![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Beata- przeczytałam polecany tekst i głowa mnie rozbolała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Miszka ostatnio kupilam to serum http://hylamide.com/product/subq-anti-age-30ml
Nowosc, zbiera bardzo dobre recenzje. Maja tez ciekawa witamine C w ofercie http://hylamide.com/product/booster-c25-30ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Lewica i Kaczyński to mi się złowrogo kojarzy ..A w tle tej wizji słychać Radio Maryja!
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Co to za cuda Uklkia?Nie znam..Fajne?A miałas może wit C Pauli?Tą 15 ml .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tej witaminy z Pauli nie mialam i chyba nie kupie. Pamietasz, mialam reakcje alergiczna na Resist c15? Pozniej juz nie kupilam kolejnej witaminy C z Pauli. Bardzo duzo Pauli stosuje, oprocz witaminy C wlasnie. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-05-25 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
A tak się spieszyliśmy z Egiptu, aby zagłosować...
![]() Beti, Forever ma petycje na kontynuację. I co, ładniej pisze od tych pożal się Boże "celebrytek..." ...? ![]() Uklika, jak zawsze podajesz nazwy kosmetyków u nas niedostępnych ![]() ![]() ![]() Miszka, teraz to ja jestem już głupia i nie znam serum, które by działało cuda. Zamiast tego planuje w piątek pojechać na regeneris... Urlop fajny, jak zawsze, ja zawsze znajduje pozytywy. no droga fatalna - ode mnie 8 godzin do warszawy, tam nocleg, lot 4 godziny i to samo z powrotem...Daleko, za daleko...Ale w maju do Marsa tylko Katowice i warszawa ![]() Tz pewnie schudł, u niego to normalne. A ja najwyrazniej przytyłam ![]() ![]() Koty były, ale najwyraźniej i tam była kocia hekatomba ![]() Pływalismy, snurkowalismy, pewnie za rok pojedziemy tam znowu, ale może do innego już hotelu. Na razie mam problem, by wszytsko ogarnąć - dużo zaległości ![]() ![]() Grimm skończone, Forever tez. Pracowicie przegrywam kolejne odcinki Wspaniałego stulecia, nagrane na dysk ![]() A, postanowiłam zainwestować w zdrowie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-05-25 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Kama ten zabieg z osocza???Miałas już kiedys robiony ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Rozeznanie
|
Kama zazdroszczę urlopu u Mnie szaro buro i deszcz brr chce lata
![]() Mam pytanie czy korzystalyscie z depilacji laserowej Light Sheer i Vectus ? Zastanawiam sie czy to wybrać czy kupis domowy Philips Lumea... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Nie, Miszka, tego jeszcze nie miałam.
Zła jestem dziś. raz na siebie, ze tyję. no, ale to tylko do siebie mogę mieć pretensje ![]() Dwa - na moje koty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, ulżyło mi trochę ![]() Własnie musiałam je rozdzielac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-05-25 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Soso, jasne
![]() Zgłosiłam do KWC to mleczko https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...eRef=qxU-IzuV5 złe nie jest, ale za drogie i klei się fatalnie, dax lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Jaka jest podstawowa różnica między psem a kotem? Pies rozumuje tak: "Karmią mnie, opiekują się mną, kochają mnie, muszą być bogami". Kot zaś tak: "Karmią mnie, opiekują się mną, kochają mnie, więc jestem bogiem".
![]() Kama to Ty teraz będziesz nasza Kim Kardashian ![]() ![]() Uklika mnie kusi Pauli wit C,ale cena odstręcza ![]() ![]() ![]() Przydałaby sie rewitalizacja.Z usług Wasiluka narazie zrezygnowałam i przełożyłam wizytę na wrzesień.Sugerował to sam lekarz,więc niepotrzebnie ryzykować nie będę.. Zamówiłam próbki (chodż przysięgłam sobie,że nigdy więcej BB ![]() Dr.G Gowoonsesang Brightening Balm http://allegro.pl/dr-g-gowoonsesang-...380437499.html Przy okazji ,jak już sie skusiłam- wziełam z tej serii inne BB. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
z Kim to ja mam chyba pupę
![]() Najbardziej na urlopie ucierpiały włosy - mimo filtrów, olejków, kapelusza...Wyblakły, tam i ówdzie srebrne nitki, za długie - słowem - bida z nędzą...Doczekac się nie mogę fryzjera... |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Miszka a dlaczego bb nie? Mam dni wycieczkowe teraz. Wczoraj morze, oceanarium, wesołe miasteczko. Dziś jedziemy do Yorku, piękne jest samo miasto. I jeszcze muzea tam zaliczymy. Uwielbiam takie dni!
