Mamusie wrześniowe 2017 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-02, 15:17   #2701
poli230
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez alla83 Pokaż wiadomość
Podsylam linka
Bardzo proste w wykonaniu a naprawdę pyszne
U mnie dzis wersja bez malin...bo mi mąż i dzieci zeżarli wczesniej....
Z malinami jest jeszcze lepsze bo aromat mega fantastyczny

http://www.mojewypieki.com/przepis/s...ies-z-malinami
Jaki serek dajesz? Ale mam smaka
Cytat:
Napisane przez 89Otojestkasia Pokaż wiadomość
Super przepis ☺ napewno zrobię to cudo w najbliższym czasie ☺☺☺

A ja jestem taka szczęśliwa bo znowu przyswajam zdrowe jedzenie ☺
Dzisiaj na tapecie koktail z jarmużem, kiwi, bananem , miodem i wysokomineralizowana woda
Pycha a przy tym bomba witaminowa dla mnie i dzidziulki ☺

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzidzia pewnie zadowolona. Bomba witaminowa dostarczona
Cytat:
Napisane przez myk Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Widziałam kilka dni temu, że pisałyście, że jesteście ciekawe, co u mnie - nawet nie wiecie jak mi się miło zrobiło, że pamiętacie Nie miałam wtedy za bardzo czasu pisać, ale teraz mam, więc...

Podczytuję Was praktycznie na bieżąco i bardzo się cieszę z każdej pozytywnej wiadomości, trzymam za każdą z Was i Wasze maleństwa bardzo mocno kciuki

Marta, wszystkiego najlepszego!

U mnie już dużo lepiej Trochę czasu minęło, głowa miała szansę doprowadzić się do ładu, wróciłam do pracy, cieszę się wiosną za oknem i tym, że już niedługo będziemy mogli ponownie starać się o dzidzię Mamy zielone światło do starań w 2 cyklu, czyli pewnie gdzieś początkiem maja zaczniemy I głęboko wierzę, że za jakiś czas będę mogła się Wam pochwalić, że to już

Buziaki
Myk, super że jakoś dochodzisz do siebie, jeszcze troszke i Twoje marzenie na pewno się spełni
Cytat:
Napisane przez Asik1604 Pokaż wiadomość
Mhm... wygląda pysznie

A co do zakupów w lumpach, to u naszej szafie większość ciuchów stamtąd pochodzi, kilka lat też przepracowałam w takim sklepie
Dla dzidzi też tam kupuję, bo rzeczy są w większości bardzo dobrej jakości, a wychodzą grosze.
Znam też takie osoby, które brzydzą się kupować w takich sklepach, szanuję ich zdanie, aczkolwiek kupowania w takich sklepach się nie wstydzę, uwielbiam grzebać
Ja właśnie nie lubię tego grzebania, nic nigdy nie mogę sobie znaleźć. Miałam kilka podejść i nic. Ale usłyszałam, że jest dużo dziecięcych, zaszłam no i zaczęło się bodziaki, pajace, wszystko elegancko na wieszakach, wygląda jak nówka, a i tak będę przecież wszystkie rzeczy prała i prasowała, więc myślę, że na tym można zaoszczędzić, a kupić lepszy fotelik czy wózek. Z ubranek i tak lada chwila wyrośnie.

poli230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 15:44   #2702
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Ja też się nie wstydzę
Zwłaszcza że ubranka potrafią kosztować tyle co dla dorosłych...
Nie mówię o Pepco np ale jakby się chciało kupić fajny sweterek świąteczny to z 80 zł trzeba dać.
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 16:28   #2703
marttb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poli230 Pokaż wiadomość
Jaki serek dajesz? Ale mam smaka

Dzidzia pewnie zadowolona. Bomba witaminowa dostarczona

Myk, super że jakoś dochodzisz do siebie, jeszcze troszke i Twoje marzenie na pewno się spełni

Ja właśnie nie lubię tego grzebania, nic nigdy nie mogę sobie znaleźć. Miałam kilka podejść i nic. Ale usłyszałam, że jest dużo dziecięcych, zaszłam no i zaczęło się bodziaki, pajace, wszystko elegancko na wieszakach, wygląda jak nówka, a i tak będę przecież wszystkie rzeczy prała i prasowała, więc myślę, że na tym można zaoszczędzić, a kupić lepszy fotelik czy wózek. Z ubranek i tak lada chwila wyrośnie.

