![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Kazał mi mimo wszystko skontrolować wyniki za tydzień najlepiej więc nie wiem czy nie jest to na zasadzie- wpisze dobrze, żeby nie brać za babę odpowiedzialności
![]()
#2673 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, cytowalam wszystko po kolei i mi sie pozacinalo wszystko
![]() Pietrusiowata,ale Jasio juz duzy! Pieknie! 200-300 gramow tak? To moj wychodzi na to,ze bedzie okruszkiem 3100-3200 mniej wiecej. Zobaczymy we wtorek ![]() I jaka pozycje ma smieszna ![]() Mojakaren, ja w czasie ciazy spotkalam sie z ogromna znieczulica ludzi i sie strasznie tym zawsze denerwuje,ale jak juz wspominalam,ja sie prosic o swoje nie potrafie :p Casaa,rozruszaj malca na ktg! ![]() ![]() Co do kolezanki to Ona ma rocznego synka ![]() Small, lekarz dal Ci wskazanie do cc ale oczywiscie kolezanka pewnie sama wolalaby rodzic pierwsze dziecko posladkowo.. ![]() ![]() Niepozorna, odzywaj sie jak po wizycie ale to juz! Chyba, ze pisalas a ja przeoczylam przez ta glupia aplikacje. Wrocilismy z ktg: byl moj lekarz, powiedzial,ze jest super i widzimy sie we wtorek na sali operacyjnej ![]() Maly sie ruszal cale badanie,ale serduszko bilo pieknie a ja nie mam zadnych skurczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- W ogole jak dzis bylam w tym szpitalu to jestem przerazona bardziej pobytem w nim niz sama operacja. Ta atmosfera lekarska to nie dla mnie,lekarze zazwyczaj panosza sie jak bogowie,o wszystko sie czlowiek musi prosic. Boje sie,ze ktos mi cos powie i sie poplacze ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Chociaz przystojny Pan rozwozil obiadki na ginekologii, nie powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Hahah jerzyczka ale zanim Ci ten pan obiadek da to troche minie
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaze moja twarz oszczpecona czerwonym czyms na brodzie, zamrugam niepomalowanymi rzesami i brwiami i pokaze pocesarski brzuch to na bank mi podaruje cos wiecej niz kleik ahahahah ![]() Mowie do meza "zobacz jakie ciasteczka mi beda wozic obiadki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
I sucharka z wczoraj dorzuci
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cukry: Na czczo: 63 Po śniadaniu 78 Po obiedzie 84 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Albo pączusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() na fb znalazłam profil akukubox można go zamówić za 64 zł wyczytałam w komentarzach że koszt produktów w boxie to cena 117zł wydaje mi sie ze produkty super co myślicie? są zdjęcia co znajduje sie w grudniowym boxie ich strona internetowa ruszy od stycznia są nowi i od stycznia maja byc tez pakiety 3-miesieczny 6-miesieczne i roczne lub pojedyncze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Kinga
![]() ![]() Malwi wczoraj 3 mialam ktg, dzis na razie 2 plus polozne chodza z detektorem tetna i 6x na dobe mierza. Nie wiem jaki jest wynik ktg, lekarz musi ocenic, mlody cos sie ruszal ale szalu wielkiego nie bylo. Na zapisie widzialam akceleracje no ale ja fachowcem nie jestem, mam nadzieje, ze uda mi sie uniknac tego testu.... Przeniesli mnie na inna sale bo z mojej zrobili izolatke.... Chora laske przyjeli ale z takim kaszlem ze szok... Ma chodzic w masce czego oczywiscie nie robi, zeby bylo smieszniej to jeszcze pali :-/ a o wygladzie to juz nie wspomne... Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Co to jest ten akukubox? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
W ciąży ta dziewczyna? Dobrze, że Cię przenieśli sama teraz leżysz?
Oby ten wynik był lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulenkowo, obczailam ten box i on jest dla dzieci od 1 roku zycia do 3 lat,takze w tej chwili nie dla mnie
![]() ![]() Casaa, jak ja uwielbiam takie panny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zadomowienie
|
Gratulacje za udane wizyty i duze dzieciaczki
![]() Ja robie dzis zupke pomidorową ![]() Mam pytanie z innej beczki zupełnie: Może ktoś sie orientuje jak jest z zameldowaniem sie w nowym miejscu? Chce sie zameldowac u męża w innym województwie. Znalazłam taką informacje: http://www.hotmoney.pl/hotporady/HOT...eldowac-a28870 Mam dość tego że nic nie moge sie mamy doprosic aby mi w Urzedzie załatwiła (prosiłam ją tydzien temu o rozliczenie do mandatu, jeszcze nie wysłała i z wielką łaską, nawet jej wysłam upoważnienie i wniosek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
Jeżeli meldunek na stałe to trzeba akt własności mieszkania lub musi być właściciel mieszkania z Tobą i on cię Melduje. Automatycznie jesteś wymeldowana w starym miejscu. Jeżeli meldunek tymczasowy to nie wiem jak to wtedy jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
Z meldunkiem nie pomoge,bo nie wiem.
