|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Pada śnieg pada śnieg, dzwonią dzwonki sań. Ale zaczęło sypać, idę klepać na dwór bałwana albo lepiej zająca na Wielkanoc
Syska To przybij piątkę, mi się zrobił wielki strupek koło podbródka Niee ja mam takie zdrowe mussli ![]() Ania89 A ten Hiit? to może z Turbo fire? ja uwielbiam ![]() Aguś ciii dzisiaj jestem leniem, nic mi się nie chce, to chyba przez tą pogodę
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ale napisalyscie
! Dzien dobry ;* Sysa miłego dnia dla Ciebie i twojego pryszcza hyhyhFisia - ciesze sie ze z sunią coraz lepiej. Ja krewetki, kalmary jem chętnie ale muszli i ośmiornic nie lubie. Ewentualnie antipasti czasem zjem ale tylko świeżo zrobione u italieńców ;-) To ja moze książkę powinnam pisac albo bloga w koncu porządnie ;p Mi waga znowu poszła w gore o 1kg ale systematyki ostatnie dwa tyg tez mi brakło wiec o to wynik. Siedzę z maską na włosach, zaraz ide zmyć , a potem chce iść biegać jak włosy wsychną. bardzo mądre kolejność logika dzis nie sa moja mocna strona. Kupiłam kolorowanki dla dorosłych - bede malować dzis. A No i finanse musze dzis zaplanować na marzec.. Miłego dnia bąbelki |
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, moj pryszcz probuje sie ze mna chyba zaprzyjaznic ale mam jednak nadzieje, ze ten zwiazek nie potrwa dlugo
Ania89, to pierwsze maselko jada moj tz, tylko on tak 1/3 na raz Smarujesz nim omleta, tak? Czy dodajesz do jajek? ![]() Madzia, przybijam piatke, jestesmy piekne
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja byłam na zajęciach na siłce
![]() no ale ogólnie trening hiit wszędzie ma takie samo założenie-szybko i intensywnie,co najwyżej pewnie się ćwiczeniami różni, zależy kto prowadzi itd ale ja też uwielbiam tego typu zajęcia, bo wycisk konkretny![]() a na tym co chodzę właśnie połowa zajęć HIIT, druga połowa na brzuch, wiec można się zmęczyć zazwyczaj jak dochodzi do brzucha to już nie mam na nic siłyCytat:
![]() smaruje nim omleta
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie musze zaplanować zeby przeżyć ten marzec
Jak omlet z masłem to ja jeszcze banana do tego lubie ;p Wyszłam sie przebiec. Jak dla mnie intensywne 4km. A końcówka jak zwykle pod gore - rzygi, nie wiem co ja za trasę wybieram Ide ogolić nogi i robic rożne moje rzeczy. Mam ochotę na radlerka! |
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Nie miałam dzisiaj nawet czasu się do Was odezwać...
Wczoraj Poćwiczylam 75 min, dziś jeszcze nic, ale się zrobi . Aga tatę wypuścili ze szpitala, ale nie czuje się dobrze. Dostał skierowanie do kliniki w Poznaniu. Ania ja wolałabym cały dzień glodowac niż zjeść taka lejaca jajecznicę Brawo za ćwiczenia. Madzia A u nas dziś ciepło było jak wiosna. Skończyłam czytać czwartą książkę w tym roku, zaczynam następna i idę zrobić sobie kakauko ( dobrze napisałam???) Jeśli chodzi o jedzenie to u mnie dziś porażka - w sumie 3 kromki chleba, serek homo, jeden mały ziemniak, jedno jajko zjem jeszcze serek wiejski i wypije kakao. Wiem że mało...