Ja mam to samo inni potrafią znaleźć perełki za grosze często nawet z metkami, ja próbowałam kilka razy, ale nie umiem nic znaleźć. Czasami mama z siostrą mi coś wygrzebia- one to uzależnione są

schmetterling- to fakt, ceny za ciuszki dziecięce są czasami przerażające- jedynie body i spodenki można kupić tanio w zasadzie wszędzie, ale cała reszta potrafi kosztować.

lilka - dziecko nie będzie z Wami na początku w pokoju?

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 17:53   #2704
agnieszka_kak
Zadomowienie

Dolaczam do grupy kupujacych w lumpie. W Holandii takowych nie ma, ale pewnie kupie po prostu uzywane z facebooka czy innego portalu.

Nowe tez chce miec- chic kilka sztuk. Jak bylam mala nie mialam nigdy nowych rzeczy, nie bylo nas stac. Dlatego teraz kupuje w roznych zrodlach.
agnieszka_kak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-02, 21:08   #2705
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marttb Pokaż wiadomość
lilka - dziecko nie będzie z Wami na początku w pokoju?
Będzie, ale w naszym się w czwórkę nie zmiescimy, a czasem syn do nas przybiega w nocy. Mamy tylko dwa pokoje, więc w drugim chcę miec wygodne łóżko do karmienia. No i chcę juz miec urządzone dla dwójki

Też kupuję na ciuchach. Ubranka, buty, zabawki. Czasem wpadną nawet fisher price lub mega blocks. Mam super sklep, gdzie są naprawdę ładne rzeczy. To żaden wstyd. Raczej oszczędność i rozsądek ale potępiam wchodzenie tam z dzieckiem. Najgorzej, jak to niemowlę i matka tak wykorzystuje drzemkę dziecka :/

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 06:36   #2706
marttb
Zakorzenienie

Dzisiaj wizyta, dzisiaj wizyta

Trzymam kciuki za pozostałe dwie wizytujace dziś ja mam dopiero o 20, a już czekam na wizytę u Zosii, oby dziś potwierdził płeć

Stary 2017-04-03, 07:18   #2707
poli230
Zadomowienie

Kciuki za wizyty ja w środę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-03, 07:25   #2708
89Otojestkasia
Rozeznanie

Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty

Ja wczoraj cały dzień leżałam w ogródku na leżaczku ( nawet sie zdrzemnęłam ) było cudownie ☺ a dzisiaj mam plan umyć fronty szafek w kuchni ☺ powili czuje ze moc powraca ☺

Have nice day ☺

89Otojestkasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 07:31   #2709
agnieszka_kak
Zadomowienie

Znacie juz plec dzieci?
Mam wizyte u poloznej w srode i liczymy na to, ze moze sie uda podejrzec co ma miedzy nogami. To bedzie poczatek 17tc. Oczywiscie najwazniejsze, zeby bylo zdrowe, ale imie mamy wybrane (juz od roku) tylko dla dziewczynki. O chlopiecym zaczniemy myslec dopiero jesli bedzie taka potrzeba.
agnieszka_kak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 07:49   #2710
blekitnams
Zadomowienie

Kciuki! Ja wizytuję w środę.

blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 08:54   #2711
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Hej

