Mamy majowe 2019 cz. 7 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-06-22, 16:27   #2701
agadzie
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Nadal nie prasuje ubranek, nic po ciazy w tej materii sie nie zmienilo. Pieluchy tetrowe prasuje bo lubie jak sa duze a nie takie pofalowane ale np flanelowych juz nie bo nie sa pogniecione.
Ja nie daje kropel bo nie potrzeba, subsimplex odstawilam po zmianie mleka. Maly wczoraj wypil duzo mojego mleka bo 160ml i dzis kupka jest troche rzadsza, wyglada jak ksiazkowa kp haha
A nie posalam wam ze 2 dni temu jak odciagalam mleko wpadl mi nietoperz do pokoju... No tak szybko to ja dawno nie bieglam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O.masakro .. chociaż mnie nietoperze bardziej smiesza niż straszą, o wiele bardziej boje się karaluchów a tutaj o nie łatwo - wilgoć, ciepelko, warunki idealne.
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
U nas jest syf, ja nie umiem nic zrobić z nią na rękach, ostatnimi czasy TŻ sprzątał ale teraz nie miał kiedy.

Ubranka składam i układam w szufladzie, ale nic nie prasuje.

Jedziemy na wesele, zjem obiad w spokoju, co za radość xD

Byście mnie widziały 3h temu, w jednej ręce dziecko, w drugiej laktator, ręcznik na głowie. Potem malowanie z dzieckiem leżącym na brzuchu.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Malowniczy obrazek baw się dobrze! I smacznego

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 16:33   #2702
sQuaara
Zakorzenienie

Ja odmówiłam sierpniowe wesele... Z dziećmi to nie impreza. Plus nie mam z kim ich zostawić bo cała moja rodzina idzie, a na dodatek od kościoła na salę 1h... No i Hella jest jaka jest

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-06-22, 16:44   #2703
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja odmówiłam sierpniowe wesele... Z dziećmi to nie impreza. Plus nie mam z kim ich zostawić bo cała moja rodzina idzie, a na dodatek od kościoła na salę 1h... No i Hella jest jaka jest

Zgadzam się, z dziećmi to nie impreza. No, może już z takim 7-latkiem i więcej, bo taki to się sam ogarnie my mamy w październiku ale też się nie wybieram, bo tak samo jak u ciebie - cała rodzina idzie a przyjaciółce o ile młodym się zajmie chętnie to już dwójki nawet bym nie prosiła bo głupio. I kółko się zamyka bo patrz wyżej na nasze zdanie nr 1. Moja niby spokojna ale jak się rozedrze to klekajcie narody - od kilku dni pokazuje na co ją stać

Stary 2019-06-22, 17:49   #2704
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Zgadzam się, z dziećmi to nie impreza. No, może już z takim 7-latkiem i więcej, bo taki to się sam ogarnie my mamy w październiku ale też się nie wybieram, bo tak samo jak u ciebie - cała rodzina idzie a przyjaciółce o ile młodym się zajmie chętnie to już dwójki nawet bym nie prosiła bo głupio. I kółko się zamyka bo patrz wyżej na nasze zdanie nr 1. Moja niby spokojna ale jak się rozedrze to klekajcie narody - od kilku dni pokazuje na co ją stać

To chyba wolę malucha niż 7latka.. Kij wie jak to szaleje biega bawi się.. No ale ja uważam że 7-13 to najgorszy wiek
Ogólnie i na swoje zapraszalam bez dzieci i na czyjeś wybrałbym się bez
Miałam iść do przyjaciółki w tym roku to konfiguracja :syn w domu z teściową a my na wesele z moją mamą i ona w pokoju z Helenita. No ale cóż. Nie odbyło się wesele

Stary 2019-06-22, 17:50   #2705
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba wolę malucha niż 7latka.. Kij wie jak to szaleje biega bawi się.. No ale ja uważam że 7-13 to najgorszy wiek
Miałam iść do przyjaciółki w tym roku to konfiguracja :syn w domu z teściową a my na wesele z moją mamą i ona w pokoju z Helenita. No ale cóż. Nie odbyło się wesele

