Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-11, 14:19   #2701
_annika_
Zadomowienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Co do wagi to ja najpierw spadłam 2kg z wagi przez wymioty i dziś sie zwazylam z ciekawości i w końcu wróciłam do mojej wagi sprzed ciąży (15 tydzien). Co ciekawe brzuch mam ogromniasty, taki jak w pierwszej ciąży w 30 tygodniu , a waga wyjściowa to pewnie mi spada z innych części ciała i idzie w cycki i w brzuch. Chociaż cycki dziecku Bogu juz przystopowaly troche.
_annika_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 14:22   #2702
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
U nas też nie było bliźniaków. Ja w pierwszej ciąży też chciałam. Jak mała miała miesiąc, to zadawałam sobie pytanie, co za szalone pomysły mi do głowy przychodziły
Hahaha ok

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja najpierw spadłam 2kg z wagi przez wymioty i dziś sie zwazylam z ciekawości i w końcu wróciłam do mojej wagi sprzed ciąży (15 tydzien). Co ciekawe brzuch mam ogromniasty, taki jak w pierwszej ciąży w 30 tygodniu , a waga wyjściowa to pewnie mi spada z innych części ciała i idzie w cycki i w brzuch. Chociaż cycki dziecku Bogu juz przystopowaly troche.
Annika jak Ty się czujesz? Dalej takie wymioty?

Nie ma się co dziwić że brzuszek duży skoro tam takie dwa cuda mieszkają

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 14:27   #2703
sweetrose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olanzapinka Pokaż wiadomość
Mam zawał! BLIŹNIAKI

Podwójne gratulacje

sweetrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 14:34   #2704
_annika_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
A jaki masz ten wynik?
Mam przed sobą moje wyniki, aż otworzyłam z ciekawości.

Dziewczyny które jeszcze są przed pappa, jak dostaniecie wynik to nawet na niego nie zerkarcie wlozcie do teczki/koperty/segregatora i czekajcie do ug

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Mialas w rodzinie bliźniaki?

Ja bym się nie obrazila na bliźniaki ale u mnie nie ma szans ani w mojej rodzinie ani rodzinie tz bliźniaków nie bylo

Mój wynik został od razu wysłany do ginekologa i nawet go nie widziałam i całe szczęście, bo sie potem okazało, ze miałam mega wysoki poziom bHCG, co moze wskazywać na rożne wady. Ale w programie wyszło wszystko super, a lekarka wytłumaczyła mi, ze to przez bliźniaki jest tak wysoki wynik. Nawet sie nie zdążyłam zestresować

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Hahaha ok

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Annika jak Ty się czujesz? Dalej takie wymioty?

Nie ma się co dziwić że brzuszek duży skoro tam takie dwa cuda mieszkają

Bez zmian... codziennie wymiotuje. Dziś wyszłam, do sklepu spożywczego to myślałam ze wyzionie ducha na tych zakupach i jak wróciłam to musiałam sie położyć i nawet nie dałam rady zakupów wypakować do lodówki. Czuje sie jak wegetujące warzywo...

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
A jaki masz ten wynik?
Mam przed sobą moje wyniki, aż otworzyłam z ciekawości.

Dziewczyny które jeszcze są przed pappa, jak dostaniecie wynik to nawet na niego nie zerkarcie wlozcie do teczki/koperty/segregatora i czekajcie do ug

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Mialas w rodzinie bliźniaki?

Ja bym się nie obrazila na bliźniaki ale u mnie nie ma szans ani w mojej rodzinie ani rodzinie tz bliźniaków nie bylo

Prawdopodobieństwo urodzenia bliźniaków jest dziedziczne tylko w przypadku bliźniąt jednojajowych. W przypadku dwujajowych to czysty przypadek.

Edytowane przez _annika_
Czas edycji: 2017-12-11 o 15:24
Stary 2017-12-11, 15:38   #2705
kalka
Zadomowienie

Annika. A ja myślałam że dwujajowe są dziedziczne przez skłonność do hiperowulacji

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 15:46   #2706
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otoya Pokaż wiadomość
My byliśmy wczoraj na Listach. Też się wzruszyłam kilka razy. Choć jak dla mnie co część to słabiej zagrana. Już nie ten klimat co na początku.
Wczoraj cudowna randka z mężem a dziś cały dzień pod kocem z plamieniami. Wykończy mnie ta ciąża...