Co do lumpków to ja chodzę, bo można tam naprawdę znaleźć cuda za grosze np. ubranka dla dzieci firmy Next są śliczne i bardzo dobrej jakości, która nie umywa się do tej z Pepco
Ubrania piorę w 60 stopniach w normalnym proszku, później pewnie przepiorę jeszcze z 2 razy w dziecięcym
Ostatnio byliśmy w Smyku i jak dla mnie ceny za ciuszki dziecięce to przegięcie, owszem bodziaki są tanie, ale już np. kurteczka z batmanem 100 zł gdzie ciężko mi przewidzieć jakie dziecko będzie miało rozmiar

Myk super, że się odezwałaś i fajnie, że dochodzisz do siebie
Czekamy na radosną nowinę

Marta
super ta metryczka też bym coś takiego chciała
Teraz rozmyślam nad sesją ciążową i noworodkową

Dziewczyny czy możecie polecić coś na zaparcia?
Już 2 raz miałam taką sytuację, że od 3 dni nie byłam w toalecie, dzisiaj na szczęście poszłam, ale myślałam, że brzuch mi pęknie
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 09:05   #2712
89Otojestkasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Hej

Co do lumpków to ja chodzę, bo można tam naprawdę znaleźć cuda za grosze np. ubranka dla dzieci firmy Next są śliczne i bardzo dobrej jakości, która nie umywa się do tej z Pepco

Ubrania piorę w 60 stopniach w normalnym proszku, później pewnie przepiorę jeszcze z 2 razy w dziecięcym

Ostatnio byliśmy w Smyku i jak dla mnie ceny za ciuszki dziecięce to przegięcie, owszem bodziaki są tanie, ale już np. kurteczka z batmanem 100 zł gdzie ciężko mi przewidzieć jakie dziecko będzie miało rozmiar

Myk super, że się odezwałaś i fajnie, że dochodzisz do siebie

Czekamy na radosną nowinę

Marta
super ta metryczka też bym coś takiego chciała

Teraz rozmyślam nad sesją ciążową i noworodkową

Dziewczyny czy możecie polecić coś na zaparcia?

Już 2 raz miałam taką sytuację, że od 3 dni nie byłam w toalecie, dzisiaj na szczęście poszłam, ale myślałam, że brzuch mi pęknie

Polecam mój koktail dzięki któremu codziennie jestem w toalecie : jarmuz,banan,kiwi, miód,woda. Jest pycha. Jesli nie lubisz takich rzeczy to jedz sobie codziennie jedno kiwi - tez działa ☺ albo 3 suszone morele i popij woda ☺

Stary 2017-04-03, 09:05   #2713
Konto usunięte

Ja na sesję ciążową jestem wstępnie umówiona na lipiec
A noworodkową też będziemy robić, tak ok. 3 tyg. się robi.
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 09:44   #2714
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Polecam mój koktail dzięki któremu codziennie jestem w toalecie : jarmuz,banan,kiwi, miód,woda. Jest pycha. Jesli nie lubisz takich rzeczy to jedz sobie codziennie jedno kiwi - tez działa ☺ albo 3 suszone morele i popij woda ☺

O dziękuję, przetestuje
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72515807]Ja na sesję ciążową jestem wstępnie umówiona na lipiec
A noworodkową też będziemy robić, tak ok. 3 tyg. się robi.[/QUOTE]
A jaki to koszt u Ciebie? Znalazlam 2 babeczki, których fotki mi się podobają i u jednej 700, a u drugiej 900. Ale trudno poświęce się, przepiękne są te zdjęcia U mnie mówią żeby robić do 21 dnia niemowlaka, koleżanka właśnie tak robiła i nie była do końca zadowolona, bo dziecko już nie dawało się tak ladnie ułożyć do spania

Stary 2017-04-03, 09:48   #2715
marttb
Zakorzenienie

Ja sesji ciążowej nie chcę, noworodkowa jest słodka i nad nią pomyślę w cenach się w ogóle nie orientuję.

