Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-01, 22:01   #2671
Adamantium01
Karo

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Ale ja też nie jestem z tych patriotycznych osób,nie jestem skłonna do oddawania życia. Nie o to zupełnie mi chodziło.Nie obchodzi mnie świętowanie niepodległości w stanach,a wiem kiedy jest. Po prostu o pewnych rzeczach się wie jak się ukończyło jakąś szkołę,gdzie były lekcje historii...
dokładnie

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:02   #2672
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ej dobra, jakby to był pierwszy raz, to można nie skumać - ale rok w rok się o tym trąbi, nawet ludzie spoza Warszawy o tym wiedzą. Można nie świętować, ale w tym kraju niewiedza, co się dzisiaj odbywa, to tak jakby nie wiedzieć kiedy jest Boże Narodzenie sorry, ale dla mnie głupota.
No to widać nie wszyscy... I uważam, że niewiedza różni się od głupoty - nie stawiałabym znaku równości. Głupotą by było gdyby dziewczyna np. wyśmiewała to święto, ale ona chyba raczej o nim nie wiedziała? Tak zrozumiałam.
Ps. Znam osoby, które nie wiedzą dokładnie kiedy jest Boże Narodzenie ("jakoś pod koniec grudnia") czy inne chrześcijańskie święta. Dwie takie osoby wykładają na UW i nie uważam żeby były "głupie" - po prostu ich to w żaden sposób nie dotyczy i nie interesuje na tyle by mieć wbitą do głowy dokładną datę. Nie chcę się licytować, nie zrozumcie mnie źle, chcę tylko pokazać, że są też tacy ludzie i że ich brak zainteresowania nie wynika z pogardy czy "głupoty".
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:03   #2673
mpointofview
Raczkowanie

Dla rozluźnienia w ten sobotni wieczór wrzucam filmik, ktory znalazłam, może już znacie podobne filmiki, zagraniczni vlogerzy nagrywają testy polskich słodyczy/napojów/przekąsek. Mi się bardzo przyjemnie oglądało jak ta dziewczyna zszokowana wącha Kubusia niedowierzając w połączenie marchewki z innymi owocami w soku https://www.youtube.com/watch?v=6brFCVfY8Rc
Stary 2015-08-01, 22:04   #2674
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
No to widać nie wszyscy... I uważam, że niewiedza różni się od głupoty - nie stawiałabym znaku równości. Głupotą by było gdyby dziewczyna np. wyśmiewała to święto, ale ona chyba raczej o nim nie wiedziała? Tak zrozumiałam.
Ps. Znam osoby, które nie wiedzą dokładnie kiedy jest Boże Narodzenie ("jakoś pod koniec grudnia") czy inne chrześcijańskie święta. Dwie takie osoby wykładają na UW i nie uważam żeby były "głupie" - po prostu ich to w żaden sposób nie dotyczy i nie interesuje na tyle by mieć wbitą do głowy dokładną datę. Nie chcę się licytować, nie zrozumcie mnie źle, chcę tylko pokazać, że są też tacy ludzie i że ich brak zainteresowania nie wynika z pogardy czy "głupoty".
a ignorancji

Stary 2015-08-01, 22:08   #2675
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Ale ja też nie jestem z tych patriotycznych osób,nie jestem skłonna do oddawania życia. Nie o to zupełnie mi chodziło.Nie obchodzi mnie świętowanie niepodległości w stanach,a wiem kiedy jest. Po prostu o pewnych rzeczach się wie jak się ukończyło jakąś szkołę,gdzie były lekcje historii...

Też wiem kiedy jest święto niepodległości. Nie wiem kiedy jest (dokładnie) rocznica powstania warszawskiego czy święto NMP. No po prostu nie interesuje mnie to na tyle, żeby pamiętać. Wiem, że jest, że wyją syreny (w rocznicę Powstania nie w święto NMP, bo zaraz ktoś zrobi ze mnie głupka ) , że 17:00 i że "Polska Walcząca". I wiem, że większość pamięta i świętuje w taki czy inny sposób. Serio, nie chcę usilnie bronić dziewczyny, ale po prostu ją rozumiem. I nie wiem, może oprócz tego, ze głupia to jestem też głucha, ale nie słyszałam w swojej okolicy żadnych syren
Stary 2015-08-01, 22:09   #2676
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
słabo kojarzę tą Andziaks, ale dlaczego od razu głupotą? Czy każdy musi wiedzieć, że dziś na 17:00 w Warszawie był planowany marsz? Ja tam o rocznicy dowiedziałam się jakąś godzinę temu, przy czym jestem w Warszawie... Nie każdego jarają daty i rocznice, serio. Część świętuje, a część nie.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

