mama nie zapłaci to zjeśc nie moze ! sama wklada do koszyka co tam chce ale zjeśc dopiero po zapłacie , czyli mozna ? mozna !
Cytat:
Zgadzam się
Ja też się zgadzam

Niby głupi pączek czy coś ale patrz jakby tak każdy jadł i zapominał zapłacić. Po to ochrona w sklepach jest, żeby tego pilnować. Więc też mnie takie coś drażni jak widzę że rodzice pozwalają na to dziecku.

A mam pytanie jest mleko skondensowane w biedronce? Jeśli tak to gdzie mniej więcej przy mleku?
Silumin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 20:23   #2677
Ervisha
Zakorzenienie

[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;49578300]Treść usunięta[/QUOTE]
A wcześniej dziewczyny pisały, ze nie jest ostra

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 20:29   #2678
ttts
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
A wcześniej dziewczyny pisały, ze nie jest ostra
Każdy ma inny próg tolerancji smaku... Musztarda Hořčice z założenia jest pikantna i ta w ofercie Biedronki taka jest - powiedzmy że słodko-pikantna; po zjedzeniu przez chwilę "pali".

Edytowane przez ttts
Czas edycji: 2015-01-03 o 20:31
ttts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 20:45   #2679
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Czyli teoretycznie nie korzystasz z kredytów, kupna na raty, ponieważ nie można używać rzeczy za którą nie zapłaciłaś To ja w opozycji stanę i powiem, że dla mnie to najmniejszy problem zająć dziecko paczką chrupków na przykład i często tak robiłam aby w spokoju zrobić zakupy, po czym chrupki napoczęte lądowały na kasie i za nie płaciłam Z drugiej strony ochroniarza także rozumiem bo wykonywał swoje obowiązki tylko, stąd ta czujność Z pewnością ma do czynienia z ludźmi, którzy jedzą coś i nie płacą z założenia. Ale to już OT mimo tego, że dotyczyła kwestia Biedrony..

Czy jest jakaś szansa, że jutro jeszcze dostanę płatki owsiane górskie? U mnie właściwie nawet przed rabatami było ich malutko, ale może dowieźli..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2015-01-03 o 20:48
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:11   #2680
sideritis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Czy jest jakaś szansa, że jutro jeszcze dostanę płatki owsiane górskie? U mnie właściwie nawet przed rabatami było ich malutko, ale może dowieźli..
U mnie było ich pełno

Czaiłam się na te patyczki zapachowe, ale ostatecznie nie wzięłam

sideritis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:13   #2681
kasia2209
Zakorzenienie

Treść usunięta
kasia2209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:23   #2682
201705230905
Konto usunięte

Dziewczyny z Sosnowca, widziała któraś z Was może w jakiejś Biedrze te koce z reniferami?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:29   #2683
Silumin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2209 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Silumin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:56   #2684
Wenress
Zakorzenienie

Ja musztardy nie jem, ale mama kupiła i też twierdzi, że ostra (i smaczna) a próg ostrości ma raczej standardowy, czyli je pikantny keczup ale moich ognistych dań nie tknie

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:58   #2685
marianna144
Wtajemniczenie

tez jestem matką zapychajacą dziecko bułką:-P
a raczej byłam jak jeszcze wózka uzywał. to było po to zeby nic z połek nie sciagnał jak nieopatrznie podjechalismy za blisko.
ale nigdy nie dawałam młodemu całej bułki/paczka własnie dlatego zeby nie zapomniec.zostawiałam chocby kawalatko w woreczku i wtedy na bank przy wyjmowaniu towarów sie pamietało.

co znalazłam fajnego?
serum bielendy z kwasami nazywa sie super power mezo serum do cery z niedoskonałosciami. pieknie mi wyczysciło zaskórniki i zweziło pory nie mówiac o fajnieszym kolorycie i nawilzeniu.mam je od poczatku listopada przez miesiac uzywałam regularnie teraz np raz w tygodniu. zadna maseczka zaden peeling mi tak nie pomógł.oprócz tego zaczełam uzywac kremu celii kolagen przeciwzmarszczkowego tłustego i to sa moi dwaj faworyci.
seria mauka spowaodowała masakre na mojej twarzy cos nie mam szczescia do ziaji.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

przepraszam wybrałam szary kolor a nie wiem czemu napisało mi normalnie
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 22:24   #2686
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
JA rozumiem ,to jego praca, tez chce zarobić, ale kurna.. gdybyśmy faktycznie coś ukradli, coś wyniesli, a nie że mały bąbel na sklepie pączka zjadł, a rodzice szczerze zapomnieli zapłacić, co natychmiast chcieli wyrównać.
Ale gdyby nie przypomniał to byście nie zapłacili...
Stary 2015-01-03, 22:33   #2687
moja imaginacja
Zakorzenienie

Czy mogę jakoś sciagnac gazetki biedronki w pdfie? Na telefonie sie nie chcą odtworzyc
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 22:36   #2688
kasztanka3
Pani Mizantrop