Ja inne ciuszi niż body i spodenki to raczej będę kupować w h&m i c&a, często mają duże rabaty, promocje, ewentualnie wyprzedaże. Dla dziecka łatwiej zamówić coś przez neta niż dla siebie bo na pewno będzie dobrze leżeć

Stary 2017-04-03, 10:26   #2716
Konto usunięte

Cytat:
O dziękuję, przetestuje

A jaki to koszt u Ciebie? Znalazlam 2 babeczki, których fotki mi się podobają i u jednej 700, a u drugiej 900. Ale trudno poświęce się, przepiękne są te zdjęcia U mnie mówią żeby robić do 21 dnia niemowlaka, koleżanka właśnie tak robiła i nie była do końca zadowolona, bo dziecko już nie dawało się tak ladnie ułożyć do spania

Tak właśnie koło 700 zł
Stary 2017-04-03, 10:39   #2717
marttb
Zakorzenienie

Przyszedł mój prezent urodzinowy od męża, noszę rozmiar 38/39, zamówił 39, a są za małe ehhh
No i wrzucam zdjęcia zakupów z wczoraj - 2 ręczniki (80×80, 100×100), niedrapki o spodenki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14912123985151167903030.jpg (150,7 KB, 48 załadowań)

Stary 2017-04-03, 11:25   #2718
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:

Jakie proporcje w koktajlu?
Kiwi też polecam.

Mnie koleżanka poleciła dziewczynę, która robi bardzo ładne sesje już od 50zł! Widziałam efekty i na pewno się do niej wybiorę z całą rodziną

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 11:36   #2719
blekitnams
Zadomowienie

700 zł za ile zdjęć? Trochę sobie dużo liczą. Sesje noworodkowe powinno się robić do 2 tygodni, ciążowa tak w 8 miesiącu. Ja pewnie będę miała masę zdjęć, bo Tż jest fotografem.

Stary 2017-04-03, 12:21   #2720
89Otojestkasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Kiwi też polecam.

Mnie koleżanka poleciła dziewczynę, która robi bardzo ładne sesje już od 50zł! Widziałam efekty i na pewno się do niej wybiorę z całą rodziną

Ja robie tak :
- pół banana
- 2 małe kiwi albo jak jest duże to 1 i 1/2
- jarmużu to tak z 5 listków a jak jest mrożony w brykiecie to 5 kostek
- jakies 100ml wody wysokomineralizowanej
- 2 łyżeczki miodu

Stary 2017-04-03, 12:30   #2721
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Ja sesji ciążowej nie chcę, noworodkowa jest słodka i nad nią pomyślę w cenach się w ogóle nie orientuję.

Ja inne ciuszi niż body i spodenki to raczej będę kupować w h&m i c&a, często mają duże rabaty, promocje, ewentualnie wyprzedaże. Dla dziecka łatwiej zamówić coś przez neta niż dla siebie bo na pewno będzie dobrze leżeć
ja chciałabym taką i taką
Pewnie przez neta można klikać, ja mam już pełno bodziaków, spodenek, pajacy, a nie mam żadnej bluzy ani sweterka, muszę się za tym rozejrzeć

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72518752]Tak właśnie koło 700 zł[/QUOTE]

Cytat:
Przyszedł mój prezent urodzinowy od męża, noszę rozmiar 38/39, zamówił 39, a są za małe ehhh
No i wrzucam zdjęcia zakupów z wczoraj - 2 ręczniki (80×80, 100×100), niedrapki o spodenki
Jaki to model butów? szkoda, że za małe
Super zakupy
Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
Kiwi też polecam.

ooo ekstra szkoda, że ja nie znam takich osób.
Cytat:
Napisane przez blekitnams Pokaż wiadomość
700 zł za ile zdjęć? Trochę sobie dużo liczą. Sesje noworodkowe powinno się robić do 2 tygodni, ciążowa tak w 8 miesiącu. Ja pewnie będę miała masę zdjęć, bo Tż jest fotografem.

zazdroszczę nie chcesz pożyczyć TŻta?
Z tego co widzę na stronie to 700 zł jest za 2 sesje, razem 40 zdjęć na płycie + wydrukowanych.

Znowu byłam w lumpie
Stary 2017-04-03, 12:42   #2722
marttb
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie przez neta można klikać, ja mam już pełno bodziaków, spodenek, pajacy, a nie mam żadnej bluzy ani sweterka, muszę się za tym rozejrzeć

Super zakupy

Z tego co widzę na stronie to 700 zł jest za 2 sesje, razem 40 zdjęć na płycie + wydrukowanych.

Znowu byłam w lumpie
Co kupiłaś?

Ja znowu bym pojechała coś kupić i mam dylemat - wanienkę i coś dla siebie czy żelazko bo to by były ostatnie jakiekolwiek zakupy do wypłaty
Ja z ciuchami to w ogóle nie wiem na czym stoję, jak będę prała i poprasuję to wtedy się dopiero ogarnę. Pajacy nie chcę wcale, nie podobają mi się, praktyka pokażę czy dobrze myślę. Z bluzami/sweterkami będzie największy problem, na h&m są fajne w promocji - np. szara w gwiazdki wrzuciłam spodnie i bluzę do koszyka - wychodzi zestaw, ale czy kupię czas pokaże

Buty nie wiem co to za buty, taki no-name jak dla mnie, wyświetliły mi się na fejsie i pokazałam że takie by mi się na lato przydały.

Stary 2017-04-03, 12:52   #2723
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Co kupiłaś?

Ja znowu bym pojechała coś kupić i mam dylemat - wanienkę i coś dla siebie czy żelazko bo to by były ostatnie jakiekolwiek zakupy do wypłaty
Ja z ciuchami to w ogóle nie wiem na czym stoję, jak będę prała i poprasuję to wtedy się dopiero ogarnę. Pajacy nie chcę wcale, nie podobają mi się, praktyka pokażę czy dobrze myślę. Z bluzami/sweterkami będzie największy problem, na h&m są fajne w promocji - np. szara w gwiazdki wrzuciłam spodnie i bluzę do koszyka - wychodzi zestaw, ale czy kupię czas pokaże

Buty nie wiem co to za buty, taki no-name jak dla mnie, wyświetliły mi się na fejsie i pokazałam że takie by mi się na lato przydały.
Zaraz pstryknę jakąś fotkę
Ja ogólnie nie mogę sobie wyobrazić ubioru dziecka
Tzn np. będzie miało body+spodenki+jakąś bluzę i to starczy na wyjście na spacer we wrześniu? Nie ogarniam
A pajace mi się wydają takie proste do ogarnięcia, bo zakładam tylko to i tyle . Za to nie widzą mi się kompletnie kaftaniki
Stary 2017-04-03, 12:55   #2724
blekitnams
Zadomowienie

Cytat:

Super zakupy

Znowu byłam w lumpie
Jak przyjedziesz do Wrocławia, to możemy się dogadać. ;p

Stary 2017-04-03, 13:00   #2725
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Zakupy 1491220865057.jpg

Stary 2017-04-03, 13:01   #2726
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez blekitnams Pokaż wiadomość
Jak przyjedziesz do Wrocławia, to możemy się dogadać. ;p

hahah kawałek drogi mam
Stary 2017-04-03, 13:03   #2727
madzieeek
Wtajemniczenie

Ja już po wizycie - dzieciak rośnie, ale nieco wstydliwy, bo nie chce pokazać, co ma między nogami
Wyniki wszystkie ok, jedynie mam problem ciągle z toksoplazmozą i prawdopodobnie czeka mnie wycieczka do Łodzi, bo tam jest jakaś pani profesor super specjalistka w tej dziedzinie. Bo to, jak mnie potraktowano w krakowskim szpitalu (poradnia patologii ciąży i poradnia chorób zakaźnych) to nawet nie jest warte komentarza...

Ja do lumpów nie chodzę - nie dlatego, że się brzydzę czy coś. Po prostu nie potrafię tam kupować Nie mam cierpliwości, nie mam jakiejś takiej "smykałki" to wyszukiwania czegoś super. Robiłam kilka podejść, ale nigdy nic nie udało mi się kupić. Zresztą - mieszkam na obrzeżach miasta - aktualnie to nawet nie wiem, gdzie mam najbliższy tego typu sklep, więc odpada opcja, że zajrzę po drodze, przypadkiem i coś znajdę. Za to pod nosem mam centrum outletowe...

O sesji ciążowej myślę intensywnie, ale głównie z tego względu, że mam serdecznego przyjaciela, który jest fotografem. I właśnie szukam jakiegoś fajnego pomysłu na taką sesję. Natomiast o noworodkowej jeszcze nie myślałam.

byłam kiedyś "aparatką"!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168
madzieeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-03, 13:08   #2728
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

A w ogóle to mi się nie podobają ciuszki dla chłopców
Dla dziewczynek tyle cudowności widziałam w lumpie bambi, mickey, kubuś puchatek takie słodkie rzeczy, że szok

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie - dzieciak rośnie, ale nieco wstydliwy, bo nie chce pokazać, co ma między nogami
Wyniki wszystkie ok, jedynie mam problem ciągle z toksoplazmozą i prawdopodobnie czeka mnie wycieczka do Łodzi, bo tam jest jakaś pani profesor super specjalistka w tej dziedzinie. Bo to, jak mnie potraktowano w krakowskim szpitalu (poradnia patologii ciąży i poradnia chorób zakaźnych) to nawet nie jest warte komentarza...

Ja do lumpów nie chodzę - nie dlatego, że się brzydzę czy coś. Po prostu nie potrafię tam kupować Nie mam cierpliwości, nie mam jakiejś takiej "smykałki" to wyszukiwania czegoś super. Robiłam kilka podejść, ale nigdy nic nie udało mi się kupić. Zresztą - mieszkam na obrzeżach miasta - aktualnie to nawet nie wiem, gdzie mam najbliższy tego typu sklep, więc odpada opcja, że zajrzę po drodze, przypadkiem i coś znajdę. Za to pod nosem mam centrum outletowe...

O sesji ciążowej myślę intensywnie, ale głównie z tego względu, że mam serdecznego przyjaciela, który jest fotografem. I właśnie szukam jakiegoś fajnego pomysłu na taką sesję. Natomiast o noworodkowej jeszcze nie myślałam.
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze
a co z tym toxo mogą poradzić? To nie jest tylko kwestia podania antybiotyku? Nasza służba zdrowia to jakaś porażka

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Dobra, biorę się za rosołek
Stary 2017-04-03, 13:13   #2729
marttb
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz pstryknę jakąś fotkę
Ja ogólnie nie mogę sobie wyobrazić ubioru dziecka
Tzn np. będzie miało body+spodenki+jakąś bluzę i to starczy na wyjście na spacer we wrześniu? Nie ogarniam
A pajace mi się wydają takie proste do ogarnięcia, bo zakładam tylko to i tyle . Za to nie widzą mi się kompletnie kaftaniki
cały czas nad tym ubiorem myślę, czytałam że niby starczy i ewentualnie pieluszką/kocykiem okryć
Dla mnie i kaftaniki i pajace odpadają- moja wizja to body i spodnie
Fajne zakupy

madziek- dobrze że z dzidzią wszystko dobrze na tokso pewnoe podadzą antybiotyk

Stary 2017-04-03, 13:45   #2730
poli230
Zadomowienie

kurcze, a ja o bluzach żadnych nie myslałam nawet na spacer... A coś by się przydało... Myslalam ze body i pajac na spaacer i kocykale wrzesień może być różny...

Madzieek, współczuje, ciężko jest z lekarzami z powołania w dzisiejszych czasach...

Blond, no dla mnie też tyle dziewczęcych wpadło w oko.ale juz przywykłam do myśliw, że będzie chlopiec i jak w środę zmieni się w dziewczynkę to bedzie dziwnie oby się pokazał. Synuś mamusi

Sesje fajna sprawa, myślałam o tym, ale jeszcze nie orientowałam się w cenach.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości