![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
To kolej na mnie
![]() - cienie pod oczami (mam je odkąd pamiętam...) - popękane naczynka na udach, trochę na pośladkach (nie mogę na to patrzeć, ale żeby było ich mniej łykam rutinoscorbin) - brzuszek mógłby być troszkę bardziej płaski ![]() - trądzik, zaskórniki, przebarwienia - zęby Ale żeby nie było, nie siedzę codziennie i nie użalam się nad sobą ![]()
![]() |
#2672 |
Zadomowienie
|
Jak narazie kompleksów nie mam
![]() ![]()
![]() |
#2673 |
Przyczajenie
|
![]()
Generalnie natura obdarzyła mnie wszelaką krzywością
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Przyczajenie
|
Ja mam wiele kompleksów największe to grube nogi są proste ale co z tego jak grube...szczególnie uda...wielkie masywne...fuj... i sine podkówki pod oczami...tylu korektorów próbowałam....tanich i droższych...nic nie pomaga...ogólnie jest mało rzeczy które lubię w swoim wyglądzie...nienawidzę patrzeć w lustro...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Przyczajenie
|
U mnie, to po kolei:
- lenistwo - czasami wstydzę się, że obijam się cały dzień ![]() - 70b lub 65c ;/ - duży nos - usta (niby pełne i mają zdrowy kolor, ale są 'krótkie') - dziwny kolor zębów - nienajlepsza, choć nie aż taka słaba kondycja - cienkie włosy (choć ostatnio się do nich przyłożyłam, to wyglądają lepiej) - cera, niby nienajgorsza, ale mogłaby być lepsza - chciałabym mieć większe oczy - rozstępy na udach ;/ no i trochę cellulitu, fakt faktem, że jest niewidoczny, ale źle się z tym czuję ![]() - no i mam lekką skoliozę, niewidoczne, ale moje samopoczucie jest straszne to chyba na tyle, choć wiem, że znalazłoby się tego więcej... Edytowane przez circlee Czas edycji: 2010-08-17 o 04:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
ja:
- zniszczone włosy - sińce pod oczami - krzywe zęby - brzuszek, z którym staram się dzielnie walczyć - krzywe nogi - niski wzrost Nic tylko usiaść i płakać ![]()
![]() |
#2677 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam jeszcze krzywe zęby,ale założyłam aparat ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Raczkowanie
|
a ja mam za duże piersi grrr
![]() jeden kompleks niedlugo będzie wyleczony; aparat ortodontyczny ściągają mi za 10 miesięcy ![]() poza tym nigdy nie mogłam osiągnąć płaskiego brzucha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Rozeznanie
|
a wiec teraz moje kompleksy
![]() -jestem za chuda mam niedowage ok 10kg -mam max plaski tylek mozna powiedziec ze wogole go nie mam -mam dziwny brzuch taki wypukly -brzydkie oklapnete wlosy -odstajace uszy -rumience na twarzy -troche krzywe nogi -brzydkie palce u stop dziwny ksztalt -zbyt owlosione rece troche jak u faceta -zylaste dlonie -usta niby mam ladne bo takie pelne i ksztaltne ale sa za krotkie nieporporcjonalne do mojej twarzy -garbie sie to chyba tyle sporo tego ![]() ![]() a jesli chodzi o charakter jestem gadatliwa humorzasta chaotyczna leniwa Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2010-08-20 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Przyczajenie
|
hmm... z wyglądu moim głównym kompleksem są krzywe zęby, poza tym ogólnie jest ok. O wiele bardziej irytuje mnie mój charakter i zarazem jest on moim kompleksem;
- najpierw mówię i robię, potem myślę - nagminnie płaczę, ogólnie często jestem rozbita - bez powodu - mam zajawki jak dziecko - działam wbrew sobie, tj. robię coś co jest sprzeczne ze mną a później tego żałuję - przestałam być pewna siebie i przebojowa pozbędę się tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
miseczka A..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Raczkowanie
|
moim kompleksem jest niezdecydowanie i... brak kompleksów
![]()
![]() |
![]() |
#2683 |
Raczkowanie
|
-75 B
- włoski - za dużo, za ciemne i też w miejscach w których nie powinno ich być - duży nos, małe usta (beznadziejne połączenie) - cera skłonna do wyprysków - niezbyt zgrabne nogi i pewnie cos jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
Kiedys mialam ich miliony,potem z wiekiem zmadrzalam.
