![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Humbaczku czy obchodzisz imieniny 16 czerwca? Jeżeli tak to w tym dniu co ja
![]() ![]() ![]() U nas dzisiaj leje także nie ma nawet wyjść jak do Kościółka . Dla urozmaicenia zdjęcie Amelci. |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
Nel Amelcia słodka
![]() A co do jedzenia to Wika zjada mi na wieczór około 250 ml kaszki na mleku i w nocy dwa razy jeszcze je raz 180 mleka a potem jeszcze 130 ml. Tylko w nocy daje jej wiecej wody a mniej miarek mleka. Jastin zauważylam, że na Wizazu jest dziewczyna, która ma taki sam avatarek jak ty ![]()
#2703 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki
Ja wczoraj bylam na weselu, nie chcialo mi sie isc jak diabli, ale jakos poszlo. Musialam sie mocno "znieczulic", zeby sie nie wkurzac na tesciow, bo nie wiedziec czemu od naszego wesela coraz mniejsza darzę ich sympatią. No ale bylo minelo. Wytrzymalam do 3 nowego czasu, bo juz padnieta bylam tak, ze myslalam, ze usnę przy stole, ale poprzednia noc Kasia płakała całą noc i miała temperaturę, więc prawie wcale nie spałam. A że ja nie przyzwyczajona do nieprzespanych nocy, wiec nie dalam rady dluzej. Tak bardzo chcecie mnie ogladac, ze wkleje wam kilka zdjęć z wesela. Jestem na nich sama, bo dziecko zostalo w domu, a mój TŻ robił za nadwornego fotografa. Patrzcie i mozecie spokojnie pozbyc się wszelkich kompleksów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
Postanowilam dzisiaj jeszcze troche Was pomęczyć zdjęciami. Nie chce mi się coś spać, nawet nie mam kaca, wiec sobie powklejam.
Dwa ślubne i Kasia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
No juz ostatnie, te nawet względne. Dobrze, ze aparat jest cyfrowy, bo klisza by pękła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładnie wyszłas na zdjęciach Kasiulka tez sliczniutka ![]() ![]() Na weselu na którym ja byłam ostatnio -to ja robiłam za fotografa....wiec mój TŻ troszke ponarzekał.... pozdrawiam, moze potem ja tez cos wkleje...
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Oj ale mam odpisywania..zaczne od Katesi - juz mowilam Szymkowi ze jest zaklepany dla jednej panny
![]() ![]() Iwonko super wyszlas na tych zdjeciach...jestem pod wrazeniem ![]() Co do tej samodzielnosci Katesiu to dobrze cie rozumiem chociaz ja mam tylko jedno dziecko, ale ja bardzo duzo mysle o przyszlosci i ustabilizowaniu..czasami mysle ze za duzo mysle, bo potem tylko placze, ze nic w moim zyciu sie nie dzieje tylko monotonnia i dzien za dniem leci, potem rok za rokiem i dalej wegetuje...Dlatego tak sobie zyję i czekam co mi los przyniesie...Na razie mam synka i jestem szczesliwa... Boje sie troche tej zimy i ponurych dni bo o depresje u mnie nie trudno...Ale mam wizaz i Was i mysle ze nie poddam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Moniu- moze jednak Szymus sie zgodzi choc na jedno spotkano- i wtedy Agacia rzuci na niego jakis czar czy co....
![]() Jastinku a ja lubie zmiane czasu ale tylko w te strone- bo taki długi dzionek- na dodatek wolny ..., w druga jest gorzej. Dla ciebie pocieszenie- ze za tydzien nawet nie bedziesz juz o tym pamietac ![]() na dowód ze byłam nadwornym (jak to pisała Iwonka) fotografem, wklejam zdjątka
#2714 |
Zakorzenienie
|
wysle Wam jeszcze zdjęcia agaci- na jednym- agacia świezo po modelowaniu
![]() ![]() ![]()
#2715 |
Zakorzenienie
|
Jastinku sliczna perełkunia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo fajna ma kamizeleczke, ja sie zastanawiałam nad kupnem jakiejs, ale jak patrze za okno to juz chyba poczekam do wiosny...
#2716 |
Zakorzenienie
|
a teraz mój ciąg dlaszy- jedno zdjęcie na którym chyba wyraznie widac co moja Agacia lubi amciakowac
![]()
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie pogode to widok z mojego balkonu w dzien...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Widze ze tochyba ja tylko trzese sie nad podawaniem Szymonkowi roznych rzeczy...
Czasami brakuje mi pomyslu na obiady...Nie wiem co mu dawac, ciagle tylko zupki i zupki, albo sloiczek np.spagetti albo indyk w pomidorach z warzywami, albo jakis schab czy szynka wszystko z Gerbera.... Sama to gotuje mu tylko warzywna +filet z dodatkiem kaszy,albo ryzu Tylko mi zdaje sie ze on jest ciagle glodny bo tak 6.00 - kasza 180-210ml 9.00 - serek Danio malutki, albo kromeczka z konfiturami,albo biszkopciki z herbatka maczane 12.00-13.00 - obiad 190-210ml 16.00 - deserek (banan, jablko, lub jakis sloiczek z winogronem albo inny) - do wieczora pare chrupek zje, wypije herbatke 20.00-21.00 kasza 210ml Czy uwazacie ze to mało?...Ciezko mi cokolwiek podac bo on ma skaze bialkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
6.30-7.30 mleczko ok.150 ml. 10.00-.11.00 mleczko po raz drugi albo serej 150 ml 13.00-14.00 zupka ok 200 ml, 16.00- deserek ze słoiczka , banan, kaszka na wodzie (mleczna), lub kanapeczki z indykiem, 19.00- cos drobnego - chlebek, bułeczka, chrupki, kanapeczka ,jabłuszko albo malutki danonek, albo kisielek.. 20.00.-21.00 kaszka na mleku 150-180 ml. Moniu agacia ma chyba częsciej posiłki, ale Szymus zjada wieksze ilosci (nie pamietam kiedy agaci zdarzyło sie zjesc 180 ml kaszki...) jesli chodzi o wprowadzanie produktów, to malutka juz prawie wszytko jadła- dzis nawet gwizdneła andrzejkowi kawałeczek batonika ![]()
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Oj te nasze perełeczki są przepiękne. A Wiktorka i Agacia fryzury mają wprost czaderskie.
Katesia pisała, że coś nie mam humoru. No nie mam i to już od jakiegoś czasu. Nie mogę sobie ze sobą poradzić, muszę iść chyba do psychologa, bo sama już chyba nie dam rady. Tak się nabuzowałam na rodzinę mojego TŻ-a, że za żadne skarby swiata nikt i nic nie jest w stanie mnie do nich przekonać. Pomimo, że tłumaczę sobie, że nie są najgorsi, że przesadzam itp. ale tylko znowu coś mi do łba strzeli i znowu szukam. Boję się, że jak tak będę na wszystko narzekać, pomimo, że naprawdę nie mam powodu, to spotka mnie jakieś nieszczęście, żebym w końcu doceniła to co mam. Zawsze w życiu tak jest. Dlatego muszę skorzystać z pomocy specjalisty. Dziś w telewizji mówili, że ludzie wstydzą się mówić o tym, że miewają problemy natury psychologicznej. A przecież to taki sam lekarz jak stomatolog czy ginekolog. Więc idę, póki jeszcze można coś z tym zrobić. Przepraszam, że tak nie na temat, ale chyba nie ja jedna wchodzę tu się wyżalić. Po to jesteśmy w końcu dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Nikolko z okazji ukończenia 9 miesiączków ja z Kasią życzymy Ci wszystkiego najlepszego, stoliczka zaczarowanego, co spełni Twoje wszystkie sny, marzenia i pragnienia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katesiu ![]() ![]() A tak wogole to chce Wam powiedziec ze nienawidze jak jest zimno i musze mała ubierac tak grubo,zawsze sie upoce przy tym mała sie zgrzeje i więcej zachodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Dla Nikolki,rośnij zdrowo
![]() ![]() ![]() ![]() Iwonka zabrala mi mojego ulubionego misia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zadomowienie
|
Kochana Nikolko z okazji ukończenia 9 m-ca życzymy Ci dużo radosnych chwil i wszystkiego naj................ciocia Nel z Amelcią.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko nie przejmuj sie ja tez jestem wściekła na rodziców Tż-ta ale wiem ze moja złośc nic nie pomoże tylko sobie zdrowie marnuje.Choć szlak mnie trafia jak patrze co teściowa wyczynia to zaciskam zeby i sie nie odzywam,fakt jak mi sie na buzuje to zawsze jej powiem pare "miłych" słów ale juz tak mam ze nie potrafie w sobie dusic wszystkiego,juz i tak przebolewam większośc jej idiotycznych pomysłow. Ale nic nie poradze,kłocić sie z nia nie chem zewzględu na tż-ta,bo inaczej to ![]() ![]() W duchu sobie tylko powtarzam ze jeszcze jej za skóre to wszystko zajdzie i wtedy do nas przyjdzie bo wszyscy sie wypną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Małej Nikolci z Okazji ukończenia IX miesiaca zycia, za wspólne spedzanie z nami czasu od IX miesięcy, zycze wraz z Szymusiem duzo zdrowka i usmiechu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.