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
beatka-nie przezięb się jak będziesz biegać po kąpieli-po chorobie jesteś mała
![]() ja nie umiem robić owoców morza a jadłam 1 raz w życiu krewetki w restauracji-więc jak kiedyś zjem coś podobnego to tylko w dobrej knajpce ![]() dziś na obiad robiłam bataty pieczone, pierś w płatkach kukurydzianych,owsianych i słoneczniku ze skórką cytryny upieczoną, dip z jogurtu naturalnego z koperkiem i ziołami i sałatkę z sałaty,pomidorów,oliwek,p omidorów suszonych,sloneczniku,pie truszki z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny-także jest nieźle jeszcze mi na dziś prasowanie zostało...dzień udany ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- andzia86-kiedy idzie do kliniki? od ręki czy musi czekać miesiące? mam nadzieję ze mu tam pomogą ![]() ale dziwnie dzisiaj jesz gdzie obiad normalny?
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Aga no musi trochę poczekać. Oddział gastroenterologiczny -musiałam nauczyć się to wymawiać.
No skubnelam trochę ziemniaka na obiad jak synka karmiłam... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Muszę sobie kupić to masło orzechowe. A to jest słodkie? Bo ja na razie mam post od słodkiego.
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że wyprowadziłam moje kijki na spacer! Wyszło ponad 6,5 km
Może jeszcze będą ze mnie ludzie?
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-03-04 o 20:01 |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, no jasne, ze beda !!
Brawo mala ![]() Beatka, ja jak planuje finanse to zazwyczaj gowno z tego wychodzi ![]() Odwiedzilam dzisiaj przyjaciolke. Miala o tyyle ciastek, nie zjadlam ani jednego ![]() U mnie z jedzeniem tez srednio. Owsianka, potem jajecznica z chlebkiem ciemnym, jablko. I teraz bede gotowala pelnoziarnisty makaron, zjem z serem. Pozno pojde spac wiec moze ze mnie zejdzie
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Ania trzymam kciuki za tatę!
Kakao właściwe ma jedna formę nieodmienna, ale pisz jak chcesz ;* Słabszy dzien masz tylko! Ode mnie propozycja - zróbmy w klubie temat książek ktore czytamy - zeby zbierać inspiracje, pomysły, wymieniać sie tytułami. Aby było jedno miejsce na to. Fisia - tak owoce morza należy spróbować najpierw w dobrej knajpie. A potem nauczyć sie samemu robic. Polecam podsmażyć krewetki na cebulce czosnku, dodac ugotowany pełnoziarnisty makaron, i troche koncentratu pomidorowego np z bazylia sól pieprz - pyszne, łatwe. Ja od dwóch lat nic nie wyprasowałam Masło orzechowe nie jest słodkie, jest słonawe. Fajnie zuza ze wyszłaś połazić ! Madz endomondo / zegarek? Pije porto |
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
andzia86-mam nadzieję że tacie tam pomogą
![]() dbaj o siebie z tym jedzeniem!! sysia-powodzenia jutro mała ![]() ![]() beatka-na razie na myśl o krewetkach i innych robalach skręca mnie na wymioty ![]() zuza-brawooo ja tylko z Fisia na małym spacerku byłam...jutro mam obiad u teścia-w końcu ktoś mnie zaprosił mam nadzieje że tłusto nie będzie...i planuje skoczyć zobaczyć czy na działeczce jakiś kwiatek może rośnie uciekam spać
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, dziękuję mała
![]() Ania89, wzdęć nie było! ![]() Madzia, u nas wiosna ![]() Nie chce mi sie spać, jakieś nerwy mam... jutro do pracy na 6
