![]() |
#2671 |
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LIX
Może .....
Dziś Jaś Wędrowniczek w połączeniu z Opolem - boshe liściasty - daje czadu ![]()
#2672 |
BAN stały
|
Strasznie mnie rozczarowało Opole w tym roku (i sądząc po komentarzach w sieciuni, nie jestem w swej opinii odosobniony). A na Kurdej-Szatan już patrzeć nie mogę, wszędzie ją wpychają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2674 |
BAN stały
|
Kuba Sienkiewicz nieprędko pojawi się na imprezie firmowanej przez tvp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
BAN stały
|
Znad śniadania
![]() Dzisiaj dzień całowania! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Nindżopesz
|
Rajstopowe znaczy takie cienkie, jak rajstopy DEN 80 czy ileś tam. Ja to noszę do sandałów z cholewą/botków więc nie widać takiego chamskiego zakończenia cienizny.
Kupuję na Allegro, gdzie się trafi, marki Gatta o ile dobrze pamiętam (wyrzuciłam opakowanie). Rozmiar 3/4 bo 1/2 za krótkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Poka buty.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdro, że udało Ci się kupić ![]() Ja właśnie szukam klapek - ponownie, poprzednio mi się nie udało nic znaleźć. ![]() Nie mam już żadnych klapek. Murszo być mega wygodne do chodzenia, czyli nie za cienkie, nie za wysokie, no i ładne. Bo szajskich wszędzie pełno, a nie chcę wyglądać jak lump. Serio mission impossible, wszystko na metrowej koturnie, albo innych płaskaczach, a ja potrzebuję mega komfort. Całe lato chodzę w klapkach, kilometry w upale (po mieście etc) czyli nie mogę rydzykować otarciami. Plus żeby dało się prowadzić w nich auto, stabilnie trzymające stopę. Chyba zrobię rundę po sklepach typu Zebra, bo w sieciuni wszędzie to samo ![]() CCC już nie kupię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Nindżopesz
|
Wrzucę cosik. Jak widać rośnie młode pokolenie fotografów.
Więcej didów dostępne po zalogowaniu ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=214106 https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=214101 https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=214091 https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=214096 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
BAN stały
|
Piękne zdjęcia!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-06-06 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Nindżopesz
|
Dziękuję, tzw. lepsza artystka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | ||||
Zakorzenienie
|
Najchętniej L'Artisana, ale jestem otwarta na propozycje
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Dumam jakie ciasto upiec, coby kilka godzin w samochodzie wytrzymało ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo (jak to się pisze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- A pytałam jakiś czas temu czy kto chętny ![]() ![]() A poważnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do Finlandii bym pojechała ![]() Pod koniec czerwca będziemy mieć prawdopodobnie krótki wypad do Pragi.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-06-06 o 18:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |||
BAN stały
|
Artystka Lepszego Sortu, pełno gembo!
![]() ![]() Piernik staropolski długo dojrzewający ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
niecnotliwa dziewica
|
#2694 |
Nindżopesz
|
Była nawet przed szóstą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- BTW post Margot mnie zainspirował - ile czasu szykujecie się rano przed wyjściem do pracy? Ja wstawałam o 6, wychodziłam o 7:20 i miałam wrażenie, że biegam z obłędem w oczach próbując ogarnąć siebie, trochę posprzątać, nakarmić koty i tak dalej. Tak na spokojnie to ze dwie godziny by się przydały. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() O 6.30 wstałam tylko dlatego,ze nie chciało mi się wieczorem umyć guowy i musiałam to uczynić srana. Inaczej bym wstała o 7.00, a na pociąg wychodzę ok. 7:35. Śniadania nie jem i nie robię przed wyjściem i do ogarnięcia mam tylko siebie, ale pół godziny zazwyczaj spokojnie wystarcza. Zdarza mi się jeszcze w tym czasie zmieścić przetarcie lustra albo kuchenki, jeśli zauważę jakieś ślady - rano akurat słońce najmocniej na te powierzchnie świeci, i wszystko widać ![]()
![]() |
#2696 | ||
Panaroja
|
snad cherbaty zielonej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.wstawszy o wpół do szóstej wychodzę o siódmej , a przez ten czas ganiam z obłędem w oku , znaczy się staram się jak najszybciej zrobić co powinnam i nie usnąć w trakcie ![]() Chciałabym żeby już był piątek ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Piers do przodu
|
Sama z siebie się obudziłam o 6:00
![]() ![]() ![]() Miłego dnia Baru ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Red - miałam identycznie 1,5 h obłęd w oczach (rano murszę myć głowę i suszyć) 2h = pełen komfort. I to przy przygotowanych ciuchach wieczorem, także zwalam taką rozlazłość na koszmarną porę i inne ruchy, inną komację (5,30 rano) bo jeśli muszę się zebrać szybko, nagle, z myciem głowy, bez przygotowania, ale nie rano, potrafię w 40 minut przejść metamorfozę
![]() A ja przychodzę z poleceniem produktu włosowego, wpisującego się w poranny pośpiech ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-06-07 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Nindżopesz
|
Ha, czyli nie jestem dziwna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.