![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Witam w gronie mamuś śpiących z dzidziusiami i niewyspanych przy okazji
![]() My narazie chodzimy bez butków, tylko w takich welurkowych kapcioszkach ![]() My na dworek chodzimy bez rękawiczek a rączki Muszka są super cieplutkie ![]() Alien -- dużo zdrówka ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko, możesz spróbowac dać Oliwce flipsa
![]() ![]() ![]() Na początku tylko przypilnuj, by Oliwka nie udziabała za dużego kawałka lub kiedy zostanie jej już końcówka w rączce, by całej nie włożyła do paszczy. ![]()
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Witam po kolejnej mało udanej nocce
![]() ![]() ![]() Ja Pati daje już od dawna chlebek a ona za nim aż się trzęsie i też jej nic nie było jadła też chrupki kukurydziane i biszkopty ale zwykłe i też nic jej nie było ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy z zakupów jeny jak zimno na dworze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
My też po kolejnej ciężkiej nocy. Julka obudziła się o 12, później o 2 i o 5
![]() ![]() ![]() Wczoraj było ok ale dzisiaj jestem strasznie przybita. Jesienna depresja?
#2706 |
Zakorzenienie
|
Joasiu może i to przez pogode bo ja od kilku dni też czuje się fatalnie, nie mam humoru i wściekam się na wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
Ja przed chwilą dałam Muszkowi flipsa ale sama trzymałam w ręku, jemu wkładałam do dziobka ale on normalnie chapnął taki duży kawałek, że szok
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
no coz my juz Wiki nawet nie przekladamy do lozeczka . spi z nami . rano obudzilam sie z bolem glowy i do tej pory lekko mnie pobolewa. to zapewne wina pogody bo na coz innego zrzucic to. gorzej z Wiktoria. ledwo wstala tez zaczela poplakiwac. od razu zauwazyklam ze cos jest nie tak. poprzytulalam popiescilam i nic nie pomagalo. czasem jest tak ze jeszcze potrzebuje zeby ja dopiescic
![]() ( zauwazylam ze wklada paluszki do buzki i drapie po dziaslach) albo przez ta zmiane pogody cos ja bierze. jak nie minie temperatura to przejde sie do lekarza. ale Wiki nie kaszle i nie kicha wiec watpie ze to choroba.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
My dziś przespałyśmy kolejną noc, na szczęście.
Nic mi sie dziś nie chce, a to bardzo źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Kostko luuzik - poradzisz sobie, kto powiedział ze musisz dzis wszystko zrobic, u mnie syf na porządku dziennym, od dobrych 8 miesiecy nie mam siły sprzątac... i nie sprzątam
![]() ![]() A swoją drogą to widze ze chyba wszyscy faceci tak mają - zrobią jakąs robótke, narobią bałaganu a my musimy to potem po nich sprzątac ![]() Moje dziecko dzis spało bez zarzutu do 3:00 w nocy a od 3:00... ![]() ![]() ![]() Ale ledwo na oczy patrze, jeszcze pare takich nocek i mnie wywiozą na oddział zamknięty do miłego przytulnego pokoiku bez klamek. Tam sie wreszcie wyśpie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasiulka weź mnie ze sobą ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie to norma syf jak zawsze, a jak posprzatam to i tak za chwile bajzel. Obiad przeważnie robie dopiero jak tż wraca z pracy. Czasami nawet nie zjem śniadania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Kostka z brudu jeszcze nikt nie umarł (a z braku snu??? ktoś wie????)
#2718 |
Zadomowienie
|
I ja się piszę
![]() Muszek spał dziś na dworzu 3,5 godziny ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Ch_aga to przynajmniej podczas spaceru wypoczęłaś.
Gdzie jesteście??? ![]()
#2720 |
Zadomowienie
|
Uff...spoko, wyrobiłam się, nawet obiad zdążyłam ugotować, a mężula jeszcze nie ma. Natalka chyba wiedziała, że mamusia potrzebuje trochę czasu, bo jak zasnęła po trzeciej, tak spała do samej piątej. Uwijałam się jak mrówka i na szczęście mam juz z głowy, jeszcze tylko firanki mam do powieszenia, ale to juz jutro, bo się suszą. Musiałam to dziś zrobić, bo się przecież proch nosiło po całym mieszkaniu, a wtedy dopiero miałabym gigant robote.
Joasiu, to fakt, z brudu nikt nie umarł ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
Kostka Ty to dzielna kobieta jesteś. Ja mam mega lenia. Musze brać z Ciebie przykład
![]()
#2722 |
Zakorzenienie
|
Kostko jesteś niesamowita
![]() ![]() ![]() Moje dziecko o spaniu nawet nie myśli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Kostko ale z Ciebie wymiataczka, chyle czoła
![]() ![]() Dalam dzis Oliwce flipsa - ale wcinała ze zdziwioną miną, smakowało jej ![]() ![]() http://www.publiczne.republika.pl/2.MPG http://www.publiczne.republika.pl/1.MPG |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko świetne filmiki i Oliwka oczywiście też
![]() Ja wykapałam mojego łobuza dzisiaj sama i już uśpiłam, bo tż musiał jechac do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Kostko -- podziel się troszkę energią
![]() ![]() Kasiulko -- Oliwka ślicznie wcina ![]() Muszek właśnie mi zasnął ale niestety bez kąpieli. Nie wiem czy to już na noc, chociaż znając jego, to obudzi się około 23.00 i zacznie baraszkować do północy ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Katesiu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to miło, że tak myślicie, ale żadna ze mnie wymiataczka
![]() ![]() Kasiulko świetna Oliwcia, widać że Jej posmakowało. A swoją drogą może ja też pokazałabym Wam filmiki z basenu ![]() ![]() ![]() Tymczasem wklejam zdjęcia, w końcu z uśmiechem na ustach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Witam wszyskie wizażowe psiapsiółki
![]() Kostko, KAsiulko śliczne są te wasze dziewczyny - chyba wystawię KAmilka w konkury ![]() ![]() ![]() Nie było mnie 2 dni i trafiłam na odpowiedni temat. Nieprzespana noc ![]() ![]() ![]() Słuchajcie wczoraj odkryłam "prawie" zęba. Już prawie się przebił ![]() ![]() JA nie wspomnę jaki mam burdel w domu. Aż wstyd. Dziś się za to musze wziąść, bo obiecałam. Ja 3 wieczory spędziłam poza domem, to mąż prasował więc moja kolej na domowe obowiązki. Ale tak porozwalane wszystko ![]() Film "Diabeł ubiera się u Prady" godny polecenia ![]() I jeszcze się podłamię pisząc o tym - w sobotę idę do pracy ![]() ![]() ![]() Biorę się za robotę. Miłego dnia. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.