|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhaska
Moim zdaniem dieta ok ale dla silnych organizmów.
Na serio się chudnie ale mocno osłabia organizm. Fajna na wiosnę - przygotowanie figury na lato. Stosowałam się do zasad w 100% schudłam 6kg przy wadze wyjściowej 70kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
A ja jestem po tej diecie i stwierdzam ze albo ona nie jest dla mnie albo jest beznadziejna , co prawda troszke podkreslam ze troszke tylko schudlam przestrzegajac jej rygorystycznie a po trzymajac sie zalecen i nie wracajac do starego trybu jedzenia bardzo szybko nadrobilam stracone kilogram, teraz postawilam na zdrowe zywienie i sport i sa juz od dluzszego czasu efekty!
![]() |
#2703 |
Przyczajenie
|
Hi funpic
Doceniam Twoja troske i szczerosc...mam nadzieje,ze ciaza,albo juz dzidzius zdrowy? Jak masz jakies pomysly,albo ta rozpiske od dietetyka to czy moglabys sie podzielic? Bylabym wdzieczna Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2704 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez madzialenka77vs77 Czas edycji: 2012-08-15 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Przyczajenie
|
kopenhaska:)
Kto od jutra zaczye ze mną dietę kopenhaską??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Przyczajenie
|
kto zaczyna ze mną jutro dietę kopenhaską??
kto zaczyna ze mną jutro dietę kopenhaską??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
korzystanie z forum to nie tylko umiejętność bezrefleksyjnego namnażania nowych wątków,
ale również zaprzyjaźnienie się z wyszukiwarką, polecam ![]() jeśli istnieją już wątki o podobnej treści-dopisujemy do nich swoje trzy grosze, zamiast dublować tematy ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2012-08-17 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej jestem Ania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta kopenhaska i przeciwwskazania
zaczynam od jutra!
![]() |
#2710 |
Przyczajenie
|
I na mnie przyszedł czas. Od jutra dieta. Nie czuję strachu przed ograniczeniem kalorii, bo posiadam silną wolę, ale miło mieć wsparcie w osobach, które tak jak ja zmagają się z wagą.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta kopenhadzka
witam mam pytanie co do diety kopenchadzkiej . chce ja zastosowac .w tej diecie 6 dnia w jadlospisie jest caly kurczak . czy tu chodzi o calego kurczaka czy np tylko o udko albo piers .?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kopenhadzka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiec tak moj pierwszy dzien diety uwazam za rozpoczety. Ile przetrwam to sie przekonam o ile przetrwam poniewaz lubie pojesc a tu glodowka konretna
![]() Dieta kopenhaska - DZIEŃ 1, 8 (sniadanie;8-9, obiad;12-14, kolacja;17-18)
![]() ![]() Oczekuje ze ktos mnie wesprze w tych trudnych pierwszych dnia jak i reszcie. Napiszcie ile schudlyscie po tej diecie czy widzialyscie roznice na swoim ciele po niej. Z gory Dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta kopenhaska :)
Ta dieta jest beznadziejna i niezdrowa. Moja koleżanka po kilku takich dniach zemdlała w szkole. Wydaje mi się, że taki wątek nie powinien istnieć we "Wspólnych odchudzaniu".
Nie lepiej chudnąć zdrowo? Ta dieta wyniszczy Twój organizm ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670829 Zajrzyj do naszego wątku o wspólnych odchudzaniu. Pomożemy Ci i będziemy się wspólnie motywować ![]()
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Jest juz przeciez taki watek. A co do diety - szkoda twojego wysilku, po tej diecie efekt jojo jest murowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Przyczajenie
|
Pierwszy dzien diety mija nawet dobrze nie czuje ogromnego glodu pomimo tego iz potrafie wchlaniac w siebie tyle jedzenia ze az rodzice sie nie raz dziwili ze tyle potrafie zjesc. Najgorsze przede mna czyli wieczor moje bezsenne noce w ktorych to wlasnie lubie sie najesc.
Mam nadzieje ze jakos dotrwam do konca diety i moj zoladek w jakis sposob sie przykorczy ![]() ![]() ![]() Dzieki rowniez za wasze opinie (negatywne) o tej diecie. Wiedzialam ze wlasnie wiele osob ma takie zdanie ale ja ide w zaparte i zobacze co z tego bedzie, najwyzej na wlasnej skorze sie przekonam ze jednak to byl zly pomysl. Czlowiek uczy sie na bledach jak to mowia. Jestem Dobrej Mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Moja współlokatorka była na tej diecie. Obserwowałam. Efekt: wypadające włosy, mega wory pod oczami, brak energii, nie miała iły wejść po schodach, prawie zemdlała. To co utraciła od razu wróciło z nadwyżką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Przyczajenie
|
Dzień drugi czas zaczac !!
![]() Samopoczucie jak najbardziej dopisuje nie czuje sie slabo nawet glodu jako takiego nie czuje przez dzien gorzej jest na wieczor kiedy nie moge spac ale wtedy pije duzo wody i jest dobrze. Jak weszlam dzis na wage to troche sie zdziwilam jak sie wazylam wczoraj rano wazylam 60 kg a dzis juz 58 czy juz 2 kilogramy w jeden dzien czy to jest mozliwe?? ![]() Do diety postanowiłam robić 10 minutowe brzuszki ktore znalazlam na internecie mam zamiar je zrobic wlasnie sama nie wiem czy miedzy obiadem a kolacja czy zupelnie po kolacji... a wy jak myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
Rzabbocop
|
Możliwy jest spadek wagi (zawartość jelit, woda) ale nie znaczy to, że coś z tłuszczu ubyło i do końca diety niewiele go ubędzie.
Za to w tym momencie możesz sobie pogratulować spadku metabolizmu o 20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Przyczajenie
|
Witajcie ! Dziś moja waga zatrzymala sie na 70kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Przyczajenie
|
Witam. Czytam Twoj post I tak jakbym czytala o sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny,
Zaczęłam DK wczoraj. Z tym, ze wcześniej byłam 2 tyg. Na diecie 7 dni i schudlam 2 kg. Pierwszy dzień przeżyłam ok, nie byłam specjalnie głodna, bo moj żołądek juz jest skurczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
Ty piszesz z Australi a ja z Angli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
moni, jak Ci idzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
ja też od dziś zaczynam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
no to możesz mieć faktycznie ciężko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
Dieta kopenhaska
Witam, tak wiem wiem były na ten temat już wątki aczkolwiek ja mam pytania na które nie znalazłam odpowiedzi a chciałabym ją znać
![]() 1) czy podczas tej diety można pić czerwoną herbatę? Ogólnie jest bardzo restrykcyjna i trzeba przestrzegać jadłospisu aczkolwiek czerwona herbata przecież wspomaga odchudzanie i nie wiem czy mogę ją pić czy nie 2) czy zamiast jogurtu naturalnego można wprowadzić kefir naturalny 0%? Jak myślicie? Startuję od jutra więc potrzebuję szybkich mądrych odpowiedzi. Z góry dzięki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.