|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Napiszę tak.Dr. Błada ma wszystko w nosie.Dr.piwnik to nieczuła i niekompetentna lekarka.Natomiast dr Sypniewski uratował mi dziecko w czasie porodu.Polecam.
|
#2672 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Witam wszystkich
Czy któraś z Was ma problem z nadżerką, albo już się jej pozbyła i może podać mi namiary na dobrego lekarza, który się tym zajmuje? Zależałoby mi aby lekarz przyjmował w Łodzi i był w przystępnej cenie, bo nie mam za dużo kaski. Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#2673 |
|
Przyczajenie
|
KIELCE
LEK. MED. SPEC. CHORÓB KOBIECYCH I POŁOŻNICTWA ZOFIA CZARNOCKA-KUBARA Bardzo dokładnie bada i robi cytologie przyjmuje na NFZ wiec nic się nie płaci prowadziła moja ciąże chodzę do niej już 4 lata. Przyjmuje również w gabinecie profilaktyki i chorób piersi gdzie dokładnie bada i daje skierowania na USG również na NFZ "gabinet z różową wstążką" http://www.wielkakampaniazycia.pl/in...rozowa_wstazka Centrum Medyczne CROSSMED ul. Jagielońska 92 Edytowane przez kasienkamos Czas edycji: 2011-01-13 o 19:51 Powód: zmiana adresu przychodni |
|
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
muszę iść do ginekologa, dodam że będzie to moja pierwsza wizyta, mam 16 lat. Czy zna ktoś lekarzy z przychodni FALCK na ul. Sapieżyńskiej w Warszawie? |
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Cytat:
![]()
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-06-07 o 20:20 |
|
|
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
to ja polece doktora Mirosława Busza z Przemyśla. Na pierwszej wizycie dał mi skierowanie na badania hormonalne. Przy interprectacji wyników wszystko mi wyjaśnił i po prostu rozmawiał jak z człowiekiem. Spotkałam sie z wieloma dobrymi opiniaMI na jego temat takze jakby co warto do niego sie zgłaszac
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
RZESZÓW
Lek. med. Kinga Bilińska- Szacoń Przyjmuje w NZOZ Centrum Medyczne PROMEDICA przy ul. Plac Wolności 17. Przyjmuje: NFZ: wtorki 16.00-19.00, środy 9.00-12:00, Czwartek 9:00-12:00 no i PRYWATNIE chyba też w te dni tylko, że po godzinach lub przed wizytami pań, które odwiedziły ją na fundusz. Nie orientuję się, Ja zawsze chodziłam w czwartki po 12 ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2678 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Dr Dariusz Góźdź jest najlepszym specjalistą jakiego spotkałam w życiu. Przez 3 lata leczyłam się na bezpłodność - On jako jedyny dał mi nadzieję, że mam szansę na dziecko. Pierwszą ciążę poroniłam i po zabiegu w szpitalu na PL. Starynkiewicza miałam krwotok, niestety nie umieli mi pomóc - to On mi pomógł. Drugą ciążę prowadził właśnie dr Góźdź - dziś mam ślicznego 5-letniego synka. tel. +48 509 019 664 Przyjmuje w gabinecie na ul. Polnej 3 Serdecznie polecam! |
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
ja mam abonament w prywatnej lecznicy w Warszawie, w Lim center. Ale do ginekologa chodzę od jakiegoś czasu prywatnie, bo tam wszyscy to porażka za porażką. Znalazłam bardzo fajnego lekarza, przyjmuje prywatnie na pl. Konstytucji 3 m. 60, Jacek Kostrzewa.
|
|
|
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa- endokrynologa w Warszawie?
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
Zabrze
Leszek Wojsa ul. Franciszkańska. Prowadził moją mamę w ciąży z moim bratem, od tamtej pory jest jej ginekologiem [13 lat. Fakt, faktem mówił wtedy, że Karol będzie dziewczynką, ale jak mu zrobię kucyczki to w sumie całkiem ładna z niego lala :P], no i teraz jeszcze mój.
|
#2682 |
|
Przyczajenie
|
POZNAN
dziewczny polecam E. Skorupska-Jagieła. bylam wczoraj na pierwszej wizycie i to wlasnie u niej i jestem mega zadowolona. deliktanie, naprawde fajna babka
|
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa-KRAKOW dodam ze jestem w ciazy i chcialabym aby byl to lekarz kompetentny dobrze prowadzacy moja cala ciaze
|
#2684 |
|
Przyczajenie
|
Pytań podobnych jak moje z pewnością przewinęło się wiele jednak zapytam...
