|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻówki nadal plotkują -część VII
III trymestr jest rzeczywiście ciężki. Nie spodziewałam się, że aż tak
Serrio czasami mam gorsze dni, że aż mam już dość ![]() Dzisiaj na przyklad nie moglam spać do 4 nad ranem. O 8 sie obudziłam, a potem tylko drzemałam do 10 Ale czasami spie dlugo i dobrze Strasznie watroba mnie boli, mała namiętnie mi ją od dwóch tygodni kopie...a o tym, że ogolnie jest cieżko sie ruszac to już nie wspomne ;-P Z jednej strony mysle sobie jeszcze aż miesiac a ja juz mam dość, a bedzie tylko gorzej , a z drugiej strony się boje ![]() My jeszcze nie mieszkamy u siebie, ciagle czekamy na kuchnie mieli skonczyc ją dwa miesiace temu a wiadac jak to jest z ludzmi :/ W zasadzie wszystko mamy. Nawet naroznik. Jak nas znowu nie zwodzili i rzeczywiscie zrobią nam kuchnie tak jak obiecali to w przyszłym tygodniu juz bedziemy tam mieszkać. Ale ja sie boje juz mowic kiedy sie wprowadzimy, bo ciagle komus mowie, sie chwale a potem fachowcy nawalaja i sie przeciąga |
|
|
|
#2672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nina tez bardzo ruchliwa w brzuchu była. Szybko zleci. imię juz wybrane?![]() Mam fride. Odciągamy na bieżąco. Do tego olejek olbas i jakos dajemy rade. Dziękujemy. ![]() Jej, zostały tylko 4 tygodnie? ale ten czas leci. Juz niedługo będziesz Natalkę tuliła.
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
ja w pierwszej i drugiej ciąży dobrze śpię i potem wstawanie nocne to dla mnie coś ciężkiego. Jestem jak zombie ![]() Generalnie od zajścia w ciążę już nigdy nic nie bedzie takie samo ale nie ma się czego bać rodzicielstwo to kawał ciężkiej roboty ale cieszy z tym remontem to doskonale Cię rozumiem bo my dalej bez drzwi jesteśmy już też nikomu nic nie mówię, kto chciał przyjść i pooglądać to był. Niby w czwartek mają montować ale już chyba się przyzwyczailiśmy do ich braku Najgorzej w wc jak znajomi przychodzili Trzymam żeby te wasze remonty się skończyły jak najszybciej Cytat:
![]() Imię wybrane ! Szymek będzie ![]() Oby Nince szybko te dolegliwości minęły |
||
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Polly dobrze jest miec w apteczce nynsastyne. W proszku sie nie psujr wiec jak wypatrzysz sama to mozesz smarowac
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłam, ale zdążyłam już pograbić liście w ogrodzie. Spać mi się chce, czyli czas na kawę. 😉
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa dzięki ;-)
Ja tez trzymam kciuki za wasze drzwi, zeby w koncu się pojawił
|
|
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że brat z bratową będą mieli córeczkę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez revolutionary Czas edycji: 2016-10-25 o 22:09 |
|
|
|
#2679 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
Malinowa fajnie ze się odezwałaś Ja dziś byłam na zakupach dorwałam fajne 2 swetry
|
||
|
|
|
#2680 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej
![]() Zdrówka dla Ninki ![]() Malinowa Ty żyjesz kobieto ![]() Witam sie po ciężkim dniu jutro zaczynam 13tc i ładnie rośniemy Załącznik 6707856Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2682 | |
|
|
Cytat:
dziękuję oo jakie sweterki kupiłaś ? Też by mi się coś przydało ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6678359 1]Hej hej ![]() Zdrówka dla Ninki ![]() Malinowa Ty żyjesz kobieto ![]() Witam sie po ciężkim dniu jutro zaczynam 13tc i ładnie rośniemy Załącznik 6707856Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] no żyję żyję ![]() ale brzuszek masz mój to jak do porodu
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
Powiedziałam mamie o planach wyjazdu do UK, powiedziała że jestem nienormalna i nie chce ze mną dzisiaj rozmawiać... Cięższe to wszystko niż myślałam
((Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6678359 1]Hej hej ![]() Zdrówka dla Ninki ![]() Malinowa Ty żyjesz kobieto ![]() Witam sie po ciężkim dniu jutro zaczynam 13tc i ładnie rośniemy Załącznik 6707856Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Piękny brzusio! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Eff jutro na lapku zobacze zdjęcie. Ale jestem ciekawa twojego brzuszka
