![]() |
#2701 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
Ja też się nie wstydzę
![]() Zwłaszcza że ubranka potrafią kosztować tyle co dla dorosłych... ![]() Nie mówię o Pepco np ale jakby się chciało kupić fajny sweterek świąteczny to z 80 zł trzeba dać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() schmetterling- to fakt, ceny za ciuszki dziecięce są czasami przerażające- jedynie body i spodenki można kupić tanio w zasadzie wszędzie, ale cała reszta potrafi kosztować. lilka - dziecko nie będzie z Wami na początku w pokoju?
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Dolaczam do grupy kupujacych w lumpie. W Holandii takowych nie ma, ale pewnie kupie po prostu uzywane z facebooka czy innego portalu.
Nowe tez chce miec- chic kilka sztuk. Jak bylam mala nie mialam nigdy nowych rzeczy, nie bylo nas stac. Dlatego teraz kupuje w roznych zrodlach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Będzie, ale w naszym się w czwórkę nie zmiescimy, a czasem syn do nas przybiega w nocy. Mamy tylko dwa pokoje, więc w drugim chcę miec wygodne łóżko do karmienia. No i chcę juz miec urządzone dla dwójki
![]() Też kupuję na ciuchach. Ubranka, buty, zabawki. Czasem wpadną nawet fisher price lub mega blocks. Mam super sklep, gdzie są naprawdę ładne rzeczy. To żaden wstyd. Raczej oszczędność i rozsądek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2706 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wizyta, dzisiaj wizyta
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za pozostałe dwie wizytujace dziś ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty
![]() Ja wczoraj cały dzień leżałam w ogródku na leżaczku ( nawet sie zdrzemnęłam ![]() Have nice day ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
Znacie juz plec dzieci?
Mam wizyte u poloznej w srode i liczymy na to, ze moze sie uda podejrzec co ma miedzy nogami. To bedzie poczatek 17tc. Oczywiscie najwazniejsze, zeby bylo zdrowe, ale imie mamy wybrane (juz od roku) tylko dla dziewczynki. O chlopiecym zaczniemy myslec dopiero jesli bedzie taka potrzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
Kciuki! Ja wizytuję w środę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Magda ;)
|
Hej
![]() Co do lumpków to ja chodzę, bo można tam naprawdę znaleźć cuda za grosze ![]() ![]() Ubrania piorę w 60 stopniach w normalnym proszku, później pewnie przepiorę jeszcze z 2 razy w dziecięcym ![]() Ostatnio byliśmy w Smyku i jak dla mnie ceny za ciuszki dziecięce to przegięcie, owszem bodziaki są tanie, ale już np. kurteczka z batmanem 100 zł ![]() ![]() Myk super, że się odezwałaś i fajnie, że dochodzisz do siebie ![]() Czekamy na radosną nowinę ![]() Marta super ta metryczka ![]() ![]() Teraz rozmyślam nad sesją ciążową i noworodkową ![]() Dziewczyny czy możecie polecić coś na zaparcia? ![]() Już 2 raz miałam taką sytuację, że od 3 dni nie byłam w toalecie, dzisiaj na szczęście poszłam, ale myślałam, że brzuch mi pęknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam mój koktail dzięki któremu codziennie jestem w toalecie : jarmuz,banan,kiwi, miód,woda. Jest pycha. Jesli nie lubisz takich rzeczy to jedz sobie codziennie jedno kiwi - tez działa ☺ albo 3 suszone morele i popij woda ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Konto usunięte
|
Ja na sesję ciążową jestem wstępnie umówiona na lipiec
![]() A noworodkową też będziemy robić, tak ok. 3 tyg. się robi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72515807]Ja na sesję ciążową jestem wstępnie umówiona na lipiec ![]() A noworodkową też będziemy robić, tak ok. 3 tyg. się robi.[/QUOTE] A jaki to koszt u Ciebie? Znalazlam 2 babeczki, których fotki mi się podobają i u jednej 700, a u drugiej 900. Ale trudno poświęce się, przepiękne są te zdjęcia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Ja sesji ciążowej nie chcę, noworodkowa jest słodka i nad nią pomyślę
![]() Ja inne ciuszi niż body i spodenki to raczej będę kupować w h&m i c&a, często mają duże rabaty, promocje, ewentualnie wyprzedaże. Dla dziecka łatwiej zamówić coś przez neta niż dla siebie bo na pewno będzie dobrze leżeć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł mój prezent urodzinowy od męża, noszę rozmiar 38/39, zamówił 39, a są za małe
![]() No i wrzucam zdjęcia zakupów z wczoraj - 2 ręczniki (80×80, 100×100), niedrapki o spodenki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiwi też polecam. Mnie koleżanka poleciła dziewczynę, która robi bardzo ładne sesje już od 50zł! Widziałam efekty i na pewno się do niej wybiorę z całą rodziną ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2719 |
Zadomowienie
|
700 zł za ile zdjęć? Trochę sobie dużo liczą. Sesje noworodkowe powinno się robić do 2 tygodni, ciążowa tak w 8 miesiącu. Ja pewnie będę miała masę zdjęć, bo Tż jest fotografem.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja robie tak : - pół banana - 2 małe kiwi albo jak jest duże to 1 i 1/2 - jarmużu to tak z 5 listków a jak jest mrożony w brykiecie to 5 kostek - jakies 100ml wody wysokomineralizowanej - 2 łyżeczki miodu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Pewnie przez neta można klikać, ja mam już pełno bodziaków, spodenek, pajacy, a nie mam żadnej bluzy ani sweterka, muszę się za tym rozejrzeć ![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72518752]Tak właśnie koło 700 zł[/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Super zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z tego co widzę na stronie to 700 zł jest za 2 sesje, razem 40 zdjęć na płycie + wydrukowanych. Znowu byłam w lumpie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znowu bym pojechała coś kupić i mam dylemat - wanienkę i coś dla siebie czy żelazko ![]() ![]() Ja z ciuchami to w ogóle nie wiem na czym stoję, jak będę prała i poprasuję to wtedy się dopiero ogarnę. Pajacy nie chcę wcale, nie podobają mi się, praktyka pokażę czy dobrze myślę. Z bluzami/sweterkami będzie największy problem, na h&m są fajne w promocji - np. szara w gwiazdki ![]() ![]() Buty nie wiem co to za buty, taki no-name jak dla mnie, wyświetliły mi się na fejsie i pokazałam że takie by mi się na lato przydały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie nie mogę sobie wyobrazić ubioru dziecka ![]() Tzn np. będzie miało body+spodenki+jakąś bluzę i to starczy na wyjście na spacer we wrześniu? Nie ogarniam ![]() A pajace mi się wydają takie proste do ogarnięcia, bo zakładam tylko to i tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Magda ;)
|
Zakupy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
Ja już po wizycie - dzieciak rośnie, ale nieco wstydliwy, bo nie chce pokazać, co ma między nogami
![]() Wyniki wszystkie ok, jedynie mam problem ciągle z toksoplazmozą i prawdopodobnie czeka mnie wycieczka do Łodzi, bo tam jest jakaś pani profesor super specjalistka w tej dziedzinie. Bo to, jak mnie potraktowano w krakowskim szpitalu (poradnia patologii ciąży i poradnia chorób zakaźnych) to nawet nie jest warte komentarza... ![]() Ja do lumpów nie chodzę - nie dlatego, że się brzydzę czy coś. Po prostu nie potrafię tam kupować ![]() ![]() ![]() ![]() O sesji ciążowej myślę intensywnie, ale głównie z tego względu, że mam serdecznego przyjaciela, który jest fotografem. I właśnie szukam jakiegoś fajnego pomysłu na taką sesję. Natomiast o noworodkowej jeszcze nie myślałam.
#2728 | |
Magda ;)
|
A w ogóle to mi się nie podobają ciuszki dla chłopców
![]() Dla dziewczynek tyle cudowności widziałam w lumpie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() a co z tym toxo mogą poradzić? To nie jest tylko kwestia podania antybiotyku? Nasza służba zdrowia to jakaś porażka ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Dobra, biorę się za rosołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie i kaftaniki i pajace odpadają- moja wizja to body i spodnie ![]() Fajne zakupy ![]() madziek- dobrze że z dzidzią wszystko dobrze ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
kurcze, a ja o bluzach żadnych nie myslałam nawet na spacer... A coś by się przydało... Myslalam ze body i pajac na spaacer i kocyk
![]() Madzieek, współczuje, ciężko jest z lekarzami z powołania w dzisiejszych czasach... Blond, no dla mnie też tyle dziewczęcych wpadło w oko. ![]() ![]() ![]() Sesje fajna sprawa, myślałam o tym, ale jeszcze nie orientowałam się w cenach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.