![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane laseczki
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj próbowałam zakupić mieszkanie, słowo próbowałam jest jak najbardziej adekwatne, gdyż wczoraj rozpoczęła się sprzedaż u dewelopera i poszliśmy w tradycyjną KOLEJECZKĘ ![]() ![]() ![]() Podjęliśmy walkę, ale po 5 godzinach stania w kolejeczce, rodem z "Alternatyw 4" poddaliśmy się. Na osłodę tegoż dnia, wieczorem wybraliśmy się na kolację, a ponieważ Święto było amerykańskie to restauracja także. Było bardzo miło i sympatycznie. A od dzisiaj szara rzeczywistość i ponowne poszukiwanie mieszkania, co przypomina szukanie igły w stogu siana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() właśnie zjadłam 2 pączki na śnadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
NO niestety TŁUSTY CZWARTEK. Mam nadzieję, że uda mi się bez pączka przeżyć, choć o faworkach marzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobitki!
Dorinko ![]() Dorinko, zyczę Ci szybkiego i bezproblemowego zakupu, pierwszego miejsca w kolejce ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
Witam was najgoręcej i najcieplej Moje Kochane,
Dorinko, Nesko, Lewek , Bello i Wszystkie Nasze Piękne, ktore jeszcze się być może nie obudziły dzis niestety będę tylko z doskoku, bowiem praca to szara proza życia - szczególnie w narzuconym towarzystwie ciekawych oczu. Dorinko Kochana, ja rownież badrzo się za Toba stęskniłam i wcale nie jest to kurtuazja, barkuje mi Ciebie i nic juz nie jest w stanie tego zmienić. Moja Kochana, ja też myślałam o zakupie mieszkania (zupelnie teoretycznie), ale nie wiedziałam, że jest to tak trudne i graniczące z cudem. A co się Dzieje Kochana na rynku wtornym - czy masz na ten temat wiedzę, bowiem myślałam o kredycie, ale chyba nikt nie będzie czekał pzry sprzedaży mieszkania na moje - pieniądze? Całuję Cię bardoz cieplutko i czekam na twoje zdjęcia, też chciałabym sie ropływac w zachwytach nad Twoja Osobą Kochana Moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj muszę znowu trochę powęszyć w tym temacie, bo jesteśmy mocno poirytowani i nawet myślimy o droższej inwestycji. Tym bardziej, że ten wczorajszy deweloper kolejną sprzedaż przewiduje na wrześnień, a ceny pójdą w górę bo cały czas idą ![]() Także Lewku ciesz się własnym mieszkankiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
Ty juz jesteś szczęsliwa, bo o mieszkanku pomyślałaś i jesteś w jego posiadaniu - nasz Kochana kaplitalistko i hołdy Ci wszelakie za twoją roztroponośc życiową - szkoda, że mi takowej barkuje. Bałamuć już sobie Tych rumianych chłopów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
cos dzisiaj do nas mało piszesz! jak się masz Moja Złota Królewno? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Bello Kochana i Piekna,
nie jesteś w moim mniemaniu kiełbasianym produktem, chociaż jako facet chętnie bym Cię schrupała - ale nie martw sie Kochana - nie mam takich inklinacji. Więc podczas zgromadzenia pizzowego nie napdne na Ciebie w szale pożądania. Oczywiście zabieramy Cię z lewkiem na polowanko, masz to jak w banku. Tylko ja przy Was wypadam, bo stara d... jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Kochana, dobrze Ci , ż emożesz sie tak objadac bezkarnie pączkami - i gdzie tu sprawiedliwośc społęczna, ale ja też dzis jednego zjem, trudno i tak grubasna ze mnie kobita
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie nasze Ulubione Czarownice Piękne: Nika, Sabbath, Taka Taka, Ewitar i oczywiście Starsza Pani?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki , czyzbyście trzeźwiały po wczorajszych walentynkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
E tam tzreżwiały...ja to za bardzo nie miałam z czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko na nieruchomości jest tragedia, na wtórnym także. My szukamy mieszkania 3 pokojowego, minimum 70 metrów. Także na kredyt, ale myślimy już docelowo, ja nie lubię zmian w tej kwestii
