![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
ale komarów się namnożyło, szok
![]() Mnie przybyło ciut ponad kilogram, ale ze u mnie tendencja wzrostowa szybko postepuje - już sobie nałożyłam namordnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Gang Iren
|
Ja przez tarczycę przytyłam 7 kg (z 48 kg na 55), ale teraz jakoś zeszło 2 kg (przez ogeaniczenie słodyczy i nakładanie sobie mniejszych porcji), tylko nie wiem skąd zeszło, bo na pewno nie z brzucha, a na tym by mi najbardziej zależało
![]()
#2673 |
Zakorzenienie
|
Namordnik hi hi
Aussie ależ biorę przykład..Podziwiam każdego kto rzucił.. Sama nie potrafię//.. Kiedy mnie smakują ![]() Musze się przejechac do wrocka.Mam kupon upominkowy do douglasa i kartę podarunkowa do Sephory.. Trzeba wykorzystać ![]() Guerlain Linergie (fluid)jest w nowej szacie . Będa nowe kolory <3 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Witam Piękne Panie
![]() Zapowiada się piękny dzień, na razie 10 stopni, ale po południu 20... Zastanawiam się czy nie pojechać wieczorem na plażę ![]() Wonder, byliście w Chorwacji, czy pamięć mnie nie zawodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Jestem ostatnio twarda, kupony mi się przeterminowuja, a ja nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Gang Iren
|
Przeczytałam u Kamy "kolejka po ser"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- U mnie też już sporo z zapasów kosmetycznych "wyszło" ![]()
#2678 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Gosia, mnie jednak bardziej rozbawił twój "problem" nadwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Caffe, bo ciało jednak nie wie, skąd ma gubic kilogramy
![]() ![]() Cera po mezo naprawdę ładna, gładziutka, zrelaksowana. Drobne linie zniknęły. Czekam tylko, az ten nieszczęsny siniak zniknie - to już miesiąc, a nadal jest cos, co przypomina mazniecie pedzla w buraczkach ![]() ![]() dziś się narobiłam. dlarelaksu - działam w kuchni. surówka na jutro, kurczaka pieke, a ciasto z jabłkami i sliwkami czeka na swa kolej ![]() Kolacja zdrowa - koktajl z maślanki, buraków, marchwi z borówka kanadyjska. |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
He, he - Kama źle mnie zrozumiałaś. Rozbawiła mnie waga Gosi, bo nawet z "nadwagą" waży tyle ile supermodelka
![]() Sama nie staję na wadze... Z dwóch powodów; po pierwsze - to niewiele mówi, po drugie - nie mam odwagi ![]() Przyznam się wam, że właśnie wczoraj był TEN poniedziałek kiedy to wszystko się zmieni a ja zabiorę na siłownię moją nową śliczną torbę sportową. Niestety totalnie poległam... brak motywacji. Skąd ją mam brać??? ...ale dziś zrobiłam sobie 30 min jogi na dywanie - czuję się absolutnie fantastycznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Gang Iren
|
O właśnie: motywacja! Chociaż w sumie motywację mam. Ale i tak wygrywa lenistwo 😞
#2682 |
Zakorzenienie
|
Gosia Ty masz figurę wspaniałą i nie musisz chudnąć.