a jak waga? Tyjesz już cos ?---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko podjęta decyzja, szybki wylot i mniej stresu j paniki ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Kiedy przestawiają czas ? Obudziłam się po 7 a ciemno niczym noc. Juz mnie męczy taki stan. Jest wpół do 9. A dalej szaro. W ogóle gdzie ta piękna złota jesień? Ciągle mzy i popaduje. Malo słońca... |
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam z jakimś dziwnym wirusem. Zawroty glowy i wymioty
mama mnie musiała z góry na dół sprowadzić :/ podobno jednodniowe. Kuzynka miała wczoraj
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! 😊
Listopadowa, w sobotę zmiana czasu. 😊 U mnie od niedzieli do wczoraj było ładnie, a dzisiaj już pochmurnie. 🌁
|
|
#2689 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ja oczy na zapałkach...Majka wstała przed 6 i urządzała sobie jakiś koncert ! Myślałam że oszaleje... nawet poduszka na głowie nie pomagała kawyyyyyyyyy
|
||
|
|
|
#2690 | |||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobry |
|||
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie maly wstal o 4na karmienie a przed 5dalej nie spal. Zachcialo mu sie gadac
![]() Starszak w przedszkolu, umowilam wizyte kontrolna na jutro, zrobilam zakupy i teraz trzeba chate ogarnac, naolejuje wlosy a jak maly zasnie to ruszam ze skalpelem ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2692 | |
|
|
Cytat:
![]() a gdzie Twój Tż w tym wszystkim ? |
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2694 |
|
|
aha no to w sumie musisz sama ogarniać
![]() poranki nie są moją ulubioną porą dnia na pełne obroty wskakuje koło 11
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
No nie. Jednego trzeba ubrac i nakarmic i drugiemu dac ubrania i przygotowac jedzenie i przypilnowac zeby wc zaliczyl i zeby umyl, a przed wyjsciem zeby ubral kurtke itp
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2698 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno mamie przejdzie Ja akurat nie miałam takiej sytuacji bo rodzice sami mnie namawiali żebym wyjechała bo w Polsce co raz gorzej i dopiero po roku sie przemogłam i są dumni ze poleciałam i sobie radZe tęsknimy za sobą ale jak to moja mama mowi miłością sie nie najesz :pCytat:
Przy ostatniej wizycie 2kg do przodu było :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Tz wziął wolne bo rozłożył sie doszczętnie... Pół nocy nie spałam zeby zbić mu gorączkę jak z dzieckiem dobrze zd mam na 15 dzisiaj to troche mogłam odespać a teraz czas na śniadanie i kakao :pMam dość wstawania w nocy z pełnym pęcherzem xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6679488 1]
Na pewno mamie przejdzie Ja akurat nie miałam takiej sytuacji bo rodzice sami mnie namawiali żebym wyjechała bo w Polsce co raz gorzej i dopiero po roku sie przemogłam i są dumni ze poleciałam i sobie radZe tęsknimy za sobą ale jak to moja mama mowi miłością sie nie najesz![]() Przy ostatniej wizycie 2kg do przodu było ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Tz wziął wolne bo rozłożył sie doszczętnie... Pół nocy nie spałam zeby zbić mu gorączkę jak z dzieckiem dobrze zd mam na 15 dzisiaj to troche mogłam odespać a teraz czas na śniadanie i kakao Mam dość wstawania w nocy z pełnym pęcherzem xdWysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No to zazdroszczę... Ja się boję chole.nie reakcji ojca :/ i już mi się odechcialo gdziekolwiek wyjeżdżać przez to wszystko.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ze mną już na szczęście trochę lepiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

Serrio czasami mam gorsze dni, że aż mam już dość 
Strasznie watroba mnie boli, mała namiętnie mi ją od dwóch tygodni kopie...a o tym, że ogolnie jest cieżko sie ruszac to już nie wspomne ;-P 

poza tym krzyże mnie łupią ale starość nie radość
chyba polubię prasowanie 

żeby te wasze remonty się skończyły jak najszybciej 

maruda, jeść nie chce, bo boli. Przez sen stękała. Miałyśmy jedną pobudkę i spałyśmy aż do 9:30!