o tak, koniecznie! Tylko z wielkiej litery czy tam dużej, łotewa

Cytat:

jasne, rozumiem, że dla kogoś to ważne wydarzenia. Ale nie dla wszystkich. Przepraszam, po prostu jestem z tych, dla których oddanie życia za coś tak abstrakcyjnego jak "państwo" jest niezrozumiała I dlatego nie obchodzę tego typu rocznic. Nie neguję, nie oceniam - każdy ma swoje wartości i przekonania i swoją skalę patriotyzmu. Po prostu nie dziwi mnie, że dziewczyna mogła zapomnieć albo nie wiedzieć do końca o co chodzi. Na Bemowie nie zauważyłam niczego szczególnego w związku z godziną 0

bardzo lubię jej felietony
Ja gdyby nie tv i radio to nie miałabym o niczym pojęcia. Nie żyję historią, nie interesuję się historią i nie uważam żebym musiała. Nie neguję czyjegoś patriotyzmu, tego że może kogoś to wzrusza i że zależy komuś na celebracji. Dla mnie się liczy tu i teraz. Nie przemawiają do mnie argumenty, że tą datę TRZEBA PAMIĘTAĆ.. albo że nie miałabym może swojego TERAZ, gdyby nie ten dzień. Czy wszyscy muszą być super patriotami i przeżywać takie historyczne momenty? Raczej nikt mnie do tego nie zmusi.
U mnie żadne syreny nie wyły, a byłam w tym czasie na mieście, na zakupach.

Edytowane przez ilciadzaga
Czas edycji: 2015-08-01 o 22:10
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:10   #2677
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
a ignorancji

tak, być może u niektórych z ignorancji, ale też bym nie generalizowała. Dziewczyny to chyba nie wątek na taką grubą dyskusję?
Stary 2015-08-01, 22:11   #2678
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Jeszcze tak odnośnie wtryniania się w czyjeś decyzje:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._wysokieobcasy
Krótki komentarz. Mądra kobieta z tej Wellman.
Pjona dla Doroty w tej kwesti
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:13   #2679
Adamantium01
Karo

Cytat:

tak, być może u niektórych z ignorancji, ale też bym nie generalizowała. Dziewczyny to chyba nie wątek na taką grubą dyskusję?
dyskusja cały czas dotyczy Andziaks, jutuberki :P

Stary 2015-08-01, 22:15   #2680
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ej dobra, jakby to był pierwszy raz, to można nie skumać - ale rok w rok się o tym trąbi, nawet ludzie spoza Warszawy o tym wiedzą. Można nie świętować, ale w tym kraju niewiedza, co się dzisiaj odbywa, to tak jakby nie wiedzieć kiedy jest Boże Narodzenie sorry, ale dla mnie głupota.
Zgadzam się z tym

Sama do Powstania Warszawskiego mam bardzo niejednoznaczny stosunek i wkurza mnie pokazywanie wyłącznie jednej strony medalu tego wydarzenia w mediach, ale jest to wydarzenie historyczne mimo wszystko ważne, więc fajnie byłoby wiedzieć co i jak się dzieje.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
I tak cud, ze nie Mąż.
Hahahaha <3

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
o tak, koniecznie! Tylko z wielkiej litery czy tam dużej, łotewa
Wielką
Stary 2015-08-01, 22:21   #2681
Ciemna163
Kociara

Cytat:
dyskusja cały czas dotyczy Andziaks, jutuberki :P

gdyby dotyczyła nie pisałybyśmy na szaro.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Wielką
Ale... taką wielką jak Bartek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 22:22   #2682
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/stalowanews...type=1&theater ale mural na Pradze

I ze smutnych wiadomości dzisiaj przeczytałam, że Zieleniaka chcą mi zniszczyć bezduszni ludzie postawią bezduszny budynek w miejsce takiego reliktu, smutek.
Stary 2015-08-01, 22:24   #2683
Adamantium01
Karo

Cytat:

gdyby dotyczyła nie pisałybyśmy na szaro.