Uha wesele prpszone bez dzieci, ciekawe ile osob zaplulo sie na te wiadomosc

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 18:02   #2706
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

My własny ślub i wesele mieliśmy jak młody miał 4msc. Był mega mega grzeczny w ten dzień. Został na 12h z obcą nianią w hotelu bez problemu. Chciała go odłożyć do łóżeczka to się nie dawał tylko spał przytulony do niej śmiała się, że pół nocy próbowała go odłożyć i w końcu odpuściła, przytuliła i spokój był Ale drugi raz bym tego nie powtórzyła tylko przełożyła wesele na pół roku później. Generalnie po pół roku z dzieciakiem mogę iść na wesele. Do pół roku na żadne nie pójdę. No chyba, że brata, ale wtedy kościół i maks do obiadu.

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 18:06   #2707
Lilly Greace
Dostojna peema.

Butterfly, nie składam żyjemy w nieładzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-06-22, 18:11   #2708
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Też miałam bez dzieci o dziwo nikt się nie pluł, jedynie jedna para nie miała co z dzieckiem zrobić bo cała rodzina na weselu u nas, z rok miała wtedy, plus kuzyn 6-letni. Albo coś koło tego. A tak to dzieci na poprawinach. Ja na wesele też bez dzieci. Rok temu moja kuzynka miała, zostawiłam.mlodego przyjaciółce, był w zoo, w McDonaldzie, na wielkim placu zabaw, i na pewno bawił się o wiele lepiej niż bawiłby się ze mną na weselu

Stary 2019-06-22, 18:24   #2709
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Mało mnie to interesowało.
Raz ze dzieci może miało 5-6 par i to rodzina. A dwa że dla mnie to nie miejsce dla dzieci jak się leje alkohol i kropka. Jak komuś zależało to był chociaż w kościele. Ślub był najważniejszy. Tak samo ja teraz w sierpniu do kościoła idę. Życzenia złożę. A że ominie mnie kotlet i tańce. Trudno. Myślę że młoda para rozumie

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Przemilcze fakt że kuzynka i tak przyszła z 4latka, a druga miała 2latke ale ta zawinrla się z babcia szybko... Choć babcia też była gościem qi2f też bez sensu.
Nie wiem na kij się pchać na wesele żeby wyjść po obiedzie. Szczególnie że ją miałam sale 40km od kościoła więc to logistycznie bez sensu z gowniakiem się ciągnąć..

Stary 2019-06-22, 18:25   #2710
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

To prawda, że nie impreza. Ale bardzo zależy nam, żeby iść na nie. Chociażby do obiadu jak panienka da czadu, a jak nie to może i do 22
Cytat:

Oj, mogło, mogło! My dalsze kuzynostwo prosiliśmy bez dzieci. Ale u nas to dziwnie wyszło. Bo część tych dzieciaków wtedy nie potrzebowała krzeseł itp, no ale co, jednych zaprosisz z roczniakiem, a tych z 5-latkiem już nie, bo krzesełko zajmie? jak są spokrewnieni w tej samej linii? I pamiętam że wprowadziliśmy sobie taką zasadę że od pewnej powinowatości już nie prosiliśmy z dziećmi. I to nie dlatego że nie, ale po prostu sala już by nie pomieściła kolejnych 20 krzeseł ( jakby wszyscy przyszli). No i nie powiem, usłyszeliśmy parę przykrych słów. Z kolei całkiem bez dzieci też się nie dało, bo nawet moi bracia mieli wtedy małe brzdące. I był w sumie kinderbal Bo dzieciakow było spokojnie ze 30 szt.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 18:27   #2711
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Nie wiem czy już się chwaliłam, ale jak nie ma tż to żeby nie szarpać się z wanienką to urządzam Adzie kąpiele w zlewie całkiem nieźle się mieści, tylko brzuszek wystaje więc lekko otwieram kurek i trzymam ją pod lejącą się wodą, bardzo to lubi.

My mamy wesele w sierpniu ale biorę tylko Adę z moją mamą, będą w pokoju. I tak planuję pobyć max do północy i wrócić do domu, bo ok 30 km mamy.

Sq a czemu 7-13 najgorszy wiek? Z moim 11-latkiem mam najmniej zamieszania. Czekam aż córka będzie miała te 8 lat i liczę że będzie już z nią łatwiej. Chociaż to taki huragan, że nic nie wiadomo
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-22, 18:28   #2712
Lilly Greace
Dostojna peema.

Ja mam jeszcze dwa wesela w tym roku i raz Staś zostanie z moją mamą a drugi raz z moją babcia i ciocią bo idziemy z moimi rodzicami. W miarę możliwości nie czuję potrzeby brać dziecka na wesele też w przyszłości. Raz już mama pilnowała go jak byliśmy na weselu, był zadbany i zadowolony.

Stary 2019-06-22, 19:10   #2713
agadzie
Zakorzenienie

My w październiku nie jedziemy bo taka data ni przypiął ni wypiął, tz pracuje a ja sama z dwójką nie pojadę, bo też nie będę nikogo fatygować żeby po mnie przyleciał.. natomiast następne wesele szykuje się na początku czerwca, też nie będziemy lecieć bo wtedy mały ma najfajniejszy czas w przedszkolu. Na święta pewnie będziemy lecieć, jeszcze zobaczymy jak to wszystko zorganizujemy.

Stary 2019-06-22, 19:46   #2714
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
To prawda, że nie impreza. Ale bardzo zależy nam, żeby iść na nie. Chociażby do obiadu jak panienka da czadu, a jak nie to może i do 22 Oj, mogło, mogło! My dalsze kuzynostwo prosiliśmy bez dzieci. Ale u nas to dziwnie wyszło. Bo część tych dzieciaków wtedy nie potrzebowała krzeseł itp, no ale co, jednych zaprosisz z roczniakiem, a tych z 5-latkiem już nie, bo krzesełko zajmie? jak są spokrewnieni w tej samej linii? I pamiętam że wprowadziliśmy sobie taką zasadę że od pewnej powinowatości już nie prosiliśmy z dziećmi. I to nie dlatego że nie, ale po prostu sala już by nie pomieściła kolejnych 20 krzeseł ( jakby wszyscy przyszli). No i nie powiem, usłyszeliśmy parę przykrych słów. Z kolei całkiem bez dzieci też się nie dało, bo nawet moi bracia mieli wtedy małe brzdące. I był w sumie kinderbal Bo dzieciakow było spokojnie ze 30 szt.

Wiesz co my jak rozmawialismy o weselu to tez chcielismy jakies dalsze kuzynostwo prosic bez dzieci, w sumie z dziecmi chcielismy prosic tylko tych, ktorych wiedzielismy ze inaczej nie przyjda. Oczywiscie najblizsza rodzina to obowiazkowo z dziecmi bo ja te dzieci chcialam miec. Ale rozumiem kazda strone, no ja bym sie nie wybawila z dzieckiem. Pamietam jak bylismy w tam tym roku to jedna z babc w kolko jezdzila wozkiem, dla dziecka lepiej bo tego halasu nie doswiadcza

Stary 2019-06-22, 19:47   #2715
Faiza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu, dziewczyny Moja też ma problemy brzuszkowe, biedna śpi, ale co chwilę ją takie skurcze wybudzają i pojękuje. Zaczęła mi też ulewać duże ilości i przybierać na wadze jak szalona, więc podejrzewam, że się przejada. Daję zawsze najpierw oba cycki a później butle, ale nie więcej niż 60 ml. Kurde, może ona mnie naciąga na to jedzenie? Próbowałam też odstawić cycki i dawać samą butelkę 7x 120 ml, ale to były dwa jej najgorsze dni w życiu jak nie mogła sobie possać.Ech, znam to, moja przyjeżdża dzisiaj. Pewnie pierwsze słowa jakie usłyszę to że mam bałagan w mieszkaniu, a przy dziecku musi być czysto i nie prasuję jej ubranek, a przecież powinnam.
Właśnie dziewczyny, jak u Was z porządkiem w domu? Macie czas się tym zajmować czy olewacie?

U nas nawet znośnie ale to dlatego że co któryś dzień mamy gości, inaczej bym tż nie zmobilizowała. Sama też odpuszczam bo jak już jest w domu to fajnie by było spędzić ten czas w trójkę razem z maluszkiem od poniedziałku wraca do pracy to ledwo będzie małą widywał

Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka
Faiza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 19:54   #2716
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ale weekend. W czwartek byliśmy cały dzień w Sandomierzu, dzisiaj w Kazimierzu Jutro pojedziemy leniuchować do lasu, może nas żywcem komary nie zjedzą

Stary 2019-06-22, 19:54   #2717
Faiza
Rozeznanie

Dziewczyny powodzenia na Waszych wyjściach, bawcie się dobrze

Stary 2019-06-22, 20:01   #2718
Faiza
Rozeznanie

Nasze wesele było z dzieciakami, koło 20 się uzbierało nieco starsze świetnie się bawiły z animatorką, młodsze można było położyć w pokojach na górze i chyba wszyscy byli zadowoleni

Stary 2019-06-22, 20:02   #2719
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Elsabel jak mam czas to się zajmuje Czasem są dni, że Krzyś dużo śpi więc ja korzystam i szybciutko ogarniam. A są dni, że nawet kubka nie mam kiedy umyć. Dzieciak nie budzi się przy odkurzaczu więc wczoraj Tż odkurzał o 21 Jedyne co to staram się codziennie wieczorem umyć wszystkie naczynia. Nic mnie tak nie wkurza jak to kiedy nie mam sobie w czym zrobić kawy i śniadania. Więc często jest ogólny bajzel, ale pusty zlew Dodatkowo w ciągu dnia od razu wszystko odkładam na swoje miejsce. To pozwala kupę czasu zaoszczędzić, a zajmuje zazwyczaj 3 sekundy.

ja tak samo, jak tlylko jest czas to wszystko odkładam na swoje miejsce i pusty zlew muszę mieć.
U nas super działa odkurzacz jak potrzebuję coś koniecznie szybko zrobić, a mały niespokojny. Włączam odkurzacz a on leży i słucha

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Ja nie daje żadnych probiotykow

Czy wasze maluchy też tak niespokojnie śpią?
Mój to mało Kiedy śpi jak przyslowiowe niemowlę
jak zasypia to często strasznie stęka i się wierci, ale jak już zaśnie to leży spokojnie

Cytat:

my w zeszłym roku byliśmy na weselu z dziewczynkami, bo nie mieliśmy ich z kim zostawić (cała rodzina od męża tam była, a z kolei moja mama miała wyjazd i była na szkoleniu). Z tym,że to było wesele na świeżym powietrzu w agroturystyce, dziewcyzny się wybawiły z innymi dziećmi i poszły spać tak jak zawsze około godziny 19stej -mieliśmy pokój wynajęty na górze i nianię elektroniczną, praktycznie siedzieliśmy pod oknem tego pokoju więc wszystko było pod kontrolą także na zmianę ktoś siedział z nianią i pilnował, czy się nie obudziły, a my szliśmy tańczyć itp

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 20:11   #2720
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, że nie impreza. Ale bardzo zależy nam, żeby iść na nie. Chociażby do obiadu jak panienka da czadu, a jak nie to może i do 22 Oj, mogło, mogło! My dalsze kuzynostwo prosiliśmy bez dzieci. Ale u nas to dziwnie wyszło. Bo część tych dzieciaków wtedy nie potrzebowała krzeseł itp, no ale co, jednych zaprosisz z roczniakiem, a tych z 5-latkiem już nie, bo krzesełko zajmie? jak są spokrewnieni w tej samej linii? I pamiętam że wprowadziliśmy sobie taką zasadę że od pewnej powinowatości już nie prosiliśmy z dziećmi. I to nie dlatego że nie, ale po prostu sala już by nie pomieściła kolejnych 20 krzeseł ( jakby wszyscy przyszli). No i nie powiem, usłyszeliśmy parę przykrych słów. Z kolei całkiem bez dzieci też się nie dało, bo nawet moi bracia mieli wtedy małe brzdące. I był w sumie kinderbal Bo dzieciakow było spokojnie ze 30 szt.

30?!?! A dorosłych ile?! Bo u mnie była 100 i 30.dzieci by była bardzo widoczna masakra.

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy już się chwaliłam, ale jak nie ma tż to żeby nie szarpać się z wanienką to urządzam Adzie kąpiele w zlewie całkiem nieźle się mieści, tylko brzuszek wystaje więc lekko otwieram kurek i trzymam ją pod lejącą się wodą, bardzo to lubi.

My mamy wesele w sierpniu ale biorę tylko Adę z moją mamą, będą w pokoju. I tak planuję pobyć max do północy i wrócić do domu, bo ok 30 km mamy.

Sq a czemu 7-13 najgorszy wiek? Z moim 11-latkiem mam najmniej zamieszania. Czekam aż córka będzie miała te 8 lat i liczę że będzie już z nią łatwiej. Chociaż to taki huragan, że nic nie wiadomo
No jakoś tak chłopcy 7-13 masakra. Co do dziewczynek nie mam zdania. Ale chłopcy mi średnio leżą. Wielkie konie, dziwnie wyrośnięci, a bawią się jak dzieci głupie teksty i odżywki3 nie no nie..

Za nami spoko dzień...
W ogóle tfu tfu tfu już prawie wyleczylam pupę Helenitki. Po miesiącu! Częścią leczenia są pieluchy 1szt za 1zl. Serio mam nadzieję że wrócę do rossmannowskicj bo od wtorku laska mi osrala 50zl... W Ross to by było niecałe 20

Stary 2019-06-22, 20:18   #2721
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
30?!?! A dorosłych ile?! Bo u mnie była 100 i 30.dzieci by była bardzo widoczna masakra.

No jakoś tak chłopcy 7-13 masakra. Co do dziewczynek nie mam zdania. Ale chłopcy mi średnio leżą. Wielkie konie, dziwnie wyrośnięci, a bawią się jak dzieci głupie teksty i odżywki3 nie no nie..

Za nami spoko dzień...
W ogóle tfu tfu tfu już prawie wyleczylam pupę Helenitki. Po miesiącu! Częścią leczenia są pieluchy 1szt za 1zl. Serio mam nadzieję że wrócę do rossmannowskicj bo od wtorku laska mi osrala 50zl... W Ross to by było niecałe 20

Uzywasz babydream czy yych bambiboo?

Stary 2019-06-22, 20:22   #2722
mysia1103
Raczkowanie

Hej. Nie dam rady Was nadrobić, bo będąc w Pl nie mam czasu siedzieć na necie. Codziennie gdzieś chodzimy i czas tak szybko leci , ze nie mam na nic czasu.
Alicja jest bardzo grzeczna. Ładnie śpi, gorsze sa starsze dzieci bo nieźle dokazują. Już raz mialam ochotę sie rzucać z 8 piętra, zdążyłam juz przez nich ryczec...ehhh szkoda gadac.
Jedynie co mi sie nie podoba to tu jest mega drogo! gdzie nie pójdę do sklepu to 100 zl zostawiam...masakra.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 20:40   #2723
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Hej. Nie dam rady Was nadrobić, bo będąc w Pl nie mam czasu siedzieć na necie. Codziennie gdzieś chodzimy i czas tak szybko leci , ze nie mam na nic czasu.
Alicja jest bardzo grzeczna. Ładnie śpi, gorsze sa starsze dzieci bo nieźle dokazują. Już raz mialam ochotę sie rzucać z 8 piętra, zdążyłam juz przez nich ryczec...ehhh szkoda gadac.
Jedynie co mi sie nie podoba to tu jest mega drogo! gdzie nie pójdę do sklepu to 100 zl zostawiam...masakra.