Podobne zdanie mam na temat tego filmu.
Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Matko, ale musiała kobieta szok przeżyć przy porodzie. Ja się zastanawiam czy sobie z jednym poradzę a co dopiero jakbym musiała z dwójką lub trójką
Szczerze podziwiam takie osoby.
Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za dzisiejsze i najbliższe wizyty! Dawajcie znać!

Dziewczyny podzielcie się info dotyczącą wagi, tzn jak u was wygląda kwestia z przybraniem lub nie od początku ciąży do dnia dzisiejszego.
Zastanawiam się czy jest jakaś reguła w tym temacie
Na ostatniej wizycie było, ze od początku mam 2 kg na plusie. Póki co nie widać tego gołym okiem, jedynie czuję ze piersi większe.

Ola zapinka czy w rodzinie już były jakieś bliźniaki?
Naprawdę szok ze się teraz dowiedzialas 😊

Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 15:49   #2707
ladyroses
Zakorzenienie

Ja już w drodze dziewczyny.

Jest stresik. Trzymajcie kciuki

Stary 2017-12-11, 15:53   #2708
karolinka86
Zakorzenienie

A ja po wizycie. Generalnie jest ok. Na opisie mam Crl 14w 6d- to chyba oznacza ile trwa ciąża w tygodniach i dniach.
Ale bpd 15w 4 d niech mi ktoś wyjAśni proszę

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

I co tak naprawdę brać pod uwagę?

Stary 2017-12-11, 15:55   #2709
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Gratulacje bliźniaków.
U nas w rodzinie był po jednej i drugiej stronie.
Też się trochę bałam, że mogą się i u nas zdarzyć.
Jakby człowiek żył w normalnym kraju to by chciał.
Ale z bliźniakami to by mi pensji na żłobek nie starczyło.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:19   #2710
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:
No to macie niespodziankę gratulacje
Teraz wiadomo, czemu się tak tragicznie czułaś.
A pomiary ok?
Teraz to ja się boję do tego lekarza za tydzień jechać co będzie, jak mi też znajdzie bliźniaki?
Kiedy do Ciebie dzwoniła z pytaniami o wywiad?
Jeszcze raz gratulacje
Pielęgniara dzwoniła chyba w czwartek wieczorem także do Ciebie też pewnie pod koniec tygodnia zadzwoni.
Doktor trochę mało wylewny ale spodziewałam się tego bo kilka znajomych właśnie mówiło że on tak się nie ekscytuje i nie opowiada o każdym paluszku.... Trochę szkoda ale najważniejsze że jest dobrym specjalistą i wie co robi. A tak poza tym to ma milion pacjentek podczas mojego badania odebrał telefon z 10razy.

Jak córa? Już nie wymiotuje?
Cytat:
No to macie niespodziankę gratulacje
Teraz wiadomo, czemu się tak tragicznie czułaś.
A pomiary ok?
Teraz to ja się boję do tego lekarza za tydzień jechać co będzie, jak mi też znajdzie bliźniaki?
Kiedy do Ciebie dzwoniła z pytaniami o wywiad?
Jeszcze raz gratulacje
Cytat:
Tak sobie myślę że olazapinka kiedyś straciła dzieciątko chyba w 18tc. I teraz do niej wróciło... Po prostu pojawiło się trochę później

też o tym pomyślałam. To nie może być przypadek
Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za dzisiejsze i najbliższe wizyty! Dawajcie znać!

Dziewczyny podzielcie się info dotyczącą wagi, tzn jak u was wygląda kwestia z przybraniem lub nie od początku ciąży do dnia dzisiejszego.
Zastanawiam się czy jest jakaś reguła w tym temacie
U mnie waga na razie stoi w miejscu. Dużo jem ale też i sporo wymiotuje. A brzuszka u mnie jeszcze też nie widać.

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Mój wynik został od razu wysłany do ginekologa i nawet go nie widziałam i całe szczęście, bo sie potem okazało, ze miałam mega wysoki poziom bHCG, co moze wskazywać na rożne wady. Ale w programie wyszło wszystko super, a lekarka wytłumaczyła mi, ze to przez bliźniaki jest tak wysoki wynik. Nawet sie nie zdążyłam zestresować

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Bez zmian... codziennie wymiotuje. Dziś wyszłam, do sklepu spożywczego to myślałam ze wyzionie ducha na tych zakupach i jak wróciłam to musiałam sie położyć i nawet nie dałam rady zakupów wypakować do lodówki. Czuje sie jak wegetujące warzywo...

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Prawdopodobieństwo urodzenia bliźniaków jest dziedziczne tylko w przypadku bliźniąt jednojajowych. W przypadku dwujajowych to czysty przypadek.
To dobrze że ja swojego wyniku nie zobaczę bo też bym pewnie panikę zasiała. W przyszły poniedziałek będą wysyłać już pełen wynik z usg. To pewnie w środę będę miała.

Ja tak myślałam że nie można aż tak źle się czuć. Owszem obie poprzednie ciąże przechodziłam słabo ale teraz to jest istny armagedon. Przynajmniej teraz wiem dlaczego tak jest

A bliźniaki u męża w rodzinie kilka razy się trafiły więc to chyba jego sprawka.

Zawiecha doczytalam że wizytę masz przełożoną na środę. Ale kciuki trzymane od dziś nie zaszkodzą
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:21   #2711
karolson
Zakorzenienie

Olanzapinka Gratulacje❤❤

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Ja w pierwszej ciazy chcialam blizniaki ( sa u tza w rodzinie x 2) ale teraz juz bym nie chciala.

Stary 2017-12-11, 16:25   #2712
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
A ja po wizycie. Generalnie jest ok. Na opisie mam Crl 14w 6d- to chyba oznacza ile trwa ciąża w tygodniach i dniach.

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Ciąża wg CRL ma 14 tygodni i 6 dni. BPD wymiar dwuciemieniowy główki. Dla Ciebie to nie są jakieś istotne informacje, to bardziej dla lekarza, żeby sprawdził czy się mieścisz w centylach. Pod uwagę można brać CRL ale to też zależy jak się zmierzy. Mój dzidziuś jest większy o 3 dni niż z daty ostatniej miesiączki, ale generalnie nic to nie zmienia.

Ja nie wiem jak wy znajdujecie jakieś używane ciążowe ciuchy na OLX. Właśnie przeglądałam co tam jest w moim mieście wystawionego i same jakieś niemodne szmaty Chyba wolę sobie kupić jedną parę fajnych jeansów. Koszule i swetry noszę i tak oversizowe, więc w większość moich ciuchów prawdopodobnie zmieszczę się jeszcze spokojnie przez jakiś czas. Gorzej ze stanikami, póki co mam ten jeden i noszę go non-stop
pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:32   #2713
agugus90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Ciąża wg CRL ma 14 tygodni i 6 dni. BPD wymiar dwuciemieniowy główki. Dla Ciebie to nie są jakieś istotne informacje, to bardziej dla lekarza, żeby sprawdził czy się mieścisz w centylach. Pod uwagę można brać CRL ale to też zależy jak się zmierzy. Mój dzidziuś jest większy o 3 dni niż z daty ostatniej miesiączki, ale generalnie nic to nie zmienia.

Ja nie wiem jak wy znajdujecie jakieś używane ciążowe ciuchy na OLX. Właśnie przeglądałam co tam jest w moim mieście wystawionego i same jakieś niemodne szmaty Chyba wolę sobie kupić jedną parę fajnych jeansów. Koszule i swetry noszę i tak oversizowe, więc w większość moich ciuchów prawdopodobnie zmieszczę się jeszcze spokojnie przez jakiś czas. Gorzej ze stanikami, póki co mam ten jeden i noszę go non-stop
Mi na olx nic się nie podobało, szukałam używek na allegro i tylko z hm, bo stacjonarnie przymierzalam trzy pary spodni i w każdych rozmiar 40 był najlepszy. I wybrałam spośród zdjęć, w których spodnie były położone na podłodze a nie na wieszaku, bo lepiej widać fason i ew usterki.

Sent from my WAS-LX1 using Wizaz Forum mobile app
agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:34   #2714
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Pielęgniara dzwoniła chyba w czwartek wieczorem także do Ciebie też pewnie pod koniec tygodnia zadzwoni.
Doktor trochę mało wylewny ale spodziewałam się tego bo kilka znajomych właśnie mówiło że on tak się nie ekscytuje i nie opowiada o każdym paluszku.... Trochę szkoda ale najważniejsze że jest dobrym specjalistą i wie co robi. A tak poza tym to ma milion pacjentek podczas mojego badania odebrał telefon z 10razy.

Jak córa? Już nie wymiotuje?
Też słyszałam, że taki jest. Ale najważniejsze, żeby wszystko dobrze sprawdził.
Chyba się cieszycie z takiego obrotu sprawy? a jak rodzice zareagowali na nowiny? Kiedy teraz masz wizytę u swojego? Też jestem ciekawa, co powie.

Mała niby lepiej, ale przed chwilą znów chlust. Dziwne, bo pomiędzy wymiotami czuje się dobrze.
misiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:36   #2715
Coccinellla
Zakorzenienie

Olanzapinka, gratulacje❤
Twoja strata została wynagrodzona 😙

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 16:40   #2716
misiol
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość

Teraz będziesz miała różne wymiary podawane- główkę, długość kości udowej. I rzadko kiedy te wymiary wskazują na identyczny wiek ciąży. Nasza zawsze miała mniejszy obwód brzuszka i dłuższą kość udową w porównaniu do wieku ciąży. Teraz dzieci rozwijają się w swoim tempie i dużo cech będą miały podobnych do rodziców najważniejsze, że wszystko jest dobrze! Tp jest określany na UG i tego się trzeba trzymać.
Stary 2017-12-11, 16:40   #2717
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość

Nic nie komentował lekarz czyli myślę, ze jest ok.

Ja jeszcze w ciuchy się mieszcze ale pewnie niedługo będę musiała coś kupić.
A stanik tym bardziej.

Niedrogie ciuchy ciążowe są co jakiś czas w biedronce. Ja w poprzedniej ciąży kupiłam sobie koszule nocna i bluzeczke ciążowa z krótkim rękawem i była ok.

Stary 2017-12-11, 16:50   #2718
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:
Też słyszałam, że taki jest. Ale najważniejsze, żeby wszystko dobrze sprawdził.
Chyba się cieszycie z takiego obrotu sprawy? a jak rodzice zareagowali na nowiny? Kiedy teraz masz wizytę u swojego? Też jestem ciekawa, co powie.

Mała niby lepiej, ale przed chwilą znów chlust. Dziwne, bo pomiędzy wymiotami czuje się dobrze.
Póki co to wszyscy są w szoku. Tata powiedział że za mały dom budujemy i nie zdążymy skończyć a mama: to kiedy ty urodzisz? jakby w tym wszystkim to było najważniejsze. Siostra powiedziała że bierze jednego

Może coś małej zaszkodziło? Bo jakby wirus to raczej by była osłabiona. Chociaż mój i z gorączką potrafi skakać. Zdrówka
Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Olanzapinka, gratulacje❤
Twoja strata została wynagrodzona 😙

Dziękuję Wy też nie długo się doczekacie nagrody
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 17:31   #2719
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Póki co to wszyscy są w szoku. Tata powiedział że za mały dom budujemy i nie zdążymy skończyć a mama: to kiedy ty urodzisz? jakby w tym wszystkim to było najważniejsze. Siostra powiedziała że bierze jednego

Może coś małej zaszkodziło? Bo jakby wirus to raczej by była osłabiona. Chociaż mój i z gorączką potrafi skakać. Zdrówka

Nie przestaję w to wątpić😙 @ tuż za rogiem...także tego

Ja się cieszę z takich wieści tutaj. Zbyt dużo pecha na tym wątku było, mam nadzieję, że otwarłaś tą wiadomością dobrą passę

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 17:55   #2720
sweetrose
Rozeznanie

Oby na naszym wątku już teraz były tylko same pozytywne wiadomość bo tych złych to już było aż za dużo.
Ja już też odliczam czas do mojej piątkowej wizyty. Nie mogę się doczekać jak w końcu podejrze co tam u maluszka słychać. Ale mam nadzieję, że szybko mi czas zleci. Jutro wybieram się do fryzjera pofarbowac włosy.

A jeżeli chodzi o wagę to na samym początku ciąży przytyłam 2 kg i teraz na szczęście stoi w miejscu i oby jak najdłużej. Mam nadzieję że za dużo nie przytyje w pierwszej ciąży łącznie 12 kg przytyłam tylko pierwszy kg przytyłam w 17 tyg. A tu już teraz 2 kg na plusie i waga startowa też dużo wieksza

Stary 2017-12-11, 18:21   #2721
_annika_
Zadomowienie

Cytat:

Pytanie mamy jak najbardziej zasadne bo ciąże jednoowodniowe jednokosmowkowe rozwiązuje sie koło 32-34 tygodnia ciąży.

Tak sobie myśle, ze to kolejna nagroda za te męczarnie w ciąży, ze przynajmniej trwa ona krócej
Stary 2017-12-11, 18:30   #2722
ladyroses
Zakorzenienie

Jestem po wizycie Nadia zostaje Nadusią mój lekarz potwierdził dziewczynkę

Miałam usg 4D przez chwilę mam wydruk. Mała ma nóżki ma długie jak szczypiorek rośnie mała modelka ja i tz jesteśmy wysocy

Mała najpierw mieszała coś rączkami, a potem się rączkami przytuliła do mojego brzucha

Następna wizyta 29.12 na 8.45 dostanę skierowanie na usg połówkowe za darmo aa i mam lekką grzybice i dostałam antybiotyk. Mam dziś odstawić dupka, lekarz powiedział że już mam tego nie brać.

