![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
A ja dzis mam dosc tesciowej. Napiła sie u sasiada wódki i teraz mi gada nie wiadomo co przez to ja musze chadze do pieca po schodach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Raczkowanie
|
tak sn rodziła. ale ona ogólnie jest duża babka
![]() ![]() Marei tak byłam na kase chorych akurat moja lekarka miała urlop kiedy wypadł termin wizyty, i byłam u innego lekarza, myślę, że nie ma z tym problemu mamy wolności wyboru ![]()
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczynki chyba też noszą wąsy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje że da rade wymienić, napisałam do makaszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedy w ciąży robi się najwięcej rozstępów na brzuchu? Pod koniec jak skóra już ma dość czy ok 7 miesiąc jak brzuch szybko rośnie? Na piersiach ktoś napisał, że po porodzie jak się nawał pokarmu robi. Ciekawa jestem kiedy jest taki najwrażliwszy czas na brzuch. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-03-12 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz mi pokazywał chłopca a raz babeczkę.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 4 h?! współczuje bardzo! Zastanawia mnie, dlaczego mi najpierw wyniku na czczo nie sprawdzili, tylko pobrali krew, wypiłam glukozę, za godzinę kolejne pobranie itd Cytat:
![]() Aż sama płytę z USG połówkowego obejrzałam,bo tam niby siusiak, ale znów zawsze pępowina między nogami i teraz mam stracha;P Nie chcesz sprzedać chłopięcej wyprawki? ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że akcja porodowa uciszona! Ja niestety wolniej nie chodzę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ależ dziś znów piękny dzień! z rana oddałam dwie fiolki krwi, wystraszyłam się Kają, a teraz zastanawiam się czy jutro moją gin o USG męczyc ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
marta, u mnie też nikt nie sprawdzał na czczo, tylko od razu glukoza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę mam takich typowo chłopięcych niewiele bo kurde to ze w paski białogranatowy pajac.. to moze i dziewczynka spać w tym ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Wstrzymuje się ![]() ![]() Jedynie wymienie te kocyki i ochraniacz, bo co, po miechu mi raczej nei przyjmie... To juz wolę wymienic teraz na szary w gwiazdki np i bedzie i dla chłopca i dla dziewcyznki niz zostać z marynarskim przy dziewczynce w 90% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
często właśnie widzę, np na ig, dziewczynki w niebieskich ubrankach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Konto usunięte
|
Pod gradobiciem pytań:
Kupujecie termometr do wanny? Rogala do karmienia? Ile podkładów poporodowych? I jakie podpaski? Bo mam napisane w wyprawce na kartce ze szpitala a nie wiem jakie - zwykłe? Kupujecie muszle laktacyjne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
aaa! no to jedynie bluza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
nie kupuje termometru, rogala chyba tez nie, podkładów (chodzi Ci o te na łózko?) nie wiem ile, w szpitalu u mnie chyba dawali więc tyle co do domu.. 10szt? podpaski kupowałam te bella wielkie te takie babciowe ![]() Muszle w sensie że do stanika? tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rogala do karmienia mam i napewno będę używać bo to mega wygoda Podkłady te do majtek? 20szt a jak będzie za malo to w aptekach są .. Ja po CC zuzylam 9szt Podlaski zwykle... Ja lubię naturella i myślę ze takie po SN będą lepsze... W sensie żeby nie miały siateczek żadnych tylko takie miękkie były Nad muszlami się zastanawiam ale to u mnie bez sensu bo mam mega mocne zaworki w cyckach. Nigdy mi noc nie pocieklo , nie uzywalam wkładek laktacyknych wiec jak się okaże ze się cos zmieniło to wtedy kupie. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dziecko zasnelo mi w aucie pod domem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Wyspi oczywiście....ehh słownik ![]()
![]() |
#2693 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje leżenia..... i tym sposobem ilość Franków wróciła do normy ![]() Cytat:
no chyba że jesteś już z lat 90-tych ...to widocznie lekarz sie pomylił ![]() też tego nie czaję ![]() aaaaaaa wu-zetka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja sie cały czas schizuje że bede mieć cesarke....nawet nie wiem czemu..jakies takie przeczucia mam . ![]() wąsy i czaszki ![]() ![]() dopisz markerem albo wyszyj przed "man" - "wo" i bedzie idealnie ![]() ![]() dzwoniłam do tego sklepu z allegro. kazali mi zrobić zwykły przelew i zapłacić tylko połowe . a za reszte cofną sobie prowizje allegro i wyjaśnią że z przyczyn niezależnych..... chyba spoko, ale i tak mam schizy że mi nie wyślą albo coś.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||||||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nadrabiam od wczoraj: Cytat:
![]() a Ty pij duużo wody mineralnej tylko z niską zawartością sodu. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i bardzo mocno kciukam, żeby się przekrecil. Jeszcze ma sporo czasu, więc na pewno się uda ![]() Wow... jestem w szoku. I wcale się nie dziwię, że płakałas ![]() Mi wlasnie lekarz nic nie chciał powiedzieć przed 20tc, bo stwierdził, że nie przyjmuje reklamacji ![]() Tez się bałam teraz w szpitalu, czy nic tam nie urosło, bo tylko raz miałam sprawdzana Płeć. Na szczęście zostało bez zmian. Cytat:
mi w poprzedniej ciąży jak leżałam w szpitalu źle babka zmierzyła Kubusia i wyszło, że ma jakieś 500g za mało. Po wyjściu poszłam prywatnie i się okazało, że wszystko ok. Także głowa do góry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja do momentu pójścia do szpitala miałam częste twardnienia, teraz ustały. Myślę, że to one spowodowały u mnie skrócenie się szyjki :/ Cytat:
Właśnie w poniedzialek wyszłam ze szpitala. Miałam skurcze i szyjka się skróciła. Czeka mnie leżenie i odpoczynek do końca. Kurcze jeszcze ostatnio mam schizy, że mi się sacza wody płodowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rogala nie kupuje. mam cebuszke więc pokombinuje z nią ![]() podkładów na łóżko? na stronie mojego szpitala pisze że trzeba mieć 3, na innych 5-6. kupie 10 to bedzie do domu. zawsze si do przewijania przyda podpaski- na stronie szpitala mi podają że 2-3 paczki trzeba mieć. kupiłam 1 pake tych mega- bella mama i 2 paczki sobie kupiłam canpola. też są duże, ale są dużo cieńsze od belli, mają anatomiczny kształt i nie są takie stywne. wydają sie całkiem fajne muszli laktacyjnych nie kupuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zadomowienie
|
kaja, będziesz miała "dziewczynę marynarza" i na pewno siostry będą się super dogadywać razem
![]() Ja biorę właśnie ten ochraniacz mietowy w szare gwiazdki bo jak dla mnie najładniejszy ![]() A jak nie będziesz miała co zrobić z bluzą "F" to ja się chętnie nią zaopiekuje i problem z głowy ![]() ![]() A my odebraliśmy dziś wanienkę i wkładkę do niej, jest suuuuper ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Marta, u mnie na czczo też nie sprawdzali wyniku tylko pobierali, potem glukoza, za godzinę pobieranie i za kolejną kolejne
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
U mnie to byłaby załamka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Rogala nie kupuję bo mam cebuszkę ![]() A reszty nie wiem nic, nie jestem jeszcze na tym etapie ![]()
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Ja mam siostry (bliźniaczki) mniej więcej z taką różnicą wieku jak będzie u Ciebie Kaja i naprawdę super się dogadujemy.
![]() Jest teraz tyle pięknych rzeczy dla dziewczynek ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.