|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 49 potraw z ziemniaków* - zdziwiony Andre Michelin
mi tam niewiele wyszło, bo kupuję przeważnie cebule i mam konto od stycznia, ale te statystyki w ogóle były z tyłka, bo podali mi, że najwięcej zrobiłam zakupów z kategorii dom, a ja kupuje same ciuchy ;d
|
|
|
|
#2672 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie pytaja Cie juz jaka to rasa ?---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Oddaje je potem na bazarki charytatywne zaprzyjaznionych fundacji i nadwyzka idzie na zwierzaki
|
||
|
|
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez kupuje ☠☠☠☠☠☠☠ki, ktore sa fajne, a u nas kosztuja miliononet wiecej
![]() http://s.aliexpress.com/FbYniQjI Wlasnie mi dzisiaj przyszla, nie moglam sie oprzec, jak zobaczylam na grupie recenzje
|
|
|
|
#2674 |
|
Konto usunięte
|
madzia, ja walczę ze sobą od dłuższego czasu, żeby tego nie kupić!!!
tego i poszewki kota |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie biżuteria, ale boję się, że będzie wyglądać tanio.
|
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Samara, ale jest super. Bierz!!!!
![]() Ja nie lubie bizuterii, kolczyki moge tylko zlote. Mam spokoj chociaz z tym
|
|
|
|
#2677 |
|
jestę wieszczę
|
kobietasukcesu, co za piękna kicia
DSC_1914.jpgDSC_0048.jpg mojego jak przygarnęłam to był chudy i miał trzy włoski na krzyż
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#2678 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Tez myslalam czy sie nie oplaca kupic jakis kotkowych dlugopisow i pomoc zarobic fundacjom. Ale Ty mi oddajesz i oni sprzedaja w Twoim imieniu? Bo ja chetnie bym znalazla kogos komu moge oddac rozne rzeczy i sprzeda z przeznaczeniem kasy na zwierzaki. Dowiedzialam sie tez ostatnio, ze na allegro aukcje charytatywne moze wystawic kazdy, po prostu wplata idzie na konto fundacji, a uzytkownik dostaje na koszty wysylki na swoje konto. Wczesniej myslalam, ze tak moga tylko fundacje. I wlasnie na allegro charytatywnym tez widzialam rozne drobiazgi z ali. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
edit: teraz widze, ze jedno zdjecie nowsze jedno starsze -------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=68 jasne, bezdomny to juz rzecz, a nie czlowiek
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-03-26 o 14:12 |
||
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
piękne kotałki
szukam idealnej białej koszulki. własnie zamówiłam 7 różnych, oby któras się nadawała do noszenia.
|
#2680 |
|
zawsze mam racje
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=872556
spojrzcie co jej zaproponowali ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=33 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=48
|
#2681 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Doczytałam, że chodzi o koszulki, a nie koszule :/ |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę już wskoczyć w moją ukochaną białą koszulę, ramoneskę, rurki i srebrne oksfordy gdzie jest ciepełko?
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
W Poznaniu wiosna, pochowałam zimowe ciuchy i buty. Powyciągałam wiosenne kurtki i płaszczyki i czekam na rozwój sytuacji.
|
|
|
|
#2684 |
|
damn good coffee
|
Zawsze jak wyciągam wiosenne rzeczy zaczyna padać śnieg.
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
w woj. śląskim zimnełko + ja jestem zmarźlakiem, więc wiosenny ałtfit wydaje się równie odległy jak emerytura
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
ja zakładam baletki, jak jest powyżej 20 i słonecznie
|
#2688 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
rano(tzn o 11) jak wyszlam z Luna to tshircie i marynarce i bylo mi okostatnio nawet poszlam nie do najblizszego sklepu tylko dalszego i juz zmarzlam, a jak wychodzilam łohoho jaka wiosna, a to przeciez jest kawalaczek; nie wiem co to za specjalna strefa klimatyczna, moze sasiedzctwo lasu cos zmienia (ktory widze, a do ktorego nie moge tutaj wejsc) Oczywiscie czasem mi tak cieplo, tak cieplo, a potem jak mnie przetrzepie
|
|
#2689 |
|
Konto usunięte
|
Ja dopiero niedawno przerzucilam sie z zimowych na botki. Do balerinek jeszcze hoho
![]() Jeszcze pojechalam do rodziciw na wieś, a tam jest zawsze duzo duzo zimniej |
|
|
|
#2690 |
|
zawsze mam racje
|
ja nawet w lutym jak to tylko pojscie do sklepu (nie o 7 rano, tylko w cieplejsze godziny) albo wskoczenie do auta
A znowu w cieplejszych rejonach swiata nudza im sie wieczne sandaly i balerinki i przy +20 nosza cienkie kozaki jak Kanaryjki np, inna sprawa to przyzwyczajenie do upalow, potem jak jest 20 i nie parzy slonce to moze sie im robic chlodno
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-03-26 o 17:37 |
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
ja od października chodzę w tych samych butach, tj. w sztybletach z jakimś materiałem w środku + zimą z wkładkami. tej zimy miałam tylko parę razy emu na sobie.
|
#2692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z allegro jest ten problem, ze sie placi prowizje od sprzedazy jesli nie jest sie fundacja (tak przynajmniej bylo kiedys). Pewnie generalnie bardziej sie oplaca na allegro bo jednak zasieg wiekszy. Pytanie jak jest z ta prowizja. |
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja baletki tylko + gołe stopy lub ewentualnie sukienka/spódnica + rajstopy 60 (tu już nie musi być +20) , więc zimą tego nie widzę
|
|
#2694 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Cytat:
Ja musze poprzegladac swoje rzeczy i pomyslec co mam do oddania- na pewno jakies torebki w dobrym stanie, ksiazki, jakies dodatki, nawet bym mogla zdjecia porobic. Ew mozesz zostawic mi jakis namiar na pw- czyjsc mail albo cos takiego jakby ktos bym zainteresowany otrzymaniem przedmiotow do wystawienia. W miare sie im wiekszosc sprzedaje? ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
w meliskach bez tego bym kiedys wyryla na chodniku, bo stopy mi sie spocily i noga slizgnela(inna sprawa, ze tez nie uzylam zadnego antyperspirantu do stop tego dnia) i to wlasnie w meliskach tak czasem zima wyskakiwalam, bo maja b.dobra izolacje od podloza, a do sklepu mam 2 minuty --- nie mowie, ze moje pomysly sa zawsze madre, z tym nieodpowiednim ubieraniem sie Podobnie sie upieram, ze nope nope nie bede brac kurtki do samolotu i wieszac jej w hotelu, lece w ciepelko i takie rzeczy tu zostawiam, a potem biegne z walizka po parkingu zgrzytajac zebami, bo wiadomo jakie temperatury moga byc o 3 w nocy w zime Nie umiem nosic grubych rajstop, moze dlatego ze nie lubie czarnych, dlatego grubszych niz 20 nie posiadam, jak mi zimno wybieram spodnie(chociaz wiekszosc spodni to tez taka daje ochrone przed zimnem, ze...)
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-03-26 o 17:55 |
|||
|
|
|
#2695 |
|
Konto usunięte
|
Trochę was podczytuję i zastanawiam się o czym jest ten wątek bo liczyłam na jakiś fajny przepis na ziemniaki po szwedzku a tu przepisów null
|
|
|
|
#2696 |
|
Konto usunięte
|
Ja zachorowałam na kilka par szpilek, a w sumie nie powinnam w nich chodzić, bo biodro i kręgosłup. Kocham szpilki, na zmianę z tenisówkami.
|
|
|
|
#2697 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- nie wiem czy da sie odpowiedziec na pytanie o czym jest ten watek
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem w szpilki
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2700 |
|
damn good coffee
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

?

rano(tzn o 11) jak wyszlam z Luna to tshircie i marynarce i bylo mi ok