Teraz mam kompleksy,ktore sa kompleksami naprawde. A mianowicie: Szerokie biodra Maly biust -75A Wystajace ząbki,jedynki(to jest najgorsze),naprawde wystaja jak u krolika,ale coz....nosilam aparat staly przez ponad rok i nic,tzn zęby sie naprostowaly,ale po zdjeciu aparatu kilka tygodni i wszystko wrocilo.....stosowalam sie do zalecen,nosilam specjalna wkladke po zdjeciu aparatu i niestety....nie wiem,moze ortodonta do bani byl.... To tyle.Chociaz moj facet twierdzi,ze jestem taka piekna i zgrabna i w ogole,ble ble ble....milosc slepa jest(na szczescie!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
moim kompleksem jest obwisły biust i rozstępy na nim i na pośladkach. Mam 20 lat 174 cm wzrostu i 60 kilo wagi a rozmiar stanika 75D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Kilka kg. za dużo
Nieładna skóra, uczulona na wszystko ![]() Nieładne zęby
![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Mi się nawet myśleć nad tym nie chce,
pierwsza myśl jaka przychodzi do głowy - nie mam. Ale mam, często głupio mi że w dzisiejszym świecie nie potrafię języka angielskiego perfekt- a to standard. Chciałabym mieć większy talent językowy i do tego języka. Nauczyciele mówili mi odwrotnie- że mam talent, chwalili mnie, a mnie dręczyło to że chyba nie byli szczerzy. (aż tak kiepska jestem, że musieli mi dodawać otuchy?;/) Nie potafię się komunikować w rozmowie po angielsku, a że nie jestem osobą która się stara w czymkolwiek, nie wezmę się do nauki, wolałabym mieć wrodzony talent i nie musieć sie uczyć by potrafić, ott żałuję że nie mam, może mój kompleks wsród znajomych oni to jakoś naturalnie przyswoili ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- widzę że o wyglądzie piszecie ja nie mam takich kompleksów, toleruje siebie mam dużo z tych wad co opisujecie, ale to jakoś nie przeszakdza mi, ja mam jakąś wadę ale to lubię, np niski wzrost - nie chciałabym być nawet o cm wyższa, 159cm do mnie i mojego charakteru - w sam raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poszukaj tutaj: http://www.sfd.pl/fitness/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Charakter: Prawie nic, lubię go. Tylko chciałabym być mniej leniwa. ^^ Czasami za bardzo trwonię czas przez to lenistwo i mam wyrzuty sumienia.
Wygląd to porażka. W skrócie: 15 kilogramów przytyłam, mam krzywe zęby, wąskie usta, brak wcięcia w talii, ciemne owłosienie na ciele, blizny po pryszczach i pryszcze. Jeszcze bardziej w skrócie: jestem babo-chłopem. ;( NIENAWIDZĘ mojego wyglądu. A właśnie jeszcze dwie rzeczy: mój tyłek jak to powiedział mój kolega jest oklapnięty, a nie ładny, jędrny oraz nie lubię paznokci u stóp.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2010-08-26 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Kompleks Wzrostuu, zdecydowanie męczy mnie od kiedy skończyłam 12 lat, zawsze byłam najwyższa, teraz już się trochę wyrównało ale o obcasach moge zapomniec, tak dla wyjasnienia mierzę 182 cm. ;(
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
- za grube nogi i cellulit
- małe piersiątka - PRYSZCZE i ŻYLAKI ![]() ![]() - brwi - garbienie się - nieśmiałość
Zamierzam: Zdrowo się odżywiać Ograniczyć słodycze Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2010-08-26 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
-aparat na zebach (naszczescie wkrotce sciagany)
-pulchne uda z lekkim cellulitem -za duzy biust - D -poobgryzane paznokcie -boczki -cienie pod oczami to wszystko powoduje ze czuje sie okropnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Raczkowanie
|
Moje kompleksy to:
- owłosienie. Kurde na głowie mam miliard, i to jest ok, ale nogi, pachy, i inne miejsca, brwi... Ehh... Jak ja zazdroszczę tym, które mogą sobie ogolić pachy i na 2 tygodnie mieć z głowy! Tak samo nogi. Ja bym musiała golić z 2x dziennie, by mieć ciągle idealnie gładkie. A żeby nie było widać włosków to tak raz na dwa dni. Masakra. Wąsik miałam ale często depilowałam to teraz rośnie słabszy. A brwi sobie wyreguluję i po 4 dniach już są nowe ![]() ![]() - cellulit, a nie mam jeszcze nawet 20 lat ![]() - rozstępy, za szybko urosłam jak dojrzewałam i mam ich pełno na nogach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dużo z nas ma nadmierne owłosienie. Mi już kilku lekarzy powiedziało, że to wina faszerowania jedzenia chemią, a kurczaków hormonami i że za kilka do kilkunastu lat każda kobieta będzie miała z tym problem, ponieważ organizm kobiety nie jest tak silny jak mężczyzny aby sobie z tym gównem radzić. Marne to pocieszenie, ale zawsze jakieś.
![]() |
![]() |
#2695 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
a ja się wyleczyłam z kompleksów.
wkurza mnie jeszcze troche to ze sie garbie. ale: 1. przestalam obgryzac paznokcie! ![]() 2. czuje sie super z moimi 180cm ; ) 3. małe piersi nie są fajne ale nie są złe. mogłyby być jakieś wklęsłe albo co. 4. długie patyki czyt. nogi - w spodniach nie wygladają źle ; ) 5. włosy - już mnie nie męczą te 78cm tylko mam krótkie do łopatek ![]() 6. znalazłam makijaż, w ktorym wyglądam ładnie. 7. wąsik pęsetą załatwiam. ..czego chcieć więcej ![]() dziewuchy pokochajcie siebie w końcu! życie jest takie krótkie. nie macie gorszych problemów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
Pewnie, że szkoda życia na kompleksy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2698 |
Rozeznanie
|
uważam, że jestem za gruba. ale to jedyny kompleks, więc jakoś żyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Ja współczuję sobie. Chyba się przerzucę na drogą, ale zdrową żywność. ^^
![]() |
![]() |
#2700 |
Rozeznanie
|
Moje kompleksy?
- cera!!! ![]() - za mało wysportowana, - niedostatecznie białe zęby, - niewyrazista uroda. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.