U mnie dzis buraczkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jerzyczka haha przy takim przystojnym "kelnerze" to Ci dopiero jedzonko będzie smakowalo ![]()
![]() |
#2686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak chodzi mi o stały meldunek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2688 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ubraliśmy w końcu choinkę ![]() ![]() ![]() Zauważyłam zależność - mały ma czkawkę, a ja jestem głodna. Łakomczuch pewnie nałyka się wód, bo głodny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję łóżeczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pietrusiowata medeline ![]() Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-12-17 o 14:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Magda u nas tez tak jest - Maly najczęściej ma czkawke kiedy jestem glodna albo jak bylam glodna i porządnie sobie pojadlam
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jerzyczka gratki za ktg ![]()
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Casaa dzieki Bogu ze jestes z dala od tej panienki. Co za ludzie w ogole.
U mnie dzis na obiad placki ziemniaczane z gulaszem. Tak mnie glowa boli od rana ze masakra. Nie wiem czy to nie po tym zelazie.... Brawa za udane wizyty i KTG ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
No wystarczyło, że zjadłam i dał sobie spokój z czkawką
![]() ![]() Co do życzliwości ludzi - w Rossie mnie wołają same. A tak to zawsze stoję.. Raz w tesco stałam w kolejce do przebieralni. I babka przede mną tak się odwraca i do mnie "a pani w ciąży i pani nic nie mówi?! proszę tu przede mnie ale już!" ja jej tłumaczę, że czasem wolę sobie odpuścić, żeby nie było fukania na mnie, a ona "a co pani mi tu gada! Ma pani pierwszeństwo proszę bardzo" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super ![]() Cytat:
Super ![]() Cytat:
No co za kobieta! Nie no najlepiej wybierz sobie dzień i godzinę ![]() Moja siostra ma imieniny 23.12. i zawsze dostaje od wszystkich prezenty normalnie w dniu imienin i następnego dnia z okazji Świąt ![]() Cytat:
To cudnie, że pępowina nie jest nigdzie okręcona ![]() Cytat:
![]() Leż i odpoczywaj ![]() Cytat:
![]() Jestem jestem ![]() Na wizycie wsio okej. Oluś waży tak 2800-2900 gram ![]() ![]() To już moja ostatnia wizyta u tej gin była. Teraz tylko czekać na poród. W przyszłym tygodniu jeszcze mam mieć ktg ale to już w Łodzi tam gdzie będę rodzić. Muszę jeszcze porobić te ostatnie badania, których sobie życzą w szpitalu i jestem gotowa ![]() Po wizycie byliśmy w Urzędzie Stanu Cywilnego, żeby TŻ uznał Młodego, bo nie jesteśmy jeszcze małżeństwem. Dzięki temu będzie później mniej łatwienia przy rejestracji dziecka, no i już w szpitalu mogą wpisać nazwisko ojca np. w książeczce zdrowia itp. i nie trzeba będzie nic kreślić ![]() Wszystkie choinki, stroiki i dekoracje boskie ![]() ![]() Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2015-12-17 o 14:16 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() Tż stwierdził, że skoro mam taki talent do wianków z szyszek to kupi styropian i jeszcze powycina mi kółek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny zdjęcia waszych stroików i choinek podejrzę potem na kompie. Wrzucam naszą choinkę.
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A powiedz co za zaswiadczenie braliscie? Bo my tez nie jestesmy malzenstwem a nawet nie wiem jak ogarnac te papiery...
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-17 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
niepozorna
![]() Ale te nasze dzieciaczki już duże! Ja mam wizytę jutro o 15 i jak na ostatniej wizycie 3tyg temu ważył 1700 to teraz pewnie już ponad 2kg będzie ![]()
#2700 |
Zakorzenienie
|
Kinga ta laska sama lezy, a mnie przerzucili na 3 osobowa sale
![]() Juz jestem po ktg, dorwalam lekarke i powiedziala, ze jest wszystko ok wiec poki co wysmyknelam sie z oxy ![]() Niepozorna gratki ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.