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Ania89 Ja ćwiczyłam nie raz z Turbo Fire HIITy, fajnie dają wycisk, jest 15, 20, 25 min do wyboru Dużo razy już byłaś na tej siłowni, masz już wyrzeźbione troche ciałko?Na omlet masło orzechowe? Ja kupiłam w życiu dwa razy takie masło orzechowe i mi nie podeszło. Pierwsze było w miarę ok, a drugie z dużymi kawałkami orzechów to już całkiem bleee. Ja tam wolę nutelkę ale trzymam się od niej z daleka ![]() Beatka haha mam tak samo, nie cierpię biegać pod górkę, dla mnie to męczarnia. Biegam moją stałą trasę i niestety mam spory kawałek pod górkę ooo jak nie lubię alko to dzisiaj bym jakieś piwo smakowe wypiła, ale nie poddam się ![]() Ania86 Oj ja bym umarła przy takim jedzeniu, dzisiaj zjesz więcej? I zdrówka dla taty Wiosna, dobre sobie, ja z rana wczoraj widziałam ładne słonko i pogoda jak we wiosnę a od południa gwałtownie pogoda się zmieniła, szaro, brzydko i pochmurno i dużo śniegu ![]() Aguś Ja tam krewetek nie ruszę, ale te z Maca bardzo sobie ludzie chwalą Ja bym zjadła pierś z kuraka w płatkach migdałowych, niebo w gębie ![]() Zuzka Brawo laska, dałaś czadu Ja też wczoraj weszłam na bieżnię i zrobiłam ponad 7km. Nie mogłam iść pobiegać przez ten śnieg to się chociaż na bieżni wyżyłam ![]() Syska Lampka wina podobno zdrowa, ale jak jest wytrawne Brawo za opanowanie się przed ciastkami, szacun U mnie dzisiaj będzie 5ty dzień bez słodkiego. Jeszcze nie wiem czy wytrwam Jutro na urodzinki także będą pokusy ![]() Beatka Każdy może założyć w klubie wątek czy jak się to nazywa ![]() Buziole dla wszystkich
|
|
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Syska Ty już pewnie w pracy... Ja dziś sobie pospie tak długo jak się da, puki synek się nie obudzi. Mój właśnie wrócił z pracy. A wczoraj niestety nic nie ćwiczylam... Miłego dnia :-*
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dopiero wychodzę z łóżka, ide zaparzyć kawe, tz u rodzicow i po Weißwurstfrühstück pojechał Zrobie trening brzuszka i poranna jogę a potem kawa i bede kolorować
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Mam endomondo
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka To podaj w k. twoje endo
Będziemy się kontrolować ![]() Ja melduję zaliczony rowerek 60min (27,4km) i TF (Fire 55Ez = 53min) ![]() Czuję i widzę, że mi się trochę brzuch spłaszczył Już nie wystaje mi taki bębol jak mam spodnie i obcisłą bluzkę )
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-03-05 o 10:32 |
|
|
|
#2689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() jak jest sezon na truskawki, to wtedy jem z bananem i truskawkami i to jest połączenie idealne ![]() dla mnie bieganie na dworze to mega wycisk, a pod górkę to już w ogóle chyba bym umarła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za asertywnośćCytat:
![]() nie pamiętam dokładnie jakie to były, w jakimś sosie na bazie wina, ale nie pamiętam dokładnie albo śmietanowy sos, albo serowy, nie wiem ale było dobre, i mi i TŻtowi smakowałoa z innych tego typu rzeczy to w sumie raz tylko ślimaka spróbowałam, a poza tym nic ![]() napiłabym się też % ![]() ale mam teraz odwyk od alkoholu, więc prawie 1,5miesięca nie piłam, więc jak na mnie szał nawet w ten nieszczęsny poniedziałek się nie napiłam, mimo że miałam mega ochotętakże brawo ja! |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też wczoraj późno spać poszłam, ale dziś zwlekłam się z łóżka ok 11 miłej pracy ![]() Cytat:
ćwiczenia to tak naprawdę tylko dodatek, ale mi przy odchudzaniu nie pomagają![]() no ale ja po prostu lubię ćwiczenia, więc będę to dalej robić. A poza tym też inaczej wygląda ciało osoby ćwiczącej, a niećwiczącej ja uwielbiam masło orzechowe ![]() nutella i tego typu mnie nie kręcą. Jedyne co dla mnie z grzeszków tego typu to krem kokosowy z lidla, kocham go nad życie Cytat:
