|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() prąd włączony ![]()
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
No to idziemy na poczekalnie i czekamy, co nam sie urodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Zaciskam kciuki za oczekujących na wieści
![]() Ktoś już coś wie ![]()
#2704 |
Przyczajenie
|
U mnie jak nie było tak nie ma meila
![]() Co do kredek i różnych artykułów plastycznych dla dzieci to się wstrzymajcie!!! 12 jadę do Krakowa do serdecznego przyjaciela który jest KIEROWNIKIEM hurtowni dla plastyków i będę z nim rozmawiać, czy nie uda się załatwić za darmo trochę artykułów plastycznych, może mają właśnie jakieś odrzuty, że pudełko naderwane itd, a jak nie darmo to za jakąś małą kase. Szkoda byłoby żebyście kupowały teraz jak może się okazać że ceny będę duuużo niższe albo gratis ![]() ![]() ![]() Tylko dalej nie wiem co z POCIECHĄ dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
mamamatiego nie martw się, doczekasz się odpowiedzi prędzej czy później, mam nadzieję że jednak prędzej
![]() ![]() Nie wiem, może teraz ten czas przedświąteczny, przygotowania i Siostra sie nie wyrabia. Jeśli czujesz taką potrzebę to pewnie ponów e-maila ![]() Przecież nie zaszkodzi się przypomnieć, bo różnie bywa ![]() Z tą hurtownią to super ![]() Ja też bym się ucieszyła jakby siostra nam odpisała na nasze pytania, ale czuję że dopiero po świętach ![]()
#2706 |
Zakorzenienie
|
mamamatiego dobre wieści
![]() ![]() ![]() wyślij jeszcze jeden krótki e-mail do siostry ![]()
#2707 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie! Tydzień temu moja koleżanka przygotowała w naszej szkole piękną wystawę moich zdjęć z Afryki z krótkimi komentarzami. Tak, jak już wcześniej obiecałem załączam zdjęcia, abyście i Wy mogli ją też zobaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też już wysłałam MAMIE na meila ok.30 kolorowanek, niech sobie leżą w skrzynce na przyszłość gdy Siostry otworzą przedszkole ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() prąd wyłaczony, pewnie siostra nie miała czasu skorzystać z internetu , w Wielki Piatek też nie wiadomo, mnie i tak nie będzie w domu całe święta, ale moze do czekajacych mam choć sisotra napisze ? ![]()
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
_MAMA_:ja organizuję paczkę zbiorówkę do Mpanshya, Erietka pokrywa koszt wysyłki
![]() Odp.: Chciałbym także wysłać do Mpanshya, tam też są potrzebujące dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
no to prześlij mi a ja juz przekaże w dobre ręce
![]()
#2713 |
Przyczajenie
|
Witajcie.
Właśnie wróciłam z urlopu i w skrzynce znalazłam list od Siostry i zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
super wiadomosc Anka_m! Doczekalas sie, tylko jeszcze tutaj musisz sie pochwalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
Warszawa, szukam chętnego do zasponsorowania wysyłki... ;)
[ale nie typu "kasa na konto" - tylko wycieczka na pocztę i zapłata w okienku] do środka paczki też można się dorzucić...
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to super prezent przed świętami ![]() moze poszukaj sterowników do skanera w internecie? ja też nie miałam płyty i ściągnełam z neta. albo zrób zdjęcie zdjęcia ![]() pozdrawiam Cytat:
![]() co ty robisz o tej porze? już wstałeś czy jeszcze sie nie położyłeś? ![]() a to pewnie te porządki świateczne? ![]() edit: i jeszcze życzenia Agnieszko, U mnie dużo pracy ( jak zawsze ). Mam nadzieje ze po Świętach będzie spokojniej i może znowu napiszę dłuuugiego maila ( chyba to polubiłem). Forum staram się czytać regularnie, ale bioršc pod uwagę tempo forum – nie jest łatwo. Ostatnio wyczytałem ż e Szpieg z krainy …chce wysłać paczkę. Jako że i ja jestem z Wawa możemy zrobić to razem i będzie trochę taniej. Generalnie jak coś się dzieje w Wawie proszę dawaj mi znać – zawsze chętnie w czymś pomogę lub się dołożę itp…. Jeżeli możesz podaj Szpiegowi mój nr tel. jeżeli będzie chciał niech zadzwoni i się jakoś umówimy. Kochana Agnieszko ! Z okazji tych Radosnych Świąt życzę Tobie i Twym bliskim wiele miłości, pokoju, radości i błogosławieństwa u Boga i ludzi. Życzę Ci abyś na swej drodze życia spotykała samych tak pięknych i dobrych ludzi jak Ty Agnieszko jesteś. Dla wszystkich Forumowiczów życzę wiele wytrwałości w dziele którego się podjęli oraz całego mnóstwa radosnych wieści z Zambii. Proszę przekaz również najlepsze życzenia ode mnie s. Sabinie, s. Józefie i całej Mpanschy. Pozdrawiam Bertrand Rocky chcesz nr tel. Bertranda ? ![]()
![]() |
#2717 |
Rozeznanie
|
ale mnie Bertrand nie wymienił :>
a kilka razy już pisałem o paczce - to może nie chce
#2718 |
Zakorzenienie
|
ie sądzę, to poprostu przeoczenien
#2719 |
Zadomowienie
|
anka_m cieszę się, że już masz fotkę Twojej Caroline
![]() ![]() A ja chciałam Wam wszystkim życzyć najradośniejszych Świąt Wielkanocnych, smacznych wypieków, kolorowych pisanek, najbardziej mokrego Smigusa Dyngusa, oraz wszystkiego co najlepsze ![]()
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrób zdjęcie zdjęcia jak Ci się nie uda zeskanować ![]() ![]() To i ja przesyłam życzenia wielu radosnych chwil na Święta Wielkanocne, smacznego Święconego i mokrego Dyngusa ![]() P.S. Klikinijecie w kurczaka- tego z kijem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Rozeznanie
|
![]() Kolorowych jajeczek,
Wacianych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku! A przede wszystkim Udanego uciekania W dniu "wielkiego lania" |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Ja również juz dzisiaj składam każdemu z osobna i wszystkim razem błogosławionych Świąt Wielkanocnych spędzonych w ciepłym i spokojnym gronie rodziny i przyjaciół.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jutro rano jadę na kilka dni jak wrócę mam nadzieję zastać zdjecia z party od s.Józefy - trzymajcie kciuki Moze podochodzą w końcu zdjęcia tradycyjną pocztą i imiona dzieci do tych ,którzy na nie czekają Przesyłam serdeczności Agnieszka ![]()
#2723 |
Raczkowanie
|
![]() Moi Kochani ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Swięconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy Erietka |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
To i ja dołączę do życzeń
Życzę wszystkim cudownych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych, wiele radości i wiosennego nastroju, oraz wesołego i mokrego Dyngusa. Ja tez wyjeżdżam na święta i będzie mi Was brakowało przez te parę dni ![]() Miło jest pomyśleć, że wraz z nami będą świętować nasi mali przyjaciele z Zambii. Na tylu buźkach zagości uśmiech ![]() Nie mogę się już doczekać jak Siostra przyśle zdjęcia. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
Drodzy Forumowicze -radosnych i błogosławionych świąt Zmartwychwstania Pańskiego i obyśmy byli świadkami wiary w swoim środowisku i pomagali dalej tym tym, którzy głoszą, że że Chrystus zmartwychwstał.
"Misje dotyczą wszystkich chrześcijan" Redemptoris Missio JPII Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl Edytowane przez Animator Czas edycji: 2007-04-07 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
Radosnego Alleluja życzę Wam drodzy forumowicze,a przede wszystkim naszym małym podopiecznym daleko w Afryce, niech ten dzień przyniesie im dużo radości i szczęścia, a co najważniejsze siły na nadchodzące dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Miałam przez święta nie wchodzić do netu, ale nie wytrzymam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Rozeznanie
|
Seona to chyba wręcz niemożliwe żeby tutaj nie zajrzeć przynajmniej raz dziennie. Ja tu zaglądam kilka jeżeli nie kilkanaście razy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() UWAGA! siostra napisala do mnie dzisiaj ![]() U mnie zima na calego. Chcecie zobaczyc, to zerknijcie tutaj: www.dreamka-w-ameryce.blog.onet.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.