|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Magda bardzo mi przykro z powodu takiej końcówki wesela, co za dupki! Głowa do góry i tak jak dziewczyny mówią skup się na pozytywnych rzeczach.
Bianka, ludzie potrafią być perfidnie złośliwi. Nie przejmuj się, kto ma przyjść na wasze wesele to przyjdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Klakla no to lipa wyszła faktycznie czyli trzeba trafić na kogoś uczciwego. My wzięliśmy dalszego kolegę tz, jako że odmówiło nam parę osób na dzień przed to poprosiliśmy żeby normalnie usiadł przy stole więc też zadowolony a goście szybko zorientowali się że jak ktoś coś chce to szuka miłego i przystojnego Grzesia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Konto usunięte
|
Magda super ze świadek sie dobrze spisał
![]() No i najwazniejsze! Gratuluje i zazdroszczę zostania prawdziwa a nie nibyżoną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() przykro mi bardzo ze tak wyszlo bo wie ile pracy cie kosztowalo przygotwanie wesele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
Boże co Ci Wasi goście mają z tymi noclegami? 2,5 km? Toć to tyle mieli moi rodzice do domu. 5 min samochodem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Rozeznanie
|
Magda, Blanka, jak czytam wasze historie, to się zastanawiam, czy ludzie są jacyś nienormalni i tylko sobie zadaję pytanie: jak można?!
![]()
#2679 |
Zakorzenienie
|
Marta są nienormalni. Szkoda ze wychodzi to w tak ważnych dla nas momentach i kiedy to wszystko psuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Magda wspolczuje ...
U mnie jeszcze lepiej. Dzis mamy miesiecznice a moj Tz spadl ze schodow. Czekamy w szpitalu na wynik tomografu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
polaczek cebulaczek
|
Magda, strasznie mi przykro, że tak wam się wesele potoczyło... Co za ludzie, aż brak słów. Ale wyglądałaś przepięknie, naprawdę, piękna suknia, piękny makijaż, piękna ty!
![]() u nas też kuzyn P zażyczył sobie nocleg a mieszka pare km od sali ![]()
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Pannamima zdrowia dla tż i oby wszystkie badania wyszły w porządku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Świetne
![]() Hej ![]() Nadrobiłam Was trochę ![]() Magda - gratulacje zostania prawdziwą żoną hehe ![]() ![]() ![]() Blanka - nic nie przesądzone. Czasu trochę jest, ludzie pewnie przyjdą na dwa wesela albo tu gdzie dowiedzą się prędzej - także zaproszenia rozdawajcie ![]() Loluś - o masakra z takim kelnerem, aż dziw bierze, że żadna decyzyjna osoba (świadek, rodzic) nie zrobił z tym porządku. Większy wstyd zostawianie go niż wyproszenie z obsługi. Chamstwo. Po opisie wesele nie należało chyba do najlepszych:P Wczoraj skorzystaliśmy z pogodo nim nastąpiło załamanie i jesteśmy dwa buraki:P Boli nas skóra, że ja nie mogę no ale trudno:P Dziś byliśmy ustalić dekoracje w kościele, donieść zapowiedzi oraz dograć szczegóły na sali, potwierdzić liczbę gości itd. Po czym okazało się, że jeden wujek nie zamierza nocować. Ale po co dzwonić, nie ma sensu no nie? Trudno. Na jedno miejsce nie przyjdzie. Może nam opuszczą jeszcze. Porozsadzaliśmy gości od nowa przy stołach bo było trzeba trochę porozdzielać, pokoje też rozdzielone. Ale i tak wiemy, że teściowa będzie nie zadowolona ani z noclegu ani z tego z kim siedzi. Już jesteśmy teraz w stanie powiedzieć co nie będzie jej pasowało, jakich użyje słów, argumentów i jak będą wyglądały jej odpowiedzi ![]() Także oficjalnie, my skończyliśmy przygotowania do wesela:P Zostały do napisania dwa maila:P ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Panna - zdrowia dla TŻta, oby wyniki były ok ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Dostałam próbne zdjęcie moich wianków na stoły ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sophie24 Czas edycji: 2016-06-26 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do klubu pierwszą część relacji, na razie nie ma się czym zachwycać, nie doszłam jeszcze nawet do piątku
![]()
#2685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My noclegi trzymaliśmy tylko dla tych spoza miasta, a innym nie proponowaliśmy, bo nie mają tyle miejsc nawet. A kto u Was płaci za nocleg? Wy czy goście za siebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Konto usunięte
|