Ha ha ha skąd ja to znam dlatego chodzę do Pepco głównie...i tak zostawiam fortunę
No...u mnie od jutra śpiochy na 62 cm, 56 już się praktycznie nie mieści, może jeszcze ze 3 pary się znajdą takich akurat. Wyjęłam torbę z ubraniami na 62, zaraz wygrzebie i wypiore te do spania. Gdzie śmiałam listę ile czego mam i mi wsiąkła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-06-22, 20:56   #2724
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha skąd ja to znam dlatego chodzę do Pepco głównie...i tak zostawiam fortunę
No...u mnie od jutra śpiochy na 62 cm, 56 już się praktycznie nie mieści, może jeszcze ze 3 pary się znajdą takich akurat. Wyjęłam torbę z ubraniami na 62, zaraz wygrzebie i wypiore te do spania. Gdzie śmiałam listę ile czego mam i mi wsiąkła

U mnie stópki ciasne w 62 ;/ paluszki się nie mieszczą

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 20:58   #2725
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

Za nami spoko dzień...

Nie pytaj... Ogólnie liczba gości ( głównie ze strony tż) była porażająca.
Ode mnie najbliższych było chyba około 60 osób. Ale od tż byli też proszeni dalsi. No. Także tak. W sumie chyba było około 220 osób.

Kupowałaś bambiboo?
Też ich używam. Na zmianę z pamperami. Faktycznie wychodzi około 1 zł sztuka. A im większy rozmiar tym droższe

Kurła. No zacznę chyba jęczeć na moje dziecko. Dzisiaj się Wam poskarżyłam, to cały dzień przesypia. To chyba będzie norma. Dzień ryku/ dzień spania. Na zmianę.
Jak usnęła około 18.30 tak śpi do teraz.
Nie myta!

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-22, 20:58   #2726
agadzie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
U mnie stópki ciasne w 62 ;/ paluszki się nie mieszczą

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Wow!!! Ale twój Kazik byl długi jak się urodził nie? To na 68 używasz ? Moja niby 48 cm miała, a na ostatniej kontroli 52 już.. w każdym razie muszę dokupić pajace na 62.

Stary 2019-06-22, 21:02   #2727
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Grejpfrutowa przynajmniej wiesz, że na drugi dzień będzie lepiej

Stary 2019-06-22, 21:10   #2728
Misha_
Wtajemniczenie

Moj kurczak ma duze kopyta, polspiochy w brzuszku luzne dlugosc nogawki ok, a stopka materialu konczy sie w 2/3 stopy malego ze pieta jest w nogawce. Ja poobcinalam i ma spodenki

Stary 2019-06-22, 21:13   #2729
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Uzywasz babydream czy yych bambiboo?

Normalnie babydream fit and fun. A teraz tych bambiboo... Masakra jakie drogie. Marzę by wrócić do fitandfun..
Cytat:
Nie pytaj... Ogólnie liczba gości ( głównie ze strony tż) była porażająca.
Ode mnie najbliższych było chyba około 60 osób. Ale od tż byli też proszeni dalsi. No. Także tak. W sumie chyba było około 220 osób.

Kupowałaś bambiboo?
Też ich używam. Na zmianę z pamperami. Faktycznie wychodzi około 1 zł sztuka. A im większy rozmiar tym droższe

Kurła. No zacznę chyba jęczeć na moje dziecko. Dzisiaj się Wam poskarżyłam, to cały dzień przesypia. To chyba będzie norma. Dzień ryku/ dzień spania. Na zmianę.
Jak usnęła około 18.30 tak śpi do teraz.
Nie myta!

O faken!!! Ale weselicho!

Stary 2019-06-22, 21:33   #2730
Elsabel
Zakorzenienie

Od 1,5 godziny próbuje uśpić dziecko. Nic z tego, ona ma czas aktywności i tyle. Zaśnie pewnie koło północy po kolejnym karmieniu...

Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości