|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
dzisiaj mam 30 dc, więc @ za dzień, może dwa a potem mam nadzieję, że będziemy się lepiej starać niż w tym cyklu ![]() U mnie dzisiaj w ogóle średnio, po urlopie ciężko się wraca do pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Karo czyli jesteśmy podobnie a wiec kolejny cykl jest nasz 🥰💪🏻💪🏻😎🌸
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Karo, Shadow czuje Wasz oddech na plecach :p u mnie dzis 5dc..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#2704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ehh a ja okres dopiero w przyszłym tygodniu. Ale już mnie piersi zaczynaj boleć 🧐Cytat:
☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Panna Maga
Hihi gonimy Cię Ojjjj to chyba przyszły mc będzie owocny w II krechy 💕💪🏻💕😍😍❣️❣️❣️❣️🥳🥳🥳 |
|
|
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie też mi bardziej to przypomina sluz przed @.. to mnie trochę sprowadzilyscie na ziemię bo już szukam objawów ciąży
w środę sobie zatestuje bo mnie już skreca. Oj tak jeśli w tym miesiącu i u nas się nie uda to nastepny cykl robimy maraton bzykoserc 🤣 Oby tylko mi bez sensu się cykl nie wydluzyl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie to żebym Cię nakrecała ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo od ponad tygodnia kłuje mnie w podbrzuszu czego nigdy przed @ nie miałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja się właśnie obudziłam. Padłam nie wiem kiedy, przespałam kilka godzin i budząc się wystraszyłam się, że zaspałam do pracy (a do pracy wstaję o 5) ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tych samych objawów to się nie wypowiem, bo doświadczenie mam tylko z jedna ciąża. Ale z tego co wiem, objawy mogą, ale nie muszą się powtarzać. Madziq tutaj pisała, że w każdej ciąży czuła się fatalnie 🤷☠♀️ i w aktualnej bez zmian. Moja bratowa za to w pierwszej fatalnie, do tego pol ciąży musiala leżeć, bo szyjka jej się skracala, a w drugiej i trzeciej rewelacja. Żadnych ciążowych dolegliwości (nawet tego bólu piersi) i do ostatniej chwili na nogach w pełni sil 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy któraś tak miała może? A może to przez inofem, który piję od 2 tygodni? Mam dzisiaj 29dc, okres powinnam dostać w sb. Planuję w piątek zatestowac, strasznie boję się rozczarowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Oj Karo to widocznie tego Twój organizm potrzebował
ja teraz tez miałam tyle objawów na ciąże tym bardziej ze się staraliśmy a tu co 🤷☠♀️ Te nasze organizmy to robią z nami co chcą . Mnie podbrzusze bolało cały mc a jajniki jak kluly ze w jednym to prawie czułam i byłam pewna ze doszło do zagnieżdżenia także teraz grzecznie czekam i się nie nakręcam :P
|
|
|
|
#2713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
organizm robi co chce, a jak dochodzi jeszcze nasza psychika i wyobraźnia to już kosmos się w głowie robi czasami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do objawów to powiem Wam, że zanim zorientowałam się, że jestem w ciąży to zauważyłam, że zaczęłam wstawac głodna jak wilk. I to tak głodna, jakbym cały poprzedni dzień poscila (wcześniej śniadania wciskałam w siebie na przymus) 🤷☠♀️. Od pierwszych dni ciąży organizm wolał o porządne, duże i zdrowe (najczesciej duży, głęboki talerz sałatki greckiej z pieczywem) sniadania i nie było przebacz. To był mój pierwszy objaw ciazy, żadne tam bóle piersi czy jajników 🤪
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2715 |
|
Rozeznanie
|
To ja już sobie wkrecam chyba ta ciążę
Ja w pierwszej ciąży pamiętam że dopiero ogarnelam że mogę być w ciazy jak @ się spoznial i piersi bolaly. A później pamiętam mega duuuuzo spałam. W drugiej (niestety straconej) miałam plamienie implantacyjne + mega ból piersi i zrobiły się takie nabrzmiale. Zatestuje sobie w środę tak dla świętego spokoju 🤣 ale to było by zbyt piękne żeby udało się w pierwszym normalnym cyklu po #. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
na swoim przykładzie chciałam pokazać, że objawy mogą być różne i mocno nieswoiste, więc nie można niczego przsądzać ale jeśli u Ciebie w obu ciazach towarzyszył ból piersi, to jest duża szansa, że to ciąża ☺☺. Dlaczego mialoby być zbyt piękne? Wręcz przeciwnie, uważam że Ci się to po # należy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem że nam się uda tylko jakoś ciężko mi uwierzyć że udałoby się tak szybko :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zanim zacznę się wymONdrzac powinnam się chociaż kawa obudzić ![]() ale wracając do piersi, to po # mogą takie być.Także testować trzeba ![]() ![]() Może to i lepiej, że ciężko Ci uwierzyć. Dzięki temu jesli jednak się nie uda (wiadomka że zakładamy że się uda) to mniej będziesz rozczarowana i sfrustrowana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem teraz po nocy i zamiast iść spać to myślę Powiem tak że te moje cycki to jak nie moje, jakby ktoś powietrze z nich spuscil 🤭 ale też właśnie nie wiem może się coś w organizmie pozmienialo po #. Ciężko jest cokolwiek wywrozyc. Będę mniej rozczarowana ale za to bardziej zmobilizowana do działania ![]() Kurczę musi się udać. A np teraz jak się prześpię kilka godzin i zrobiłbym test o 13-14 tak jakby był robiony z porannego moczu? Czy źle myślę? Powinnam dostać bana na testy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2720 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe i to by było na tyle w kwestii nie nakręcanie się ;P idź spać, bo myślenie tu nic nie da. Tylko spokój może nas uratować.
Co do testow, dzisiaj masz 30 dc i 10 dpo? Myślę że możesz sikac po kilkugodzinnym spaniu, a przynajmniej ja bym sikala ![]() ![]() Byłaś w ciąży, masz rozchwiane hormony więc na pewno organizm działa inaczej, wiem coś o tym. Jestem 4 miesiące po stracie i dopiero teraz organizm dochodzi do siebie. E tam, żadnego bana sikac można też i dla sportu żeby z wprawy nie wypaść ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
heeej
trochę Was muszę nadrobić, ale miałam tyle pracy, że zapomniałam że wizaż istnieje... właśnie dostałam plamienia, 26dc, więc troszkę mi smutno. nie wiem czemu myślałam że to takie łatwe mam nadzieję, że nadrabiając wpadnę na jakieś dobre wieści od Was
|
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
hihi jest :P witam w 1 dc. niech szybko spada i się bierym do roboty
![]() ![]() |
|
|
|
#2723 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście widziałam, że na część badań w moim pakiecie w ogóle nie będę potrzebować skierowania. U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj zakłuł mnie jajnik, wydaje mi się, że przy moich długich cyklach to trochę za wcześnie na owulację, ale temperatury nie mierze więc pewności nie mam. Zobaczymy co z tego będzie ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
delikatnie i bezboleśnie tyczyło się wyrwania
|
|
|
|
|
#2725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe masy bzykoserc życzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że ta keto dieta to strzał w 10 Tak smacznie można jesc, że aż ciężko uwierzyć że to dieta jest. Na śniadanie dziś wciągnęłam jajecznicę na maśle z boczkiem i kurkami w 3 sekundy 🤤🤤 . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi i mega najadasz się do syta
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
http://dobrewiadomosci.net.pl/42527-...iera-plemniki/
Wyświetliło mi się na FB ciekawe czy ten artykuł ma swoje zastosowanie Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2728 |
|
Raczkowanie
|
No to super, że już z głowy
![]() A mi się tak nie chce siedzieć w pracy Jeszcze siedzę przy jednej wyspie z dziewczyną w 6 msc ciąży i ciągle myślami uciekam do starań ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Shadow przykro mi, ze Cie nawiedzila @. Jak sie czujesz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

ale juz kurka czekam za @ mam nadzieje ze dziś będzie ewentualnie jutro , żeby jak najszybciej zacząć kolejne starania
️🥰
dzisiaj mam 30 dc, więc @ za dzień, może dwa 

u mnie dzis 5dc..
☺
w środę sobie zatestuje bo mnie już skreca. 

️

zanim zacznę się wymONdrzac powinnam się chociaż kawa obudzić
ale też właśnie nie wiem może się coś w organizmie pozmienialo po #. Ciężko jest cokolwiek wywrozyc. 

trochę Was muszę nadrobić, ale miałam tyle pracy, że zapomniałam że wizaż istnieje...
właśnie dostałam plamienia, 26dc, więc troszkę mi smutno. nie wiem czemu myślałam że to takie łatwe ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

medicover to polka wyżej niż luxmed więc może bez problemu po robisz wszystkie badania.