Poszukuje ginekologa we Wrocławiu na pierwszą wizytę, nie powiem trochę się obawiam. Z góry dziękuje za pomoc
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze na ulicyBazarowej sprawdz,jest przychodnia,slyszalam ze dobra. ode mnie daleko,wiec tam nie bylam. ja polecilabym ci na wigury 13 lekarke,tyle ze prywatnie i bierze 100zl za wizyte,takze chyba odpada,skora zalezy na cenie
|
|
|
#2686 |
|
BAN stały
|
Dot.: ginekolog w niedziele TARNÓW
Bydgoszcz
dr.Piotr Siwek sama chodzę i jestem bardzo zadowolona,delikatny i bardzo sympatyczny |
|
|
|
#2687 |
|
Raczkowanie
|
Rzeszów
Dariusz Ulman. Przyjmuje w medyku na lisa -kuli 9d w palomed na Słowackiego i w medyku na szopena. Bardzo miły i delikatny lekarz. Byłam u niego dwa miesiące temu na swojej pierwszej wizycie. Muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona. Wszystko dokładnie wytłumaczył zbadał piersi, zrobił USG i wizyta nie trwała 15 minut tylko aż 40 . Załatwił mi też skierowanie na badania hormonalne i USG ginekologiczne na NFZ chociaż byłam u niego prywatnie( koszt wizyty 70zł. lecz jest też na NFZ tylko trzeba czekać dłużej). Dowiedziałam się później że zebrał za to niezłe kazanie od kierowniczki, że naciąga placówkę na straty
Edytowane przez Szangal1206 Czas edycji: 2010-06-28 o 11:28 |
|
|
|
#2688 |
|
Przyczajenie
|
Poznań
dr Kornelia Tomaszewska - przyjmuje przy skrzyżowaniu Głogowska/Hetmańska. Badając wszystko tłumaczy, opowiada, co widzi, co to oznacza, jakie są rokowania, daje ulotki informacyjne. Przyjmując prywatnie nie zdziera bezdusznie z pacjentek Na przykład badanie kontrolne po np. antybiotykoterapii kosztuje 1/3 ceny całkowitej wymazu (40 zł). Zawsze wypisuje 2 recepty na tabletki antykoncepcyjne - jedną z datą, drugą bez. Polecam też w przypadku pierwszej wizyty, jeszcze przed rozpoczęciem współżycia - pani dr jest bardzo delikatna, każe mówić, jesli zaboli. Gabinet ma bardzo komfortowy, jest osobne pomieszczenie na przebieralnię, ze zlewem, wygodną ławeczką, wieszakiem. Wyniki np. cytologii przesyła SMS-em nie trzeba wydzwaniać z pytaniem o wynik.
Edytowane przez little_marynarka Czas edycji: 2010-05-28 o 15:51 |
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Dąbrowa Górnicza, Bedzin, Sosnowiec.
Z tych miast, czy ktos moze kogos polecic????
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Moja przesympatyczna ginekolog
Bożena Miedzierska-Wrzodak Tytuł naukowy: lekarz Specjalizacje : specjalista ginekologii i położnictwa +48 502 368 225 bozena.wrzodak@rogiewicz. pl Publiczna Służba Zdrowia: Starszy asystent w Klinice Położnictwa, Chorób Kobiecych i Ginekologii Onkologicznej Centralnego Szpitala Klinicznego MSWiA, ul Wołoska 137 Warszawa 05-806 Komorów ul brzozowa 75C oraz w Pruszkowie w swoim domu pani doktor przyjmuje |
|
|
|
#2691 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuje dobrego ginekologa z okolic Myszkowa lub Zawiercia woj. śląskie, kogo polecacie?
|
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
nieznośna, ja znalazłam P.dr.Katarzyna Wodecka. Przyjmuje prywatnie na Sienkiewicza w DG(przystępne ceny)i z nfz w szpitalu w DG. ale do szpitala ciężko się dostać bo rzadko przyjmuje.