Chipsy chutney muszą być dobre, bo dzisiaj na domówce mój TŻ i jego dwaj bracia pochłonęli trzy paczki One będą na stałe? Bo na paczce chyba był napis "nowy smak".
Stary 2015-01-03, 22:44   #2689
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Kupiłam dziś te dywaniki, płatki kosmetyczne (zostały ostatnie) wziełam papier nawilżany nocnikowanemu synusiowi.
I w ogóle to Dziewczyny jakiego nerwa złapałam dzisiaj w Biedronie... Byliśmy w takiej wyprzedażowej, nie w naszej miejscowości. No i synuś na zakupach zawsze bułkę bierze. Ja zawsze przy kasie mówię że była bułeczka, daję ją, albo Dawid konsumując pokazuje ja Pani już z końca kolejki. Dzisiaj akurat uwalił się na tego pączka z dziurką za 99 gr. A, że po wyprzedażowej chciałam połazić, to mu odpuściłam i daliśmy mu. Ochroniarz to widział, nic nie powiedział, ok. Z racji dłuższych zakupów Młody zdążył zjeść i jeszcze kajzerki zażądać, którą tylko nadgryzł i w woreczku rzucił do wózka. Jesteśmy przy kasie, wykładam tą bułeczkę, TZ płaci, ochroniarz stoi obok kasjerki i niby z nią gada. Za chwilę przechwycił TZta paragon, przeleciał wzrokiem i tekst: "Państwo chyba o czymś zapomnieli". Ja się macam po kieszeniach, TZ się maca, czy przypadkiem czegoś nie wsadziliśmy czy ki ch*j. Za chwilę gość, że coś było jedzone. No to ja się stuknęłam w czoło, przeprosiłam, mówię, że synek zjadł tą oponkę i już płacę. Kasjerka się śmiała, a ten że nie, nie będę tu płacić tylko do kantorka. I mnie spisuje za to 0,99 gr. Kurcze.. wyraźnie widzieli nasze zaskoczenie, widać było że zapomnieliśmy, przeprosiliśmy, a ten odstawia szopkę. Tz mu mówi że przecież 0,50 gr więcej na godzinie ma za taki protokolik, zaczął w ogóle tam do niego że jeśli nie wezwie policji to nie może moich danych spisać. Gość się zmieszał, ale twardo wypisywał. Ja nie chciałam czekać na żadych policjantów, Dawid się grzał, denerwował juz. Zapłaciłam mu tą 1 zł, to mi jeszcze 0,01gr nie wydał! paragonu że zapłaciłam też nie dostałam. Wyszłam wkurzona, teraz sie z tego śmiejemy.
JA rozumiem ,to jego praca, tez chce zarobić, ale kurna.. gdybyśmy faktycznie coś ukradli, coś wyniesli, a nie że mały bąbel na sklepie pączka zjadł, a rodzice szczerze zapomnieli zapłacić, co natychmiast chcieli wyrównać.
Kurde w innych sklepach, to zawsze się babeczki śmieją że one tez obowiązkowo na zakupach z dzieckiem bułka, a ten taki shit odstawia
Wyobraź sobie, że niestety każdy, kto zjada coś specjalnie i nie płaci za to lub chowa coś niechcący wygląda na bardzo zaskoczonego, kiedy zwraca mu się uwagę i uparcie twierdzi, że zapomniał. Ty naprawdę zapomniałaś, ale nie dziwię się ochroniarzowi - to jego praca i przecież gdyby Wam nie przypomniał, to byście za tego pączka nie zapłacili. Myślisz, że jeśli ktoś zjada pączka i specjalnie za niego nie płaci, to spytany odpowiada: "Myślałem, że się nikt nie zorientuje?". Oczywiście, że nie, zawsze jest totalne zaskoczenie i zdziwienie.

Moim zdaniem dawanie dzieciom jedzenia w sklepie to zły nawyk. Biedronki nigdy nie są tak duże, żeby zakupy trwały wiele godzin, więc moim zdaniem dziecko nie umrze, jeśli przez ten czas nie zje. Moim zdaniem przyzwyczailiście go do tego i teraz on automatycznie wchodząc do sklepu ma ochotę zjeść coś.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 22:44   #2690
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Chipsy chutney muszą być dobre, bo dzisiaj na domówce mój TŻ i jego dwaj bracia pochłonęli trzy paczki One będą na stałe? Bo na paczce chyba był napis "nowy smak".
Też mnie to zastanawia bo nie wiem czy robić zapasy jak na wojnę
Stary 2015-01-03, 22:46   #2691
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Też mnie to zastanawia bo nie wiem czy robić zapasy jak na wojnę
U mnie mało ich już zostało i nie są tam, gdzie wszystkie chipsy, tylko w koszach, sama nie wiem
I ketchupów już nie ma
Stary 2015-01-03, 22:56   #2692
201605061000
Konto usunięte