Ale... taką wielką jak Bartek?
ja z czystej ostrożności :P

Stary 2015-08-01, 22:25   #2684
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Obejrzałam właśnie na snapie jak Andziaks narzeka,że "jest jakiś marsz w Warszawie" i że dużo ludzi po 17 na ulicach, a potem mówi,że o już wie dlaczego ci ludzie chodzą Narzeka jeszcze,że się z chłopakiem nie spotka,bo autobusy nie dojadą do centrum... Czuję się zażenowana jej głupotą, inaczej tego nie nazwę...
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 22:27   #2685
diorentynka
Zadomowienie

Wiem, że wcześniej były już dyskusje o tym, ale mam pytanie do osób, które podrażniła odżywka 4LL. Ja używam od ok. 2-3 miesięcy jeśli się nie mylę i na początku było wszystko ok. Rzęsy ładnie zaczęły rosnąć, ale w ost. tygodniu pojawiły mi się takie czerwone obwódki wokół oczu. Trochę jak u Katosu, ale nie jest aż tak tragicznie. Oczywiście od razu odstawiłam, choć nie ukrywam, troszkę mi żal, bo efekt zaczyna być ładny. Powiedzcie mi proszę, jak długo utrzymało się u Was to podrażnienie i czy po odstawieniu 4LL długo jeszcze miałyście ładne rzęsy? Kupiłam dziś ten krem z L'biotica, ale pewnie to nie będzie już to samo Po jakim czasie wróciłyście do 4LL, jeśli w ogóle?
Stary 2015-08-01, 22:32   #2686
Adamantium01
Karo

Cytat:
Wiem, że wcześniej były już dyskusje o tym, ale mam pytanie do osób, które podrażniła odżywka 4LL. Ja używam od ok. 2-3 miesięcy jeśli się nie mylę i na początku było wszystko ok. Rzęsy ładnie zaczęły rosnąć, ale w ost. tygodniu pojawiły mi się takie czerwone obwódki wokół oczu. Trochę jak u Katosu, ale nie jest aż tak tragicznie. Oczywiście od razu odstawiłam, choć nie ukrywam, troszkę mi żal, bo efekt zaczyna być ładny. Powiedzcie mi proszę, jak długo utrzymało się u Was to podrażnienie i czy po odstawieniu 4LL długo jeszcze miałyście ładne rzęsy? Kupiłam dziś ten krem z L'biotica, ale pewnie to nie będzie już to samo Po jakim czasie wróciłyście do 4LL, jeśli w ogóle?
ja po 4LL miałąm taką dziwna głowę, jakby się chciało kręcić, dlatego odstawiłąm i już nie wróciłam, po innej mn ie bolały całe gałki oczne, także ja sobie raczej dam już spokój i pozostanę z moimi króciakami

Stary 2015-08-01, 22:33   #2687
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
słabo kojarzę tą Andziaks, ale dlaczego od razu głupotą? Czy każdy musi wiedzieć, że dziś na 17:00 w Warszawie był planowany marsz? Ja tam o rocznicy dowiedziałam się jakąś godzinę temu, przy czym jestem w Warszawie... Nie każdego jarają daty i rocznice, serio. Część świętuje, a część nie.
Nie wiem, ale dla mnie wydaje sie dziwne ze komus nie przyjdzie do glowy ze 1 sierpnia o 17 jest rocznica powstania warszawskiego i sa marsze czy inne uroczystosci. Kurcze trabi sie o 1 sierpnia juz kilka dni przed i nie wiem jak trzeba byc "bystrym" zeby to przeoczyc. Nawet w najmniejszych miasteczkach w tym czasie wyja sereny. Nie każdego jaraja daty, ale nie wiedziec o 1 sierpnia i godzinie W to moim zdaniem jest wstyd jesli sie jest Polakiem, a zwlaszcza mieszkancem Warszawy. Nie ma sie czym chwali, serio.

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2015-08-01 o 22:45
Stary 2015-08-01, 22:34   #2688
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
ja po 4LL miałąm taką dziwna głowę, jakby się chciało kręcić, dlatego odstawiłąm i już nie wróciłam, po innej mn ie bolały całe gałki oczne, także ja sobie raczej dam już spokój i pozostanę z moimi króciakami
O kurcze... O takim działaniu ubocznym jeszcze nie słyszałam. Współczuję. U mnie tylko te zaczerwienia, ale odstawiłam.
Stary 2015-08-01, 22:42   #2689
201605301111
Konto usunięte

ja sie dzisiaj zdziwiłam bo pierwszy raz w Gdansku słyszałam syreny o 17.
Ale po ludziach widzialam, ze nie bardzo czają o co chodzi :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 22:44   #2690
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Ja odstawilam L4L jakies 2 tydz temu bo zaczerwienily mi sie powieki i zaczely bolec galki oczne, ale jeszcze powieki nie wrocily do normalnego koloru, a galki jeszcze mnie bola
Stary 2015-08-01, 23:04   #2691
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Marzena pięknie wygląda w filmiku, jaki dodała RGP Jakaś mała wojna w komentarzach - co do jej figury, ja tam uważam, że śliczna z niej dziewczyna, niezależnie od wagi.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 23:05   #2692
Ciemna163
Kociara

Cytat:

I ze smutnych wiadomości dzisiaj przeczytałam, że Zieleniaka chcą mi zniszczyć bezduszni ludzie postawią bezduszny budynek w miejsce takiego reliktu, smutek.

masz na myśli Zieleniak w Gdańsku? Z jednej strony szkoda, ale z drugiej... On w tym miejscu naprawdę pasuje jak kwiatek do kożucha :/ Mogliby go przenieść, ale pewnie się nie opłaca.

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale dla mnie wydaje sie dziwne ze komus nie przyjdzie do glowy ze 1 sierpnia o 17 jest rocznica powstania warszawskiego i sa marsze czy inne uroczystosci. Kurcze trabi sie o 1 sierpnia juz kilka dni przed i nie wiem jak trzeba byc "bystrym" zeby to przeoczyc. Nawet w najmniejszych miasteczkach w tym czasie wyja sereny. Nie każdego jaraja daty, ale nie wiedziec o 1 sierpnia i godzinie W to moim zdaniem jest wstyd jesli sie jest Polakiem, a zwlaszcza mieszkancem Warszawy. Nie ma sie czym chwali, serio.
Ale nie wiedzieć, a nie pamiętać dokładnej daty to też różnica.
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja sie dzisiaj zdziwiłam bo pierwszy raz w Gdansku słyszałam syreny o 17.
Ale po ludziach widzialam, ze nie bardzo czają o co chodzi :"D

też nie kojarzę żeby w Gdańsku wyły syreny

Łobuzy i "shopping* w ulewny dzień" - czy u nich pogoda naprawdę ma znaczenie kiedy robią zakupy? bo nie zauważyłam

*jakby nie można było napisać zakupy

Stary 2015-08-01, 23:07   #2693
olgus1987
Raczkowanie

[QUOTE=SweetHusky;52278543]Mam go właśnie na sobie. Luźne testy na razie. Ciężko mi coś jeszcze napisać ale chyba mam swój hit!

Przede wszystkim zaskoczyło mnie, że dwa pierwsze odcienie naprawdę są jasne, za jasne dla mnie! Co na polskim rynku rzadko się zdarza. Pierwszy raz od x czasu wzięłam odcień oznaczony aż trójką i chyba trafiłam z odcieniem :3
Jaka ty musisz być porcelanowa, że wzięłaś nr 1! <3
Wykończenie faktycznie nie jest matowe. Chyba kryje lepiej niż mój bb, wciąż bez efektu maski.

Coś czuję, że to będzie ideał na najbliższe sezony

Dziewczyny o którym konkretnie fluidzie piszecie? Jestem bardzo blada, może coś znajdę skoro są takie jasne

olgus1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-01, 23:12   #2694
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
iedzieć, a nie pamiętać dokładnej daty to też różnica. [/COLOR]

też nie kojarzę żeby w Gdańsku wyły syreny
dzis o 17 na Głównym wyły
własnie czytam, ze podobno w tym roku 60 syren wyło w Gdansku
nie powiem - jestem zdzwiona
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-01, 23:14   #2695
Munkaa
Zakorzenienie

Ciemna - pisałam o warszawskim Zieleniaku.
Stary 2015-08-01, 23:45   #2696
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Ciemna - pisałam o warszawskim Zieleniaku.

Aaa - nie jestem fanką architektury PRL-u, ale - uff Z gdańskim jestem bardziej zżyta po prostu. Idę zobaczyć jak wygląda ten warszawski (i może obadam dlaczego nazywa się tak samo )

edit
już znalazłam. Budynek wygląda całkiem w porządku, można by go ładnie odpicować, trochę wyczyścić i byłby jak nowy. Czy to o ten chodzi? http://i.imgur.com/FWzpR8Q.jpg

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-08-01 o 23:50
Stary 2015-08-01, 23:54   #2697
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Wtrące się przy okazji dyskusji na temat L4L. Widziałam ostatnio, że ta firma ma również swoje szampony i odżywki do włosów. Czy któraś z Was używała, lub słyszała jakieś opinie na ich temat? Bo jak na włosy działają tak jak na rzęsy to muszę się powaznie nad nimi zastanowić .

I od razu zapytam, czy znacie jakieś vlogerki z opadającą powieką, taką w stylu Jennifer Lawrence? Moich powiek prawie nie widać z pod nadmiaru skóry i nie umiem sobie dobrać jakichś ciekawszych makijaży :/. Nie muszą być to polskie vlogerki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-02, 00:30   #2698
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

Oni już wszystko chcą wy...bać w kosmos Brak mi słów na te praktyki.

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Wtrące się przy okazji dyskusji na temat L4L. Widziałam ostatnio, że ta firma ma również swoje szampony i odżywki do włosów. Czy któraś z Was używała, lub słyszała jakieś opinie na ich temat? Bo jak na włosy działają tak jak na rzęsy to muszę się powaznie nad nimi zastanowić .

I od razu zapytam, czy znacie jakieś vlogerki z opadającą powieką, taką w stylu Jennifer Lawrence? Moich powiek prawie nie widać z pod nadmiaru skóry i nie umiem sobie dobrać jakichś ciekawszych makijaży :/. Nie muszą być to polskie vlogerki.
4LL należy chyba do Oceanic.

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Nadrobiłam Szuszę i nie mogę wyjść z podziwu, co ona na tej twarzy wyczynia... Myślałam, że Boogie, czy Nieesia to już dobre antytalenty w tej dziedzinie, ale to? Biała panda pod oczyma, ziemisty krem BB, który nic nie zakrył (nic. wszystkie krostki i zaczerwienienia jak były na wierzchu, tak też tam pozostały), przykryty warstwą pudru, a na to jeszcze róż żywcem zdjęty z ruskiej matrioszki, którego kolor, zamiast odświeżyć cerę podkreśla wszelkie zaróżowienia, których Szusza ma i tak w cukierek... W efekcie każda część twarzy ma inny kolor. Makijaż oczu powodujący efekt choroby, a brwi jak dwa grube kleksy roztarte każdy na swój sposób i malowane popiołem. No kto mi wytłumaczy o co tutaj chodzi? Rozumiem, że nie każdy potrzebuje podkładu itp, ale skoro makijaż szpeci zamiast upiększać, to po co go w ogóle robić? Nie pasuje do arystokratycznego palca

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-08-02 o 02:47
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 07:18   #2699
Noodle Soup
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olgus1987 Pokaż wiadomość

Dziewczyny o którym konkretnie fluidzie piszecie? Jestem bardzo blada, może coś znajdę skoro są takie jasne

[/COLOR]

Dziewczyny piszą o Bell Illumi, też polecę, bo to fajny podkład, ale jeżeli jesteś bardzo blada, to najjaśniejszy będzie za ciemny - u mnie nawet latem trochę się odcina. Chyba, że dodali nowe kolory, ja kupowałam go jakiś czas temu.
Znalazłam swatcha, to wrzucę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2699.jpg (60,9 KB, 180 załadowań)

Edytowane przez Noodle Soup
Czas edycji: 2015-08-02 o 07:21
Noodle Soup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-02, 07:33   #2700
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Marzena pięknie wygląda w filmiku, jaki dodała RGP Jakaś mała wojna w komentarzach - co do jej figury, ja tam uważam, że śliczna z niej dziewczyna, niezależnie od wagi.
Oj tak, Marzenka wygląda super, poza tym ona ma tyle uroku osobistego, że jej kilogramy to najmniej istotna rzecz.

Cytat:
Łobuzy i "shopping* w ulewny dzień" - czy u nich pogoda naprawdę ma znaczenie kiedy robią zakupy? bo nie zauważyłam

*jakby nie można było napisać zakupy
Mina Darka przyprawia mnie o mdłości, odejmuje mu z 50 punktów IQ.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości