|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridia
przyjmuję biczowanie z pokorą
![]() oj widzę że ten piątek to taki grzeszny jest nie tylko u mnie ale u większości z nas! uf aż mi ulżyło że nie tylko ja taka niedobra jestem hahaha ale cóż czasami trzeba się nagrodzić, prawda? (sama sobie chyba to tłumaczę... ) jutro mam zajęcia od 11 do 15 więc nie będę myślała o jedzeniu... wiecie nowa uczelnia, nowe przedmioty, nowi wykładowcy, nowe (męskie) twarze (ciałka) zapowiada się fajnie
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
hahah a żebyś wiedziała dekolt już przygotowany! hahaha
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
To nasza tajna broń kobieca
|
|
#2675 |
|
Rozeznanie
|
raz na kiedys trzeba zjesc cos niezdrowego. jak sobie pomysle, ze juz nigdy mialabym nie zjesc spagheti czy kebaba to normalnie zycie traci sens
czyli jak to mowi moja kuzynka: ja tak kocham jedzenie, a ono mnie zabija
|
|
|
|
|
#2676 |
|
Rozeznanie
|
a tak na marginesie to moj brzuch jest dzisiaj napompowany jak balon, macie jakies dobre sposoby na splaszczenie go?
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
...jestem baaaaardzo głodna...............:zar lok:
może batoniczka... musz ę się pobiczować i wybić sobie jedzonko z głowy...może chociaż jabłuszko??? co Wy na to... wiem że jest późno...to wszystko wina tego pączka z adwokatem ![]() na szczęście już prawie koniec tego kuszącego nas wszystkie piątku... dobrze że jesteście, podpisuję się tutaj pod kilkoma opiniami o sile grupy, faktycznie czasem jak sobie pomyślę o Was i naszym wspólnym celu, to odkładam jedzonko...
|
|
|
#2678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez wizia29 Czas edycji: 2008-10-18 o 00:55 Powód: piwko ok apetyt i dzie [pa pa |
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Raczkowanie
|
Noco wy laski spoko zjedzonkiem
|
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale serio od razu mi raźniej jak wiem że nie tylko ja taka paskuda jestem ![]() boshe obudził mnie potworny ból zęba... normalnie już się boję co to może być... to z tej strony gdzie mam mieć ten cholerny zabieg... na dodatek boli mnie ząb który ostatnio był robiony więc jest ZDROWY, ale fakt że nawet przy znieczuleniu trochę mnie bolało, coś jest nie tak... BOJE SIĘ STRASZNIE! więzłam już tabletkę (trzeci dzień z z rzędu ) i powoli zbieram się na uczelnie...
|
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
|
Witam Meridki
![]() Faficzku ze mna juz oki, odwiedzilam wc-ta jakos powoli zapominam o braniu M, dopiero 5 minut temu sobie przypomnialam, zwykle biore po 10. sobota to najgorszy dzien dla mnie, walcze zeby nie podjadac. a co u was ciekawego? |
|
|
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() no za mną też strasznie słodkie chodzi nie męczy mnie głód, tylko ochota na słodkie.... mogłabym zamiast obiadu zjeść kawałek ciasta![]() a wczoraj radirex tak mnie przeczyścił, że myślałam, że z WC nie wyjdę no ale nazbierało się przez kilka dni![]() Faficzkowa no to teraz razem dążymy do 75 ![]() boli mnie głowa, zatokowo już 2 dzień
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to lipne te weekendy jakieś są, siedzi się w domku z rodziną, a oni ciągle coś jedzą
I jak tu się nie skusić Zwłaszcza, że sama upiekłam karpatkę hahaha, żeby rodzinka miała do kawy ![]() Jutro mój tata wraca z odwiedzin u rodzinki na wiosce i już widzę te pęta kiełbas, szynek, mięcha i to tłuste mleko prosto od krówki Ech, ciężkie czasy mnie czekają A jak Wy laseczki wytrzymujecie te weekendy, też Wam tak ciężko?
|
|
#2684 |
|
Raczkowanie
|
Zasłużyłam na pożądne lanie
![]() wczoraj pożarłam 2 kawałki pizzy na obiad, a na kolacje McChickena, a dziś na obiad tortille, wiem nie powinnam!!! już nie będę.... chyba
|
|
|
|
|
#2685 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe ile to potrwa... w sumie te 3,5kg zajęło mi prawie miesiąc... kurde jak tak myślę to tragedia bo za wolno, ale z drugiej strony może to lepiej, tak szybko nie wróci? wiem że lepiej wolniej ale ja bym chciała JUŻ TERAZ widzieć 65! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po weekendzie zabieramy się za siebie ja dzisiaj jakoś dietowo jadłam... sama się sobie dziwię, ale to chyba dlatego że mnie boli pół szczęki i nie boli jak nie ruszam policzkami i szczęką więc nawet z tym jedzeniem nie jest zbyt dobrze... eh... cierpię... miłego wieczorku
|
|
|
#2686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak mi mów Faficzku ![]() Łączę się z Tobą w bólu ząbka, to nic przyjemnego. Trzymaj się kochana
|
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Teresko po weekendzie TRZEBA! nie ma wyjścia!
![]() kurcze poczytałam teraz trochę i to chyba jednak od zatoki a nie zęba... mam nadzieje... cholera jasna... sama nie wiem... a nadal boli... kolejna tabletka.... ale jeszcze się trzymam!
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooooo tak, od poniedziałku... ile to już razy ja to mówiłam Generalnie staram się trzymać dietkę, ale jutro coś czuję, że będzie porażka na całej linii Bo jak zobaczę to co przywiezie tata ze wsi, te wiejskie kiełbachy, szynki i to mleczko pachnące krówkami, to chyba nie będzie mocnych to już tak za wczasu żebym się za mocno nie rozbisurmaniła
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Co tam u Was dawno mnie tu nie bylo MEA CULPA meridii na razie nie biore jakos zapominam , jesc w sumie tez jakos nie pozeram ogromnych ilosc za wyjatkiem piatku (imieniny głownej ksiegowej u mnie w firmie) oprocz tego duzo sie ruszam w poniedzialki salsa w środy spinbike a w piatki taniec brzucha od juta na south beach przechodze i meridia od nowa. Ważyc sie nie waże ale wszyscy mowia że schudłam :0 jednak ruch to zdrowie pozdrawiam moje drogie buziaki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
hmmmmmmmmm a ja siedzę przed TV z kawą i ciastkami
ale tak mi się ostatnio chce słodkiego za to apetyt słaby. Na obiad zjadłam z łyżkę ziemniaków i z 2 łyżki tartej marchewki, głodu nie czuję, ale ochota na słodkie jest![]() Zjadłam 3 herbatniki w czekoladzie, starczy
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
ojojo widzę że to nie był tylko felerny piątek ale cały weekend!
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
no...u mnie też weekend daremny, niepotrzebnie tę szarlotkę upiekłam no i zero ćwiczeń takich porządnych, bo coś tam poskakałam, coś pobrzuszkowałam, ale to nico...od jutra zaczynamy od nowa...ale udało mi się dziś oprzeć smakołykom w restauracji na obiedzie, podkradłam tylko córce parę frytek ciężko jest mi, Wam też? jakoś na początku łatwiej było zrezygnować ze słodkości niż teraz
|
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
oj dziewczynki dziewczynki chyba musimy wszystkie od jutra wziążć się w garść bo nie jestem sama z tym podjadaniem--brrrrrrrr----wszystko mnie kusiło--słodycze ,chlebek mniam mniam ale zaliczyłam godzinkę pływania-ha ha -pozdrawiam
start 24.10.2012: 99kg......14.10.2012: 96kg..30.11.2012:93kg o kurcze ile przede mną |
|
|
|
|
#2694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale damy rade, juz jestesmy lzejsze
|
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
O takkkk, nieststy
Jeżuuuuuu, do tego jeszcze ten pyszny chlebek z wiejskim smaluszkiem i ogóreczkiem i kiełbachę i kawałek szynki Jestem tak wściekła, że chyba dopuszczę się aktu masochizmu
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
oj baby baby... wszystkie: Alauka, Anielska, madzia12g, Tereskaa należy się co najmniej
![]() tylko szpurka twierdzi że jakoś się trzyma ![]() teraz moje grzechy: 1- LODY ale pyszne były 2- chleb... wzięłam kanapeczki na uczelnię... 3- kiełbacha... 4- rosołek z makaronem... w sumie TYLKO to dzisiaj jadłam nic po za tym więc była to zdrowa i dietetyczna dieta że HEJ! musiałabym policzyć kalorie... jutro poniedziałek, nowy tydzień, nowe plany, nowe motywacje Teresko wiem że jesteś uprzedzona do tych "od jutro tzn od poniedziałku" ale chyba lepsze te poniedziałki niż jakieś dziwne postanowienia noworoczne
|
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie jakos
tak jak my wszystkie, raz lepiej raz gorzej za tydzien ide do lekarza, wiec staram sie, ale nadal za malo cwiczen. moze od jutra pojde na basen, lepsze poniedzialki od noworocznych postanowien
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahaha, ja tak sobie postanawiam prawie od każdego poniedziałku, od każdego pierwszego dnia miesiąca, od każdego Nowego Roku... każdy termin jest dobry Gorze później z motywacją ![]() Miłego tygodnia baby i w piątek nie chcę słyszeć, że ktoś tam coś podjadał
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry..
![]() piękna pogoda na spacerek, co? to dziś chyba się poruszamy wszystkie... niby trochę pogrzeszyłam z tym jedzeniem przez weekend, ale waga o dziwo spadła ![]() to może nie było tak dużo tych kalorii, no i wczoraj spacer prawie 3h... od dziś będzie lepiej...chociaż ta szrlotka w piekarniku...
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
booooosz dobrze ze tu wlazlam do was bo zapomnialam ze mam M od dzisiaj brac znowu ale cos nie bardzo mi sie chce...moze od jutra hmm?? dostane rozgrzeszenie?:P
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

nie tylko u mnie ale u większości z nas! uf aż mi ulżyło że nie tylko ja taka niedobra jestem 

czyli jak to mowi moja kuzynka: ja tak kocham jedzenie, a ono mnie zabija
musz ę się pobiczować i wybić sobie jedzonko z głowy...może chociaż jabłuszko??? co Wy na to... wiem że jest późno...to wszystko wina tego pączka z adwokatem 
.

na dodatek boli mnie ząb który ostatnio był robiony więc jest ZDROWY, ale fakt że nawet przy znieczuleniu trochę mnie bolało, coś jest nie tak... BOJE SIĘ STRASZNIE! więzłam już tabletkę (trzeci dzień z z rzędu
) i powoli zbieram się na uczelnie...

nie męczy mnie głód, tylko ochota na słodkie.... mogłabym zamiast obiadu zjeść kawałek ciasta

99kg......14.10.2012: 96kg..30.11.2012:93kg o kurcze ile przede mną