![]() |
#2671 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Dziewczyny u mnie leci miesiąc od rozstania
![]() Najgorsze w tym wszystkim jest to, że po 7 wspólnie spędzonych latach (z czego 4 razem mieszkaliśmy) myślałam, że go znam... a tu takie coś. Odszedł z dnia na dzień, spakował się i cześć. Dodatkowo już się z kimś spotyka... tak szybko się pocieszył, a jeszcze półtora miesiąca temu się zaklinał, że to miłość na całe życie. Jasne... wyprowadzając się twierdził, że z jego strony to bardziej przerwa niż zerwanie, ale ja w przerwy nie wierzę bo już kilka przerobiliśmy i z perspektywy czasu wiem, że nie miało to kompletnie sensu. Nie wiem jak wy ale ja nienawidzę poranków..budzę się z okropnym uczuciem, jakby lęku, niepokoju co przyniesie mi kolejny dzień....straszne uczucie. I jedno pytanie w głowie: dlaczego to spotkało właśnie mnie ??? Teraz priorytetem jest dla mnie całkowite zerwanie kontaktu. Od czasu do czasu (rzadko) ten kontakt mamy na zasadzie co słychać i po każdej takiej wymianie wiadomości ja czuję się 100 razy gorzej bo on sobie żyje dalej, a ja? szkoda gadać ![]() Rozmyślam nad usunięciem go z fb. Niby dziecinne ale ciągle go podglądam, jak zauważę że logował się w środku nocy to już wiem, że musiał być na imprezie itp..to jest chore ale nie mogę się powstrzymać. Na koniec napiszę wam jeszcze dziewczyny, że przez te wszystkie lata spędzone z byłym wiele moich koleżanek przeżyło potworne rozstania i z całego serca im współczułam..co najśmieszniejsze wydawało mi się że mój facet nigdy by się tak nie zachował, że owszem ma wady, ale ma też klasę, szacunek do mnie, a przede wszystkim kocha mnie z całego serca. Życie jest jednak nieprzewidywalne ![]() ![]() Jak się człowiek wygada to jakoś tak robi się lepiej ![]() Udanego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
whiteflag- mega Ci współczuję, po 7 latach się rozstać to musi być jakaś masakra
![]() ![]() ![]() Ale ogólnie nie czaje tego usuwania na fejsie. Znacie się, więc czemu nie mielibyście mieć siebie w znajomych? Dla mnie takie usuwanie jest trochę dziecinne. Dlaczego wszyscy przywiązują taką dużą wagę do Facebooka?
#2673 |
Raczkowanie
|
Mój na szczęście nie prowadzi aktywności na fejsie, więc nawet nie musiałam go przestawać obserwować
![]() Ja zaraz idę na wesele tak mi się mega nie chce iść tym bardziej, że idę z kolegą a od tygodnia mam przeczucie że jedyną osobą z którą chciałabym tam być jest były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
Też kiedyś uważałam, że usuwanie z fb jest dziecinne..Ale ciagle zaglądalam na jego profil i patrzylam kiedy byl aktywny..A teraz nie ma go, usunelam, wylaczylam obserwacje naszych wspolnych znajmomych (bardziej jego)...Ale wczoraj pisalam z kolezanka na messengerze i zapytala czy widzialam zdjecie swojego ex a ja ze nie...I przez to ze mi powiedziala zajrzalam :/ zwykle zdjecie z kumplem ale usmiechniety od ucha do ucha i wiadomo przed imprezą..Poprosilam zeby mi o nim nie mowila, wtedy mam wiekszy spokoj i szybciej sie regeneruje...
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Brzydka i gruba? trochę pocieszające ![]() Rozstania są straszne, a to dopiero moje pierwsze i pewnie nie ostatnie ![]() A tak btw zapisałam się na kurs prawka żeby się czymś zająć.. skończyła się teoria, zaraz będę miała jazdy a nic nie umiem, nie mogę się zabrać za naukę. Nie wiem jak ja na drogę wyjadę jak się zaraz nie ogarnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
Whiteflag, widzę, że mamy bardzo podobną sytuację...u mnie też mija miesiąc od rozstania.