![]() musiałam rozbić posta na 2, bo miały za dużo emotek
|
|||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale dużo napisalyscie, przeczytalam wszystko i widze, ze robale i inne owoce morza nadal na topie ja dzis bede miala na obiad, ale ja kupuje świeże krewetki tygrysie i podsmazam na masle z czosnkiem i pietruszka ale dzis postaram sie juz elegancko rozplanowac jedzonko. Dzisiaj: 1: bulka zytnia z serem mozarella i serem żółtym i salata 2: szklanka świeżo wyciskanego soku pomaranczowego 3: krewetki 4: dwie pampuchy z jogurtem naturalnym i truskawkami 5: serek wiejski z kiełkami Chyba będzie w miare Ania89 mam tak jak Ty, cwiczenia mnie tylko wzmacniaja, poprawiaja wyglad sylwetki ale w odchudzaniu nic nie pomagaja... Fajne masz to jedzonko ale takiego omleta to jesz na zimno? Ja nie lubie za bardzo takich rzeczy z dnia poprzedniego, a rano nie mam czasu na pichcenie...Madzia super cwiczenia i badz grzevzna na urodzinkach![]() Sysa podziwiam za wytrwałość cos sie stalo, ze nerwy? Milego dnia w pracy ![]() Aga oo ciekawe co tam tesciu przygotuje znajac facetow to pewnie po polsku i tlusto Beata nie prasujesz ubran? Ania86 za ćwiczenia ! Trzymam kciuki za tatę! Masz jakies plany książkowe na tem rok? Ja ostatnio czytam sporo, w tym roku przeczytalam juz z 15![]() Zuza za kije ładna pogoda to mozna korzystac juz U mnie dzis slonce swieci, jest przyjemnie. Posprzatalam mieszkanie, zrobilam pranie i biore psa na dlugi spacer do lasu
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ale piękny słoneczny ciepły dzień ![]() cudo mój pojechał autem do roboty to szybciej wróci pójdziemy zrobić 2 rundki na kijki -jakieś 35 minut wychodzi- i do teścia na obiad...kurde dawno nie jadłam tłustego...mam nadzieje że przetrwam-a teściu lubi dużo i mięsnie i tłusto![]() od poniedziałku nie jadłam wieprzowiny czuję się lekka, brzuch mam ładny -nie wywalony na wadze jakieś 66,2-5 (mam tą ze strzałką)...chyba odpuszczę sobie wieprzowinę-no może raz w tygodniu zjem na jutro mam plan na obiad zrobić kotleciki pieczone z piersi i czerwonej soczewicy![]() dziś byłam na zakupach, posprzątałam mieszkanie i uprałam kanapę w końcu miałam zrobić to latem ale dziś mam przypływ energii za to siedzę teraz na podłodze mam nadzieje że do wieczora wyschnie![]() miłego pięknego dzionka dziewczynki ![]()
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ja bym coś dodała do tego 2.posiłku![]() a do krewetek też coś dodaj-jakieś węgle, warzywka, bo same krewetki to trochę tak biednie ![]() kocham pampuchy i na dwóch by się pewnie u mnie nie skończyłojem na zimno i szczerze akurat ten omlet mi dużo bardziej smakuje na zimno na ciepło to tak bez szału i generalnie nawet jak czasem robię go rano to i tak zawsze najpierw czekam aż ostygnie i dopiero jemrobię wieczorem,odstawiam-tylko koniecznie trzeba czymś go przykryć, żeby nie obsychał, i nie wkładam do lodówki bo wtedy jest dla mnie za zimny, tylko po prostu na bufecie zostawiam i rano od razu można jeść ![]() Cytat:
![]() ja poleciałam na siłkę ![]() choć nie do końca był to dobry pomysł, bo to mój czwarty dzień z rzędu z ćwiczeniami, no i mięśnie już są zmęczone i czułam to także na spokojnie było, ale 45min ćwiczeń zaliczone |
||
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Aga widze, ze wyciagasz kije, super
ruch bedzie na kijach cgodzicie z Fiska tez?? A ja wrocilam z ponad godzinnego aktywnego spacerku i ogladam teraz House of Cards Moje robalki :
|
|
|
|
#2695 |
|
Zadomowienie
