|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
U mnie też spokój
będziemy jedynym wątkiem na który nie działa moc pełni ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kilku godzinach znowu możesz podać jakby nadal był bardzo płaczliwy u nas zawsze od razu po szczepieniu ma zapisane żeby podawać przeciwgoraczkowy bo dziecko lepiej to znosi.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2703 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2704 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
bedziesz musiala pewnie zrobic ten posiew zeby spr co sie tam dzieje a wczesniej mialas prawidlowe wyniki?
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Luzia pamietaj ja tydzien temu tez kladłam sie z mysla ze na pewno nie urodze a w nocy odeszly wody. W ogole smialam sie do meza ze tydzien temu kładlismy sie spac jeszcze z mała w brzuszku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z tymi syropami czy to paracetamol czy ibuprofen warto korzystać z kalkulatora dawek bo dzieci mogą mieć różne wagi, jedno na rok będzie miało 9kg inne 14kg i ta sama dawka gorzej zadziała na większe dziecko bo będzie za mała i wtedy w ogóle podanie takiej dawki jest zbędne
![]() Także kalkulator polecam też uzywam przy córce od dawna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Lubiłam przeliczać ludziom dawki ile mają tego syropu podać.
![]() Tak samo trzeba przeliczyć czopki gdybyście stosowały. I czopków się nie dzieli, tylko podaje całego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Echme mi przy takiej ilości bakterii lekarz zapisał antybiotyk. Nie kazał robić posiewu, pewnie zależy od lekarza.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ta pełnia dzisiaj nie bardzo pasuje bo jutro o 9.00 mam fryzjera
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No zobaczymy co mi położna zleci. Jak ostatnio mi wyszły bakterie liczne to mi zaleciła położna monural antybiotyk. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2713 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
mi np lekarka dala globulki przez 10 dni musialam stosowac a potem kolejne badanie
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zadomowienie
|
Urodziłam o 22.00 wczoraj
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️ ️ ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Potrzebuje rady bo sama nie wiem jak mam rozwiazac ta sytuacje tak jak pisała moja mamcia bardzo duzo nam pomaga i gdydy nie ona to na pewno by nam tak dobrze nie szlo ale jest jeden problem w momencie gdy ona przyjezdza i bierze sie za przewinianie usypianie malutkiej to troszke za mocno kombinuje chce dobrze a wychodzi na to ze mała usypia 1,5 godziny gdzie nam zajmuje to max 30 minut i mała po takim wieczorze jest umordowana nie wiem jak delikatnie powiedziec mamie ze my juz jej pomocy nie potrzebuje akurat wieczorem i jak delikatnie jej wytłumaczyc ze troszke za mocno kombinuje i mala pozniej jest niespokojna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
nie mogę teraz spać z tych emocji. Paulina ten sam termin a jaka różnica w dacie urodzenia Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadziałała na któraś jeszcze pełnia? ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Nairobi, ja mam z mamą taki kontakt, że sypnęłabym prosto z mostu, że wieczorem za bardzo kombinuje i że chcemy usypiać sami. I wiem, że by się nie obraziła.
![]() Myślę, że spokojnie możesz zagadać wprost, że jesteś wdzięczna za pomoc w ciągu dnia, ale masz inny pomysł na wieczorny rytuał i chcesz kilku dni na testy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- Eh, najpierw nie mogłam zasnąć i tłukłam się chyba do 1. Pół godziny temu wstałam na łapanie moczu, światło (normalnie na nocne sisi chodzę po ciemku i tylko mini lampki na ruch mi się zapalają po drodze), prysznic i tak mnie to rozbudziło, że znów leżę i nie mogę zasnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2723 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Cytat:
jestem dalej w dwupaku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Marga nie moge sie doczekac opisu porodu Ignaś daje spać?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2726 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój trochę przesadził bo Ty urodziłaś prawie równo w terminie najważniejsze żeby były zdrowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2728 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
i nigdy mi to nie wychodzi idealnie, dzisiaj znow na oslep podstawiałam ten pojemniczek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- No ja dalej w dwupaku. Dzisiaj 37+0tc, ciąża donoszona ![]() ![]() Oczywiście, mialam wstac później, ale juz nie wytrzymalam, polecialam lapac siku. A potem juz stwierdzilam, ze nie oplaca mi sie kłaść jeszcze troche i bede szla na autobus
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Marga gratulacje!
jak poszło? Ile synek ważył ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

będziemy jedynym wątkiem na który nie działa moc pełni 

wstał i znów bardzo płakał, podałam trochę mniejszą dawkę niż na ulotce i się uspokoił.
po kilku godzinach znowu możesz podać jakby nadal był bardzo płaczliwy
u nas zawsze od razu po szczepieniu ma zapisane żeby podawać przeciwgoraczkowy bo dziecko lepiej to znosi.

bedziesz musiala pewnie zrobic ten posiew zeby spr co sie tam dzieje 
️

tak jak pisała moja mamcia bardzo duzo nam pomaga i gdydy nie ona to na pewno by nam tak dobrze nie szlo ale jest jeden problem w momencie gdy ona przyjezdza i bierze sie za przewinianie usypianie malutkiej to troszke za mocno kombinuje chce dobrze a wychodzi na to ze mała usypia 1,5 godziny gdzie nam zajmuje to max 30 minut i mała po takim wieczorze jest umordowana nie wiem jak delikatnie powiedziec mamie ze my juz jej pomocy nie potrzebuje akurat wieczorem i jak delikatnie jej wytłumaczyc ze troszke za mocno kombinuje i mala pozniej jest niespokojna
nie mogę teraz spać z tych emocji.