Cytat:
Kupiłam dziś te dywaniki, płatki kosmetyczne (zostały ostatnie) wziełam papier nawilżany nocnikowanemu synusiowi.
I w ogóle to Dziewczyny jakiego nerwa złapałam dzisiaj w Biedronie... Byliśmy w takiej wyprzedażowej, nie w naszej miejscowości. No i synuś na zakupach zawsze bułkę bierze. Ja zawsze przy kasie mówię że była bułeczka, daję ją, albo Dawid konsumując pokazuje ja Pani już z końca kolejki. Dzisiaj akurat uwalił się na tego pączka z dziurką za 99 gr. A, że po wyprzedażowej chciałam połazić, to mu odpuściłam i daliśmy mu. Ochroniarz to widział, nic nie powiedział, ok. Z racji dłuższych zakupów Młody zdążył zjeść i jeszcze kajzerki zażądać, którą tylko nadgryzł i w woreczku rzucił do wózka. Jesteśmy przy kasie, wykładam tą bułeczkę, TZ płaci, ochroniarz stoi obok kasjerki i niby z nią gada. Za chwilę przechwycił TZta paragon, przeleciał wzrokiem i tekst: "Państwo chyba o czymś zapomnieli". Ja się macam po kieszeniach, TZ się maca, czy przypadkiem czegoś nie wsadziliśmy czy ki ch*j. Za chwilę gość, że coś było jedzone. No to ja się stuknęłam w czoło, przeprosiłam, mówię, że synek zjadł tą oponkę i już płacę. Kasjerka się śmiała, a ten że nie, nie będę tu płacić tylko do kantorka. I mnie spisuje za to 0,99 gr. Kurcze.. wyraźnie widzieli nasze zaskoczenie, widać było że zapomnieliśmy, przeprosiliśmy, a ten odstawia szopkę. Tz mu mówi że przecież 0,50 gr więcej na godzinie ma za taki protokolik, zaczął w ogóle tam do niego że jeśli nie wezwie policji to nie może moich danych spisać. Gość się zmieszał, ale twardo wypisywał. Ja nie chciałam czekać na żadych policjantów, Dawid się grzał, denerwował juz. Zapłaciłam mu tą 1 zł, to mi jeszcze 0,01gr nie wydał! paragonu że zapłaciłam też nie dostałam. Wyszłam wkurzona, teraz sie z tego śmiejemy.
Kurde w innych sklepach, to zawsze się babeczki śmieją że one tez obowiązkowo na zakupach z dzieckiem bułka, a ten taki shit odstawia
Co było dziwnego w zachowaniu ochroniarza ?
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 23:04   #2693
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona dziesiatka Pokaż wiadomość
Co było dziwnego w zachowaniu ochroniarza ?
ja bym chciała takiego u siebie .

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 23:13   #2694
Karinio
Zakorzenienie

Ochroniarz jak to ochroniarz,zareagował dobrze.No bo sorry,dajesz dziecku bułke,pączka itp to zapłać a nie zapominaj.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 23:15   #2695
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Tz mu mówi że przecież 0,50 gr więcej na godzinie ma za taki protokolik,
To akurat trochę chamskie Koleś wykonywał tylko swoją pracę Ewidentnie była Wasza wina i nie rozumiem tej agresji.

Dziewczyny, gdzie szukać ośmiorniczek? Ponoć są przepyszne, są w Biedronce a ja za cholerę nie mogę ich znaleźć

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 23:16   #2696
201605061000
Konto usunięte

Dokładnie.

I tak dał wam szansę - nie podszedł do was od razu na sklepie, ale dopiero po zakończeniu zakupów - dał wam szansę zapłacić przy kasie. Nie zapłaciliście to zainterweniował. Co w tym dziwnego nie mogę pojąć
Może czas nauczyć dziecko, że od 30 minut niejedzenia podczas zakupów nie umrze.
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 00:36   #2697
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
są w B, l, T każdym markecie
co do bigosu to jadła tapetka i pisała ze dobry

dokupilam dzis jeszcze 2ostatnie byly

przecenili tortelini z ricotta i szpianakiem, poki co o złotowke

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
to na bank limitka
byly po karonie, maks 2 na sklep

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 01:06   #2698
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
U mnie było ich pełno

Czaiłam się na te patyczki zapachowe, ale ostatecznie nie wzięłam

Też się czaję na patyczki, szkoda tylko, że zapachy jedynie kwiatowe z tego co pamiętam
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 06:06   #2699
frania
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy,widziałam w gazetce biedronkowej kapcie tatrzanki,to było jakiś czas temu a teraz nie mogę ich namierzyć .Nie wiem czy już były czy jeszcze nie. Pomożecie ?
frania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 06:10   #2700
blondee
Raczkowanie

Podobno ktoś kupił w biedronce taką miotłę http://www.groomershop.pl/mobile/pl_...FUbMtAodDD0Aqg
Czy rzeczywiście były takie w akcji i jeśli tak to w jakiej?
blondee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości