![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4
Cytat:
![]() Ja zamawiam wszystko przez neta. Kurier jest u mnie 3 razy w tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Team #zlażona 😁 Tz w nocy przewija i odbija. Ostatecznie po coś to wolne ma, piersią nie nakarmi a to dla mnie duża pomoc bo zanim ja się zwłokę z łóżka z tym moim szwem to wieki mijają :/
Cocci kciuki za rozkręcenie 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
Nibynic to ja tez jestem zła żona bo moj tez w nocy wstaje i przewija
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas o 24 był szybki seksik ![]() ![]() Czekam na wiadomości!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie sprobuje drzemnac, a pozniej pochodze po schodach, jak dobrze, ze mam w domu 🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Bo kurcze u mnie to plamienie bylo o 5 rano, pozniej resztki, teraz czysto. Masażu sutkow na razie mam dosc😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas to wygląda trochę tak ![]() Mąż się Małym zajmuje jak ja przy Nim padnę jak kłoda ![]() Cytat:
![]()
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2019-04-27 o 10:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Ja jestem bardzo zła nie-żoną bo minęło 5 tygodni, a małej chyba jeszcze ani razu w nocy nie przewijalam, a tż pracuje już normalnie ![]() Mamy najlepszego tatusia na świecie ![]() Za to praktycznie co 3h odciagam pokarm. Wyszło, że teraz będę kpi i to jest masakra. Kilka godzin na dobę mi schodzi na składanie, odciaganie i mycie laktatora i butelek. Ciekawe ile tak pociągnę, bo jestem praktycznie uwięziona w domu przy laktatorze ![]() ![]() Cocci kciuki za rozkręcęnie akcji! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak z laktatorem mialam przy Igorze, dlatego przeszlam na mieszane karmienie i co druga butle dawalam mm bo to wiszenie na laktatorze mnie dobijało, a najgorzej bylo w nocy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
No moj byl w domu po wyjsciu ze szpitala tylko jeden dzien a tak to normalnie pracuje wiec oprocz cycka to tata robi wszystko przy małej ale w koncu to jego dziecko ja tez staram sie w ciagu dnia ogarniac dom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż też chodzi do pracy
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze jakoś daje radę. Dla mnie znowu najgorzej jest w ciągu dnia odciągac kiedy jestem sama, mała nie śpi i trzeba się nia zajmować. Wtedy jest multitasking level hard ![]() W nocy, o ile jestem przytomna, odpalam netflixa i jakoś czas leci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Cocci jak sytuacja na froncie ?
![]() Eh trochę przeraża mnie to całe karmienie. Wiem, że tż ile będzie mógł to będzie pomagać, ale właśnie jak on wróci do pracy to boję się, że będę całe dnie uwięziona karmieniem ![]() U mnie dziś w planie namiastka grillowania (w piekarniku) i planszówki, trzeba korzystać póki się da ![]() Skończyłam festiwal prania kołder i pościeli, po naszych kocich przygodach. Dziś nie było nic w łóżku i oby tak zostało.. Ale kot nie zachowuje się normalnie jeszcze na pewno i mało sika, więc wnioskuje że może wstrzymywać specjalnie, bo ją boli czy coś. Wy macie już problemy ze swoimi dzieciątkami, to ja ćwiczę na kocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic. Zero. Może mi tylko córa narobiła ochoty 😀 albo w nocy ruszy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
Majówki już ruszyły. Ale ten czas leci...
![]()
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sernik w piekarniku, starszyzna na basenie, a Leo spi. Upodobal sobie pozycje na brzuchu i potrafi tak przespac 2h... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ja Ci mowie... Za chwilke bedziemy pisac o powrotach do pracy.Czas tak pedzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teściowa nam powiedziała żebyśmy z następnym poczekali ze 3 lata to ona przejdzie na emeryturę i nam pomoże. Za 3 lata to ja będę świeżo upieczoną trzydziechą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2718 | |
Wtajemniczenie
|
Eh dobij mnie i ty
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż chodzi na 6 do pracy i o ile pierwsze noce wstawał, podawał ciepłą wodę do pupy tak teraz już go nawet nie budzę, bo mi go szkoda
![]() ![]() Spacerek za nami, dziś już nie było tak ciepło, ten wiatr jest zwodniczy. No ale ponad godzinkę spaceru było ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
U nas senny deszczowy dzień. Przespałam z młoda 2,5h 😶 W połogu korzystam z klasycznej rady "spij kiedy dziecko spi", bo bez choćby jednej drzemki w dzień lece z nóg. Starsza z tz a bajzel poczeka, trudno 🙈
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Cudowne
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- My od wczoraj w domku, jest cudownie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Ja pilnuję żeby jadł 15-20 minut i po tym jak zaśnie to śpi i śpi. Ja wtedy mam czas zająć się domem, obiadem, poczytać, że starszym trochę podyskutować.
Byliśmy na spacerze- mały w bodziakach na długi rękaw, spodenkach i skarpetkach przykryty otylaczem bez czapki i ten maszek niby włoski mokre. Czyli co? Powinien być w bodziakach na krótki rękaw? W kwietniu? 12 dniowe dziecko? Bardzo ciepło u nas a deszcz naprawdę potrzebny.
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
W gondoli miałaś dzidzie? Ta druga cześć zamiast gondoli (zabijcie mnie nie wiem jak to się nazywa, coś jak buggy - sportsitz kinderwagen )- masz takie ze przystosowane jest tez do wożenia noworodków ?
My takie mamy i w upały będziemy tak małego wozić. Żeby świeże powietrze dochodziło i nie gotować go tam w tej gondoli. Zaczynam być zmęczona kp.. mam aż ochotę małemu w nocy butelkę dać z mm.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam tej drugiej części dostosowanej dla niemowląt. Dopiero chyba od 4 m-c będzie mógł korzystać z niej.
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście na tych skurczach porodowych to się nie da mówić 😀?
Coś mnie znów zaczął brzuch pobolewać, ale szału nie ma. Nie rodzę 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej mamuśki nadrobiłam Was.
Proszę powiedzcie mi bo z córka ściągałam mleko i nie wiem do końca jak to jest z tym kp . Niby nawału nie miałam (nie czułam) ale mleko mam. Mały ma 8 dni dzis i od 2 dni je co godzinę i nie ma dłuższej drzemki ( a tak to spał po 3 godziny ) . Jednym słowem 2 dzień wisi na mnie. Ładnie ssie , super sie przystawia, słyszę jak przełyka , mleko sie leje - Powiedzcie mi macie , mieliście tak samo i potem jakps ten czas między karmienia i sie wydłuża czy jak ? A nawet godzina nie minie a on juz szuka piersi i nic innego go nie interesuje i płacze !! Niby mam na to czas bo jest u mnie mama która ogrania cała resztę no i tz tez ale oczywiście mam wątpliwości czy takie jedzenie co chwile jest ok? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo on na cycu od wczoraj cały czas. Dobrze ze chociaż w nocy ładnie śpi ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
nigdy nie używałam bo gondole mam. Ale to jest pomysl na upalny dzień ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez w szpitalu dokarmiałam mm bo po cc nie miałam długo pokarmu i był głodny . Wczoraj tez mu dałam po południu a i tak nie poszedł spać . Wieczorem czułam ze mam dużo mleka i w nocy ładnie śpi . No nic zobaczę co bedzie dalej ... Poza tym mały nie cierpi sie przebierać , zmieniać pieluchy ... strasznie sie drze... na córce nic nie robiło wrażenia a on jest niedotykalski. próbowałam mu smoka dać ale nie bardzo chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.