|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
My little
Ale czaderska data, zazdraszczam I trzymam kciuki ![]() Poprostu Ja się nie dziwie, że łapiesz takie dołki, ale myślę, że Ty akurat masz sporo powodów by chodzić uśmiechnieta I z podniesioną głową, za to ten cały "tatuś" powiniem schować ją w piasek! Dupek I dzieciak z niego... w dodatku widać, że ma w dupie wszystko... niech sie wali, nie wiem jakie on ma plany I.nie wiem.jakie Ty masz w stosunku do niego... ale on.nawet.nie zasługuje na kontakt z Tobą I dzieckiem , z checią bym mu nagadała... Brak mi słów... a po za tym jedyną osobą jaka źle sobie radzi.jest on!! Ty jesteś niesamowita.I.nigdy o.tym.nie zapominaj... I.pamietaj wszystko ma swój cel... teraz tego nie rozumiesz, ale.kuedyś zrozumiesz i poczujesz, że tak miało być ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-29 o 15:47 |
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O matko, 5h... A za tydzień nie mogłabyś zrobic KTG tam gdzie masz położną? Szkoda tyle czekać Tak sie zastanawiam teraz - jutro mają mi przywieźć szafkę pod RTV ok 11tej. Mam tez zadzwonić do gina umówić sie na USG. Mam nadzieje, ze uda mi sie zgrać te dwie rzeczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- W i było o opiekuńczości rodziców - wlasnie miałam telefon od mamy, śniło jej sie ze rodziłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję czekania ![]() Jadę do gin, mam nadzieję że nie będę czekać, bo dopiero zaczyna przyjmować i chyba będę pierwsza! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2705 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny śliczne pokoiki, devilek też mam takie balony na ścianę tylko różowe, jeszcze nie przykleilismy dlatego nie wrzucam wam zdjęcia ale na dniach to zrobie
![]() Morelle to już jutro ojej jak to zleciało czekamy na relację Poprostu dupek z tego faceta olej i tyle, sama dasz sobie świetnie rade Posprzatalam tylko górę , dół jutro bo już sił brak. Tego grilla to oni zaplanowali sobie już jakieś dwa tygodnie temu, od początku mi się to nie podobało , mówiłam do męża że nie wiem jak się będę czuła bo to końcówka już będzie, ale jak to chłop przecierz to tylko gril nic nie musisz przygotowywać, wszystko kupimy gotowe. Ta jasne a ciekawe kto przygotuje stół itp. no i kto posprzata jak ten pewnie wsie napije i pójdzie spac powiedzial ze posprzatamy na nastepny dzien ale to odpada napewno , niczego tak nie znoszę jak bałaganu po imprezie
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
JON powodzenia!
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojej wagi nie odpowiadam bo to moja sprawa z reszta trzeba mieć tupet zeby o cos takiego pytać a jeśli chodzi o wyprawkę to mówię wprost jak mam to zrobić skoro leżę. No najlepiej żeby moi rodzice zrobili. I tak jak wszyscy będą to chce podziękować moim rodzicą za to co dla mnie i małej zrobili. Niech wie. Tylko do tego czasu jeszcze nic im nie kupie pewnie bo z mala na zakupy nie pojade ale coś wymysle |
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie...
Wszystko z Małym ok. Ale porodu rychłego nie widać... Szyjka z 4,5 skróciła się na 3,4 :/ Twarda jeszcze i zamknięta Mam odstawić magnez, bzykac sie z mężem i jeździć po wertepach ( w polsce to nie problem na szczęście) i czekać, kurde jeszcze przenoszę...mowie Wam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten typ to mógł się interesować wyprawką, a nie teraz będzie osądzał, że mogłaś robić z głową ![]() I skąd wie, jak ciążę przechodziłaś, jak się nie interesował? No powiesiłabym! Cytat:
Cytat:
Dziewczyny gratuluję wizyt! Morelle ostatnie godziny we dwoje!
|
|||
|
|
|
#2711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobre zalecenia podium niestety chyba nie będzie Twoje ![]() Druga Morelka i może Nulka jako trzecia w końcu obwieści nam dobra nowinę! ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2712 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Morelle widzę, że robisz furorę na oddziale!