![]() Ty Kam -zreszta też.. Obie wygladacie jak nastolatki.. Kama to kupony zamiast podrzucić koleżance.. No doprawdy! ![]() Ty nie wiesz,że ja wiecznie potrzebująca jestem ![]() ![]() U mnie nalesniki z serem i brzoskwiniami.. I przenoszenie gratów na deser.. ![]() Caffe jogusiasz i już lepsze samopoczucie ![]() Beti faktycznie usuneła to konto? Ktoś cos słyszał,ktos cos wie ![]() Ilanę też wcieło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() ![]() Gosia- toż ty chudzinka jesteś. Nawet jako nastolatka ważyłam więcej ![]() Powoli moja półka z kosmetykami się również zmniejsza. Z dużym naciskiem na POWOLI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Troszkę się rozpisałyście ![]() Tak jak Wy nie jestem fanką Cetaphilu. Podobny stosunek mam do dermokosmetyków marki Physiogel. Pocieszyłyście mnie trochę tym, że nie macie zapału do ćwiczeń ![]() Aussie, moja półka z kosmetykami nie ma szans na zmniejszenie, bo stale uzupełniam braki ![]() Widziałyście nową kolekcję Pupy? ![]() http://wirtualnekosmetyki.pl/-newsy-...ki-pupa-milano |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Caffe zgadzam się z Tobą w 100%. Waga nie mówi o niczym, wskazuje jedynie spadek lub wzrost.
Każdy na nas ma jakieś ulubione typy sylwetki. Nie muszę chyba mówić, że ja kocham umięśnione ciała. Te umięśnione sylwetki w życiu codziennym wyglądają zdrowo, ponętnie i nie wiele widać tych mięśni. Nie podobają mi się kobiety typu szczupłe grubasy. One są szczupłe, mało ważą i mają sporo tłuszczu na sobie. I szczycą się niską wagą ![]() Zresztą większość z nas bardzo o siebie dba. I co robi najlepiej na wygląd? Zadbane włosy, dobra sylwetka i zęby. Brutalne, ale tak jest. I nie chodzi mi o pośladki jak z reklam, chodzi o to żeby te pośladki były, proporcje były. Ja ważę dużo, naprawdę sporo. Teraz mam więcej tłuszczu, ale i mam mięśni sporo. Zresztą nasz kolega jakiś czas temu wyraźnie określił idealną wagę kobiety. Według tej wagi mam sporą nadwagę ![]() ![]() ![]() Piękna pogoda u mnie. Mam botki na gołe nogi, do sukienki ![]() Już spoglądam co tam pupa ma z nowości. 1 Miszka to aż tyle nowych odcieni będzie z mojego ukochanego guerlaina ? jak ja się odnajdę ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Dodam, iż noszę rozmiar 34,36 i czasami luźna góra to 38. O szczycących się niską wagą miałam na myśli panie z mojego towarzystwa w realu. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Maskotka ta szminka w kolorze wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Gang Iren
|
Anyż, dobrze że to dodałaś, bo już chciałam zaznaczyć, że ja tu się wagą nie szczyciłam, a raczej ze skruchą przyznzję, że jestem ten... no... szczupły grubas. W części brzusznej najbardziej. I do tego co robię? To:
![]()
#2687 |
Zakorzenienie
|
Gosiu właśnie nie chciałam, żebyś się poczuła urażona. Nie widziałam Twojej sylwetki, znam tylko wagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście Gosia nie nalezy do obraźliwych i nie doszukuje się podtekstów tam, gdzie ich nie ma
![]() Oczywiście, ze waga to jedno, a sylwetka drugie. Dlatego twierdze, ze teraz wazac więcej wyglądam lepiej, niż 23 lata temu wazac mniej ![]() KOlekcja Pupy ładna, na szczęście jestem cienioobojetna bo nie używam, a rózy mam sporo...I jeszcze trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny polecałam Wam kiedyś serum z witamią C z Liqpharm, dziś polecę drugiego mojego ulubieńca tej firmy - serum glikolowe. Jest genialne, używam intensywnie, złuszczam się ciągle ale tak, ze mogę wyjść do ludzi. Cudo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kusisz tym serum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę sobie na Forum z nadzieją na porcję motywacji i już widzę oczyma duszy: wszystkie babki raźnie ćwiczą i popijają domowym sokiem... I co widzę ??? JEMY CIASTKI!!!
Ja już drugi dzień na diecie "0 cukru". No i co się okazało? Że kanapka z brie zamówiona w kafejce była z brie i - oczywiście - z dżemem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Gang Iren
|
Dżem się nie liczy. Stanowczo
![]()
#2693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Soso to drugie od dłoni to pomadka?
Wygląda bardzo interesująco. Ranki już bardzo rześkie. Od dziś powracam na krioterapie. Uzależniłam się. Podobno działa stymulująco na odchudzanie ![]() Uwielbiam słowo: stymulująco. Mówi dużo i zarazem NIC. Podobnie stwierdzenie: pracuję nad pewnym projektem. Często w wywiadach nasze gwiazdy i specjaliści od niewiadomoczego używają takiego zwrotu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Soso, dziękuję
![]() Też lubię kosmetyki złuszczające i jestem w trakcie zamawiania tego serum ![]() Caffeine, ja zawsze mam problem z motywacją do ćwiczeń w sezonie jesienno-zimowym. A ostatnio chodzę wiecznie głodna, jakbym miała tasiemca. Anyżkowa, poranki są bardzo rześkie ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() u mnie piękne słońce ![]() ![]() ![]() ![]() jesień przyniosła ze sobą także wilczy apetyt, od poniedziałku jem jak szalona, wczoraj o 22 jadłam 4 z rzędu kolację ![]() ![]() ![]() Caffe, co tu dużo mówić ja ćwiczenia kocham, to dla mnie najlepszy moment dnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z podróży w planach mam - już kupione bilety, Paryż i ponownie Stambuł (magia i kolory tego miejsca nie przestają mnie zachwycać ![]() ![]() z kosmetyków, lubię wszystko co zamówiłam ostatnimi czasy z Andalou...tonik, krem pod oczy i na noc oraz serum, dobrze się aplikują, wchłaniają, nie zapychają, buzia fajnie wygląda ![]() w przyszły wtorek natomiast, idę ponownie na laser (pozytywy jesieni ![]() nabyłam też fajny podkład / BB w zasadzie ze Smashboxa http://www.smashbox.com/product/1761...ew#/shade/FAIR delikatny efekt, płynna konsystencja, wygląda świeżo ![]() zapachowo Prada Kiss ![]() ![]() ![]() ![]() książek ostatnio nie czytam ![]() ![]() nie było mnie i nie było i od razu na wejściu zaserwowałam sycący elaborat ![]() ![]() miłęgo dnia Piękne Panie ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2016-09-22 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Anyżku nie, pomadka to to pierwsze od dłoni
![]() M@skotka proszę ![]() ![]() Fuertavertura wywołała temat podróży, a ja właśnie zarezerwowałam dom w Toskanii na kilka dni w październiku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Fuertavertura, faktycznie trochę się rozpisałaś
![]() Zaciekawiły mnie perfumy Prady. Pisałaś o tych?http://www.sephora.pl/Zapachy/Zapach...owana/P2536020 Też jestem pod wrażeniem Stambułu Soso, oczywiście dam znać jak się spisuje serum ![]() Toskania jest na mojej liście do zobaczenia ![]() Ja w końcu wybieram się do Wrocławia na kilka dni w październiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tego mi było trzeba, Fuerta jesteś niezawodna! Dziewczyny, poproszę o jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Rozeznanie
|
Kocham barwną Barcelonę, bardzo lubię majestatyczny Paryż ale to właśnie Stambuł niezmiennie mnie zachwyca
![]() ![]() ![]() ![]() Soso, Toskania ciekawa, ładne krajobrazy, byłam kilka lat temu, też mieliśmy domek, codziennie chodziliśmy do wsi do gospodarza po świeżą wołowinę, z której robiliśmy steki na palenisku ![]() ![]() kocham podróże, sam stan podróży ![]() ![]() Makotka, tak ten zapach, nie jest szczególnie wyrazisty, bardzo nienachalny, nieco ulotny ale ma w sobie coś ciekawego...nie dorabiam tutaj żadnej wielkiej teorii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a cieni do powiek nie używam, raz wżyciu kupiłam, obecnie nie mam nawet jednej palety, nie lubię, u siebie na oczach rzecz jasna ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2016-09-22 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.