Stary 2017-12-11, 18:36   #2723
sweetrose
Rozeznanie

Cytat:

Miałam usg 4D przez chwilę mam wydruk. Mała ma nóżki ma długie jak szczypiorek rośnie mała modelka ja i tz jesteśmy wysocy

Mała najpierw mieszała coś rączkami, a potem się rączkami przytuliła do mojego brzucha

Następna wizyta 29.12 na 8.45 dostanę skierowanie na usg połówkowe za darmo aa i mam lekką grzybice i dostałam antybiotyk. Mam dziś odstawić dupka, lekarz powiedział że już mam tego nie brać.

Super, pochwal się zdjeciem

Stary 2017-12-11, 18:41   #2724
ladyroses
Zakorzenienie

Zdjęcie mam czarno białe, więc nie widać jakoś super. Wiem, że niektóre miały w kolorze
Ale proszę

Pytala któraś o wagę. Zmniejszyła się o 1kg. Mało jem, ale brzuch rośnie jak szalony IMG_20171211_183925.jpg

Stary 2017-12-11, 18:45   #2725
misiol
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje fajnie, że już znasz płeć!
Co konkretnie dostałaś na grzybicę?
Stary 2017-12-11, 18:50   #2726
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje fajnie, że już znasz płeć!
Co konkretnie dostałaś na grzybicę?
Pimafucin

I mam używac płynu do higieny intymnej provag emulsja. Żadne drogeryjne. Już kupiłam

Stary 2017-12-11, 18:54   #2727
6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25
Konto usunięte

Lady roses gratuluje dziewczynki !

Tak w ogóle cześć dziewczyny podczytuje Was regularnie ale nie umiem się wbić. Jesteśmy po badaniu w sobotę, wszytko Ok na szczęście , lekarka nie była pewna płci w 100% Wiec nie chcieliśmy wiedziec. Liczę ze już za miesiąc się w końcu dowiemy co to będzie Wizyta 5 stycznia, USG połówkowe 10 stycznia. Jestem w szoku ze zaraz będę na połówce. Ale ten czas leci.

6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-11, 18:58   #2728
Guerka
Wtajemniczenie

Lady gratulacje
Butterfly do mnie tez nie dociera ze to juz za chwilę połowa, niby się ciągnie od wizyty do wizyty a tak na prawdę czas leci nieubłaganie Jeszcze chwilka i regularne ruchy będziemy wszystkie czuły

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-12-11, 19:00   #2729
ladyroses
Zakorzenienie

[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;79607051]Lady roses gratuluje dziewczynki !

Tak w ogóle cześć dziewczyny podczytuje Was regularnie ale nie umiem się wbić. Jesteśmy po badaniu w sobotę, wszytko Ok na szczęście , lekarka nie była pewna płci w 100% Wiec nie chcieliśmy wiedziec. Liczę ze już za miesiąc się w końcu dowiemy co to będzie Wizyta 5 stycznia, USG połówkowe 10 stycznia. Jestem w szoku ze zaraz będę na połówce. Ale ten czas leci.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dziękuję

Cieszę się że wszystko ok u was. Ja obstawiam u Ciebie chłopca, pisałam Ci kiedyś o tym
Pewnie ryzyko wad genetycznych spadlo do minimum u Ciebie po prawidłowym usg i pappa?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Lady gratulacje
Butterfly do mnie tez nie dociera ze to juz za chwilę połowa, niby się ciągnie od wizyty do wizyty a tak na prawdę czas leci nieubłaganie Jeszcze chwilka i regularne ruchy będziemy wszystkie czuły

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję

Oo tak, na ruchy maleństwa czekam już strasznie

Stary 2017-12-11, 20:00   #2730
6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25
Konto usunięte

Tak, wszystkie badania do kupy wskazują ze musi być dobrze chłopiec mówisz ? Zobaczymy, jak do tej pory miałam tak ze nie spieszyło mi się z ta wiadomością tak teraz nie mogę się doczekać

Guerka, to prawda niby się ciągnie czas powoli a przecież dopiero co otwierał się wątek i wyczekiwałyśmy na serduszka. Szok jak to leci.

6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości