|
|
#2701 |
|
luckygirl
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Martek ślicznie wyglądałaś
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy się stresować tego samego dnia
|
|
#2703 |
|
luckygirl
|
Ja już sie stresuję
![]() Boszenka a my będziemy za siebie wzajemnie trzymac kciuki
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny nie rozmawiajmy tu o maturze
w koncu w tym watku mamy sie raczej cieszyc a nie stresowac
|
|
|
|
#2705 |
|
luckygirl
|
blueania to narzuć jakis niestresujący temat
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
takim tematem byla,jest i bedzie STUDNIOWKA
|
|
|
|
#2707 |
|
luckygirl
|
Fakt
![]() a więc to już w sobote Umówiłam sie na 11:00 do fryzjera
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Martek, taaa, ślicznie wyglądałaś, a kolor sukienki jak z marzeń
![]() Też szukam kierunków studiów z pr, ale już się zdecydowałam na WSE ;]
|
#2709 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, glupio ze teraz matura decyduje o wsyztskim, lepsze byly po prostu egzaminy na studia.. Wg mnie one byly miarodajne, a nie matura....feee... Sprawdzaly wiedze jaka jest ci potrzeba. No bo co np ma historia do polityki.. no niezbyt vbo chyba o demokracji atenskiej na studiach nie bede sie uczyc..
Martek Bardzo ladnie wygladalas, sliczna sukienka chyba gdzies juz ja kiedys pokazywalas
|
|
|
|
#2710 |
|
luckygirl
|
Nio Hawrodytka w sumie masz rację.Bo ktos może sie naprawde idealnie nadawać na te studia,a ne dostanie sie ,bo matura mu źle poszła.A egzamin pokazałby jego prawdziwe predyspozycje.
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku stycznia zauważyłam, żę na UW wymyślili nową specjalność na dziennikarstwie...Chodzi mi o Public Relations i postanowiłam, że to będzie punkt nr 1 na mojej liście wymarzonych kierunków. Niestety potrzebuję rozsz. polskiego, żeby mieć szanse na dostanie się i "wspaniała" dyrka nie pozwoliła mi zmienić deklaracji Wiem wiem, że ostateczny termin minął 20grudnia, ale to jest wyjątkowy przypadek, tym bardziej, że dzwoniłam do OKE i nie mają nic przeciwko. Napisałam do dyrki nawet pismo, niestety nie zgodziła się jędza!
|
|
#2712 |
|
luckygirl
|
U nas nikt chyba ne chciał zmieniac podania po 20 grudnia,więc nie wiem jak jest.ale rzeczywiście jędza,że ci nie pozwala,tymbardziej,że OKE wyraziło zgodę:/
|
|
|
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Aj uczelnie to tez narobily marasu
![]() Divine jak bedziesz to wklej zdjecia z proby poloneza, te co robilysmy
|
|
|
|
#2714 |
|
luckygirl
|
Uczelnie ciągle komplikują
|
|
|
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
qrcze, ide si e wkoncu pouczyc, bo jutro sprawdzian z infy
najgosze jest to,ze zadania jakie robilismy na lekcji u mnie na kompie nie dzialaja nie wiem czemu, of course mam accessa... wrrrPetit, wczesnie jestes umowiona do fryzjera, ja jestem dopiero na 14 No a moja studniowka juz w piatek.. o wynalazlam sobie wzorek na paznokcie,ktor sprobuje wykonac zakochalam sie w nim, choc zrezygnuje z kwiatkow znalazlam oczywiscie na wizazu
|
|
|
|
#2716 |
|
luckygirl
|
Fajne
![]() Nio wcześnie:/ Ale na póxniej juz nie mozna:/ Z kolei moja przyjaciółka ma na 8:30 ![]() A ja akurat będe wracała z kursów maturalnych to akurat zajdę
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka, bardzo ładny
Ja też muszę pokombinować z czymś świecącym na tipsach
|
#2718 |
|
luckygirl
|
a ja będę miała naturalne paznokcie
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Uch, ja sie wkurzylam, bo poprosilam mamę,zeby mi kupila utwardzacz do paznokcie, to gosciowa jej powiedziala w sklepie,ze czegos takiego nie ma... Ciemnogrod po prostu. Dobrze ze widzialam gdzie indziej.. bede musiala jeszcze cyrkonie kupic i cekinki... cholera i znowu kupue kasy pojdzie.. ech...
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Moja naturalne paznokcie są "niewyjściowe"
:P
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
dzisiaj z hawrodytka mialysmy probe poloneza zamieszczamy kilka zdjatekbylo zarabiscie slisko;/ chyba nie wyrobie sie w tych butach i do tego mam zrytego partnera :P ale chyba zrobimy wała
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#2723 |
|
luckygirl
|
Hawrodytka,ale liczy sie efekt
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
luckygirl
|
Div cóż za piekne zdjęcia
Bardzo ładnie wyglądałyście dziewczynki,ładne butki macie A Twoje butki Hawrodytko sa przecudne Zlote!!!!Też szukałam,ale nigdzie nie byo takich jakie chciałam:/
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne foteczki
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny, nie ucieklam z watku, bo ktoś tu mowil ze chyba uciekłam
po propstu siedze i sie ucze, bo zdalam sobie sprawe ze matura za chwile a ja nic nie umiem z wosu, ostatnie dnie spedzam na nauce Wosu, albo np dzisiaj caly dzien bylam w szpitalu bo z babcia nie bylo dobrze, ale juz jest ok. Widze ze rozmowa o studiach, no więc, ja mam na samym poczatku wszystko, oprcz franca, wiec bede miec za soba. Tak wogole to chce zdawać na lingwistyke stosowaną na UW albo na język biznesu na UO, no ale zobaczymy co bedzie. Wszystko decyduje matura:--> 4 maj - polski (P) --> 7 maj - angielski (R) --> 8 maj - WOS (p) --> 21 maj - francuski (R) Jestem dzisiaj tak zmeczona że glowa mala ![]() EDIT: zapomnialam o balu powiedzieć zalatwilam z kolezanką, są juz dla mnie 2 miesca bal jest co roku, bal karnawalowy, wzystko jest tak smao jak na studniowce, trzeba przyjsc w garniaku i eleganckich kieckach, gra orkiestra, tylko ze trwa krocej, nie ma jedzenia, tzn. jest ale trzeba za nie placić no i dekoracja jest skromna. No ale za 20 zł za pare to nie mozna duzo wymagać. A wiec 3 lutego bede sie bawić na balu musze pomyslec o fryzurce i mejkapie
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Jennuś, francuski :O Trudny język, dlatego Cię podziwiam, że zdajesz go na maturze
Ja też się w końcu zacznę uczyć, w ferie :P
|
#2728 |
|
luckygirl
|
Widze,że dużo osób WOS zdaje
|
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
Div :p zamiescilas to kompromitujace zdjecie z jezykiem, hehe, szkoda ze sa takie malusie i malo widac
wyslij mi na maila dziewczynko Petit, moje buciszki kupilam w deichmanie w grudniu bo przed sylwestrem zawsze fajne buty sa bylam az w dwoch :p bo w jednym mi 36 wykupili.. w drugim znalazlam, ale tak czy siak klapią... A co do naturalnych paznokci, to tez nad tym myslalam, zeby po prostu pomalowac je mlecznorozowym lakierem:p ale doszlam do wniosku ze ide na calego ;pDiv, moj partner na polonezie to mnie tak ciagnie, ze na zakretach nie wyrabiam i prawie biegnę.... Wow, Jennus zazdroszcze takiego balu,szkoda,ze u nas w szkole nie ma takich tradycji
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Boszenka, strasznie napalilam się na ten język biznesu ale nie wiem czy mam dobre perspektywy na przyszlosc po tym kierunku, tak wogole to mialam isc na filologie romanską, ale mi sie odwidzialo, jak przeczytalam ze tam jest wiecej literatury i kultury niz jezyka, wiec zrezygnowalam. No ja wlasnie mam juz drugi tydzien ferii i siedze i kuje :/ kurcze ferie mam i sie ucze, lipa :/
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Na początku stycznia zauważyłam, żę na UW wymyślili nową specjalność na dziennikarstwie...Chodzi mi o Public Relations i postanowiłam, że to będzie punkt nr 1 na mojej liście wymarzonych kierunków. Niestety potrzebuję rozsz. polskiego, żeby mieć szanse na dostanie się i "wspaniała" dyrka nie pozwoliła mi zmienić deklaracji 

najgosze jest to,ze zadania jakie robilismy na lekcji u mnie na kompie nie dzialaja