#2684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sporo kupuje z USA no i oczywiscie z Polski ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-05-26 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Ubrałam się, umalowałam, pojechałam do pracy, zrobiłam sobie herbatę...a tam mi mówia, że mam pacjentów od jutra
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ten widziałaś? Też o wiekowym detektywie...Z Jamie Lannisterem ![]() http://www.filmweb.pl/serial/Detekty...am-2008-407677 Ja zawitałam na brytyjską prowincję. Lark Rise to Candleford. ![]() ![]() Cytat:
Co ja mam zrobić z kotem sąsiadów, który mi włazi do domu?!? Z sąsiadami rozmawiałam, nie przejęli się. W sumie raczej go nie przywiążą, co jestem w stanie zrozumieć. Kot pokłada się na moim balkonie, nie ma sprawy, niech się pokłada, ale wieczorami robi sobie u mnie obchód, a ja dostaję ataku serca. Teraz jest coraz cieplej, mam otwarte drzwi na balkon i nie mogę/nie chcę ich zamykać, bo w sypialni mam tylko takie podwojne drzwi, nie ma okien, a ja jestem fanką wietrzenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Beata- hihi.. już widzę tę kotkę spacerującą po sypialni i wylegującą się na łożu
![]() ![]() A tak serio, to ciężka sprawa. Koty chodzą swoimi ścieżkami. Nie bardzo jest co z tym zrobić niestety ![]() Gosia- fajnie macie. Lubię takie wycieczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
Ciao
![]() Gosia milego wypoczynku. J nas juz po. Beata dolaczam w szoku. Qr.... ! ImageUploadedByWizaz Forum1432634330.061028.jpg nie wyobrazam sobie tego co sie bedzie po parlamentarnych dzialo. Az sie plakac chce. No nic. Kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Konto usunięte
|
Ale ty we Francji jesteś, Amelia.
Więc siedź tam, dopóki naprawdę nie będziesz miała potrzeby/konieczności powrotu... Chociaż słyszę glosy o tym, żeby nowemu dać kredyt zaufania... Ale jak czytam, że z pierwszą wizytą ruszył na Jasną Górę ![]() Niech będzie religijny, ale prywatnie i bez obnoszenia się z tym... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...e_moze.html#MT Kawa. I jagodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Beti, ja Z Lark Rise polecałam nie tak dawno długo i gorliwie
![]() ![]() A New Amsterdam zaczęłam sciagac ![]() A mnie wkurzaja składane namiętnie przed wyborami obietnice bez pokrycia, z których oczywiście nikt nie jest rozliczany ![]() ![]() ![]() Tz w swojej firmie ( państwowej maksymalnie) zaproponował plan, zakładający duże oszczednosci. Bez specjalnego wysiłku. Ale po co...? To nie sa pieniądze prywatne, nikomu nie zależy na oszczędzaniu. Lepiej, niech ktoś w warszawie wdroży własny projekt, co z tego, ze to potworne koszty...? na papierze łądnie wygląda, a nikt nie płaci z włąsnej kieszeni. a potem zmieni się kadencja i za dwa lata kolejny palant stwierdzi: nie, zrobimy to inaczej. i tamte, częściowo wdrożone plany do kosza, robimy po nowemu...A ze zmarnowana kasa...? A kogo to obchodzi...? I tak jest w wielu dziedzinach. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-05-26 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio nie mogłam przebrnąć przez 15 odc. Outlandera...No,nie mogłam, przeleciałam tylko, żeby końcówkę tylko zobaczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
Kama problem w tym, ze Ci ktorym sie obiecuje nie przejmuja sie tymi, ktorym trzeba najpierw zabrac.
Jesli chodzi o Dude, to wszyscy, ktorych znam krytykuja, a jednak ktos go wybral... Calkiem fajny serial http://www.imdb.com/title/tt3551796/ Ja nie jestem serialowa, a przy Was sie wciagam. Forum znowu pokazalo swoja moc ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-05-26 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Aczkolwiek popieram zwiększenie wolnej kwoty...PO obiecywała obniżenie podatków i np. zniesienie podatku Belki...A koniec końców do 2017 zamrozili progi i wolne kwoty... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Rozeznanie
|
Chce byc dumna ze swojego prezydenta. A nie jak Francuzi wstydza sie za swojego. Wiecie jakie poparcie ma Holland ? Ponizej 10% ....... Tz jest Francuzem to tu siedze i widze jaki swoj balagan i niezadowolenie polityczne maja.
Dziewczyny a propos jagod. Nie jedzcie nigdy niemytych. Znam bliski przypadek osoby zarazonej tasiemcem bablowcem. Trzeba bylo usunac obie galki oczne !!!! Lekarze z Norwegii przyjezdzali te osobe badac. Tragedia nie do opisania. Uwazajcie na swieze niemyte jagody. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Amelia, owszem, bąblowiec może być na runie leśnym, z odchodów lisów chyba najczęściej.
Jakos nie chce mi się dziś pracować ... ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-05-26 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
Tak Kama. Lisy sa nosicielami, oddaja mocz z jzjzmi tasiemca na runo lesne a my spacerujac po lesie rozkoszujemy sie swiezo zerwanymi jagodami .... z przyklejonymi jajami bablowca. To jest naprawde straszna choroba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Amelia- straszne. Muszę młodego uczulić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Musze się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa- brawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Gang Iren
|
Kama brawo za czytanie w oryginale!
U mnie kolejny udany dzień.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.