![]() |
#2671 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Lece spac, co by moze organizm zaczal skurcze robic ![]()
![]() |
#2672 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam ten śpiworek,ale wydaje mi się strasznie duży (rozmiar S).. myślisz,że na to lato jeszcze się przyda? Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za informacje fajnie,że te chirurgiczne sprawy masz za sobą do niedawna większość zaciskała nogi a teraz przepędza Maluchy z brzuchów.. trzymam kciuki,żeby i u Was dało to rezultat Cytat:
Cytat:
w te dni,kiedy czułam ją rzadziej też byłam dość zalatana i też myślałam,że może ją ululałam do snu tym łażeniem..ale nie wiem czy na pewno tak jest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Napisz jakie wieści dziś, trzymam kciuki, żeby wypuścili skoro nic się nie dzieje... Cytat:
![]() Ja też spakowałam się w 2 oddzielne torby - jedną dla siebie, jedną dla Kasi, wiem z doświadczenia z Natalką, że tak jest wygodniej ![]() A ja dziś się obudziłam z takim bólem podbrzusza, że od razu wzięłam nospę max. Potem sprawdzałam ruchy bo aż się wystraszyłam... . ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Ja jak w szpitalu dostałam rozpiskę dot.liczenia ruchów, to wg zasad w niej zawartych, jezdziabym do szpitala na kontrolę codziennie. Moje dzirwczyny były mało ruchliwe, a tam było napisane, że jeśli naliczy się 4 lub mniej, to trzeba zjeść i kolejną godzinę liczyć i jeśli wynik ten sam to jechać sprawdzać. Moje to czasem dużo mniej niż to się ruszaly.
Po pierwszej nocy u nas super, jednak taka prywatna sala to genialna sprawa, mama strasznie mi pomogła, dawała mi dziewczyny do karmienia, przewijała je. Nieźle spały, więc my też. Rana boli, siedzenie i leżenie jest ok, gorzej z łażeniem, ale mam nadzieję, ze z każdą chwilą będzie lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
To dobrze, że szew już zdjęty. ![]() Miłego wyganiania w takim razie! ![]() Cytat:
Mój się uaktywnia zazwyczaj jak odpoczywam, wysiłek chyba trochę kołysze do snu. ![]() Cytat:
Dzięki, dam znać co mi powiedzą. ![]() To niefajnie z bólem. :// Cytat:
Cieszę się, że noc spokojnie upłynęła. ![]() Oby się szybko goiło. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() No niestety ja wciaz w dwupaku :P Ale w nocy kilka skurczow mialam, ale wydaje mi sie zecto za malo by sie dzis cos rozhulalo ![]() A na jutro Pola ma kategoryczny zakaz wychodzenia, mam nadzieje ze poslucha.... ![]() Po 11 jade do tego szpitala, juz jestem przerazona dieta, ale swoj prowiant zabieram, co by nie umzec z glodu ![]()
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry ![]() Dziś bezsennosc od 4 do 6 rano ![]() Ale może uda sie cos w dzien nadrobic. Obiadek gotowy, pranie wywieszone zostalo odkurzyc ;-) Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Nie daję rady nadrabiac wątku. Po szybkim przeleceniu wiad wnioskuje ze Kasia urodziła już. Gratuluję podwojnego szczęścia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ze dałaś radę pospać i ma Ci kto pomoc ![]() ![]() Oby rana szybko przestała bolec to bedzie jeszcze łatwiej ogarniać Córki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Człowiek niby to wszystko wie ale wczoraj sie trochę zestresowałam...... Kasia super, ze masz taką pomoc w mamie, no i pokój tez fajna sprawa: nikt nikogo nie musi sie krępować, na nikogo oglądać itp... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja właśnie wróciłam z targu, tyle dobroci kupilam że nie wiem od czego zaczać ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia w szpitalu. ![]() Cytat:
Ojej współczuję bezsenności. ;/ Cytat:
A jak tam u Was? Na razie dowiedziałam się, że będę mieć obiecaną konsultację anestezjologa oraz usg. Jeżeli usg wyjdzie prawidłowo, wypiszą mnie dzisiaj. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
U nas spokojnie. Bobo je i śpi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super ze dzis Cie wypiszą ![]() ![]() ![]() Ciekawe co tam u DobrejDuszy, bo chyba dawno sie nie odzywała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
No
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Z dnia na dzień zniknęły moje obrzęki na stopach i podobno z twarzy tez. Wyszlam ze szpitala z ikropnymi stopami, jakby mi skóry brakowało. A dziś stopa jak przed ciąża.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
hejka
U mnie nadal nic. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super! Cytat:
Miło mówi do synka, oby ładnie posłuchał tatusia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uparte nasze dzieci, moj ma fakt faktem jeszcze dwa tygodnie prawie, ale tez juz sie niecierpliwimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a już najbardziej mnie wkurza jak ktoś zaczyna komplementować, że np mam teraz taaakie ładne pełne usta. nosz kurna takie są bo jestem cała spuchnięta!!!!!!!!!!!!!! arrghhh.. i piana od razu ![]()
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Tylko obrączka nadal nie wchodzi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej,
Kolejny dzień do przodu ![]() Oby do wtorku i młody może wychodzić ![]() ![]() U Nas dziś mega ukrop, ma być + 35 stopni ![]() więc obskoczyłam już miasto i siedzę w domu. Aktualnie kawa + słodkość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() Ale mój syn ma w nosie takie akcje, On tylko mame kopie, nawet jak tż dotyka to cisza ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
kasia_ruda gratulacje dla was
![]() ![]() Mi dzis rano wyszla opryszczka obok ust, a wczoraj troche pokosilam trawe ale nadal cisza. Niby jeszcze ponad tydzien do tp ale juz moglabym urodzic w ten weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale Twoje owocowe łupy brzmią smakowicie.. na deser by się przydały ![]() Cytat:
Krefetka się nie melduje- może rodzi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za to, żebyś jak najszybciej wróciła do formy i razem z dziewczynkami wróciła do domu. Ps. Nie pamiętam już - wybraliście już dla nich imiona? o jak szybko się uwinęłaś ze wszystkim ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() super, też chcę takie bezproblemowe bobo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Im więcej mamuś rozpakowanych, tym mniej postów na wątku ![]() Lecę drukować ćwiczenia na korki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Witam się z Wami w 38+0 tc! Dzisiaj z rana zrobiłam badania i mam nadzieję, że to były ostatnie badania w tej ciąży! Widziałam się już z koleżanką i w planie mam jeszcze dzisiaj kurze i podłogi - odkurzanie i mopowanie. ![]() Chyba też zacznę skakać na piłce. Chętnie bym już wygnała Małego, np. w poniedziałek... ![]()
#2699 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
hahah ok to u Ciebie obiad, a do mnie na deser zapraszam - dziś planuję zrobić brownie z malinami ![]() z tym ubieraniem zimą to też prawda - teraz jak mam naciągnąć leginsy to problem jest ![]() ![]() ![]() ciekawe co z tą Krefetką ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() kciuki za dobre wyniki tych ostatnich badań! ![]() ![]() a ja sobie uświadomiłam że jeszcze nie mam kompletu badań do porodu... będę musiała gin pomęczyć w poniedziałek żeby mi skierowania powystawiała. Mam tylko nadzieję że nie trafię znowu na tą dziewczynę co nie umie krwi pobierać! eh najwyżej zażyczę sobie żeby kto inny to zrobił ![]()
![]() |
#2700 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Masakra jaki upał ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.