|
Jejku straszne te robaki... nie zjadłabym nawet jakby mi za to zaplacili
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Chodzisz na tą bieżnię regularnie czy są jakieś dłuższe przerwy, przyznaj się
Ja mam tak samo, dieta najbardziej pomaga mi chudnąć, a jakbym ćwiczyła czy dużo czy mało i nie trzymała się diety to bym nic nie schudła. ooo ja uwielbiam wszystko co kokosowe, co to za krem kokosowy, jakiś do jedzenia czy smarowania do ciałka? ![]() Daga eee litości, odechciało mi się jeść, jak zobaczyłam twoje robale Chyb sobie wydrukuję takie foto na lodówkę, na pewno nie będę wtedy nic podjadać ooo pampuchy uwielbiam, zjadłabym, ale są niedietetyczne, wolę nie ruszać przynajmniej teraz ![]() Aguś hehe chyba jak każdy facet lubi tłuste żarcie, mój na szczęście aż tak tłustego to nie lubi Pożyczcie mi słonko, bo u mnie ciągle brzydko ![]() ooo widzę, że jednak zabrałaś się za swoją kanapę A ja na początku przeczytałam uprałam KANAPKĘ i tak się zastanawiam jak to możliwe Ja dzisiaj wypucowałam piekarnik i posprzątałam, pomyłam podłogi
|
|
|
|
#2697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spacerekkurcze, ale mi brakuje zwierzęcia w domu, też bym chciała pieska ![]() a mi się podobają, aż mi narobiłaś ochoty i bym zjadła! ![]() ale ja się w takie rzeczy nie bawię, wiec musiałby mi je ktoś ugotować Cytat:
![]() generalnie od stycznia ćwiczę regularnie tak jak pisałam. No i albo chodzę na siłkę-no i wtedy właśnie bieżnia, orbitrek itd (ale bieżnia zawsze jak jestem na siłce tak sama-czasem krócej, czasem dłużej,czasem po prostu biegam, czasem interwały itd itp), no albo na jakieś zajęcia chodzę ![]() do jedzenia, takie cudo ![]() ![]() w Lidlu kupuję, ale nie ma go w stałej ofercie(na szczęście )Co jakiś czas się pojawia jak jest tydzień deluxe
|
||
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
daga-z Fisią chodzimy
na taką scieżkę rowerową za miastem i sobie bryka z nami dziś nie poszliśmy jednak bo wiało mocno a my po chorobie...poszliśmy na działeczkę na mojej zielonej łące kwitną sobie żółte i fioletowe krokusiki Fisia sie między nimi turlała madzia-haha kanapkę ![]() ![]() mozna wyprać w herbacie![]() jeszcze wilgotna...połozyłam koc i śpiwór i siedzimy na niej...do jutra wyschnie ale już wygląda ładnie latem zrobię powtórkę![]() obiad był...niezły-łazanki z dużą ilością makaronu i mniejsza reszty posiedziliśmy zjedliśmy kawałek serniczka, pogadaliśmy fajnie było![]() miałam dziś dobry dzień
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ciesze sie, ze moje robale odbieraja Wam apetyt, moze schudniecie dzieki mnie
teraz dla mnie znajdzcie takie coś![]() Ania89 latwo sie robi dzieki pieskowi jest wiecej ruchu, ale takze sa obowiazki i zawsze trzeba myslec o futrzastym dziecku a ten kremik... Czuje ze moglabym go pokochac nie zagladam za czesto do lidla, ale moze przy okazji upoluje:pAga juz na dzialeczce ladnie wam sie robi, super a obiadek calkiem smaczny mieliscie Beatka mnie trening silowy nie pomaga na spadek wagi, juz prędzej cardio. Ćwiczenia silowe ladnie wzmacniaja sylwetke, ale na tluszczyk mi nie dzialaja Nie mam co z soba zrobic, ide wziac dluga, ciepła kąpiel z ksiazka , chociaz tyle. Jutro na poprawę humoru mam w planach wiekszezakupy ciuxhowe, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

Niee ja mam takie zdrowe mussli 

hyhyh

. 

ooo jak nie lubię alko to dzisiaj bym jakieś piwo smakowe wypiła, ale nie poddam się 

Będziemy się kontrolować
ale było dobre, i mi i TŻtowi smakowało
więc ja bym coś dodała do tego 2.posiłku