Byliśmy razem 3 lata, już od jakiegoś czasu się nie układało, oboje przestaliśmy się starać ale z jego strony to już była kompletna olewka. A i samo rozstanie było podobne do Twojego- 2 dni było między nami bardzo źle, trzeciego dnia on przyszedł do mieszkania(rok mieszkaliśmy razem), zrobił mi awanturę, że nie da się ze mną żyć, spakował się i poszedł do kolegi. Próbowałam go przekonać, żeby porozmawiać na spokojnie, pierwszy raz widziałam go aż w takiej złości, normalnie inny człowiek... Nie odzywał się do mnie, a ja głupia liczyłam na to, że dzień posiedzi u kolegi i wróci. Przez telefon powiedział mi, że to koniec. Żadnego spotkania, rozmowy, nic. Tyle czasu spędzonego razem i skończyło się to w taki sposób. Najgorsze, że po nim nie spodziewałabym się czegoś takiego. Kilka dni wcześniej jeszcze mówił mi, że mnie kocha, nie wyobraża sobie życia beze mnie i że my się nigdy nie rozstaniemy. A tu proszę-takie coś. Są dni kiedy czuję się dobrze, nie myślę o tym, ale często jest mi po prostu tak źle w środku i to boli. Nie mogę się przyzwyczaić, że już nie mogę do niego zadzwonić, opowiedzieć o czymś, pożalić się, spotkać, albo pójść na zakupy. I też nie wiem jak znów przywyknąć do bycia samej... Też mieszkaliśmy razem i jak jestem sama w tym mieszkaniu to po prostu mam ochotę leżeć i płakać. Z tego co widziałam na fb, to on już kręci z koleżanką. A się zarzekał , że po mnie nie będzie umiał z kimś być. On bawi się świetnie i chyba odżył po tym rozstaniu, a ja wręcz przeciwnie, nie mogę się ogarnąć i nic mi się nie chce. Całe szczęście, że niedługo zaczynam pracę i chociaż tym zajmę sobie na chwilę głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi sie że faceci są jacyś ograniczeni uczuciowo. My głupie poznając nowego faceta pewnie miałybysy wyrzuty sumienia, że może nie powinnysmy bo eks sie dowie, co sobie pomysli. A oni szukaja pocieszenia po miesiacu albo poprostu zatkania tej pustki po nas. Faceci sa wygodni lubią mieć kogos z kim wyjda na miasto, do kogo zadzwonia ale euforia mija szybko i wraca codziennosc. Ja tez na poczatku omijałam sklepy i wszystko to co mi sie z nim kojarzylo. Z czasem samotne zakupy tez beda cie cieszyc... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno tylko się przyjaźnią ![]() Jezu jest mi tak źle dziś, ciągle chce mi się płakać ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Muszę się "wygadać"...:rolleyes : Wróciłam właśnie z imprezy. Był koncert mojego ukochanego zespołu, potem poszłyśmy z koleżankami jeszcze do pubu. Wcześniej byłam sobie na działce chcąc się poopalać, ale z racji kapryśnej pogody pobyczyłam się na kocyku z muzyczką w uszach. Mimo to było mi baaaardzo przyjemnie ![]() I tu pojawia się ZONK ![]() ![]() ![]() Widziałam sporo par cieszących się sobą... może to to mnie tak dobiło.. nie wiem. A może powrót do pustego mieszkania... ![]() Ech, nie chcę tak. Chcę być silna, chcę mieć to wszystko gdzieś! ![]() Jeszcze robię coś głupiego... ![]() ![]() ![]() Nie wiem po co to robię... ![]() ...wrzuciła ostatnio new focię... dała na profil. Ładna dziewczyna, taka hmmm dziewczęca - jego typ (i ciekawe co ze mną robił? ja mam urodę bardziej zimnej s*ki.. ![]() ![]() Przed chwilą przeglądałam fotki z dziś i natrafiłam na wspólną z nim z wypadu w góry...tacy szczęśliwi a było to zaledwie 2 miechy temu... jej...jak można być takim niedojrzałym, rozkapryszonym dzieciakiem ![]() Natrafiłam dziś też na zeszyt, w którym w najtrudniejszych momentach z początku pisałam swoje "żale". Wszystko to, co mnie bolało. Jaka ulga, że nie czuję już tego co przeczytałam... ogólnie to były słowa niezrozumienia dlaczego mi to zrobił i takie tam...ale ewidentnie przebijają się przez te słowa uczucia do niego. TERAZ ICH NIE MA. Tzn są, ale przeciwne ![]() Dobra bo już się rozpisałam za dużo i tak pewno żadna z Was nie przeczyta ![]() ![]() Kocham to miejsce ![]() dzięki ![]() dobranoc
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2015-07-26 o 01:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde tak sie rozpedzilam, ze zapomnialam co mialam napisać ![]() ![]() Dobra, bo wypisuje jakieś farmazony ![]() ![]() Edytowane przez AngelGirl Czas edycji: 2015-07-26 o 02:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Wtajemniczenie
|
AngelGirl dzięki za przeczytanie :-*
To nie farmazony a fakty. Wiemy o tym dobrze. Mnie też wkurzają te czasy...sweet focie, dziurki, komórki, fejsy itd. Nic nie zrobimy. Ciesze się tylko ze przynajmniej dane mi było dorastać w czasach wolnych od tych wszystkich 'oglupiaczy'. Jak widzę młode pokolenie, w tym moich siostrzencow, to szczerze im współczuję. Co do Ciebie to fajnie ze masz tyle przyjaciół ![]() Wiem skadvu mnie gorsze samopoczucie pms... ![]() DAM KU*WA RADE...
#2682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Super że niedługo zaczynasz pracę, poznasz nowych ludzi i chociaż na chwilę zajmiesz sobie głowę czymś innym ![]() Trzymaj się kochana ![]() Czarownica - wczoraj miałam bardzo podobny nastrój.. byłam u znajomych, wszystko fajnie, nawet na chwilę zapomniałam o byłym, wróciłam do domu i znowu się zaczęło..... kolega u którego byłam jest super kucharzem, zrobił ulubione danie exa i bardzo chciałam mu napisać krótkiego smsa co jadłam, że było dobre i niech zazdrości ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka w piątek spotkała się z moim byłym (studiowali razem, to ona nas poznała ze sobą) i od tego spotkania ona unika pytań jak było, co powiedziaŁ jak ognia, udaje, że w ogóle ich nie widzi :/ ciekawe co jej musiał powiedzieć, że nie chce mnie ranić odpowiadając na nie.
![]() ![]()
![]() |
#2684 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zadomowienie
|
Jak czytam wasze wypowiedzi to widzę tyle podobieństw... Podobieństwa jeśli chodzi o byłych, ich zachowania, oraz o odczucia jakie mną i wami targają..
W tym momencie jest mi źle i smutno nie dlatego że rozstałam się z eksem, bo mimo że mi go brakuje i jak go widzę to najchętniej bym się do niego przytuliła to zwyczajnie boli mnie samotność. Pustka w domu. Mam przyjaciół z którymi mam ciągły kontakt, nie wiem jakbym sobie poradziła bez nich ![]() Mój ex ma dwie twarze. Twarz dla ludzi z zewnątrz: wesoły, zabawny, miły... a w domu zupełne przeciwieństwo, stawał sie agresywny, nieobecny, a do tego lubił flirtować z innymi. Wiele razy przez niego płakałam, przepraszał mnie, a później było to samo.. Jestem pewna, że nie chce być z tym człowiek, więc moja wyimaginowana tęsknota jest za kimś, ale nie za nim. Mam też głupie myślenie, które bardzo mnie dołuje, a mianowicie że nikogo nigdy nie poznam :O :p
#2686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem co Ci poradzić, może rzeczywiście potrzebujecie się wyszaleć osobno, a potem znów będziecie razem, nie wiem, życie jest nieprzewidywalne. Ale racja, my cierpimy dużo bo się nakręcamy, ja co chwila sprawdzam czy jest aktywny na fejsie ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy mój ex to jakoś przeżywa, czy płakał za mną, tęsknił, czy tylko ja się męcze? Może mówił prawdę naszej wspólnej kumpeli że z ta grubą i brzydką tylko się koleguje ( jak to ona powiedziała ,,jak tak na nią patrzę to moze być prawda" ![]() ![]()
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
hej
![]() U mnie ostatnio średnio tzn jak to sie mówi.. â☠â☠â☠â☠owo ale stabilnie ![]() ![]() Wiele razy zachował się bardzo nie fair wobec mnie, prawdopodobnie cały czas zastanawiałąbym się czy jest wobec mnie w porządku czy jednak kontaktuje się z akimis dziewczynami na boku...Mimo wszystko dalej uważam go za moją najbliższą osobę...Jestem DDA do tego niezbyt towarzytska, może dlatego tak bardzo się przywiązałam i tak mocno się teraz męczę. Nie lubię za długo przebywać wsród ludzi, gdy kiedys wyjechałam z koleżanką na wakację po 2 dniach miałam jej już troche dość z exem było inaczej był jedyna osobą, z którą miałam ochote bez przerwy przebywac ! uwielbiałąm go i uwielbiałąm spędzac z nim czas...wiem, że prędko już czegoś takiego nie poczuję. Mimo wszystko jestem dumna z siebie, że miałam siłę zakończyć ten związek i być w tym konsektwentna chociaż ja jedna wiem ile to mnie kosztuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj mam kryzys, nie mogłam spać.
Poszłam spać o 22 i przewracałam się z boku na bok. O 0:30 w końcu się wkurzyłam, zaświeciłam światło i czytałam książkę przez 2 godziny. Strasznie tęsknię, mam ochotę się rozpłakać. Bardzo mi go brakuje. I ta bezsilność - to jest najgorsze, bo nic nie mogę zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny!! Na weselu było SUPER wytańczone, pobawione, popite haha nawet wódkę wygrałam i PRAWIE złapałam welon ![]() Ale oczywiście ok 20 były musiał napisać sms "już zabawa pewnie w pełni, nie pij za dużo i życzę dobrej zabawy Ci czy tam Wam ![]() Edytowane przez ines8 Czas edycji: 2015-07-26 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba głupocie ![]() To wpadamy do Cb teraz na weselną wódkę opijać smutki ![]() A tego smsa mógł se odpuścić ![]()
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Leukotea Czas edycji: 2015-07-26 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
Jezu dziewczyny mam to samo
![]() Super, że się wybawiłaś na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo...że za jakis czas dojrzeje, ogarnie się i za rok czy dwa napisze bo z żadną inna nie chce być i zrozumiał, że jestem miłoscią jego zycia, bedzie mi wierny po wszeczasy...spróbujemy od nowa i będzie happy end ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lagmina Czas edycji: 2015-07-26 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na zdrowie ! Huehuehue własnie natknełam się na profil exa na sympatii..poprawiło mi to nastrój bo to oznacza, że nie ma nikogo poważnego i niezbyt mu idzie wyrywanie skoro na internet się przerzucił ![]() ![]() Chociaż przepraszam w sumie nie dziwota wszak w legii cudzoziemskiej pewnie cięzko o kobiety to bidulek wspomaga sie internetami między jedna bitwa a druga. ![]() Edytowane przez lagmina Czas edycji: 2015-07-26 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Raczkowanie
|
U mnie nic nie bedzie dobrze, dopoki nie zacznie pokazywac,ze mu zalezy... a mam to juz gdzies, na roczek mojej chrzesnicy poszlam sama to i wszystko inne przezyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurde dziewczyny ja niby spotykam się ze znajomymi, robię fajne, szalone rzeczy z nimi, dobrze się bawię i wiem, że za każdym razem jak będę to wspominać to wywoła uśmiech na moje twarzy, zaczęłam też uczyć się nowych rzeczy, ale nawet nie wiem jak to określić. Czuję się taka pusta w środku, ale to tak totalnie. Zero uczuć, emocji, jakbym była jakimś pustym workiem. Nic nie mogę z siebie wykrzesać :/
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chętnie pogadała z jakąś dziewczyną (na pw) która mimo rozstania spotykała się ze swoim byłym...
![]() Bo jest mi ciężko jak cholera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pół roku to jeszcze nic ! ja słyszałąm o przypadku gdzie ludzie rozstali sie po 3 latach zyli sobie oddzielnie aż po 7!! latach przypadkowo sie spotkali, zadne z nich przez ten czas nie ułozylo sobie zycia a teraz sa po slubie i maja dziecko ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Ja mam ochote sie spotykać i wiem, że prawdopodobnie on by chcial...walcze od rana ze sobą żeby do niego nie zadzwonić bo wiem, że to totalnie bez sensu i tylko rozdrapie rany Edytowane przez lagmina Czas edycji: 2015-07-26 o 17:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.