wrzuć w google to pokarzą ci się opinie o niej. Ja osobiście chodzę do niej od niedawna i jeszcze nie bardzo mogę wydawać opinię ale jak narazie jest sympatyczna i delikatna przy badaniu tylko mały minus, że jak chcesz coś wiedzieć więcej niż podstawy to musisz zapytać. a poza tym jest ok.jak chcesz więcej to na pw. |
|
|
|
#2693 |
|
Przyczajenie
|
a możecie polecić mi jakąś panią ginekolog na 1 wizytę, z Lublina??
bo się bardzooo boję, a nie chciałabym trafić na kogoś kto mnie tylko jeszcze bardziej zestresuje![]() dzięki z góry z pomoc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dr. Dorota Robak-Cholubek. LUXMED Lublin 20-080, ul. Radziwiłłowska 5, tel. 81-53-23-711 www.luxmedlublin.pl CM LUXMED LUBLIN Lublin 20-555, ul. Zwycięska 6a, tel. 81-53-23-711 Edytowane przez Szangal1206 Czas edycji: 2010-06-01 o 08:30 |
|
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
Rzeszów
Dr Bogdan Obrzut Rewelacyjny, opiekuńczy, zapobiegawczy lekarz. Podczas wizyt jest wyrozumiały- wysłucha i odpowie spokojnie na najróżniejsze pytania. Delikatny podczas badania. Pracuję w szpitalu na Szopena. Przyjmuję w Pro- Familii na Podpromiu. Wizyta kosztuje 120 zł. W cenie wizyty jest usg, cytologia. Podobno rewelacyjnie sprawdza się jako lekarz od schorzeń takich jak: nadżerka, cysta, itd. Polecam z czystym sumieniem. http://www.intermed.pl/wizytowka,1317 |
|
|
|
#2696 |
|
Przyczajenie
|
Wrocław - wspomniana już wcześniej klinika Corfamed na ul. Kluczborskiej.
Polecam szczególnie dr Bielickiego. Naprawdę bardzo sympatyczny, rzeczowy facet, porozmawia fachowo o wszystkim, chętnie sam udziela rad, odpowiada na wszystkie pytania konkretnie. Polecam! Nawet na pierwszą wizytę, nie ma co się krępować. stresik schować do kieszeni i iść śmiało do niego
|
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie wie któraś z was może gdzie jutro w Warszawie przyjmie mnie dość kompetentny ginekolog???Bardzo Proszę o odpowiedz!!
|
|
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław - dr Kazimierz Kaim
Czy ktoś może coś powiedzieć o tym lekarzu?? Poszukuję lekarza, który przyjmuje na NFZ i robi badania przed dobraniem tabsów...znalazłam o nim pozytywne opinie, ale wizaż jest dla mnie wiarygodniejszym źródłem informacji...
|
#2699 |
|
Przyczajenie
|
WARSZAWA / ewentualnie KŁODZKO
Mam pytanie. Możecie mi podać jakiegoś lekarza który przepisze mi tabletki antykoncepcyjne bez badania? Miałam jakieś 3 miesiące u swojego lekarza badanie, a nie mam możliwości teraz pojechać do niego, a recepta mi się skończyła i muszę u innego lekarza zdobyć receptę. Byłoby super gdyby dało radę, bo wiem że wielu nie przepisze baz badania zwłaszcza jak nie zna osoby... Ale jestem w podbramkowej sytuacji. I jeszcze napiszcie ile bierze za wypisanie recepty lub czy są jakiś zniżki dla studentów. Najlepiej w Wawie ale będę przelotem w Kłodzku jeszcze zanim mi się skończy to opakowanie więc... będę wdzięczna za pomoc.
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
chcialbym zeby jakis lekarz z Pruszkowa przygotowal mnei do ciazy ale nbie zdzierał kasy mam do wyboru: dr.Krzyzstof Sankiewizc dr.Marcin Zbrotowicz dr.aRkadiusz Kamiński dr.Marek Koszarski dr.Paweł Siekierski moze ktroas z Was ma jakies dosiwadczenia z ktroyms z wymienionych? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

bo się bardzooo boję, a nie chciałabym trafić na kogoś kto mnie tylko jeszcze bardziej zestresuje