![]() Zgłosiłam się do większości Agencji Nieruchomości, określiłam swoje zapotrzebowanie i granice cenowe i nic. Te mieszkania, którymi byłam zainteresowana sprzedały się i nie mają dla mnie żadnej oferty. Dlatego pomyślałam o deweloperze, bo po pierwsze rozliczasz się transzami za wykonaną pracę a po drugie masz nowe mieszkanko i aranżujesz jak chcesz. Nie wiedziałam tylko, że tak trudno jest je kupić. Co do mniejszych, 40 metrowych mieszkań jest jeszcze gorzej, znajomi poszukują intensywnie już pół roku ![]() Świtezianko podaj mi na priva swój adres mailowy to wyślę zdjęcia, oczekując na Twoje Kochana . Co do pączków jesli mus- to mus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ktos bardzo tworczy w działaniach, a odwiedzający mnie 3 razy w roku, wymyslił, że powinnam zająć się zakupem mieszkania z rynku wtornego. Osoba ta jest pzrekoanna, iż taka transakcja jest zupełnie łatwa i pzryjemna, że rezerwujesz sobie u ludzi mieszkanie, a oni zas czekają cierpliwie np. 2 miesiące, dopóki Ty nie dostaniesz kredytu i na nic zdały sie moje tłumaczenia, że w taki sposob nic nie uda sie uzyskac, wiesz Kochana niektórym wydaje się, że pozjadali wszelkie rozumy i za nic nie są w stanie pzrswoić wiedzy praktycznej - niestety!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Toogro, Dorinko Kochane,
jak się czujecie |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zadomowienie
|
Witajcie moje Robaczki Tłuściutkie
![]() Witam sie z Wami cieplutko i goraco,później wpadnę na ploteczki ![]() Teraz niestety nie moge ![]() Jeszcze nie jadłam pączka ale zjem ![]() takiego dużego ,tłustego z adwokatem, polanego czekoladą,posypanego kokosem i z plamką bitej śmietany ![]() Uwielbiam Was ![]()
#2722 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
pzrepraszam w poprzednim poście zamiast Dodke wymieniłam Ciebie, ale uprzejmości nigdy dośc - a oznaczac to może jedynie fakt, że cały czas gościsz w moich myślach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
W związku z zaistniałym błedem, poprawiam sie, Dodko Kochana jak się czujesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Dorinko - kurczę współczuję... nie wiedziałam, że aż tak strasznie jest w tym temacie
![]() ![]() ![]() Switezianko, jestem jestem, tylko miałam małą działową tłustoczwartkową imprezkę ![]() A mnie na polowanko zabierzecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
dobrze, że jesteś. koniecznie do nas wróć, bowiem szaleńczo za Toba tesknimy - Nasz promyczku i Dobry Duszku. A pąka tez pożrę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
wysłało się 2 razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
Maruś Kochana,
donosze z pokorą, że PW od Ciebie zauważyłam dopiero w dniu dzisiejszym , ale odpisałam - choć bardzo krotko - za co Cię pzrepraszam, ale sama rozumiesz Kochana, warunków juz nie mam tak komfortowych, właśnie do kitu to wszystko i w pracy i w życiu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. A na polowanko mnie nie chcecie zabrać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
te posty to jakoś dziwnie zupełnie tu krążą - nie zachowując zupełnie norm czasowych. Kochana na polowanko oczywiście jesteś pzrewidziana w stałej ekipie - kurcze i kolejna laska będzie mi facetow odbijała, ale czegóż ja dla was nie zrobie MOje Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,w Katowicach też nie jest łatwo z mieszkaniami a najgorzej jest kupić właśnie małe mieszkanko, tak pisala Dorinka
![]() Switezianko ![]() ![]() Marusiu ![]() ![]() Doczytałam,że też już sie pączkowałas ![]() Neska ![]() ![]() Leweczku, ![]() Boże jak mam malo czasu a chwilke jeszcze chciałabym z Wami pogadać
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.