![]() |
#2701 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Ja odmówiłam sierpniowe wesele... Z dziećmi to nie impreza. Plus nie mam z kim ich zostawić bo cała moja rodzina idzie, a na dodatek od kościoła na salę 1h... No i Hella jest jaka jest
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie i na swoje zapraszalam bez dzieci i na czyjeś wybrałbym się bez Miałam iść do przyjaciółki w tym roku to konfiguracja :syn w domu z teściową a my na wesele z moją mamą i ona w pokoju z Helenita. No ale cóż. Nie odbyło się wesele ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
My własny ślub i wesele mieliśmy jak młody miał 4msc. Był mega mega grzeczny w ten dzień. Został na 12h z obcą nianią w hotelu bez problemu. Chciała go odłożyć do łóżeczka to się nie dawał tylko spał przytulony do niej
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Dostojna peema.
|
Butterfly, nie składam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz ze dzieci może miało 5-6 par i to rodzina. A dwa że dla mnie to nie miejsce dla dzieci jak się leje alkohol i kropka. Jak komuś zależało to był chociaż w kościele. Ślub był najważniejszy. Tak samo ja teraz w sierpniu do kościoła idę. Życzenia złożę. A że ominie mnie kotlet i tańce. Trudno. Myślę że młoda para rozumie ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Przemilcze fakt że kuzynka i tak przyszła z 4latka, a druga miała 2latke ale ta zawinrla się z babcia szybko... Choć babcia też była gościem qi2f też bez sensu. Nie wiem na kij się pchać na wesele żeby wyjść po obiedzie. Szczególnie że ją miałam sale 40km od kościoła więc to logistycznie bez sensu z gowniakiem się ciągnąć.. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już się chwaliłam, ale jak nie ma tż to żeby nie szarpać się z wanienką to urządzam Adzie kąpiele w zlewie
![]() My mamy wesele w sierpniu ale biorę tylko Adę z moją mamą, będą w pokoju. I tak planuję pobyć max do północy i wrócić do domu, bo ok 30 km mamy. Sq a czemu 7-13 najgorszy wiek? Z moim 11-latkiem mam najmniej zamieszania. Czekam aż córka będzie miała te 8 lat i liczę że będzie już z nią łatwiej. Chociaż to taki huragan, że nic nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Dostojna peema.
|
Ja mam jeszcze dwa wesela w tym roku i raz Staś zostanie z moją mamą a drugi raz z moją babcia i ciocią bo idziemy z moimi rodzicami. W miarę możliwości nie czuję potrzeby brać dziecka na wesele też w przyszłości. Raz już mama pilnowała go jak byliśmy na weselu, był zadbany i zadowolony.
#2713 |
Zakorzenienie
|
My w październiku nie jedziemy bo taka data ni przypiął ni wypiął, tz pracuje a ja sama z dwójką nie pojadę, bo też nie będę nikogo fatygować żeby po mnie przyleciał.. natomiast następne wesele szykuje się na początku czerwca, też nie będziemy lecieć bo wtedy mały ma najfajniejszy czas w przedszkolu. Na święta pewnie będziemy lecieć, jeszcze zobaczymy jak to wszystko zorganizujemy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Ale weekend. W czwartek byliśmy cały dzień w Sandomierzu, dzisiaj w Kazimierzu
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny powodzenia na Waszych wyjściach, bawcie się dobrze
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
Nasze wesele było z dzieciakami, koło 20 się uzbierało
![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas super działa odkurzacz jak potrzebuję coś koniecznie szybko zrobić, a mały niespokojny. Włączam odkurzacz a on leży i słucha ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za nami spoko dzień... W ogóle tfu tfu tfu już prawie wyleczylam pupę Helenitki. Po miesiącu! Częścią leczenia są pieluchy 1szt za 1zl. Serio mam nadzieję że wrócę do rossmannowskicj bo od wtorku laska mi osrala 50zl... W Ross to by było niecałe 20 ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Raczkowanie
|
Hej. Nie dam rady Was nadrobić, bo będąc w Pl nie mam czasu siedzieć na necie. Codziennie gdzieś chodzimy i czas tak szybko leci , ze nie mam na nic czasu.
Alicja jest bardzo grzeczna. Ładnie śpi, gorsze sa starsze dzieci bo nieźle dokazują. Już raz mialam ochotę sie rzucać z 8 piętra, zdążyłam juz przez nich ryczec...ehhh szkoda gadac. Jedynie co mi sie nie podoba to tu jest mega drogo! gdzie nie pójdę do sklepu to 100 zl zostawiam...masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No...u mnie od jutra śpiochy na 62 cm, 56 już się praktycznie nie mieści, może jeszcze ze 3 pary się znajdą takich akurat. Wyjęłam torbę z ubraniami na 62, zaraz wygrzebie i wypiore te do spania. Gdzie śmiałam listę ile czego mam i mi wsiąkła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie najbliższych było chyba około 60 osób. Ale od tż byli też proszeni dalsi. No. Także tak. W sumie chyba było około 220 osób. ![]() Kupowałaś bambiboo? Też ich używam. Na zmianę z pamperami. Faktycznie wychodzi około 1 zł sztuka. A im większy rozmiar tym droższe ![]() Kurła. No zacznę chyba jęczeć na moje dziecko. Dzisiaj się Wam poskarżyłam, to cały dzień przesypia. To chyba będzie norma. Dzień ryku/ dzień spania. Na zmianę. Jak usnęła około 18.30 tak śpi do teraz. Nie myta! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Grejpfrutowa przynajmniej wiesz, że na drugi dzień będzie lepiej
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Moj kurczak ma duze kopyta, polspiochy w brzuszku luzne dlugosc nogawki ok, a stopka materialu konczy sie w 2/3 stopy malego ze pieta jest w nogawce. Ja poobcinalam i ma spodenki
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Od 1,5 godziny próbuje uśpić dziecko. Nic z tego, ona ma czas aktywności i tyle. Zaśnie pewnie koło północy po kolejnym karmieniu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.