Trzymaj się tam dzielnie, będziemy jutro rano zaciskać za Was mocno kciuki! Nie mogę uwierzyć, że Anastazja już jutro rano pojawi się na świecie! Cytat:
Super, będziesz miała pole do popisu Pompony superowe!Cytat:
Moja ostatnio mówi, że tatę kocha "po prostu", a mamę "najmocniej na świecie" ![]() Cytat:
Super pokoik! Cytat:
![]() Kochana, zobaczysz że jak Twój synek przyjdzie na świat wszystko się pięknie poukłada, a Ty oszalejesz na jego punkcie A wychowasz go świetnie i będziesz cudowną mamą!Postaraj się nie przejmować tymi durnymi tekstami, dziewczyny napisały już wszystko na temat tego gościa Szkoda nerwów Co do porodu, może chciałabyś żeby np. mama czy jakaś umówiona położna/doula była przy Tobie? Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
*sportaddict*
|
Mała, dobry pomysł z tym magnezem, też odstawię, chociaż pewnie skurcze nóg mnie zamordują
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Mała! Dobrze, ze wszystko ok. Jakoś nie wydaje mi sie, ze dotrzymasz terminu
![]() Devileek - udało mi się parcie balonikiem. To rzeczywiście nie jest trudne, ale pozycja wertykalna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz zaczną nam się tu sypać dzieciaczki i wszystkie będziemy rodzić jak szalone jedna za drugą
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a takie glupie pytanie😂😂
Czy wam tez tak brzuch owlosial?? Bo moj jest taki zarosniety ze patrze i uwierzyc nie moge 1498746417390.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, jak robicie z ciuszkami dla dzieci, które bierzecie do szpitala, szykujecie tylko 56 czy też 62? Sama nie wiem które mam szykować...
|
|
#2719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszowata - wydaje mi sie ze na początku ciazy byłam bardziej owłosiona na brzuchu a teraz to mało co widzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ! Mi dziś trochę gorzej ale postep był o jakieś 4 mm musi też chyba być dobrze nawilżony do wyparcia. Ja też wypycham w pozycji na kucka tak mi idzie najlepiej Ja też mam więcej włosów na brzuchu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z rozwarciem przytulacie się jeszcze z mężem? My mieliśmy zakaz od 20tc i teraz nas kordzi
ale boję się że zaraz po rozkręci się akcja, choć już donoszona ciaze mam, Ale wolalabym wytrzymać do planowanej cc, ciekawe czy to rzeczywiście tak szybko działa, mi po siedzeniu bardzo brzuch twardnieje a co mowa po igraszkach 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Co do włosów to u mnie podobnie, na początku ciąży miałam brzuch jak małpka, ale teraz wszystko zniknęło
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem ciekawa a boje się spróbować ![]() na razie planuje na niedzielę hahWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo potem znowu przez 6 tyg nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2726 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mąż ochrzaniony od razu przynaniej nie ma niedomówien Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to oby do 13tego urodzić! ja mam kolejna wizyte 13tego Cytat:
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedynie po igraszkach boli mnie brzuch i mam jakieś delikatne skurcze, ale po 1-2 godzinach wszystko ustępuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No my będziemy mieć 37 + 5 :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

dziś miałam zgłosić się do szpitala na ktg na które czekałam 5 godzin ... tyle osób było dziś do badania. Masakra .. . Widziałam się z moją lekarka zero skurczy rozwarcia brak i szyjka długa aaaa i zamknięta. Za tydzień znów idę na ktg a jeżeli nic nie będzie to za 2 tygodnie 13 lipca mam się zgłosić na oddział i będziemy wywoływać poród.
i dwóch pracowników służby 

powiedzial ze posprzatamy na nastepny dzien ale to odpada napewno , niczego tak nie znoszę jak bałaganu po imprezie

Szkoda nerwów
moj lekarz idzie od 1 do 15 na urlop, plan jest taki ze jak do tej pory jeszcze nie urodzę to 17 lipca mam się zgłosić do szpitala i 19 u niego na dyżurze będziemy indukować.