Sophie sliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My za tydzień ślub a jeszcze sporo rzeczy. Wczoraj i dziś Tz robił kwiaty do ścianki, chyba z 30 narobił. Ja ozdobilam świeczniki i wazony. Muszę jeszcze plan usadzenia gości zrobić, pudełko na obrączki dokończyć, tabliczki do konkursu. Instrukcja do instaxa zrobiona, tylko ramki musimy do niej kupić, bo składa się z dwóch części. Tz jedzie we wtorek po buty, a w środę po swój strój. Musi jeszcze piwo kupić i wodę do pokoi dla gości. I jeszcze wódkę obkleic naklejkami. Ja jeszcze maila do foto muszę skrobnąć. Trochę tego jest, gorący tydzień będzie. Na szczęście Tz ma już wolne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie teraz zostały nam takie sprawy, że nawet jak ich nie zrobimy, to nikt nie zauważy. M. chce nowy pasek i bieliznę ale jak nie kupi to i tak w szafie znajdzie, to jego widzimisię (dlatego nawet tego nie liczę jako coś do zrobienia). Poza tym muszę tylko za wianki zapłacić. A potem zostaje to co dzień przed ślubem (typu spowiedź czy manicure). Czyli teraz zostają dni na to aby się nam goście narzucali, marudzili a rodzice wymyślali i psuli nerwy ![]() Edytowane przez Sophie24 Czas edycji: 2016-06-26 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;62265861]Treść usunięta[/QUOTE] Jak to zażyczyła?? 2,5 km i tupet mieć o nocleg prosić?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
gratulacje dla nowych zonek ![]() nie mam czasu na ten moment na wizaz. pracuje po 12 h , z tz sie mijamy. on wraca do domu, ja wychodze do pracy i tak wygladaja ostatnie dni. Dzisiaj mam dzien wolny to weszlam sie zameldowac. Jakie zycie ciezkie jest bez wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
Nocleg 2,5km od domu - kobita przebiła wszelkie wymysły gości
![]() W ogóle dziś jak byliśmy na sali to dzwoniła PMka z 9 lipca, że zaczęła dziś rodzić choć miała rodzić dużo później i się zestresowała, że wszystko skomplikowało. Masakra. Dlatego późna ciąża+wesele to zły pomysł. Nie wiem jak teraz dwa tygodnie po porodzie ona ma przyjść na własne wesele, a to wcześniak więc też wszystko różnie się może ułożyć, ciekawe czy w ogóle ze szpitala wyjdą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My będziemy mieli ciężarną w 9. miesiącu ciąży, w ogóle byłam w szoku że jednak będą. To są znajomi, Tza kolega z pracy z żoną, z innego miasta ale to jakieś 30-35 km. Oczywiście proponowaliśmy nocleg zgodnie z zasadą, że dla tych spoza miasta proponujemy, ale oni jednak wolą wrócić. Tylko, że wiem, że to ona będzie prowadzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super! ![]() Sophie, wianek przepiękny ![]() Wróciłam z oblewania magisterki i urodzin kolażanki, do 5 rano siedziałyśmy w ogrodzie i gadałyśmy ![]() Zdecydowałam się też, że robię panieński w moje urodziny, będzie grill i luźna posiadówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do noclegów. Powiem szczerze że w życiu by mi nie przyszło do glowy organizować noclego gościom kt9rzy do domu maja 35 km o mniejszych odleglościach nie mówiąc. Jeżdziłam na różne wesela, jedne byly w odległości 30 km, inne 5 km ale były też takie ok 100 km albo i ciut wiecej. I nigdy ale to nigdy nie zdarzylo sie aby ktoś mnie pytal czy chcę nocleg. Moj brat cioteczny mial wesele w odleglosci ponad 100 km i on też nie proponowal. A mi nawet przez mysl nie przeszlo o to pytać. Po prostu wróciliśmy samochodem i tyle. Dlatego jak czytam że ktoś organizuje nocleg dla ludzi ktorzy w 25 min moga wrócic do domu to mnie to trochę śmieszy. Ludzie dzien w dzien do pracy dlużej jeżdzą. No serio odleglosć taka że sir nie da wrócic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niebezpiecznie tak by ciężarna prowadziła samochód na końcówce ciąży. Dziw, że się zebrali na odwagę. W sumie może urodzić do tej pory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
MerDer 4ever
|
Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami- peemki 2016 cz.51!
Sophie ja w takim wypadku zrobiłabym plan stołów ale bez usadzania do konkretnych miejsc tylko do konkretnego stołu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
Mi kuzynka też tak podsunela do glowy. Przydzielić do stołów a dalej niech siadają jak chcą. Zobaczę jak będziemy mieli już potwierdzonych gości i czy bedzie cięzko rozsadzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do przemyślenia:P Jak się namyślimy to chwila roboty i jest ![]() A, tak w ogóle to mam ohydne krzesła na sali:/ Myślałam, że mają fajne drewniane a okazało się, że zdjęcia, które u nich znalazłam to tylko wizualizacja i dopiero kupione będą. I zostają nam brzydkie krzesła:/ Pokrowce nie pasuję, poza tym popsuły mi całą wizję:/ No trudno:P Nie wszystko mogło wyjść:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.